Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Kad Bi Mogli Vratiti Vreme

   Šta bi koji horoskopski znak uradio kada bi mogao da vrati vreme i zašto bi to uradio? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Impulsivni Ovan, kada bi mogao da vrati vreme, ne bi tako olako propustio veliku ljubav iz mladosti, a u okviru svoje porodice, postavio bi se autoritativnije i više vremena bi posvetio deci.
    Na poslu bi radio samo ono što voli i nikome ne bi polagao račune, a radovao bi se sopstvenim uspesima na sportskim terenima ili snimanju nekog akcionog filma.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Kada bi sentimentalni Bik mogao da uđe u vremeplov, pritisne dugme i vrati se u dane kad je samo zarađivao novac i gomilao stvari, bio bi manje posesivan i mnogo prilagodljiviji potrebama osobe koju voli. Već u mladosti započeo bi privatni biznis, najverovatnije trgovinu nakitom ili bi imao stalni izvor prihoda, kako ne bi morao da zavisi od namrgođenog šefa.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Spretni Blizanci, kada bi mogli da se 'resetuju', u svom životnom kompjuteru instalirali bi neke nove programe.
    Kao prvo, na vreme bi shvatili značaj kvalitetne emotivne veze, a svoje ljubavno gnezdo napravili bi sa nekim koga vole i na vreme ušli u brak. Pokušali bi da budu strpljiviji i ne bi se toliko obazirali na one kojima je uspevalo da ih lako iznerviraju.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Razmaženi Rak, kada bi mogao da se vrati u prošlost, verovatno bi se potrudio da danas nema globalnog otopljavanja, ni opasnosti da video-nadzor otkaže, pa da nežni Rak brine i svašta mu pada na pamet. Manje bi patio i paničio, manje bi plakao i pribojavao se, ali bi zato na poslovnom planu bio mnogo ambiciozniji, samo kad bi zavrteo kazaljke sata unazad.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Kada bi mogao da se vrati u prošlost i uništi u korenu svoje strahove od hroničnih tegoba ili slabosti, ozbiljnije bi radio na ostvarivanju svojih mladalačkih snova.
   Tada bi od hobija napravio posao i stvorio mogućnosti da materijalizuje svoje prave želje. Ne bi bilo besanih noći ispred ekrana sa filmovima ili igricama, a Lav bi pustio osećanjima na volju.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Bilo bi to neponovljivo iskustvo za Devicu, kad bi mogla da zaviri u prošlost i poradi malo na nekim detaljima. Tada bi shvatila da treba da ispuni sebi neke želje, kupila bi brodić, zaplovila i ni zbog čega se više ne bi nervirala, a uživala bi baš kao u banji. Sedela bi na splavu, ispijala limenke i gledala niz vodu opuštena i zadovoljna.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Kad bi mogla da vrati sat unazad, emotivna i uzdržana Vaga organizovala bi svoj život tako da manje pati zbog ljubavi, a više da se okrene karijeri.
    Na poslu bi bila odlučnija, zaboravila bi na svoju diplomatičnost i postrojila bi svakog na svoje mesto. Ne bi više glumila da joj je lepo i kada nije, samo da ne bi uvredila onoga do koga joj je stalo.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Ukoliko bi mogla da se vrati u vreme kada je bila niko i ništa, ali ludo zaljubljena, Škorpija bi shvatila da je ljubomora beskorisno traćanje energije. Manje bi kidala živce drugima, manje bi bila egoista u ljubavi i imala bi više vremena za druge. Razvila bi svoje talente i bavila se umetnošću, umesto da stalno bude orijentisana ka novcu i zaradi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Mogao bi poletni Strelac svašta da promeni, ako bi mu se ukazala mogućnost da se vrati nekoliko godina ili decenija unazad, kao prvo da već kao mlad počne da se bavi privatnim biznisom kojem bi pristupio vrlo ozbiljno.
    Na vreme bi sklanjao 'pare za crne dane', a u ljubavi ne bi sedeo na dve stolice i traćio vreme na osobe koje ga ne zaslužuju.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Mnoge stvari bile bi drugačije, kada bi strogi Jarac mogao da vrati vreme unazad, pa bi se kao prvo oslobodio kompleksa niže vrednosti koji vuče još iz detinjstva. Pokretačka snaga u poslu, za Jarca bi bile njegove vrednosti, a ne kompleksi koji ga proganjaju iz prošlosti. Oslobodio bi se uticaja oca, a u ljubavi bi bio mnogo otvoreniji i pristupačniji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Ukoliko bi se ekscentrična Vodolija vratila u prošlost i zavrtela kazaljke sata unazad, shvatila bi koliko je bolje da bude realna u poslu, pa svoje talente više ne bi traćila nego bi ih unovčila.

    U ljubavi bi bila prilagodljivija i spremna da se žrtvuje za osobu koju voli i više vremena bi provodila sa porodicom, a manje po kafićima i restoranima.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Kada bi mogle da vrate vreme unazad, Ribe vi volele da budu velikodušnije, pouzdanije i smirenije, ali i da utiču na ljude koji će biti važni u njenom životu. U potrazi za ljubavlju i partnerima ne bi tražile dlaku u jajetu i promenile bi sklonost ka cepidlačenju, zbog kojih je u njihovim emotivnim vezama uglavnom važilo pravilo 'svaki birač nađe svoj otirač'.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse