Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Kad Vam Zastane Dah

   Šta je to vaš muškarac u stanju da uradi da vam zastane dah? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Iako je impulsivan, zbog vas je u stanju da zaboravi obaveze i dogovore, otkaže put, pa čak i utakmicu. Ne čeka da ga primetite nego vam odmah 'bode oči', naročito ako delujete kao neosvojiva tvrđava.
    Tada postaje najšarmantniji i najduhovitiji muškarac u društvu, jer želi da imate oči samo za njega i drsko vas gleda nestrpljiv kao dečak koji očekuje čokoladu na poklon.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   On je praktičan i sentimentalan, pa nema te stvari koju nije u stanju da učini za vas, a ne morate ni da ga pitate, jer on sve vidi i dokazuje delima, mada nije toliko romantičan na rečima. Ako ste vi ta melodija za njegova čula, prirediće vam nezaboravno veče uz muziku i sveće, hranu i cveće koje volite, poklon od kojeg će vam zastati dah, dok će on uživati u pogledu koji ne skidate sa njega.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Ako ste dovoljno maštoviti i zanimljivi, a istovremeno tajanstveni, već ste u njemu probudili želju da vas impresionira.
    Usredsrediće se isključivo na vas i vaše želje, biće vam za petama i stalno će vam priređivati mala iznenađenja, pa će vas pozvati da izađete na neko novo mesto, možda na filmsku ili pozorišnu predstavu. Kad pomislite da je to sve, izvadiće keca iz rukava i odvešće vas na put.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   On je sentimentalan i pada na vašu nezaštićenu i pažnje željnu dušu, pa će se zainatiti da vam ostvari čak i one snove o kojima maštate na javi i potajno. Što ste mu bliži, on dobija sve više podstreka da vam dokaže kako sve ono što istinski želite, možete i dobiti, naravno, zahvaljujući njegovim sposobnostima i uticaju, ali i položaju, ugledu, finansijskim i drugim mogućnostima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Sve dok ne ogranićavate njegovu slobodu, vi ste za njega posebni i ljubomorno će vas čuvati kao retku dragocenost.
    I baš zato će, uprkos svojoj nestašnoj prirodi, uvek biti tu za vas, čak i kada pomislite da će njegov mobilni telefon večito ostati nedostupan. Pojaviće se na vašim vratima sa buketom cveća i bombonjerom u rukama ili će se stvoriti na mestu gde su vam potrebni njegova pomoć i sigurna ruka.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Vas je lakše osvojiti, nego impresionirati, pa će vašem partneru biti potrebno više vremena i napora da bi vas zadivio. A to će mu poći za rukom postepeno i to uglavnom zahvaljujući njegovim intelektualnim i verbalnim sposobnostima, mada ni njegov fizički izgled nije zanemarljiv. Naprotiv, zastaje vam dah kad ga ugledate onako otmenog, uzdržanog i intelektualno superiornog.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Sve dok vas pazi i mazi, čuva kao malo vode na dlanu, govori vam da vas voli i pokazuje to sitnim, ali bitnim znacima pažnje, nećete se buniti.
    Ipak, može on i mnogo više, naročito kada u drugi plan gurne sopstvenu egocentričnost i sujetu, zbog čega vam je, na prvi pogled, bio tako intrigantan. Ako vam dokaže da bar nešto od onog što je započeo, može brzo i da dovrši, zadiviće vas.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Vaš parner uživa u svim zadovoljstvima koje život pruža i to punim plućima.. Ali, ako je toliko opčinjen vama da se odrekao svojih želja u vašu korist, i ako vam prašta i mane, a vaše vrline kuje u zvezde, na dobrom ste putu da budete ona kojoj će, zbog njega, zastati dah. Jer, može se odreći svih svojih poroka, baš onda kad ste pomislili da je nestala ona nit koja vas je spajala.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Spadate u jedan od najmaštovitijih znakova, pa vašem partneru nije lako da vas prati. Svoje želje uglavnom pretvarate u stvarnost tako što putujete i družite se sa poznatim i uticajnim ljudima.
    Ipak, adut kojim vas voljena osoba može oboriti s nogu je njegova privrženost, briga i pažnja sa kojom vodi računa o onome što vam je najvažnije - vašoj emotivnoj vezi i vašoj porodici.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Ukoliko bi vaš praktični, ali intuitivni partner shvatio kako se iza vaše maske ozbiljnosti i nezavisnosti, krije želja za ostvarivanjem vaših skrivenih, ali najvećih snova i potreba, bio bi na dobrom putu da vas zadivi. Ukoliko bude razumeo vaše želje i podržao vašu kreativnost tako što će vam omogućiti da se posvetite umetnosti, dizajnu, pisanju, slikanju ili komponovanju, umećete da to cenite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   On može da izdrži bez hrane i vode, ali ne može bez vašeg divljenja i zato mu ga ne uskraćujte, ako želite da zadržite njegovu pažnju, bez obzira na to koliko god zanosno da izgledate.

    Više od izgleda, imponuje mu vaš profesionalni i društveni položaj, pa će vas pratiti u stopu i davati vam bezrezervnu podršku na vašem putu ka uspehu. Samo kad na to pomislite, priznaćete - zastane vam dah.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ukoliko je spreman da zajedno sa vama živi u paralelnom svetu realnosti, vaših želja i maštanja, vaš partner ima sve šanse da vas ostavi bez daha. Njegovo interesovanje ili poznavanje okultnih tema i neobičnih pojava može istovremeno biti i put do vašeg srca, ali tek kada se bude potrudio da razume vaše prave potrebe i snove i pomogne vam da ih pretočite u stvarnost, ostaćete bez reči.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse