Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vaše Super Moći

   Ko Su To Super Junaci Po Astrologiji? 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA - ARIES
   Neograničena energija - Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, s posebnom moći koja se skriva u njihovoj neograničenoj energiji.
    Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji jako žele da ostvare – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA BIKA - TAURUS

    Supersnaga - Ne kaže se uzalud 'jak kao bik'. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga.
    Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolijevanje izazovima i nošenje s teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomljivi uistinu neslomljivi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Mentalno snimanje - Pripadnici ovog znaka u svetu superjunaka bi bili oni koji imaju neverovatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija za neverovatno kratko vreme.
    Bilo da čitaju novine, prosmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA RAKOVE - CANCER

   Moć saosećanja - Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni da shvate i razumeju gotovo sve ljudske motive oko sebe, da se povežu sa svakim emotivnim stanjem i uopšteno uspostaviti vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA - LEO
    Gospodar vatre - Njihov vrući temperament udružen s moći koju dobija od sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre.
    Oni vatru mogu stvoriti iz ničega – samo ako se malo naljute, ali i jednakom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

    Ljudski tornado - Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i 'poremetiti' ih kao tornado, koji je otišao pre nego što je objasnio šta je hteo – ali budite uvereni da je to i dobio.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE - LIBRA
    Menjanje oblika - Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost – moć prilagođavanja.
    Kao superjunaci, oni bi bili u stanju menjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta njihova moć im omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

    Pronicatelj duše - Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu 'čitanja' tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proceniti njihova osjećanja ili bol, koji je njihov cilj i šta zapravo jesu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS
    Detektor laži - Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost da vrlo lako izvlače istinu iz nekog.
    Zato bi oni u svetu superjunaka definitivno bili ljudski 'detektor laži', ali do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sugovornika zavedu i nateraju da sam kaže svoje prave namere.


Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

   Upravljači mislima - Pripadnike ovog znaka krasi neverovatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama umeću ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove sopstvene i sprovedu volju Jarca u delo.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS
   Nestajanje - Pripadnici ovog znaka bi u svetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi.
    Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost nestajanja omogućuje im da 'oblete' svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverojatne situacije.


Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

    Tvorci svetova - Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u realnom svetu su poprilično neverovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili neupitni tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svetova po svojoj volji. Izvor: cosmopolitan.rs

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse