Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vaše Oblačenje u Očima Mučkaraca

   Šta on misli o vašem oblačenju, a ne govori? 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)
    Dobro, draga moja, da li ti je danas inspiracija za oblačenje bio crkveni program? Gde su one ponosne grudi, kojima opčinjavaš? Ni struk više nemaš?
    A ostale obline? Zašto ih kriješ u tom džaku? I šta pokušavaš sa ovim bež i sivkastim bojama – da se kamufliraš?! Da se stopiš sa zidom, da te niko ne vidi? Neće propasti svet, ako dodaš malo crvene, zar ima lepše boje od te? Makar na usne. Kao da gledam crno-belu fotografiju. Uf, idem da se prošetam, ne čekaj me na ručku.


Detaljan opis horoskopskog znaka Bik   HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)

    Za ime Boga, je l’ ovo žena ili jež? Ruke kao šmirgla! Jedan nokat 'fali', na ostalima se boja oljuštila! Kosa kao trska! Hello! A gde su ti silni preparati sa tv reklama (kako li se već zovu)? I kakve su to prostirke na tebi? Da se naježiš! Neće se srušiti svet ako obučeš nešto svileno, lepršavo. Jedino opravdanje je da radi uštede ne stavljaš omekšivač. Jedino! A ni malo parfema ne bi škodilo. Bar su uzorci u časopisima besplatni.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Mislim da sam nabasao na putnicu kroz vreme. I još mi sa ponosom kaže kako je pronašla svoj stil i ne želi da ga menja. Nosi istu frizuru još od srednje škole.
    Kada mi je pokazala staru sliku sa vozačke dozvole, naježio sam se, čoveče! Uopšte se nije promenila! Zamisli da je pored tebe svakog dana u istoj odeći i u istom 'stilu', za vjek i vjekova! Auuu!

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.) 

    Kožna jakna, po 10 minđušica na svakom uhu i još gleda gde će da stavi sledeći piercing! Na očima crna senka, a usta ljubičasta! Oooo, i crni nokti! Od glave do pete u istom tonu. Da nismo na nekoj sahrani? Ne bih se uopšte iznenadio kada bi iz torbice izvadila neku šipku ili bič. Kao Drakulina rođaka. I sada kad pogledam – šta se meni svidelo na ovoj devojci? Bolje da potražim svetu vodicu i beli luk.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
    Izvini, draga, hoćemo li izaći kao normalni ljudi ili ćeš stvarno ići u tome? Pa kako si se to obukla, kao da ti je sva odeća izgorela u požaru!
    Zar je to sve što ti je ostalo – košuljica i pocepani šorts? Ne bi ništa izgubila da se malo… upristojiš. Ne tražim ništa skupo, znam u kakvim vremenima živimo, ali nešto što će ti isticati figuru… na dobar način. Ne kao ovo sada. Svi se okreću za tobom, ali u čudu!

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.)

    Reci mi da si se zadržala na poslu, pa zato nisi stigla da se presvučeš. Verovatno ni da opereš kosu. Vidi se, draga. Iz pristojnosti kažem: „Nema veze, bitno je da si stigla.' I dok mi govoriš, umesto da te gledam u oči, ja blenem u tvoju masnu kosu. A kada malo spustim pogled…bretele iznošenog grudnjaka proviruju iz bluze. Spuštam pogled još malo, da me ne bi obuzele loše misli i... šta je ono? Blato na štikli? Eee moja lutkice...

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.)
   U redu, ja sam muškarac, a ti kao žena sigurno znaš bolje…Ali kaži mi, molim te, da li ta tašnica ide sa tim cokulama na tvojim nogama?
    A tek kombinacija – ružičaste cvetne helanke i plavo-crni džemper na pruge? Zar ja da ti to kažem?! Kako ne vidiš sama? Ili misliš da sam toliko zaslepljen tvojim šarmom, pošto sam uvek ljubazan i govorim ti samo lepe stvari, pa ne vidim tvoje… 'promašaje'. S jedne strane, kažeš mi kako ceniš na muškarcu dobar ukus, a sa druge sama paradiraš kao cirkus. Pa je l’ to normalno?

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.)

    Šta je, bre, ovo? Je l’ mi to gledamo 'Malu kuću u preriji'? Obučena kao devojčurak, suknjica sa cvetićima, šnalice u kosi, kao da ima 10 godina. Umesto torbice, nosi neki zastrašujući ranac u obliku ovce, i sva ponosna mi govori kako je identičan kupila svojoj sestričini (koja ide u prvi razred osnovne!). Još malo pa će morati da pokazuje ličnu kartu kada kupuje alkohol. I posle se pita zašto je ne zovem telefonom. Zato što ne želim da izigravam tvog staratelja, dušo, zato! Obuci se kao žena, pa ćemo pričati.


Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)
   Iako s    Kad sam je video, doživeo sam šok. Cirkoni na noktima, cirkoni na trepavicama, šljokice svuda po licu.
    Trebalo je da me upozori da ponesem naočari za sunce! Zaslepljen sam. Da ne pominjemo da ne mogu da je dodirnem ni sa jedne strane od silnh 'ukrasa'. Ima i neki 'krilati' – perjani šal, ma ko Novogodišnja jelka. Samo joj fale lampice koje se pale i gase. A sve ovo zbog jednog odlaska u kafić. Šta li će tek uraditi kad budemo izlazili negde uveče?!Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)

    Došla je na sastanak u kariranoj košulji, lepršavoj i prilično otvorenoj, ispod koje je nosila majicu sa nekim printom, a dole – duboke čizme. Kao kanadski drvoseča koji ide na pivo posle posla. Šok! Draga moja, nisam ti rekao da se obučeš kao deveruša na venčanju, ali kada se pojaviš negde barem budi pedantna, ženstvena, pristojna. Ne želim da izlazim sa šenaestogodišnjakinjom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.)
    Nadam se da ima ugrađeni GPS, jer ću je izgubiti među ovolikim svetom. Za ime Boga, zar sve nose uniforme? Sve su iste, kao flašice vode na polici u supermarketu. Otpozadi bih je jedva prepoznao u masi.
    Možda bih spreda mogao, ako nije previše mračno. Izvini, ali zar ne možeš da pokažeš malo inspiracije i originalnosti u svom oblačenju? I još zna da mi kaže kako neke stvari trenutno nisu moderne, pa ih zato ne nosi. Ono što sam ja primetio jeste da modu diktiraju pametne žene, pa šta je onda s tobom?


Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.)

    Uplašio sam se kad sam je video. Slažem se da treba da istakne svoju lepotu, ali ona je preterala!
    Dekolte koji 'kipi', previše razgolićene noge, a na trepavicama skoro pet slojeva maskare, ogromne minđuše i neukrotiva kosa. Da ne znaš prosto sa koje strane da joj priđeš i da je uhvatiš. Bojiš se da ti ne ostane njena kosa u ruci! Pa, kako čovek da se prilagodi ovome?

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse