Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Poslovna Mašta

   Šta koji horoskopski znak zamišlja da bi hteo da bude? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
Iako šarmantni Ovan deluje romantično, mirno, čak pomalo i flegmatično - to je ipak samo njegova maska. On bi najviše voleo da bude glumac, i to komičar, zatim muzičar, reli vozač, ali i lekar (naročito hirurg), vojno lice, oficir, inženjer ili tehničar.
    Žena rođena u ovom znaku volela bi da uzgradi karijeru u javnom poslu (novinar komentator koji prati politiku ili skupštinske teme), ili da ima dobar društveni status koji uglavnom postiže preko braka, odnosno ako iskoristi dobru priliku za udaju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

Strpljivi i uporni Bik najviše bi voleo da se bavi privatnim preduzetništvom koje može imati veze sa kulinarstvom, ali i umetnošću, modom, filmom, muzikom - pevanjem, pisanjem, slikarstvom, posebno vajarstvom. Žena Bik takođe ima smisla za umetnost, pa bi volela da se bavi radom u medijima, posebno na filmu, a privlače je i privatni biznis, dizajniranje nameštaja, tekstila i nakita, ali i prodaja nekretnina i poslovi u modnoj industriji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


Blizanci vole poslove u vezi sa medijima i marketingom. Najviše bi voleli da budu novinari i u tom poslu su veoma dobri zbog urođene snalažljivosti da dođu do strogo poverljivih informacija.
    Iako često menja poslove, muškarac rođen u ovom znaku vrlo je omiljen i duhovit, a najviše je motivisan da bude sportista, pisac, pevač, glumac, dok ženske predstavnice ovog znaka privlače poslovi koji imaju veze sa putovanjima (novinar, turistički vodič, trgovački putnik, privatni preduzetnik, producent, režiser), ali takođe bi volele da budu stilisti ili modni kreatori.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

Žena Rak najviše mašta o tome da se dobro uda, mada bi volela da bude i profesorka, umetnica ili modni dizajner. Muškarac rođen u ovom znaku najradije bi se bavio privatnim biznisom, i to u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i umetnosti, a kada su sportovi u pitanju, voleo bi da ima svoju teretanu, bazen ili da otvori klub borilačkih veština. Takođe, obožava da se bavi kolekcionarstvom, istorijom, trgovinom umetničkim predmetima, slikarstvom i pisanjem.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
Lav je kreativac i prirodni vođa tima, odnosno rođeni šef, pa mu najviše odgovaraju direktorska zvanja.
    Ali, voleo bi da se bavi i politikom, vojnim pitanjima, diplomatijom, umetnošću, filmom i sportom. Žena rođena u ovom znaku najradije bi da bude estradna ličnost, pevačica, glumica, stjuardesa, modni kreator, diplomata ili privatni preduzetnik.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


Devica voli da bude psiholog, predavač, pronalazač, arhitekta, dizajner, da se bavi unutrašnjom dekoracijom, slikarstvom, modom, novinarstvom i pisanjem. Rad sa strancima joj uvek prija, bez obzira da li se bavi uslužnim delatnostima, ekonomijom, zdravstvom, ima modnu agenciju ili je vlasnik video kluba. Muška Devica mašta o golubarniku i prodavnici kućnih ljubimaca.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
Vaga voli da ulaže u nekretnine i poslove sa strancima koji joj omogućavaju da što više putuje, privlači je politika, volela bi da ima butik, cvećaru, parfimeriju ili kozmetički salon.
    Ženska pripadnica ovog znaka sanja o tome da bude modni kreator, glumica, advokat, sudija, državnik ili bankar, do muška Vaga voli i ume da bude dobar pregovarač, organizator, književnik i matematičar.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Škorpije umeju vrlo mudro da rukuju novcem, a uspeh je za njih nešto što se podrazumeva, mada najviše vole da se bave elitističkim zanimanjima. Muški prestavnik ovog znaka voleo bi da bude bankar, vlasnik kazina ili kladionice, stomatolog ili hirurg, a Škorpije oba pola volele bi da se bave poslom forenzičara, detektiva ili filmskog producenta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
Strelac voli poslove koji mu omogućavaju da putuje i razmenjuje ideje sa osobama koje su mu slične, da radi u marketingu ili turističkoj agenciji, jer ga prati sreća u poslovima sa strancima.
    Žena Strelac bi volela da se bavi poslovima u vezi sa estradom, filmom, dizajnom, turizmom, galerijama ili antikvarnicama, a muški Strelac bi da ima auto - moto salon, ili da radi u njemu.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Odgovorni i pouzdani Jarac zna često da bude u poslovima koje baš ne voli mnogo, jer strahuje od kritike i ima pošten odnos prema poslu. Ipak, Jarac bi najviše voleo da se bavi slikarstvom, muzikom - komponovanjem, istorijom, atrologijom, arheologijom, rudarstvom i geologijom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Muškarac rođen u ovom znaku voli poslove u medijima, trgovini, politici, muzici, sportu - posebno košarci, informatici, elektrotehnici, ali voli i da menja poslove.

    Privlačno mu je i da bude vlasnik izdavačke kuće, da se bavi privatnim biznisom, a voleo bi da otvori i neki 'fensi' kafić. Ženska Vodolija obožava marketing i poslove u kojima nema fiksno radno vreme.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Žena Riba najviše voli da se uda, mada bi volela da se bavi poslovima koji joj omogućavaju da putuje i stiče nove prijatelje. Najradije bi da bude farmaceut, hemičarka, laborantkinja ili kozmetičarka, ali i balerina, plesačica ili sportistkinja. I muškarac rođen u ovom znaku voli društvo umetnika i sportista, jer je sklon bavljenju timskim radom, pa ga privlače poslovi u kojima dolazi u kontakt sa mnogo ljudi.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana