Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Idealni Pokloni

   Želite da obradujete voljenu osobu, prijatelja ili prijateljicu sa prigodnim poklonom, ali ne znate šta bi im se svidelo. Ako znate njihov horoskopski znak, pogledajte šta vam astrologija predlaže po tom pitanju.

OSMEH GORE Osmeh na lice:  

Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA - ARIES
       Brz i vatren, hrabar, voli izazove i treba nova iskustva.
ONA - Uvek vodi računa o svom izgledu, pa će je sigurno obradovati šminka, rajf ili šešir, a nećete pogrešiti ni sa kožnom tašnom, cipelama, nakitom sa rubinima ili parfemom jakog cvetnog mirisa.
ON - Najviše će se obradovati automobilu ili motociklu, ali neće imati ništa protiv ni gela za brijanje, kačketa, kacige, rukavica za vožnju ili čizama. Pakovanje nije toliko važno, jer nema strpljenja za otvaranje poklona.
Ako imate love ko blata: Svom Ovnu kupite automobil, i to - vatreno crvenog Lamborgini Diabla!
Ako se ima: Software: 'Ultimativni saobraćajni atlas' sa dodatkom najopasnijih puteva i crnih tačaka.
Da prođete jeftino: Kutiju velikih drvenih šibica.
A, može i: Karte za sportske događaje, kurs karatea, tetovaže, piercing. Ni ogledala ili poklon bonovi nisu loša ideja - i sve crveno.

Detaljan opis horoskopskog znaka BikHOROSKOP ZA BIKA - TAURUS

      Tvrdoglav, ali umetnički nastrojen, voli mirisati cveće, pevati i slikati.
ONA - Njenu strastvenu hedonističku prirodu podstiču orijentalni, teški parfemi sa mirisom ruže, jasmina ili ljubičice, a uživa da dobije bombonjeru il icveće. Dopašće joj se i nakit od malahita, ogrlica od smaragda, donji veš od čipke ili svileni kimono.
ON - Njegovoj muževnoj prirodi odgovara jak parfem na bazi mošusa, a obradovaće ga i kašmirski džemper, bade mantil, šal ili novčanik, ali idealan poklon za ovog zodijačkog gurmana je večera u nekom novootkrivenom restoranu.
Ako imate love ko blata: Unajmite baštovana na celu godinu, kupite karte za Tri Tenora ili Roling Stonese. Bik će ceniti i ako potrošite malo bogatstvo na aukciji za neko poznato umetničko delo.
Ako se ima: Pretplatite Bika na časopis o bilju ili Baštovansku Enciklopediju, Bikovi su često lenji raditi u vrtu i bašti, ali vole gledati.
Da prođete jeftino: Katalog semenja (neki su besplatni), nekoliko lukovica za sadnju, papir za crtanje...
A, može i: Karte za koncerte, prsten, nešto od svile, ugodan parfem, nezaboravna večera, sve luksuzno.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Dve osobe u jednom telu, šaljivdžije i Božji glasnici, više vole misliti nego osećati i obožavaju tehničke stvarčice, a najviše trebaju informacije.
ONA - Ukoliko se ona bavi intelektualnim poslovima koji zahtevaju dobru koncentraciju, poklonite joj unikatne minđuše sa tirkizom. Obradovaće je i narandžaste ili žute ruže, parfem laganog cvetnog mirisa, prsten od žada ili topaza, ili svetlocavi lak za nokte.
ON - Kako on uživa u svemu što je novo i neistraženo, odvedite ga na koncert, žurku ili izlet. Dopašće mu se i metalni nakit, pogotovo narukvice, interesantne naočare za sunce, aromatične sveće sa mirisom lavande ili pretplata na njegov omiljeni časopis.
Ako imate love ko blata: Godinu dana besplatnog Interneta s najbržim i bežičnim pristupom, prenosni računar, mobilni telefon, te sve zvončiće i zviždaljke na koje naiđete.
Ako se ima: E-mail managera, CD s telefonskim imenikom, najnoviji CD rezač.
Da prođete jeftino: Zanimljivu penkalu, puzzle za slaganje ili tablete protiv grlobolje.
A, može i: pretplate na razne novine i časopise su savršeno rešenje.

Detaljan opis horoskopskog znaka RakHOROSKOP ZA RAKOVE - CANCER

       Voli brinuti o drugima, ima tvrd oklop, ali je iznutra mekana mama sa ukusnim kolačima.
ONA - Sigurno će se oduševiti odećom od svile, skupocenim krznom, nakitom sa biserima, safirom ili akvamarinom, srebrnim prstenom sa tirkiznim kamenom ili raskošnim buketom belih ruža. Nećete pogrešiti ni sa termoforom koji će je grejati u hladnim noćima kada vi niste pored nje.
ON - Uživa u romantičnoj večeri za dvoje u nekom restoranu na vodi, uz muziku, a voli da dobije i flašu dobrog vina, neki antikvitet, ram za slike, pakovanje sveća sa mirisom slatke pomorandže, opremu za ribolov ili kućnog ljubimca.
Ako imate love ko blata: Apartman na moru, kućica pored jezera ili izvora reke.
Ako se ima: Software o genealogiji, antropologiji ili istoriji, pretplatu na časopis u stilu: 'Bašta i Kuća', zbirku romantičnih novela nad kojima će uzdisati.
Da prođete jeftino: Izrežite hrpicu recepta iz novina, što starijih to bolje, može preslikano iz bakine sveske sa receptima.
A, može i: Nešto što Rak može negovati, biljku ili ribicu, a vole dobiti i sve u vezi kuće i dece; album ili okvir za obiteljske slike odlično su rešenje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
HOROSKOP ZA LAVA - LEO
   Od rerne topliji Kralj Džungle koji ne može biti u krivu, treba pažnju i prepoznavanje, a od zlata više voli jedino vlast.
ONA - Obradovaće se buketu jarkožutih ili crvenih ruža, dijamantskim minđušama, zlatnom nakitu sa rubinima, smaragdom ili safirom, lančiću za nogu, upadljivim minđušama, elegantnoj haljini, cipelama sa visokom potpeticom, šminki i plišanim igračkama.

    ON - Njega morate da tretirate kao kralja Zodijaka. Poklonite mu šampanjac, fine cigare, karte za neku pozorišnu predstavu ili filmsku premijeru, umetničku sliku, zlatni medaljon, firmirane patike, jaknu u vojnom stilu, aromatične sveće sa mirisom borovine ili limuna.
Ako imate love ko blata: Platite dvojici novinara i plastičnom hirurgu da se bave vašim Lavom, unajmite kraljevski apartman u Monaku ili barem balkon u poznatom pozorištu. Imenujte zvezdu na nebu po svome voljenom Lavu.
Ako se ima: Za ženu software sa najkompletnijim modnim savetima i kozmetičkim trikovima, za muškarca album s njegovim najglamuroznijim fotografijama. Ogledalo u svakoj sobi za oboje.
Da prođete jeftino: Džepno ogledalo i četku za bujnu kosu.
A, može i: Snabdejte vašeg Lava potrepštinama za kreativno izražavanje, a i razne ih igrice svakako vesele.

Detaljan opis horoskopskog znaka DevicaHOROSKOP ZA DEVICE - VIRGO

   Obuzeta detaljima i u potrazi za savršenstvom.
ONA - Prijaju joj lagani osvežavajući parfemi sa mirisnom notom bergamota, a oduševiće je i nakit od plemenitih metala u kombinaciji sa žadom i ćilibarom, kozmetika za negu lica i tela, šminka, buket žutih ruža, elegantna tašna, kišni mantil postavljen krznom.
ON - Za njega je idealan poklon udobne cipele od najfinije kože, pecaroški prsluk, kačket, a obradovaće ga i dobar ručni sat, knjiga ili kućni ljubimac.
Ako imate love ko blata: Unajmite kućnu pomoćnicu na godinu dana, pa da vaša Devica ima kome prigovarati do mile volje: 'A šta je sa prašinom ispod kreveta ?!'
Ako se ima: Kupite knjige kao '100 saveta za brzo čišćenje kuće' ili 'Savršena Domaćica' ili pretplatu na magazin posvećen zdravlju.
Da prođete jeftino: Četku za ribanje iz samoposluge, kantu i kutiju biljnog čaja.
A, može i: Razna mirisna ulja, kutije za alat, sve što pridonosi zdravlju, redu i čistoći.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE - LIBRA
   Voli mir i čini sve da izbegne sukob, ali potreba pomirivanja suprotnosti stvara neodlučnost.
ONA - Uvek se raduje cveću, naročito crvenim ružama ili gerberima. Idealan poklon može da bude blagi parfem na bazi jsamina ili frezije, krzno, elegantna haljina, nakit od belog zlata, cipele sa visokom potpeticom, šešir, rukavice, šminka, mirisna kupka ili mleko za telo.

    ON - Voli sportsku eleganciju, pa pun pogodak za njega može da bude kvalitetan džins, mokasine, sako, ali i parfem ili kozmetika za kosu, a najviše će ga obradovati više malih, maštovito zapakovanih poklona.
Ako imate love ko blata: Kupite svojoj Vagi fotelju u Ujedinjenim Narodima ili Međunarodnom Sudu.
Ako se ima: Knjigu na temu: 'Kako pridobiti prijatelje i uticati na ljude' ili multimedijalnu pravnu enciklopediju.
Da prođete jeftino: Par kocaka ili kovanicu koju može bacati u trenucima neodlučnosti.
A, može i: Vage će najviše ceniti ako im date deo sebe. Dobre ideje su i posteljina, sveće, muzika.

Detaljan opis horoskopskog znaka ŠkorpijaHOROSKOP ZA ŠKORPIJE - SCORPIO

   Strastven, malo čudan, promenjivog raspoloženja i koji nikad ne zaboravlja, a poklone ili voli ili mrzi. Škorpiona zanimaju stvari vezane uz ljubav, okultno i duhovnost.
ONA - Pravi izbor za nju je seksi veš od crne čipke, bordo plišana haljina i lak za nokte u istoj boji, maskara kojom će još više naglasiti svoj fatalni pogled. Jačini njenih emocija odgovaraju pomalo opori mirisi, parfemi sa sandalovinom, a od sveća tamnocrvene ruže ili veliki buket hrizantema.
ON - Njega će obradovati naočare za sunce, flaša egzotičnog pića, špijunksi triler ili knjiga o masonima, a od odeće sportska jakna, komotan mekani džemper ili čizme.
Ako imate love ko blata: Kupite Škorpionu laboratoriju kao što ga imaju FBI ili Služba za otkrivanje ubistava.
Ako se ima: Software: 'Kako naći bilo šta na Internetu' ili 'Porodični advokat', a može i medicinska enciklopedija. Unajmite privatnog detektiva na nedelju dana.
Da prođete jeftino: Mikroskop ili dvogled iz prodavnice sa polovnom robom, džepni notes i olovku.
A, može i: Dobra knjiga s misterioznim zapletom, ali i prilog nekoj humanitarnoj akciji u njihovo ime.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
HOROSKOP ZA STRELCA - SAGITARIUS
    Voli pametovati, učiti, podučavati, putovati i suditi.
ONA - uživa u lepo upakovanim poklonima, interesantnim suvenirima i talismanima sa putovanja, svećama sa mirisom ruzmarina koji smiruje njenu vatrenu prirodu.

    Oduševiće je parfem na bazi korijandera ili frezije, zlatni nakit sa smaragdom, tirkizom ili safirom, velika tašna preko ramena u boji peska, sobna lampa, globus, bonsai ili kućni ljubimac.
ON - Pošto je najveći zodijački putnik, njega će oduševiti putovanje na neku daleku destinaciju ili knjiga putopisa, ali može i sportska odeća ili rekvizit za njegov omiljeni sport. Ukoliko je kolekcionar, možete ga obradovati neobičnom sabljom ili mačetom.
Ako imate love ko blata: Put oko sveta.
Ako se ima: Školu stranih jezika na CD-u, italijanski, španjski, a može i Klingonski.
Da prođete jeftino: Besplatne auto karte i crtane romane koje ste skupljali godinama.
A, može i: Bilo kakvo putovanje, može proći i poseta ZOO-u, škola jahanja, srećke, ili najnovija knjiga iz metafizike.

Detaljan opis horoskopskog znaka JaracHOROSKOP ZA JARCA - CAPRICORNUS

    Konzervativan i trezven, žudi za moći i položajem, penje se polako, ali sigurno na vrh najviše planine.
ONA - Voli parfeme sa orijentalnim teškim mirisima mošusa, sandalovine, a od cveća jorgovan, freziju, kamelije, magnolije, jasmin, ruže i drvo života. Dopašće joj se i svilena ešarpa u srebrnosivoj ili boji vina, lepe cipele, tašna, kaiš, prsluk, nakit od oniksa, tirkiza, kristali, termofor, plišane igračke.
ON - Sigurno ćete ga obradovati ukusnim ručkom u nekom lepom restoranu ili kartama za pozorište, najbolje za neku komediju. Oduševiće se i ako na poklon dobije ikonu, kašmirski džemper, tople papuče, kišni mantil i kišobran.
Ako imate love ko blata: Ako već vodi ili poseduje veliku korporaciju, kupite Jarcu još pokoju.
Ako se ima: Knjiga ili software o off-shore financijskim rajevima nisu dobra ideja jer Jarac sve to već zna. Jarcu je najpametnije dati novac, jer s njim najbolje zna šta da radi.
Da prođete jeftino: Nekoliko finih kravata iz prodavnice sa korišćenom, kasicu-prasicu, jastučić za žigove.
A, može i: Jarci ne vole ni preskupe ni prejeftine poklone, a važno je i da je poklon praktičan, dobro napravljen i čvrst, te da ima garanciju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE - AQUARIUS
    Ludi genijalac ili čudak koji se bori protiv društva, bar dok se ne odluči promeniti svet.
ONA - Voli da se oseti posebnom, jer ste poklon birali baš po njenom ukusu, na primer, neki ultra moderan parfem oporog mirisa, a obradovaće je i orhideje, gladiole ili mleko za telo, mirisne sveće, kozmetika i fen za kosu, figaro, depilator i čarape.

    ON - Uživa da ima nešto što se tek pojavilo na tržištu, pa nećete pogrešiti ukoliko mu poklonite najnoviji model fotoaparata, muzički uređaj, mali kućni aparat, ručni ili zidni sat ili kvalitetnu odeću, pogotovo čizme.
Ako imate love ko blata: Kupite nešto slično kući Bila Gejtsa, s kompjuterom u svakoj sobi, uključujući kupatilo. Ako već ima takvo nešto, onda turistički let u svemir.
Ako se ima: Software ili knjigu o tome kako izgraditi vlastitog robota. Osim ako se Vodolija time nije bavio još u školi. Onda sve o primeni alternativnih izvora energije ili budućim misijama u svemir.
Da prođete jeftino: Korišćeni alat i bakrenu žicu koja vam je ostala nakon nekog popravka.
A, može i: Donacija Svetskom Mirovinskom Fondu u njihovo ime, kao i proizvodi od kojih dobit ide u dobre svrhe. Veseliće ih i poseta astrologu, najnoviji DVD ili bestseler.

Detaljan opis horoskopskog znaka RibeHOROSKOP ZA RIBE - PISCES

    To su ljudi koji žive u trajnoj magli, gradeći kule u oblacima, s najvećom željom da spase sebe i druge.
ONA - Obradovaće se kraljevskom buketu ruža, svilenom seksi vešu, nakitu, cipelama, parfimisanim kupkama, mleku za telo ili parfemu sa mirisom jasmina. Komplet tempera za slikanje, kurs joge, spa tretman za opuštanje u kombinaciji sa aromaterapijom, takođe su dobar izbor.
ON - Za njega bi idealan poklon moglo da bude flaša vina, naočare za sunce, umetnička slika, ikona, fotoaparat, kamera, knjiga iz oblasti psihologije, mokasine, udobne papuče i sve to upakovano u papir u nijansama plave boje.
Ako imate love ko blata: Kupite Ribi imanje u Francuskoj, zajedno s nasadima šampanjca.
Ako se ima: Postavite Ribi web stranicu s njenim pesmama i kupite joj rečnik s rimama.
Da prođete jeftino: Dve zlatne ribice, ružičaste sunčane naočale ili kutiju papirnatih maramica.
A, može i: Kristalne kugle, knjiga o mitologiji, magični pasulj, vilenjački prah, ili poljubac u prolazu, pravi dar za njih su vaša ljubav i razumevanje.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana