Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Šta Vam Je Neophodno

   Kome je potrebna sigurnost, a kome putovanja?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

NEZAVISNOST – Potrebna vam je sloboda delovanja i da nikome ne morate da polažete račune. Ne podnosite da vas neko na nešto prisiljava ili kontroliše.
KRETANJE – Vi jednostavno morate da 'zujite' okolo, pa vam je akcija često važnija od samog rezultata. Gom,ilanje obaveza vas previše ne zabrinjava, naprotiv, i godišnji odmor često koristite za rad.
VLAST – Ne možete da budete zadovoljni ako ne komandujete drugima, a kako ste uvek puni inicijative, idealan ste vođa.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

SAN – To je osnovna potrebasvakog Bika. Na spavanje bi trebalo da idete uvek u isto vreme i da izbegavate neprospavane noći.
ISHRANA – Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuvate. Ali, ljubav prema hrani može da vas dovede i do viška kilograma. Kada do toga dođe, snaga vaše volje može da odigra značajnu ulogu.
HEDONIZAM – Uživate u svemu što je lepo, ali isto tako imate potrebu da taj osećaj podelite sa onima koje volite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


SLOBODA – Sloboda vam je neophodna zbog vaše znatiželjne prirode, pa se odlično snalazite i u neočekivanim situacijama.
INTELIGENCIJA – Vaša izoštrena inteligencija, prilagodljivost i brzi refleksi čine vas sposobnim za obavljanje različitih poslova.
KOMUNIKACIJA – Najsrećniji ste kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    

HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

PORODICA – I kao dete i kao roditelj stvarate tako jake veze sa familijom da teško uspevate da se osamostalite. Jer, ukoliko vam nedostaje porodica, možete da ostetite i fizički bol.
LJUBAZNOST – Kako ste zatvoreni, sve probleme držite u sebi što je uglavnom uzrok vaših drustracija i problema sa želucem. Vaše oružje su ljubaznost i predusretljivost kojima razoružavate čak i one najarogantnije i najprepotentnije.
HARMONIJA – Potreba za harmonijom čini vas pomirljivim i prilagodljivim, pa izbegavate frontalne sukobe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO

UGLED – Višak energije čini vas željnim moći i slave, pa makar i u ograničenoj sredini, razredu, na radnom mestu ili u porodici.
IZOBILJE – Patite od veličine i sjaja, pa niste od onih štedljivih koji svoja dobra skrivaju od pogleda okoline. Želite sve, ali isto tako i da drugi vide koliko imate.
SLEDBENICI – Nije vam dovoljno poštovanje bračnog druga i uže familije nego vam je potrebna čitava armija poklonika. Zbog toga održavate dobre odnose sa daljim rođacima i velikim brojem poznanika.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   

    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

SIGURNOST – Štedljivi ste i ekonomični, pa ćete radije žrtvovati trenutno uživanje radi dugoročne sigurnosti.
UMERENOST – Ne volite da rasipate ni novac, ni vreme, ni energiju. Ne pada vam na pamet da se spontano predajete uživanjima, jer znate da bi to moglo skupo da vas košta.
RED – Uvek volite da znate gde se šta nalazi i na koga možete da računate. Propise poštujete ne toliko zbog morala koliko zbog lakšeg snalaženja u životu.


Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

RAVNOTEŽA – Volite da sve bude u ravnoteži: aktivnosti, odmor, materijalne i duhovne potrebe. Fanatizam ne podnosite.
UDOBNOST – Odmor je vrlo bitan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Teško se prilagođavate spartanskom načinu života.
ZAJEDNICA – Brak je idealan za pripadnike vašeg znaka, jer posedujete urođeni osećaj za život u zajednici. Ne podnosite usamljenost i jednostavno ste zavisni od društvenog života.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


LJUBAV – Vašu ogromnu energiju teško je kontrolisati, a vašom psihom dominira jako izražena ljubavna požuda. Da biste mogli normalno da funkcionišete vaš ljubav život mora da bude bogat.
DOMINACIJA – U društvu morate da imate dominantnu ulogu, dok ravnopravne odnose teško prihvatate.
IGRA – Po prirodi ste sumnjičavi, ali isto tako volite i da rizikujete, pa vam igra pomaže da se opustite.


Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

DRUŽENJE – Potrebna vam je podrška prijatelja iako ne volite ni za koga preterano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske.
PLANIRANJE – Iako niste od onih koji preterano brinu za budućnost, ipak volite da razmišljate o njoj. Pred sobom uvek morate da imate neki plan, makar i nerealan, koji vas vuče napred.
PUTOVANJE – Pripadate znaku svetskih putnika koji se najbolje oseća kada je daleko od kuće. Čak iako niste imali prilike da putujete u inostranstvo, osećate čudnu povezanost sa dalekim krajevima.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


RAZUMEVANJE – Savršeno umete da živite sa svojim poslom i svojim mislima. Ipak, to vaše povlačenje obično je posledica razočarenja u ljude. Onaj ko želi da zadobije vaše poverenje samo treba da pokaže razumevanje za vas.
POLOŽAJ – Od malena kujete 'pakleni' plan kako da se otrgnete od uticaja autoriteta i popnete na što viši vrh odakle ćete, nezavisni i slobodni, posmatrati 'patuljke' u podnožju.
POREDAK – Više volite da se pridržavate već postojećih pravila i zakona nego da improvizujete. Vaši glavni aduti su pedanterija, ozbiljnost, upornost, strogost i nepokolebljivost.


Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

NEZAVISNOST – Vrlo ste samostalni i imate izraženu potrebu da se slobodno krećete. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umete da pokažete velike emocije.
SLOBODA – Stalno ste u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Ipak, razmišljate o budućnosti, jer vama upravlja i Saturn, planeta logike.
BRATSTVO – Najbolje se osećate kada možete da pomognete drugima, tako da se nekako uvek i nađete u situaciji u kojoj to možete svima i da pokažete.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


OSEĆANJA – Vaša potreba za ljubavlju je tolika da imate želju da se u potpunosti posvetite onome koga volite. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izleči.
RELIGIOZNOST – Sklonost prema religiji u stvari je vaša potreba da kroz molitvu i meditaciju postignete duhovni mir.
ZAŠTITA – Kako živite u oblacima stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu.
POSVEĆENOST – U poslu ste dobri saradnici, spremni da se žrtvujete za kolege.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana