Naslovni baner
Ponuda Tema

Romantika i Praktika

   Koji je horoskopski znak praktičar, a koji je horoskopski znak romantičar? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

Od večeri udvoje pod mesečinom, on više voli profesionalne izazove. Iako grub i egocentričan, on je šarmantan i duhovit, ali od njega nemojte očekivati ljubavnu, već pre kratku i strasnu vezu u kojoj će vam dati sve. Nije ni taktičan, ni pažljiv, ali je zato vrlo praktičan i okrenut karijeri, a od vas očekuje podršku.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

Romantični džentlmen koji drži do manira, koji ume da se našali na sopstveni račun, sentimentalan i emotivan, pesnik u duši, ali kad treba i veoma praktičan. I kad je preterano uporan, oprezan ili materijalistički nastrojen, čak i kad ga uhvati nostalgija ili obuzme posesivnost - žene mu uglavnom sve praštaju. U tome je tajna njegove neodoljive muževnosti kojom će vas fascinirati, na nekoj romantičnoj večeri, uz muziku i setan pogled koji ne skida sa vas.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

Više praktičan, nego romantičan, muškarac Blizanac se duboko u sebi pribojava svega što ima veze sa romantičnim izlivima emocija. Zato se u startu prema ženama postavlja prijateljski, mada deluje privlačno. Definitivno će vas razoružati duhovitošću što je, u stvari, njegov odbrambeni mehanizam od emotivnog neuspeha. Praktičan u svim drugim životnim sferama, osim u ljubavi, on zaista može biti sjajan životni saputnik.

Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

On je romantičan i nežan, čak i kad deluje kao grubijan. Mazi se i pleni urođenom sdiljivošću, čekajući da postane vaš plen. Zauzvrat, pun je razumevanja i dubokih osećanja kojima osvaja, pogotovo kad vas izvede na neki splav ili restoran u blizini reke, gde će vam se suptilno udvarati, uz probrane specijalitete i fina vina. Ako ste praktičan tip žene koja će umeti da upravlja njegovim životom, njegova romantična priroda doći će do punog izražaja.

 Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

Detinjasto je romantičan i zbog toga mu žene teško mogu odoleti, jer ih Lav osvaja toplinom i otvorenim nastupom, mada ume da bude i previše iskren. Nije toliko strastven, koliko je sujetan, pa zato ne podnosi konkurenciju, čime će vas još više oduševiti, jer ćete se pored njega osećati kao jedna i jedina. Odvešće vas na neko ekstravagantno mesto gde ćete oboje biti zapaženi u krugu njegovih prijatelja, a šarmiraće vas i duhovitošću i urođenom samouverenošću.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

Iako je najpre praktičan, on je jedan od najvećih horoskopskih džentlmena. Budući da zna kako deluje na žene, ume da bude i romantičan. Želeće da vam ugodi, da vam pomogne kad treba... Jednostavno - znaće da bude vaš vitez. Ipak, pre nego što stupi u romantičnu akciju, on okleva i odmotava film unapred, ne bi li predvideo neprijatnosti koje bi mogle da ga iznenade, jer voli da zna na čemu je.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

Više romantičan, nego praktičan, muškarac Vaga u stanju je da vam priredi nezaboravne trenutke, jer ume da stvori utisak 'veštačkog raja', za kojim svaka žena ponekad žudi. Donosiće vam cveće i poklanjati parfeme, vodiće vas na pozorišne premijere i koncerte, pisaće vam, pevati ili recitovati pesme. Biće dobro dok vaša romansa na tome i ostaje, jer i tako romantičan, on je vrlo neodlučan. Obično jedno oseća, a drugo misli, pokušavajući da 'pronađe vagu'.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naizgled rezervisan i ravnodušan. on će vam teško otkriti svoju dušu, baš kao što će vam teško pokazati i svoja osećanja. Ali kad Škorpion oseti želju za vama, učiniće sve da vas osvoji upravo onim skrivenim, romantičnim delom svoje prirode i tada će vam pokazati koliko ume da bude osećajan, odan, topao i strastven. On je istovremeno i romantičan i praktičan, jer ne troši vreme na sentimentalnosti, ali je zato kad zatreba - vrlo strastven.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Iako je praktičan, kada je reč o ljubavnoj romansi Strelac gubi svoj urođeni smisao za logiku. Tada njegova romantična priroda dolazi do punog izražaja, pa će vam iskreno otvoriti srce i obasipati vas nežnostima - sve dok to njemu odgovara. Previše voli svoju slobodu, pa nije za dublje veze i teško se vezuje za jednu osobu. Traži odnose bez mnogo obaveza, kako ne bi morao mnogo da vam se posvećuje, već taman onoliko koliko njemu odgovara.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Može da bude vrlo romantičan ili toliko praktičan da nikad ne biste mogli ni da pomislite da može da pati zbog ljubavi. U suštini, vrlo je zaljubljiv, zna da bude duhovit, zabavan i društven, ali teško će sebe bilo kome dati do kraja. Uvek ostavlja mesta i vremena za svoj mir, za svoju samoću u kojoj uživa, a upornošću i strpljivošću - njegovim najjačim oružjem, pre će moći da vam pruži osećaj sigurnosti, nego da ispuni vaša velika sentimentalna očekivanja.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Iako je mističan i muzikalan, neuhvatljiv i šarmantan, on je više praktičan, nego romantičan, ali uvek razmišlja o tome šta vi volite, jer želi da vam ugodi. Ne voli da otkriva ni šta misli i oseća, ali vam pri prvom susretu, intuitivno, može pružiti osećaj romanse koju očekujete, uz vino i sveće. Njegova deviza je - 'nikad dosadno', pa vas sledeći put može iznenada odvesti na rođendansko slavlje gde nikog ne poznajete... Znatiželjan je da vidi kako ćete reagovati.


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Njima nikad nije dosta ljubavi i nežnosti, pa su u ovom znaku rođeni najromantičniji muškarci, iako nisu ni dovoljno odlučni, ni dovoljno uporni. Međutim, vole da pobegnu od sumorne svakodnevnice u neki svoj svet, da o nekom maštaju, sanjaju, makar je reč o platonskoj vezi. Sa njim ćete zaista uživati uz zvuke gitare i miris mora, jer će vas 'hipnotisati' toplinom svoga glasa, dobrotom i plemenitošću koja zrači.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA