Naslovni baner
Ponuda Tema

Jupiter u Horoskopu

   Jupiter je najveća planeta u Sunčevom sistemu koji ima oko dvdesetak satelita, a prečnik mu je jedanaest puta veći od Zemljinog. U jednom znaku boravi oko godinu dana, a ceo Zodijak obiđe za dvanaest godina. Vlada znacima Strelca i Riba, a egzaltacija mu je u znaku Raka.
   Jupiter je pravi simbol ekspanzije u jednom horoskopu. Ukoliko je harmoničan donosi veliki uspeh, kako finansijski, tako i intelektualni, poštovanje i velikodušnost. Neharmoničan Jupiter daje izuzetne egoiste i megalomane, koji su uz to još i prilično uobraženi. Ovakve osobe su spremne da eksploatišu druge. U jednom horoskopu, Jupiter je najdominantniji u drugoj polovini života.
Horoskop za Ovna  JUPITER U ZNAKU OVNA

   Ovo su osobe sa jakim osećanjem nezavisnosti i puno entuzijazma u sebi. Veoma su pristupačni i lako stupaju u kontakte sa drugima, ali ipak,  sve do određene granice.


Horoskop za Bika    JUPITER U ZNAKU BIKA

   Osobe sa ovom pozicijom Jupitera na prvo mesto stavljaju materijana dobra, spore su ali stabilne. Neharmoničan Jupiter daje rasipnike i lenjivce.


Horoskop za Blizance   JUPITER U ZNAKU BLIZANACA

   Veliko potencijali osobe ne iskoriste se nikada u potpunosti, mada im život pruža mnogo mogućnosti za to. Duh je nemiran, nestrpljiv, živahan, ali i nedovoljno istrajan.


Horoskop za Rakove  JUPITER U ZNAKU RAKA

   Ovo su pravi tradicionalisti sa izraženim osećajem za prorodicu i njenu materijanu sigurnost. Dobri su trgovci, naročito kad su nekretnine u pitanju.


Horoskop za Lavove    JUPITER U ZNAKU LAVA

   To su slobodni i gordi ljudi, ali se nešto više eksponiraju, ne bi li izbili u prvi plan. Teatralni i šarmantni, odlični su zabaljači.


Horoskop za Device    JUPITER U ZNAKU DEVICE

   Čime god da se bave, ove osobe poseduju visoke standarde. Međutim, odsustvo ambicija sputava njihovo napredovanje u karijeri. Imaju izražen smisao za praktično i opsednute su detaljisanjem i radom.


Horoskop za Vage    JUPITER U ZNAKU VAGE

    Ovo su osobe lepih manira i uglađenog ponašanja. Biraju partnere slične sebi i uživaju u njima. Ne vole fizički rad, ali spretno odaberu osobu koja će ih zameniti u takvim okolnostima.


Horoskop za korpije  JUPITER U ZNAKU ŠKORPIJE

    Psihički su veoma jaki i izuzetno otporni ljudi. Često precenjuju svoje mogućnosti. Jako su zainteresovani za mistiku i okultizam.


Horoskop za Strelca   JUPITER U ZNAKU STRELCA

    Ovde Jupiter favorizuje daleka putovanja i visok stepen poznavanja sveta oko sebe. Veliki su optimisti i izuzetno iskreni ljudi. Vole plemenite sportove i komfor.


Horoskop za Jarca   JUPITER U ZNAKU JARCA

    Ovo su veoma konzervativne osobe sa jakim osećanjem dužnosti. Ambiciozne su i veoma strpljive i sklone preteranim brigama.


Horoskop za Vodolije    JUPITER U ZNAKU VODOLIJE

    Ova pozicija daje originalne i veoma društvene ljude. Otvoreni su i bez predrasuda. Neharmoničan Jupiter stvara netolerantne osobe.


Horoskop za Ribe   JUPITER U ZNAKU RIBE

   Osobe sa ovakvom pozicijom Jupitera sklone su humanitarnim aktivnostima, ali umeju da budu i usamljeni osobenjaci. Neharmoničan Jupiter daje preteranu požrtvovanost i zaobilaženje odgovornosti.


JUPITER U KUĆAMA

JUPITER U PRVOJ KUĆI - Ovo su osobe sklone elitizmu i obično su društveno afirmisane. Neharmoničan Jupiter daje lenjost, nestrpljivost i izvesnu dozu preterivanja.

JUPITER U DRUGOJ KUĆI - Što se finasnija tiče, ove osobe rođene su pod srećnom zvezdom i sposobne su da ni iz čega naprave novac. Međutim, neharmoničan Jupiter krivac je samo preteranom trošenju.

JUPITER U TREĆOJ KUĆI - Moguć je uspeh na polju književnosti, kao i niz kratkih putovanja. Rodbina pruža znatnu podršku u opredeljenjima ovih osoba. Neharmoničan Jupiter daje brzoplete i preterano pričljive ljude.

JUPITER U ČETVRTOJ KUĆI - Veoma povoljna pozicija za dom i porodicu. Neharmoničan Jupiter uzrok je neslaganja sa roditeljima kao i preterane gramzivosti.

JUPITER U PETOJ KUĆI - Vaše potomstvo je zaštićeno i favorizovano. Imate sreće u hazarnim igrama i skloni ste raznim špekulacijama. U ljubavi uzimate ono što je najbolje.

JUPITER U ŠESTOJ KUĆI - Ovo su osobe koje se afirmišu kroz činovničke poslove. Neharmoničan Jupiter vodi zdrvstvenim problemima i poremećenim odnosima na poslu.

JUPITER U SEDMOJ KUĆI - Odnosi se na status i ugled vašeg bračnog partnera. Harmoničan obećava uglednu i imućnu osobu, dok neharmoničan je uzrok razvoda i razočarenja u braku.

JUPITER U OSMOJ KUĆI - Možete očekivati lepo nasledstvo i dug život. Filozofski gledate na smrt. Emotivni ste, sa izraženom seksualnošću.

JUPITER U DEVETOJ KUĆI - Moguća su mnoga putovanja i kontakti sa strancima. Ove osobe su visoko obrazovane i sklone su filozofiji, dok neharmoničan Jupiter potiskuje interesovanja za intelektualni rad.

JUPITER U DESETOJ KUĆI - U društvenom životu očekuje vas konstantan uspon i podrška od strane javnosti. Visokih ste standarda i dosta ste ambiciozni. Neharmoničan Jupiter slabi društveni prestiž.

JUPITER U JEDANAESTOJ KUĆI - Imate dosta uticajne prijatelje, koji su spremni da vam u svakoj situaciji pomognu. Ukoliko je Jupiter neharmoničan skloni ste da zloupotrebite prijateljstvo.

JUPITER U DVANAESTOJ KUĆI - Ova pozicija pruža značajnu zaštitu osobi u teškim trenutcima. Javlja se i sklonost ka mistici, kao i želja za povlačenjem u samoću. neharmoničan daje slab interes za ljude i atministrativne probleme.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA