Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu

Šta Vas Može Rasplakati

   Šta koji horoskopski znak može rasplakati? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Vrlo ste sujetni i emotivni, pa vas može jako povrediti ako osoba do koje vam je stalo i za koju ste bili spremni sve da učinite prevari, izneveri i napusti.
    Tada plačete, jer ste nemoćni da joj se osvetite, zato što je još volite. Osetljivi ste takođe na decu, pa bilo kakav oblik nasilja nad njima izaziva u vama strahovit otpor i tugu, pogotovo ako ne možete da učinite bilo šta čime biste mogli da im pomognete.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Svi misle da ste praktični, jer čvrsto stojite na zemlji i ništa vas ne može pomeriti, što je uglavnom tačno. Ali, kad počne da vas proganja sećanje na nezaboravnu ljubavnu romansu koja nije mogla da se ostvari, suze počinju da vam klize niz lice. Patite u tišini, uz omiljenu muziku i piće koje ste nekad zajedno pili, ne javljate se na telefon, sve dok nekako sami sa sobom ne odbolujete svoju tugu, iako znate da je to nemoguće.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Obično plačete kad vam je nešto uskraćeno, a vi nemoćni da bilo šta preduzmete. Zbog vaše kapriciozne i hirovite prirode, u stanju ste da se rasplačete zbog stvari koje svima iz vaše okoline deluju krajnje nebitno.
    Nedostatak ljubaznosti i poštovanja prema starijim osobama i brige za njih može vas rastužiti, jer ih u njihovom 'trećem dobu' na neki način vi najbolje možete razumeti.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Zbog naglašene sujete, u stanju ste da se rasplačete i u velikom društvu, kad vas neko povredi, pa ne možete da briljirate onako kako ste navikli ili kako biste vi to želeli. Međutim, ako je neko od vaših najbližih bolestan ili mu je potrebna pomoć, angažovaćete celu familiju, obavestićete sve za koje mislite da mogu nešto da učine, ali će vama biti najteže da se lično angažujete oko te osobe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Bolest ili loše zdravstveno stanje bliskog člana porodice, ili situacija u kojoj ne možete da zaštitite svoju porodicu, može vas dovesti u očaj, pa imate osećaj kao da su vam ruke vezane.
    Agresivno ponašanje, pogotovo prema deci i životinjama, može vas zaista rastužiti. Možda suze nećete roniti na javnom mestu, ali vam sigurno neće biti lako da ih zadržite, jer ste vrlo osetljivi na patnju bespomoćnih i nezaštićenih.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Kada je vaš ego povređen, to vam zaista teško pada, mada češće umete da se rasplačete nad sudbinom drugih, nego nad sopstvenom. Naročito ste osetljivi prema starijim i bespomoćnim osobama, pa poseta staračkom domu zaista može da vas dotuče. Kada u nekom žbunu spazite malo napušteno mače ili štene, celo vaše telo gura vas prema tom milom stvorenju koje će vas ispratiti pogledom: 'Zašto me ne uzmeš?'

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Iako umete emotivno vrlo burno da reagujete, vas nije lako rasplakati, jer ste po prirodi suzdržani.
    Grozite se scena na javnim mestima i izražavanja emocija pred drugima, ali vas osoba koju volite može povrediti ukoliko vas vara, obmanjuje i laže. Kada uđete u kuću i skinete svoju masku nonšalancije i šarma, plačete do iznemoglosti zagnjureni u jastuk i zaklinjete se sebi da nikome više nećete dozvoliti da vas tako izigra.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Možete da zaplačete kada ste istinski ushićeni nekim značajnim događajem, bilo da se radi o svečanom prijemu, svadbi, venčanju, rođenju ili krštenju deteta, kada vas nešto jako dirne i pogodi najtananije niti vaše slojevite duše. Ako ste impresionirani uspesima vaših prijatelja ili najbližih rođaka kojima ste i vi doprineli, može vam teško pasti ukoliko vas te osobe iz nekog razloga slažu ili razočaraju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Dođe vam da se rasplačete od muke kada ostanete bez novca, jer vas tada hvata panika, zbog nepovoljne finansijske situacije u kojoj ste jednostavno nemoćni, a vi uopšte ne volite osećaj nemoći i siromaštva.
    Pogađa vas i nepravda prema ljudima koji tamo negde u belom svetu stradaju, zbog bolesti i nemaštine, bede ili prirodnih katastrofa, dok neki drugi profitiraju na njihovoj muci.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Sa setom listate porodične albume sa starim fotografijama, dok vas obuzima neobjašnjiva melanholija koja samo najavljuje suze koje samo što nisu krenule da naviru. Zatvarate album i otvarate drvenu kutiju ukrašenu ornamentima u kojoj još čuvate nečija ljubavna pisma uvijena plavom somotskom trakom. Ako ste mladi, prelistavate poruke prepisane iz mobilnog telefona ili majlove koje ste dobili od nekog koga ste voleli, a sada živi u drugoj državi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Uglavnom plačete kada 'upadnete u jamu koju ste sami sebi iskopali', najčešće zbog ljubavnog partnera koji vas je ostavio, jer ste mu obećavali kule i gradove, a ništa niste ispunili.

    Ipak, vaš konstruktivni mozak radi 'trista na sat' i smišlja kako da zaustavi suze. I prijatelji vas mogu rastužiti ako vas iznevere, kao i ljudska bezočnost, vesti o ostavljenim bebama, zlostavljanoj deci, izbeglicama i humanitarnim katastrofama.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Pripadate jednom od najosetljivijih i najsujetnijih znakova, pa vas je lako rasplakati, pogotovo ako se osetite izneverenim ili izmanipulisanim od osobe koju volite. Suze vam lako krenu i kada gledate romantičan ljubavni film ili špansku seriju, a može vas pogoditi i kada čujete kako neko maltretira životinje koje nikom ništa nisu skrivile. Da biste se zaštitili, želite da pobegnete od takve stvarnosti što i činite - maštajući ili putujući.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse