Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Koju Muziku Volite

   Vaš muzički ukus ne zavisi samo od znaka i podznaka u kojem ste rođeni, već i od pozicija Meseca i Venere koji u astrologiji, između ostalog, simbolizuju inspiraciju, maštu, umetnost i muziku.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Iako voli hard rok i tehno, strastveni Ovan je i veliki ljubitelj klasične muzike.
Pošto uživa da diriguje, obožava koncerte u izvođenju velikih simfonijskih orkestara, a od kompozitora voli Baha, Debisija i Borodina. Ume Ovan da 'diriguje' i u kafani gde 'kiti' muziku i naručuje omiljene pesme, dok načisto ne iznuri muzikante.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Hedonistički Bik voli etno muziku, trubače, a srce mu zaigra i kad sluša sevdalinke i starogradske pesme. Okuplja muziku oko svog stola i ne da im da idu, naručuje pesme i čašćava svirače, a neretko uzima mikrofon u ruke, kako bi zapevao svoju omiljenu pesmu. Za njega je trbušni ples pravi muzičko scenski doživljaj u kojem uživa, jer voli i orijentalni zvuk.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Blizanci, uglavnom vole sve što je novo, moderan ritam, pop i rok muziku, rejv, haus i tehno, a u društvu umeju da bude neodoljivi, jer znaju odlično da imitiraju, pevaju, igraju i zabavljaju druge.
Blizanci su i ljubitelji jednog od najpopularnijih dela Bendžamina Britna, dečje opere «Mali dimničar» i baleta «Žar ptica» Igora Stravinskog.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Rak uživa u «evergrin» muzici i autentičnom izvornom narodnom melosu, jer mu prija opuštanje uz čašicu razgovora sa prijateljima, kad može i da zapeva i da zaigra, i tako - do ranih jutarnjih sati. Ume Raku srce da zaigra uz «jecaje» violine, baš kao i dok sluša violinski koncert, pa su njegovi omiljeni kompozitori Čajkovski, Mocart, Mendelson, Betoven i Brams.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Lav voli svaku vrstu muzike koja mu omogućava da isprazni svoju ogromnu energiju, i to najčešće kroz ples ili «đuskanje». I to onda kada su svi pogledi sigurno uprti u njega, kad je on na svom «tronu» - plesnom podijumu. Voli, takođe, hard rok, tehno, ali i domaće pop balade, a Betoven je njegov omiljeni kompozitor.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Devica obožava filmsku muziku i balade, a od kompozitora voli Šopena. Njeno raspoloženje u veselom društvu, uz svirače u njenoj omiljenoj kafani raste pogotovo, od onog trenutka kad svi drugi već malo posustanu – tad ona stupa na scenu i uz zvuke tambure i «bećarce» podiže nivo raspoloženja. Nešto se tad u njoj budi, pa često zaigra i na šanku ili stolu, svejedno, važno da je veselo.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Čim uđe u kuću, pali radio, samo da se muzika ori na sve strane, ali ona «sentiš», uglavnom romantična, jer Vaga voli pop i balade.
Uživa i u klasičnoj muzici, pogotovo bečkim koncertima, a omiljeni kompozitori su joj Čajkovski i Mocart. Otmena i suzdržana, Vaga rado posećuje splavove gde postaje «razuzdana», «kiti» muzikante i ne da im se odmaknu od njenog stola.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Strastvena i bučna, Škorpija ume totalno da se opusti u boemskoj atmosferi svog omiljenog restorana, kao što, onako elegantna i magnetična ume da uživa u zvuku orgulja i horskom pevanju. Voli instrumentalnu muziku, ali i pop, a od kompozitora Šumana, Betovena i Mokranjca.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Strelac voli ritam koji podseća na muziku Dalekog Istoka, plesove afričkih plemena, uzbuđuje ga zvuk bubnja, ali i tehno muzika.
Iako je Betoven negov omiljeni kompozitor, inače rođen u znaku Strelca, ne beži Strelac ni od kafanske muzike, ali neke u restoranu u centralnoj gradskoj zoni gde dolaze poznate face.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Mada, naizgled uzdržan i rezervisan Jarac ume da se opusti u pravom kafanskom ambijentu uz crno vino i dobru muziku, gde će i da zaigra i zapeva sa zadovoljstvom, ipak je klasika - «zakon» za Jarca. Zato on voli klavirske koncerte, ali i duete, a od kompozitora Šopena, Debisija i Rahmanjinova.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Ona spava danju, a luduje noću, jer najviše voli disko ritam, pa vlasnici diskoteka, splavova i klubova mogu biti zahvalni Vodolijama koje često umeju da osvanu u njihovim objektima.
Međutim, kontroverzna i nepredvidiva Vodolija voli i vizantijsku muziku, orgulje, gitaru i Mocarta – kompozitora rođenog u njenom znaku.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Baš nju briga koliko je sati, kad joj je tako lepo, kao u nekom drugom svetu, jer Ribe vole da sanjaju, zamišljaju i maštaju. Opera i balet su kao izmišljeni za senzualne i romantične Ribe, pa one vole Verdija, Pučinija, Šopena, Gluka ('Orfej i Euridika') i Manuela de Falju (balet 'Ljubav čarobnjaka' i 'Trorogi šešir'), kompozicije za klavir i orkestar ('Noć u španskim vrtovima').

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse