Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Šta Vam Je Neophodno

   Kome je potrebna sigurnost, a kome putovanja?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

NEZAVISNOST – Potrebna vam je sloboda delovanja i da nikome ne morate da polažete račune. Ne podnosite da vas neko na nešto prisiljava ili kontroliše.
KRETANJE – Vi jednostavno morate da 'zujite' okolo, pa vam je akcija često važnija od samog rezultata. Gom,ilanje obaveza vas previše ne zabrinjava, naprotiv, i godišnji odmor često koristite za rad.
VLAST – Ne možete da budete zadovoljni ako ne komandujete drugima, a kako ste uvek puni inicijative, idealan ste vođa.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

SAN – To je osnovna potrebasvakog Bika. Na spavanje bi trebalo da idete uvek u isto vreme i da izbegavate neprospavane noći.
ISHRANA – Veliki ste gurman i uglavnom volite da kuvate. Ali, ljubav prema hrani može da vas dovede i do viška kilograma. Kada do toga dođe, snaga vaše volje može da odigra značajnu ulogu.
HEDONIZAM – Uživate u svemu što je lepo, ali isto tako imate potrebu da taj osećaj podelite sa onima koje volite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


SLOBODA – Sloboda vam je neophodna zbog vaše znatiželjne prirode, pa se odlično snalazite i u neočekivanim situacijama.
INTELIGENCIJA – Vaša izoštrena inteligencija, prilagodljivost i brzi refleksi čine vas sposobnim za obavljanje različitih poslova.
KOMUNIKACIJA – Najsrećniji ste kada pred sobom imate publiku koja vas sluša.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    

HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

PORODICA – I kao dete i kao roditelj stvarate tako jake veze sa familijom da teško uspevate da se osamostalite. Jer, ukoliko vam nedostaje porodica, možete da ostetite i fizički bol.
LJUBAZNOST – Kako ste zatvoreni, sve probleme držite u sebi što je uglavnom uzrok vaših drustracija i problema sa želucem. Vaše oružje su ljubaznost i predusretljivost kojima razoružavate čak i one najarogantnije i najprepotentnije.
HARMONIJA – Potreba za harmonijom čini vas pomirljivim i prilagodljivim, pa izbegavate frontalne sukobe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO

UGLED – Višak energije čini vas željnim moći i slave, pa makar i u ograničenoj sredini, razredu, na radnom mestu ili u porodici.
IZOBILJE – Patite od veličine i sjaja, pa niste od onih štedljivih koji svoja dobra skrivaju od pogleda okoline. Želite sve, ali isto tako i da drugi vide koliko imate.
SLEDBENICI – Nije vam dovoljno poštovanje bračnog druga i uže familije nego vam je potrebna čitava armija poklonika. Zbog toga održavate dobre odnose sa daljim rođacima i velikim brojem poznanika.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   

    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

SIGURNOST – Štedljivi ste i ekonomični, pa ćete radije žrtvovati trenutno uživanje radi dugoročne sigurnosti.
UMERENOST – Ne volite da rasipate ni novac, ni vreme, ni energiju. Ne pada vam na pamet da se spontano predajete uživanjima, jer znate da bi to moglo skupo da vas košta.
RED – Uvek volite da znate gde se šta nalazi i na koga možete da računate. Propise poštujete ne toliko zbog morala koliko zbog lakšeg snalaženja u životu.


Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

RAVNOTEŽA – Volite da sve bude u ravnoteži: aktivnosti, odmor, materijalne i duhovne potrebe. Fanatizam ne podnosite.
UDOBNOST – Odmor je vrlo bitan za vašu slabu tačku, krsta, a da biste se odmorili, potrebna vam je udobnost. Teško se prilagođavate spartanskom načinu života.
ZAJEDNICA – Brak je idealan za pripadnike vašeg znaka, jer posedujete urođeni osećaj za život u zajednici. Ne podnosite usamljenost i jednostavno ste zavisni od društvenog života.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


LJUBAV – Vašu ogromnu energiju teško je kontrolisati, a vašom psihom dominira jako izražena ljubavna požuda. Da biste mogli normalno da funkcionišete vaš ljubav život mora da bude bogat.
DOMINACIJA – U društvu morate da imate dominantnu ulogu, dok ravnopravne odnose teško prihvatate.
IGRA – Po prirodi ste sumnjičavi, ali isto tako volite i da rizikujete, pa vam igra pomaže da se opustite.


Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

DRUŽENJE – Potrebna vam je podrška prijatelja iako ne volite ni za koga preterano da se vezujete. Obožavate da organizujete putovanja, izlete i izlaske.
PLANIRANJE – Iako niste od onih koji preterano brinu za budućnost, ipak volite da razmišljate o njoj. Pred sobom uvek morate da imate neki plan, makar i nerealan, koji vas vuče napred.
PUTOVANJE – Pripadate znaku svetskih putnika koji se najbolje oseća kada je daleko od kuće. Čak iako niste imali prilike da putujete u inostranstvo, osećate čudnu povezanost sa dalekim krajevima.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


RAZUMEVANJE – Savršeno umete da živite sa svojim poslom i svojim mislima. Ipak, to vaše povlačenje obično je posledica razočarenja u ljude. Onaj ko želi da zadobije vaše poverenje samo treba da pokaže razumevanje za vas.
POLOŽAJ – Od malena kujete 'pakleni' plan kako da se otrgnete od uticaja autoriteta i popnete na što viši vrh odakle ćete, nezavisni i slobodni, posmatrati 'patuljke' u podnožju.
POREDAK – Više volite da se pridržavate već postojećih pravila i zakona nego da improvizujete. Vaši glavni aduti su pedanterija, ozbiljnost, upornost, strogost i nepokolebljivost.


Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

NEZAVISNOST – Vrlo ste samostalni i imate izraženu potrebu da se slobodno krećete. Ne podnosite nametnute veze ni posesivne osobe, ali umete da pokažete velike emocije.
SLOBODA – Stalno ste u potrazi za nečim novim i uzbudljivim. Ipak, razmišljate o budućnosti, jer vama upravlja i Saturn, planeta logike.
BRATSTVO – Najbolje se osećate kada možete da pomognete drugima, tako da se nekako uvek i nađete u situaciji u kojoj to možete svima i da pokažete.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


OSEĆANJA – Vaša potreba za ljubavlju je tolika da imate želju da se u potpunosti posvetite onome koga volite. Od ljubavi možete i bukvalno da se razbolite, ali ljubav može i da vas izleči.
RELIGIOZNOST – Sklonost prema religiji u stvari je vaša potreba da kroz molitvu i meditaciju postignete duhovni mir.
ZAŠTITA – Kako živite u oblacima stalno tražite nekoga ko bi mogao da vam pruži zaštitu.
POSVEĆENOST – U poslu ste dobri saradnici, spremni da se žrtvujete za kolege.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse