Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Šta Vam Prija, a Šta Da Izbegavate

   Svaki horoskopski znak ponaše se različito u pojedinim situacijama. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
    Ne spadate u osobe koje umeju da uspore i 'povuku ručnu'. Naprotiv, skloni ste trčanju pred rudu i srljanju u neizvesne situacije.
    Kada vas nešto razočara ili iznervira, volite bes da iskaljujete na prvoj osobi koja vam se nađe na putu. Trebalo bi da izbegavate preterivanje u bilo čemu i da pažljivije dozirate svoje aktivnosti. Što se ishrane tiče, izbegavajte alkohol, šećer i meso, jer vas podstiču na akciju i agresivno ponašanje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Organizujte život tako da nikadfa ne morate da žurite, jer Bik koji žuri jedan je od najneefikasnijih znakova Zodijaka. Vaš telesni i emotivni metabolizam je usporen, pa sve promene morate da usvajate postepeno. Nagle promene remete vašu ravnotežu. Konzumirajte veće količine voća, ribe i povrća, a slatkiše izbegavajte. Ukoliko vam je posao sedeći, svakog jutra prošetajte barem malo, ali ne previše sporim hodom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Slaba tačka vam je disanje, pa treba da izbegavate vrlo visoke i niske temperature, kao i boravak u prostorijama sa puno prašine i dima.
Takođe, čuvajte se promaje, izbegavajte alkoholna pića, teška jela i jednoličnu ishranu. Potreban vam je kalcijum, mineral važan za vaše kosti, zbe, tetive, cirkulaciju i bronhije. Odgovara vam sport koji zahteva okretnost, na primer gimnastika.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

    Trebalo bi da se klonite preteranih količina vode i hrane kojima ste skloni zbog svoje emotivne prirode, koja utehu u patnji traži u ogromnim količinama jela, naročito u slatkišima i piću. Izbegavajte masnu hranu i gazirane napitke, a nije preporučljivo ni tvrdo povrće, kiselo voće i pikantni umaci. Potrebno vam je što više kretanja i boravka u veselom društvu. Potrudite se da što više hodate, najbolje pored neke vode.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
    Predstavnik ste znaka koji ništa ne radi polovično, pa često nepotrebno trošite emocije i nerve na stvari i osobe koje uopšte ne zaslužuju toliko vaše pažnje.
    Takođe, potrudite se da sa drugima komunicirate na ravnopravnoj osnovi. Prijale bi vam redovne masaže leđa i vežbe disanja. U ishranu uvrstite namirnice bogate magnezijumom, mineralom kojeg ima u kelju, brokoliju, spanaću, celim zrnima žitarica, orasima, pasulju, kukuruzu i     Takođe, potrudite se da sa drugima komunicirate na ravnopravnoj osnovi. Prijale bi vam redovne masaže leđa i vežbe disanja. U ishranu uvrstite namirnice bogate magnezijumom, mineralom kojeg ima u kelju, brokoliju, spanaću, celim zrnima žitarica, orasima, pasulju, kukuruzu i mesu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


    Jedan ste od malobrojnih znakova koji sam sebi nameće dovoljno ograničenja. Ne bi trebalo da ceo život posvetite isključivo radu i obavezama. Podložni ste nervozi želuca, bolestima creva, jetre i pankreasa. U ishranu treba da uvrstite sok od borovnice i kim da biste sprečili probleme sa varenjem. Bilo bi dobro da naučite da se opuštate kroz sport, uz muziku, meditaciju ili još najbolje, u veselom društvu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
    Izbegavajte hranu koja ima previše toksina, jer su vaše slabe tačke jetra i nadbubrežna žlezda.
    Ne treba da jedete na brzinu niti da konzumirate brzu hranu i potrebno je da izbegavate hladno. Bilo bi dobro da nosite vunu koja omogućava bolje funkcionisanje bubrega i urinarnog trakta. Namirnice koje bi trebalo da potpuno izbacite iz ishrane su slatkiši, so, suvo voće i konzerve. Pijte dosta vode, najbolje sa malo limuna, a u ishranu svakako treba da uvrstite i integralni pirinač.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Iako posedujete izuzetne intelektualne sposobnosti ne možete da kontrolišete svoje instinkte. Nemate meru ni u čemu. Kada sebi nešto utuvite u glavu morate to da ostvarite, pa makar na štetu drugih ili čak sopstvenu. Skloni ste infekcijama i trovanjima, pa u ishranu svakako treba da uvrstite šljive za boilju probavu i hmelj za pročišćavanje krvi. Viška energije rešavate se mudro, izbegavanjem ekscesa, čime eliminišete mogućnost da imate bilo kakve psihosomatske tegobe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
    Skloni ste preterivanju u svemu, u jelu, piću, ljubavi, sportu, pa i poslu, naročito kada se 'zapalite' za nešto.
    A i kada se ulenjite, nema vam premca. Izbegavajte sedeće poslove i zatvorene prostorije i što više boravite na svežem vazduhu. Klonite se i visokokalorične hrane, jer ste skloni gomilanju sala na bokovima i butinama. Promenite režim ishrane i počnite da se klonite baš onoga što volite, jakih začina i alkohola, a konzumirajte više povrća, ribe i belog mesa.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

    Ne bi trebalo da sebe i ostatak sveta uzimate toliko ozbiljno. Potrudite se da zauvek odbacite pesimizam i urođenu gorčinu, navalu loših i negativnih misli koje vas polako razaraju, ubijajući vam volju za stvarima koje ste do juče voleli. Naučite da eliminišete loše emocije koje troše previše vaše energije i kvare vam raspoloženje. Više boravka na svežem vazduhu i više fizičke aktivnosti, šetnje, sporta ili uživanja u prijatnom društvu, potrebnije vam je nego ijednom drugom znaku.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
    Izbegavajte opasne sportove, naročito one koji zahtevaju veliku energiju. veoma ste podložni stresu, pa bi bilo dobro da s vremena na vreme malo zastanete i opustite se.

    Krhke ste građe, sa slabim tetivama i zglobovima, zbog čega bi trebalo da izbegavate nošenje velikih tereta i fizičke aktivnosti koje zahtevaju veće napore jer bi mogle da dovedu do oticanja nogu. Cirkulacija je vaša slaba tačka, pa vam ni preterana izloženost sunčevim zracima ne prija.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

    Kako se brzo umarate, podložni ste raznim zdravstvenim tegobama koje čak ni stučnjaci ne umeju do kraja da objasne. Vaša psiha je pod uticajem Meseca i Neptuna, zbog čega ste skloni neurovegetativnim tegobama i problemima sa pritiskom. Posebno vodite računa o stopalima, jer su oni vaša slaba tačka. Podložni ste virusnim infekcijama i blažim oblicima trovanja, pa bi trebalo da izbegavate alkohol, cigarete i jake začine, a da konzumirate namirnice bogate gvožđem, proteinima i belančevinama. U svakom slučaju, najveću pažnju obratite na vašu psihu, jer kada vam je psiha zdrava i telo vam je zdravo.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana