Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Jupiter u Horoskopu

   Jupiter je najveća planeta u Sunčevom sistemu koji ima oko dvdesetak satelita, a prečnik mu je jedanaest puta veći od Zemljinog.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
    U jednom znaku boravi oko godinu dana, a ceo Zodijak obiđe za dvanaest godina. Vlada znacima Strelca i Riba, a egzaltacija mu je u znaku Raka. Jupiter je pravi simbol ekspanzije u jednom horoskopu. Ukoliko je harmoničan donosi veliki uspeh, kako finansijski, tako i intelektualni, poštovanje i velikodušnost. Neharmoničan Jupiter daje izuzetne egoiste i megalomane, koji su uz to još i prilično uobraženi. Ovakve osobe su spremne da eksploatišu druge. U jednom horoskopu, Jupiter je najdominantniji u drugoj polovini života.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan 
JUPITER U ZNAKU OVNA
   Ovo su osobe sa jakim osećanjem nezavisnosti i puno entuzijazma u sebi. Veoma su pristupačni i lako stupaju u kontakte sa drugima, ali ipak,  sve do određene granice.


Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   
JUPITER U ZNAKU BIKA
   Osobe sa ovom pozicijom Jupitera na prvo mesto stavljaju materijana dobra, spore su ali stabilne. Neharmoničan Jupiter daje rasipnike i lenjivce.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
JUPITER U ZNAKU BLIZANACA
   Veliko potencijali osobe ne iskoriste se nikada u potpunosti, mada im život pruža mnogo mogućnosti za to. Duh je nemiran, nestrpljiv, živahan, ali i nedovoljno istrajan.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak 
JUPITER U ZNAKU RAKA
   Ovo su pravi tradicionalisti sa izraženim osećajem za prorodicu i njenu materijanu sigurnost. Dobri su trgovci, naročito kad su nekretnine u pitanju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   
JUPITER U ZNAKU LAVA
   To su slobodni i gordi ljudi, ali se nešto više eksponiraju, ne bi li izbili u prvi plan. Teatralni i šarmantni, odlični su zabaljači.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
JUPITER U ZNAKU DEVICE
   Čime god da se bave, ove osobe poseduju visoke standarde. Međutim, odsustvo ambicija sputava njihovo napredovanje u karijeri. Imaju izražen smisao za praktično i opsednute su detaljisanjem i radom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   
JUPITER U ZNAKU VAGE
    Ovo su osobe lepih manira i uglađenog ponašanja. Biraju partnere slične sebi i uživaju u njima. Ne vole fizički rad, ali spretno odaberu osobu koja će ih zameniti u takvim okolnostima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija 
JUPITER U ZNAKU ŠKORPIJE
    Psihički su veoma jaki i izuzetno otporni ljudi. Često precenjuju svoje mogućnosti. Jako su zainteresovani za mistiku i okultizam.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
JUPITER U ZNAKU STRELCA
    Ovde Jupiter favorizuje daleka putovanja i visok stepen poznavanja sveta oko sebe. Veliki su optimisti i izuzetno iskreni ljudi. Vole plemenite sportove i komfor.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac  
JUPITER U ZNAKU JARCA
    Ovo su veoma konzervativne osobe sa jakim osećanjem dužnosti. Ambiciozne su i veoma strpljive i sklone preteranim brigama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija   
JUPITER U ZNAKU VODOLIJE
    Ova pozicija daje originalne i veoma društvene ljude. Otvoreni su i bez predrasuda. Neharmoničan Jupiter stvara netolerantne osobe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
JUPITER U ZNAKU RIBE
   Osobe sa ovakvom pozicijom Jupitera sklone su humanitarnim aktivnostima, ali umeju da budu i usamljeni osobenjaci. Neharmoničan Jupiter daje preteranu požrtvovanost i zaobilaženje odgovornosti.


JUPITER U KUĆAMA

JUPITER U PRVOJ KUĆI - Ovo su osobe sklone elitizmu i obično su društveno afirmisane. Neharmoničan Jupiter daje lenjost, nestrpljivost i izvesnu dozu preterivanja.
■ JUPITER U DRUGOJ KUĆI - Što se finasnija tiče, ove osobe rođene su pod srećnom zvezdom i sposobne su da ni iz čega naprave novac. Međutim, neharmoničan Jupiter krivac je samo preteranom trošenju.

JUPITER U TREĆOJ KUĆI - Moguć je uspeh na polju književnosti, kao i niz kratkih putovanja. Rodbina pruža znatnu podršku u opredeljenjima ovih osoba. Neharmoničan Jupiter daje brzoplete i preterano pričljive ljude.
JUPITER U ČETVRTOJ KUĆI - Veoma povoljna pozicija za dom i porodicu. Neharmoničan Jupiter uzrok je neslaganja sa roditeljima kao i preterane gramzivosti.
JUPITER U PETOJ KUĆI - Vaše potomstvo je zaštićeno i favorizovano. Imate sreće u hazarnim igrama i skloni ste raznim špekulacijama. U ljubavi uzimate ono što je najbolje.
■ 
JUPITER U ŠESTOJ KUĆI - Ovo su osobe koje se afirmišu kroz činovničke poslove. Neharmoničan Jupiter vodi zdrvstvenim problemima i poremećenim odnosima na poslu.
JUPITER U SEDMOJ KUĆI - Odnosi se na status i ugled vašeg bračnog partnera. Harmoničan obećava uglednu i imućnu osobu, dok neharmoničan je uzrok razvoda i razočarenja u braku.
JUPITER U OSMOJ KUĆI - Možete očekivati lepo nasledstvo i dug život. Filozofski gledate na smrt. Emotivni ste, sa izraženom seksualnošću.
JUPITER U DEVETOJ KUĆI - Moguća su mnoga putovanja i kontakti sa strancima. Ove osobe su visoko obrazovane i sklone su filozofiji, dok neharmoničan Jupiter potiskuje interesovanja za intelektualni rad.
JUPITER U DESETOJ KUĆI - U društvenom životu očekuje vas konstantan uspon i podrška od strane javnosti. Visokih ste standarda i dosta ste ambiciozni. Neharmoničan Jupiter slabi društveni prestiž.
JUPITER U JEDANAESTOJ KUĆI - Imate dosta uticajne prijatelje, koji su spremni da vam u svakoj situaciji pomognu. Ukoliko je Jupiter neharmoničan skloni ste da zloupotrebite prijateljstvo.
JUPITER U DVANAESTOJ KUĆI - Ova pozicija pruža značajnu zaštitu osobi u teškim trenutcima. Javlja se i sklonost ka mistici, kao i želja za povlačenjem u samoću. neharmoničan daje slab interes za ljude i atministrativne probleme.




Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana