Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Umetnički Horoskop

   Kao i na sve ostalo što čini život jednog čoveka, tako zvezde utiču i na umetničke sposobnosti, koje neko može imati u manjoj ili pak većoj količini.

Osmeh gore Osmeh na lice:  

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA - ARIES
   Dominirajuća planeta Mars utiče na umetničke aktivnosti, duhovni život i prirodnu agresivnost Ovna koji je impulsivan, nestrpljiv, agresivan i razdražljiv.
    U poeziji mu nedostaje lirika i tananost, dok u slikarstvu brzo osmisli ono što poželi. Ako je pisac, onda ima smisla za društvo, sistem i satiru, a bio bi veoma dobar karikaturista u grafičkoj umetnosti. Sve u svemu, Ovan je tipičan vladajući znak, mada i u njemu ima izuzetnih umetnika.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA B I KA - TAURUS

   Venera je vaša dominantna planeta i usko je povezana sa lepotom, te daje te osobine i vašem znaku. Budući da je veoma često i lepota za umetnost sinonim, smatra se da pripadate zemaljskom znaku, ali da među vama ima veoma velikih umetnika. Vezani ste za realnost i smatrate se jednim od najboljih čuvara Zodijaka. Kao umetnici, Bikovi se uvek vezuju za pozitivnu stranu života, odbacujući destruktivnost. Iz svojih problema brzo nalaze rešenje bilo da su oni ljubavne ili socijalne prirode. Pisci u Biku su sporiji i pišu duge romane. Ako su pripadnici ovog znaka pevači, imaju jak glas, a ako poseduju imalo talenta, plodni su, genijalni i otkrivaju osnovne i vitalne vrednosti. 

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci
HOROSKOP ZA BLIZANCE - GEMINI
   Budući da ste vazdušni umetnički znak, rođen pod Merkurom, vrlo ste obdareni spiritualnim i humorističkim duhom, ali i nestalni, interesujete se za sve što je savremeno - politiku, svet, socijalno stanje...
    Rođeni ste za rad u sredstvima javnog informisanja, a imate dara i za pisanje. Karakteristično za vas je astralni dualitet - dvostrukost, kao, recimo, kod slikanja: na platnu se mogu primetiti dve teme zbog dvojnosti vašeg znaka. Vaše omiljene teme će biti unutrašnja borba, potreba za kompromisom ili donošenje neke odluke.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA RAKOVE - CANCER

   Vaš znak je pun senzibilnosti, romantike i umetničkog dara, pod uticajem je Meseca koji još više povećava maštovitost i sanjarenje Raka. Ovaj vodeni znak je poznat kao veoma privržen porodici i deci, s obzirom na njihovu plašljivost i nesigurnost. Ako ste pisac, proslavićete značaj braka i porodice u romanima, a što se tiče slikarstva, teme se neće nimalo razlikovati od prethodnih. Pesnici u ovom znaku pišu nostalgične i melanholične stihove zbog uticaja Meseca. Rakovi-pisci mogu lako da stvore bestseler, jer im njihova intuicija pomaže da osete trenutak objavljivanja njihovog dela kao i potrebu i želju publike za onim o čemu pišu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA - LEO
   Vašom planetom vlada Sunce, dajući vam tako autoritet, sigurnost i moć. Ne volite nikoga ko je iznad vas, jer ste sujetni da bi se zadovoljili uspehom. Često propuštate svoje šanse, previše svesni svojih želja, ali i bez mnogo kreativnog. Kao pisac, stvaraćete ozbiljna dela, a kao glavnu ličnost biraćete recimo, cara ili kralja, predsednika ili neku drugu ličnost kojom bi zaintrigirali sve oko sebe. Oduševljavate se opisom konflikata, autoriteta i drugog, kao osnovom dramske akcije. Imate puno smisla za literaturu, a ima vas i među glumcima i to - zvezdama. Tipičan ste vatreni znak, što još više potencira vašu kreativnost i talenat.

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

   Sve Device poseduju oštar kritički smisao i prefinjenost u osećanjima, što su bitne odlike njihove dominante - Merkura, koji često zajedno sa Saturnom rađa genije. Ne vole ništa da prepuste kolotečini, jer su njihovi planovi već predodređeni, a vreme pravilno popunjeno i iskorišćeno. To ih ne sprečava da stvaraju savremena umetnička dela, pa i apstraktna, na prvi pogled neshvaćena. Njihovo poštovanje ljudske ličnosti pomaže im u realizovanju umetničkih dela, premda su više skloni tehničkim naukama. Iako često univerzalni, Device su detaljisti i perfekcionisti, što se manifestuje na razne načine. Veoma su obdareni kritičkim duhom i odgovaraju im profesije vezane za kritiku, psihologiju i muziku. Sve loše osobine ovog znaka mogu ih kao i kod Riba odvesti u idealizam, bez svih očiglednih kontradikcija i osrednjosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE - LIBRA
   Vi ste pripadnik vazdušnog znaka, a po prirodi umetnik zbog dominacije Venere. Morate se paziti svih loših Venerinih težnji, jer ona uvel preti da vašim delima da izveštačen ton.
    Idealisti ste, zaljubljeni u pravdu i istinu. Ako ste pesnik i romanopisac, lako pronalazite antologiju i imate lep i vrlo literaran stil pisanja - čak i ako pišete nepovoljne teme, uspećete da sve ono što je za njih vezano, pretvorite u ukusno. Teško se odlučujete i niste energični da kreirate ono što u sebi nosite, za razliku od vodenih znakova. Niste dovoljno ambiciozni, čak ste ponekad i lenji. Pod dejstvom Venere, volećete uvek ono što je lepo.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

   Vaše umetničke sposobnosti su zaista mistične, snažne i intenzivne pod uticajem Plutona i dominirajućeg Marsa.Vaša ličnost je pored Raka i Riba, često neshvaćena, što je slučaj sa svim umetničkim znakovima Zodijaka. Svoje delo vi intenzivno doživljavate i u njega prenosite aspiracije i inspiracije, a ako ste skloni slikanju, otkrićete nove horizonte, veoma duboke i mračne, svima drugima nedokučive. U vašim delima ima izvesnog magnetizma, tako da vam je priroda duboko intelektualna, iako ne uvek i kreativna, ali ako vas privuče književnost, možete postai novi Tolstoj i to sa mračnim idejama, pa bi vam veoma odgovaralo i mesto reditelja filmova strave i užasa. Na jednom sasvim posebnom nivou, mogli biste pisati SF - romane i priče, što bi vam veoma odgovaralo i činilo vas zadovoljnim.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS
   Vaša dela su uvek puna ljubavi prema prirodi, jer vas Jupiter, koji dominira vašim znakom čini punim optimizma.
    Iako ste znak vatre, vaše umetničke sklonosti su velike, a kapaciteti ove umetnosti veoma čudni. Niste nikada lenji, kao Vaga, ali morate se čuvati preteranog rasipanja energije i pokušati je kontrolisati, inače bi vas entuzijazam odveo daleko. Vaš elan i dinamika prevazilaze sve druge, a nisu nezapaženi vaša otvorenost, časnost i želja za  sve što je lepo. Inače, dobro sređena, vaša priroda, puna životne snage, zahvaljujući upravo Jupiteru, može od vas da stvori velikog umetnika.

Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

   Kao i podanici Bika, i ovaj zemaljski znak je poprilično konzervativan, misaon i racionalan. Suprotno drugim znacima koji vole lepo, život i zaljubljenici su u mnoge stvari, Jarčevi kao i Škorpije, opsednuti su smrću, mračnim idejama i paranormalnim. To se tumači činjenicom da Jarčevima vlada Saturn, planeta poznata po lošim osobinama. Ali, ako je on zaista rođen za umetnika, tada je vrlo ozbiljan, zreo, dubok, realan, i konkretan. Jarac može dugo i naporno da radi, što će kasnije od svega stvoriti veoma dobru kompoziciju, punu lude smelosti i ambicija. Ako se ovaj znak baci na literaturu, tada će pisati duge romane, satire i komedije pune sarkazma i ironije, a slično je i sa poezijom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS
   Budući da je Vodolija vazdušni - umetnički znak, osobe rođene u ovom zanku sklone su okultnim naukama i zbog toga su često neshvatljivi po svoju okolinu. Među Vodolijama, usled dejstva Urana, pretežno na tehnologiju i progres, ima dosta vizionara, baš kao i među mnogim Ribama.

    Svoj dar Vodolije će ostvariti u apstraktnim i visoko inteligentnim ostvarenjima. Treba znati da su one veoma humane osobe uvek zabrinute za druge, mada nekada i previše proračunate. U grafici, a takođe i u muzici, osetiće se njihov karakterističan element, koji u svojim vizijama ima dosta apstraktnoga. Ako izaberu literaturu, mogu da ostvare proročanska dela, kao i pišući romane. Njihove se knjige stoga smatraju društveno reformističkim, pa umetnici ovog znaka mogu lako ostvariti progresivna i velika dela.

Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

   Osobe rođene u znaku Riba nalaze se pod uticajem Jupitera. Njihova druga vladajuća planeta Neptun, podarila im je maštovitost, pa su veoma skloni sanjarenju i želji za eksponiranjem. Ribe su dvostruki umetnički vodeni znak, predodređeni za umetnost, muziku, poeziju, glumu i jezike i imaju evidentni talenat za pisanje dugih i lepih pesama, dnevnika i uopšte konfesione literature, pa su i najveći romantičari u astrologiji. Njihova su dela puna ljudske topline, duboke ljubavi i lepote, ekstaze, duha i humora, često na svoj račun. Takva donkihotovska priroda, često ne ceni svoj talenat. Obožavaju mistiku, a dešava im se da često zalutaju u snovima iluzijama i drugim stvarima, želeći nešto lepo da prenesu svima.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse