Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Horoskopski Znaci u Ljubavnim Avanturama

   Horoskopski znaci u ljubavnim avanturama! Svi ljudi su različiti i različito se ponašaju u razbim situacijama, pa tako i u onim ljubavnim. Neko se bolje snalazi u ljubavnim avanturama, neko slabije, neko je skloniji flertu, neko je veran a neko ne. Šta o tome kaže astrologija i horoskop za vaš znak?
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan 
   

HOROSKOP ZA OVNA (20.03. - 20.4.) ARIES


       Lak ste plan za iskusne šarmere i zavodnice, reagujete spontano i nagonski na ertoski zov avanture.
Prilike za flert vrebaju sa svih strana, to može da bude mlada ljupka koleginica ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled sa vas. Grižu savesti prema stalnom partneru osetite kada već sve prođe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik
   

HOROSKOP ZA BIKA (21.4.-21.5) - TAURUS


   Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas, može da vas zavede. Šanse mu rastu ako je uporan, nežan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvećem, ako je pored vas uvek kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci
   

HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI



   Vas je lako zavesti i vi to uvek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete da padnete na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega ili dugonoga i brbljiva koleginica pozove na kafu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak
   

HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER


   Iako ste odani, ipak maštate o avanturi i grehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne propušta slučaju, vuku vas u avanturu, iz koje uvek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu sa osvajačem ili fatalnom zavodnicom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
   

HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO


   Iako ste vrlo temperamantni, ne skrećete tek tako sa pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora da vam pruži mnogo više od stalnog partnera. Jer za kraljicu Lavicu ili princa Lava, treba se dobro potruditi. Tek kada se uverite da je žrtva prineta, udvarač može da se nada tajnom erotskom sastanku sa vama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica
   

HOROSKOP ZA DEVICE (23.8.- 22.9.) - VIRGO



   Vi ste pravi tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uronite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš stegnuti eros, jernom može da popusti i vi se tada prepuštate uživanju. Možda sa onom nasmejanom, romantičnom koleginicom ili nekim duhovitim kolegom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
   

HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA


   Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju i da le lome oko vas. Ipak, šarmantnom kavaljeru lepih manira, teško možete da odolite. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romasnu sa vama. Iako uživate u večitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera ipak ne ispuštate iz vida, a ni iz ruku.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija
   

HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Vi uvek, pa i u ljubavi, igrate na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas. Odolevate čak i dugotrajnom udvaranju one zgodne osobe  koja vas uvek guta pogledom u liftu. Ako imalo posumnjate u partnerovu vernost, tada bez griže savesti, prepuštate se osobi iz komšiluka, svojoj tajnoj erotskoj opsesiji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
   

HOROSKOP ZA STRELCE (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS


   Kao što riba ne može bez vode, tako ni vi ne možete bez slobode, naročito kada ste zauzeti. Vaš vatreni temperament i topla erotska priroda, kod mnogih bude želju da vam se približe. Uživate u flertovanju i vanturama. kada se udvarači trude oko vas ili vam vam neko pogledom jasno daje do znanja da vas želi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac
   

HOROSKOP ZA JARCE (22.12.-20.1.) - CAPRICORNUS


   Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj ko ume da vas fascinira svojim profesionalnim uspesima i društvenim statusom, ima više šanse da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje ali i da vas razume.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
   

HOROSKOP ZA VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS


   Vi, najčešće, padate na prvi utisak, fizički izgled, naročito, ako ste muškarac. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvek zadržavate ono što vam je najvažnije - ličnu slobodu. Ako ste dama, ponekad je dovoljan prijateljski smešak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe
   

HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES


   Vi ne možete da živite bez ljubavi i onih pogleda koj isve govore. Avenature su za vas, samo bekstvo od surovog sveta koji vas okružuje i koji vas veoma plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Vas može da osvoji samo neko kao vi, kome nikada nije dosta nežnosti i ljubavi.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana