vrh
Meni

Romantika i Praktika

   Koji je horoskopski znak praktičar, a koji je horoskopski znak romantičar? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti. U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote.

Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com


   OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Od večeri udvoje pod mesečinom, on više voli profesionalne izazove. Iako grub i egocentričan, on je šarmantan i duhovit, ali od njega nemojte očekivati ljubavnu, već pre kratku i strasnu vezu u kojoj će vam dati sve. Nije ni taktičan, ni pažljiv, ali je zato vrlo praktičan i okrenut karijeri, a od vas očekuje podršku.   BIK (22.4.- 21.5)  TAURUS

Romantični džentlmen koji drži do manira, koji ume da se našali na sopstveni račun, sentimentalan i emotivan, pesnik u duši, ali kad treba i veoma praktičan. I kad je preterano uporan, oprezan ili materijalistički nastrojen, čak i kad ga uhvati nostalgija ili obuzme posesivnost - žene mu uglavnom sve praštaju. U tome je tajna njegove neodoljive muževnosti kojom će vas fascinirati, na nekoj romantičnoj večeri, uz muziku i setan pogled koji ne skida sa vas.


   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Više praktičan, nego romantičan, muškarac Blizanac se duboko u sebi pribojava svega što ima veze sa romantičnim izlivima emocija. Zato se u startu prema ženama postavlja prijateljski, mada deluje privlačno. Definitivno će vas razoružati duhovitošću što je, u stvari, njegov odbrambeni mehanizam od emotivnog neuspeha. Praktičan u svim drugim životnim sferama, osim u ljubavi, on zaista može biti sjajan životni saputnik.


      RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

On je romantičan i nežan, čak i kad deluje kao grubijan. Mazi se i pleni urođenom sdiljivošću, čekajući da postane vaš plen. Zauzvrat, pun je razumevanja i dubokih osećanja kojima osvaja, pogotovo kad vas izvede na neki splav ili restoran u blizini reke, gde će vam se suptilno udvarati, uz probrane specijalitete i fina vina. Ako ste praktičan tip žene koja će umeti da upravlja njegovim životom, njegova romantična priroda doći će do punog izražaja.

     LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Detinjasto je romantičan i zbog toga mu žene teško mogu odoleti, jer ih Lav osvaja toplinom i otvorenim nastupom, mada ume da bude i previše iskren. Nije toliko strastven, koliko je sujetan, pa zato ne podnosi konkurenciju, čime će vas još više oduševiti, jer ćete se pored njega osećati kao jedna i jedina. Odvešće vas na neko ekstravagantno mesto gde ćete oboje biti zapaženi u krugu njegovih prijatelja, a šarmiraće vas i duhovitošću i urođenom samouverenošću.


     DEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO

Iako je najpre praktičan, on je jedan od najvećih horoskopskih džentlmena. Budući da zna kako deluje na žene, ume da bude i romantičan. Želeće da vam ugodi, da vam pomogne kad treba... Jednostavno - znaće da bude vaš vitez. Ipak, pre nego što stupi u romantičnu akciju, on okleva i odmotava film unapred, ne bi li predvideo neprijatnosti koje bi mogle da ga iznenade, jer voli da zna na čemu je.


     VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Više romantičan, nego praktičan, muškarac Vaga u stanju je da vam priredi nezaboravne trenutke, jer ume da stvori utisak 'veštačkog raja', za kojim svaka žena ponekad žudi. Donosiće vam cveće i poklanjati parfeme, vodiće vas na pozorišne premijere i koncerte, pisaće vam, pevati ili recitovati pesme. Biće dobro dok vaša romansa na tome i ostaje, jer i tako romantičan, on je vrlo neodlučan. Obično jedno oseća, a drugo misli, pokušavajući da 'pronađe vagu'.


     ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naizgled rezervisan i ravnodušan. on će vam teško otkriti svoju dušu, baš kao što će vam teško pokazati i svoja osećanja. Ali kad Škorpion oseti želju za vama, učiniće sve da vas osvoji upravo onim skrivenim, romantičnim delom svoje prirode i tada će vam pokazati koliko ume da bude osećajan, odan, topao i strastven. On je istovremeno i romantičan i praktičan, jer ne troši vreme na sentimentalnosti, ali je zato kad zatreba - vrlo strastven.


    STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Iako je praktičan, kada je reč o ljubavnoj romansi Strelac gubi svoj urođeni smisao za logiku. Tada njegova romantična priroda dolazi do punog izražaja, pa će vam iskreno otvoriti srce i obasipati vas nežnostima - sve dok to njemu odgovara. Previše voli svoju slobodu, pa nije za dublje veze i teško se vezuje za jednu osobu. Traži odnose bez mnogo obaveza, kako ne bi morao mnogo da vam se posvećuje, već taman onoliko koliko njemu odgovara.     JARAC (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Može da bude vrlo romantičan ili toliko praktičan da nikad ne biste mogli ni da pomislite da može da pati zbog ljubavi. U suštini, vrlo je zaljubljiv, zna da bude duhovit, zabavan i društven, ali teško će sebe bilo kome dati do kraja. Uvek ostavlja mesta i vremena za svoj mir, za svoju samoću u kojoj uživa, a upornošću i strpljivošću - njegovim najjačim oružjem, pre će moći da vam pruži osećaj sigurnosti, nego da ispuni vaša velika sentimentalna očekivanja.


    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Iako je mističan i muzikalan, neuhvatljiv i šarmantan, on je više praktičan, nego romantičan, ali uvek razmišlja o tome šta vi volite, jer želi da vam ugodi. Ne voli da otkriva ni šta misli i oseća, ali vam pri prvom susretu, intuitivno, može pružiti osećaj romanse koju očekujete, uz vino i sveće. Njegova deviza je - 'nikad dosadno', pa vas sledeći put može iznenada odvesti na rođendansko slavlje gde nikog ne poznajete... Znatiželjan je da vidi kako ćete reagovati.


    RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Njima nikad nije dosta ljubavi i nežnosti, pa su u ovom znaku rođeni najromantičniji muškarci, iako nisu ni dovoljno odlučni, ni dovoljno uporni. Međutim, vole da pobegnu od sumorne svakodnevnice u neki svoj svet, da o nekom maštaju, sanjaju, makar je reč o platonskoj vezi. Sa njim ćete zaista uživati uz zvuke gitare i miris mora, jer će vas 'hipnotisati' toplinom svoga glasa, dobrotom i plemenitošću koja zrači.


     RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT  NAJBOLJA WEB SKOLA
Povratak Na Vrh Strane