Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Vaša Najslabija Karika

   Šta predstavlja vašu slabu tačku? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
    Vaša slaba tačka je vešto prikrivena, pa delujete kao da je nemate, ali užasava vas i sama pomisao da biste mogli ostati usamljeni, izolovani ili bolesni, bez ikog da vas pogleda ili uteši u teškim trenutcima koje život nosi.
    Iako ste vrlo hrabri i samopouzdani, vaša slaba tačka je vaša porodica i zato vam je potreban partner koji će vas čekati kod kuće i koji će biti uz vas, kad god su vam potrebni podrška i lepa reč.


BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

Oni koji vas ne poznaju, misle da vi možete i umete da uradite sve što poželite, kad nešto zacrtate, jer ne odstupate od svog cilja. Naravno, lakše vam je kad ne strepite da li će vaš račun u banci i novčanik biti puni, ne samo zbog sebe nego i zbog svojih najbližih. Ne volite da rizikujete da ne biste ostali bez finansijske podrške, svog stambenog prostora i voljene osobe kojoj želite da pružite samo najbolje.


BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Vaša slaba tačka je vaš nervni sistem, pa vas protivnik može lako dovesti u stanje blagog očaja, ukoliko počne da vam trenira živce.
    Tada vam ne pomaže ni vaša urođena inteligencija i snalažljivost, jer vas obuzima panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom. Zato izbegavate takve situacije, jer ste svesni da vam nemoć, nervoza i depresivnost mogu stvarati samo probleme na pute do uspeha.


  RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

Vaša zabrinutost, zbog svega i svačega, posledica je vaše urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vreme. Zato tražite stabilnog, sigurnog i situiranog partnera, pogotovo ako ste žena, jer je vaša slaba tačka strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu koji, najčešće, zbog njega imate. Ako vas neko popreko pogleda, vama je dovoljno da, već unapred, počnete da strahujete.


LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
Vaša slaba tačka je vaša sujeta kojoj ponekad nema granice, pa mnogi mogu manipulisati vama, tako što će vam se dodvoravati.

    Što više podanika oko vas, vi ste srećniji, mada to ne znači i da vam je položaj zagarantovan. Zato potajno strepite od javnog podsmeha i gubitka moći koje vam donose društvena ili profesionalna pozicija, čak i kad samo želite da pokažete koliko ste velikodušni i plemeniti.


  DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

Vaša slaba tačka je kontrola, jer se pribojavate da bi vam je neko mogao oduzeti, a ukoliko do toga dođe, onda strada vaš nervni sistem. Dužnosti i obaveze su vaša sveta pravila bez kojih ne umete da funkcionišete, a ni da vodite računa o svojim najbližima. Vi dobro znate da o sebi vodite računa, više nego bilo koji drugi znak, ali živce ne umete tako dobro da kontrolišete, pa se pribojavate da ih ne izgubite.


VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
Ne volite sukobe, pogotovo na javnom mestu, bilo da ste u krugu prijatelja ili nepoznatih osoba, pa ste zato uzdržani.

    Vaša slaba tačka su i razgovori o neprijatnim temama, kao što su zdravstveni problemi, zbok kojih umete da se zabrinete mnogo više nego drugi znaci. Sami sebi ulepšavate stvarnost, jer se trudite da izbegnete stres, a lek za to najčešće je hrana, pogotovo slatkiši kojima teško odolevate.


  ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Vaša slaba tačka je vaš ljubavni život, bez obzira na to što nosite titulu najvećeg zodijačkog zavodnika. Brine vas i vaš fizički izgled i erotska moć, jer vreme prolazi, a interesovanje suprotnog pola za vas može početi da jenjava. Kontrolu ne gubite, ali voljenu osobu možete, ukoliko iz bilo kog razloga prestane da vas voli kao nekada ili se okrene drugom partneru, a vi ste najranjiviji kada ste zaljubljeni.


STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
Iako ste vrlo prilagodljivi i snalažljivi, stalno ste na oprezu, zbog osoba koje vam mogu raditi iza leđa, naročito na poslu.

    Vaša slaba tačka je pravdoljubivost i zato ne podnosite agresivnost i nasilje, jer ste osetljivi na tuđu patnju i probleme. Brine vas i ponašanje voljene osobe, pa su sumnjičavost i podozrivost osobine koje ne volite da pokazujete, ali u vama ipak 'čuči mali detektiv'.


 JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Zazirete od promena, iako uvek stremite napred i volite da se popnete na vrh, jer odatle se sve bolje vidi. Ipak, vaša slaba tačka su vaša emotivnost i pothranjivanje snova o kojima uvek maštate, a koje možda niste uspeli da ostvarite u potpunosti. Imate dar da osetite ono što drugi znaci ne mogu, i to vas može zabrinuti, jer ste sujeverni, naročito kada su u pitanju vaš partner i članovi porodice.


VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Iako na prvi pogled delujete prepotentno, vaše slabe tačke su strah od gubitka, bilo da se radi o profesionalnom položaju, finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice.

    U dubini duše strepite od poniženja, bolesti i siromaštva, o čemu ne volite ni da pričate, jer nećete da baksuzirate. Vaša slaba tačka su i kućni ljubimci, jer ih volite do te mere da biste teško podneli da ih kojim slučajem izgubite.


 RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Vešto i šarmantno prikrivate urođenu nesigurnost - vašu slabu tačku koju malo ko može da primeti, jer pobegnete u svoj paralelni svet mašte i snova. Ambiciozni ste i vrlo sposobni, pa strahujete od 'većih riba' koje bi mogle da vas progutaju, ali im to nikada nećete pokazati. Nemoćni, slabi i nezaštićeni, najčešće deca i starije osobe, uvek izazivaju vašu pažnju i brigu, jer ste na njih posebno osetljivi.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu