Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Vaše Poze u Ljubavi

   Zanima vas kakvi su horoskopski znakovi u krevetu i prilikom vođenja ljubavi. Šta najviše vole i u čemu najviše uživaju?

Osmeh gore Osmeh na lice:  

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
    Spontani, zavodljivi te vrlo zahtevni,glavne su karakteristike ovog znaka. Što se tiče kreveta, oni su isprobali gotovo sve i zato, ukoliko završite u krevetu s pripadnikom ovog znaka prepustite im vođstvo.
     Ukoliko ste nabasali na ženu Ovna, znajte da ona mora biti gore i da će većinu posla obaviti sama. Najbolji odnos s Lavovima i Strelcima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Svima je jasno da ćete svakog pravog hedonistu najviše uvrediti ukoliko ga požurujete. Dakle, predigre i milovanja u trajanju od nekoliko sati.
    Mazanje kremicama, nadraživanja svim mogućim veštačkim i prirodnim pomagalima. Što više jezika, to bolje, savetuju astrolozi. Nakon maratonskog uvoda sledi pseći položaj. Najbolji odnos s Devicom i Jarcem.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Znate kakvi su, ne mozete ih uloviti niza glavu ni za rep. Najviše im odgovara maskiranje, a ni izmena uloga im nije strana.
    Od položaja idealan jest onaj 'između', to jest na boku. Nemojte se začuditi ako se s ovim znakom tako spetljate da više ne znate gde su vam noge. Što se tiče ritma ne preterujte u izmenama. Najbolje je lagano ljuljuškanje. Najbolji odnos sa Vagom i Vodolijom.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.)
CANCER

    Jedan korak napred, dva unazad, tipično za Rakove. No, kada se napokon odluče za partnera ne znaju ga pustiti. Rakovima najviše odgovaraju uklješteni položaji - lotosov položa. Osećaj snažne pripadosti, bliskosti, topline je zagarantovan. Trebamo li spominjati kontakt očima i lagani ritam? Najbolji odnos sa Škorpiom i Ribama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
    Lavovima ništa nije neugodno. Ukoliko ste u okršaju s Lavicom možete biti sigurni da vam neće muljati oko orgazama.
    A, ako baš hoćete da ona doživi multiple orgazme zauzmite položaj ljuljašku. Nakon odredenog vremena sledi samozadovoljavanje. Lavice obično vole prve svršiti tako da na miru mogu posmatrati svog partnera. Ukoliko preživite ovu vatru, za sledećeg partnera odaberite Strelca ili Ovna.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO


    Budući da je diskrecija njihov zaštitni znak ne pokušavajte ništa na javnim mestima. No, unutar četiri zida Device će vam vrlo rado pokazati kako barataju rafiniranim prstićima. Ukoliko ste sa ženskim pripadnikom znaka dajte joj da vam sedne u krilo i pretvori se u malu curicu. No, ne budite sebični. Ponekad joj pomognite tako da mrdnete vaše telo. Savetujemo vam da uskladite trenutak postizanja orgazma. Najbolji odnos sa Bikom i Jarcem.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
    Odnos na brzaka njima ne dolazi u obzir budući da ih takvi napadi često bacaju iz ravnoteže.
    A kako pripadnici ovog znaka obožavaju totalno sedinjenje, idealan položaj jest onaj u kojem žena Vaga obavija muškarcu noge oko vrata. Ne zaboravite na kraju nagraditi vašu Vagu - što je toliko dugo izdržala u tom položaju, romantičnim gestovima. Najbolji odnos s Blizancima i Vodolijom.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Umetnost je ljubav, a Škorpije su Pikasova deca. Nema toga što njima neće pasti na pamet. Što se položaja tiče anakonda je njihov favorit. On leži na leđima, a ona na njemu, i to u suprotnom smeru. Nakon oralnog stimulisanja sledi ljubavno sedinjenje. Naravno, on joj pri tome stimulira klitoris. Najbolji partneri Ribe i Rakovi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
    Oni ne znaju za konvencije i nikada ne čine ono što se od njih očekuje. Bilo da je reč o odnosu u moru, planinama, javnom mestu.
    Štaviše, osećaj da čine nešto zabranjeno samo im pumpa krv tamo gde treba. Od položaja najidealniji su oni na stojećki, s tim da je partnerka okrenuta muškarcu leđima. Najbolji partneri za isprobavanje Ovan i Lav te svi oni nepoznati pojedinci na koje Strelci slučajno nalete u lovu na ljubav.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

    Ljubav kao igra moći, dominacija njima je nepoznanica. Ukoliko želite iz njih izvući najveću količinu putenosti, započnite igru vrlo ležerno, pomalo nevino i zabavno. Nakon valjanja po jastucima, skakljanja osetljivih delova tela predlažemo da pređete na glavnu stvar. Pripadnici ovog znaka nisu nikad čuli da odnos ima neke veze s igrom moći, dominantnim ulogama. Svako malo menjajte ritam. Najbolji odnos s Devicom i Bikom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
    Dok ih ne osvojite, činiće vam se da imate posla s ledenim kraljicama - kraljevima. No, nakon što ih uspete otopiti pripremite se za najteže akrobacije i nemoguće položaje.

    Ekstravagantne Vodolije obožavaju recimo da muškarac stoji prislonjen na zid i drži partnerku kao kapljicu vode u rukama. Najbolje bi bilo da još uza sve to šapćete partneru na uvo najgore pervezarije. Na kraju igre nemojte se začuditi ako uspete ocediti posteljinu. Najbolji partneri Blizanci i Vage.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

    Znaju te Ribe kako funkcioniše i najmanji živac na vašem telu. No, da biste se bacilli s njima u bazen morate biti partner - partnerka iz snova. Ukoliko ste odabrani, najbolje će biti da odmah zauzmete položaj delfina koji garantuje ljubavnu intimnost i dovoljnu količinu romantike. Glavni moto kojeg se valja držati: Sve teče, sve klizi. Dok partner prodire u Ribu bočno, najbolje bi bilo da još povremeno dodiruje njene grudi i klitoris. Najbolji partneri za Ribe su sva morska bića: Rakovi i Škorpije.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana