Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Šta Vam Donosi Zrelost

   Godine se nižu jedna za drugom i kod svakog od nas deluju na različit način. Kako astrologija objašnjava ovu pojavu za svaki horoskopski znak?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Vas užasava već i sama pomisao na starenje. Međutim, nemate razloga za brigu, jer pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, planete energije, ni vaša energija ne slabi.
Možda vam je potrebno više sna nego kada ste imali 20 godina, ali tada niste imali ovo iskustvo. Kako vreme prolazi, postajete sigurniji u sebe, a vaši stavovi i uverenja dobijaju na snazi. S godinama raste i vaš ugled, pogotovo ukoliko ste naučili da svoj vatreni temperament i impulsivnost držite pod kontrolom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Strepite već od pomisli davaša privlačnost može da izbledi, mada nemate razloga za brigu, jer vaši pravi kvaliteti leže upravo u vašem šarmu i društvenosti, osobinama kojima godine ne mogu ništa. Naprotiv, vama upravlja Venera, simbol ljubavi, zbog čega ne možete da izgubite dar da usrećite one koje volite. Iako će se vaš izgled s godinama menjati, nikada nećete moći da prođete neopaženo. Kako vam je stabilnost važna, mnogo bolje ćete se osećati posle četrdesete nego u ranoj mladosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Pripadnici vašeg znaka nisu baš oduševljeni pri pomisli da godine prolaze, i to sve brže. Vaš vladalac Merkur, planeta logike, podario vam je inteligenciju i analitički dar, zbog čega vam ipak polazi za rukom da razumno prihvatite zrelost.
Sve dok ste otvoreni, radoznali i svestrani, nikome neće ni pasti na pamet da vas pita za godine. Zrelost vam, pored više novca i slobodnog vremena, donosi i mogućnost da najzad sebi priuštite ono što niste mogli kada ste bili mlađi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Tek kada vam zacele ljubavne rane iz rane mladosti, vi možete zaista da uživate u lepotama života. Vama upravlja Mesec, simbol doma, pa predstavnici vašeg znaka imaju naglašen roditeljski instinkt i veoma su požrtvovani. A, kada se skrasite, počinjete da shvatate da vam zrelost može doneti samo još više zadovoljstva u krugu porodice. Godine vas čine mudrijim i iskusnijim, donoseći vam ugled i materijalnu sigurnost, zbog čega se osećate bezbednijim i srećnijim.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO
   Dođe onaj trenutak u životu kada vam postane jasno da u centru pažnje niste više vi, nego neko mlađi, što naravno ne prija predstavnicima vašeg znaka pod uticajem Sunca, simbola vitalnosti i energije. Međutim, s godinama, stekli ste poverenje i poštovanje svoje okoline, jer sa zrelošću dolaze i položaj i autoritet, sve ono o čemu ste oduvek maštali. Mnogo su manje šance da budete izloženi nečijem podsmehu na poslu jer ste nešto pogrešno uradili, a to dolazi upravo sa godinama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica  
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Vašim znakom upravlja Merkur, planeta koja simbolizuje radoznao duh, pa sve i da hoćete, ne možete tek tako da ostarite. Zahvaljujući vašem mladalačkom izgledu i komunikativnosti, u društvu će vam uvek smanjivati broj godina. Naviknuti na komplimente, odjednom ćete postati svesni da ste već prevalili četrdesetu. Međutim, ulazak u zrelije godine možete iskoristiti na najbolji mogući način, da napredujete u karijeri, započnete privatni biznis, ali i da povedete više računa o zdravlju i finansijama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Kao i Biku, znaku kojim takođe upravlja Venera, planeta lepote, stalo vam je da uvek dobro izgledate, a naročito u zrelijim godinama, što naravno, nije nikakav greh.
Vaš šarm je sastavni deo vaše privlačnosti, a on sa godinama samo dobija na snazi. Međutim, višak kilograma koji donose godine može da postane problem, i to zdravstveni, jer opterećuje kičmu.
Zbog toga, više pažnje posvetite vežbanju i rekreaciji, baš zato što u tom pogledu znate da budete prilično lenji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   Pod uticajem svog mračnog vladaoca Plutona, i vi uvek prvo vidite onu mračniju stranu starosti, bilo da je reč o poslu, zdravlju, ljubavi ili prolaznosti života. Međutim, vaš analitički duh i poseban, ironični smisao za humor, mogu vam pomoći da se lakše izborite sa neminovnim protokom vremena s kojim dolaze i mudrost i iskustvo. Svesni ste da bi vam povratak u mladost za kojom toliko žudite mogao doneti samo više ljubavne patnje i sekiracije na poslu, a manje para.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
 HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS


   Osim Blizanaca i Vodolije, i vi ste znak mladosti, pa vas prve bore oko očiju mogu oneraspoložiti, ali ne za dugo. Bolje se osećate čim taj problem sagledate na vaš filozofski način, jer vama upravlja Jupiter, planeta optimizma.
U duši, ostajete zauvek mladi, otvoreni i radoznali, na čemu vam, kao i na fizičkoj kondiciji, mogu pozavideti predstavnici mnogih drugih znakova.
Zrelost vam pruža mogućnost da učite i stvari poimate na potpuniji, drugačiji i mudriji način, nego u mladosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac  
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS
   Pravi ste predstavnik svog znaka kojim upravlja Saturn, planeta zrelosti, znanja i ambicije. Ne razumete one koji žale za mladošću i padaju u depresiju kada u svojoj kosi primete prve sede, jer vam zrelost donosi mnogo toga dobrog. U mladosti ste imali planove i ciljeve, uvek zreliji od svojih vršnjaka i verovatno su vas nazivali štreberom. Ali, zato oni danas još uvek jure položaj i zaradu, dok vi već ubirete plodove svoga rada, znanja i iskustva.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Osim straha od starenje, vasretko muče neki drugi strahovi, ali baš zato bi trebalo da postanete svesni da vam godine donose samo korist.
Jer, vi ste mentalno mladi, kreativni i autentični u svemu što radite, pre svega, zahvaljujući uticaju vašeg vladaoca Urana, planete budućnosti, pronalazaka i promena. Kako o zdravlju ne brinete previše, u zrelijim godinama to ćete najverovatnije morati da promenite, ukoliko želite da duže ostanete mladi. Malo više odmora, odgovarajuća ishrana i rekreacija mogu da vas preporode.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES
   Godine koje se nižu, sve brže i brže, u vama izazivaju samo neki neobjašnjivi strah koji čak ne umete ni da opišete. Ukoliko na vreme povedete računa o svom zdravlju i pobrinete se za finansije, biće vam jasno da nemate razloga za brigu. Predstavnici vašeg znaka su pod uticajem Neptuna, planete ljubavi, pa vaša emotivnost i saosećajnost, vremenom, postaju još naglašeniji. Međutim, i vaša čula takođe postaju izoštrenija za sve one koji su u mladosti hteli samo da vas iskoriste.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana