Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Mane Horoskopskih Znakova

   Svi uglavnom želimo da pokažemo svoje najbolje osobine, dok mane krijemo, mada ponekad i nesvesno dozvolimo da se i one pokažu. Šta kaže asstrologija, koje su vaše mane?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Vi uvek morate da budete u pravu. Impulsivni ste, brzopleti i eksplozivni, a urođenom arogancijom umete da povredite druge.
    Skloni ste raspravama, lako se iznervirate, a još lakše uvredite, mada se isto tako brzo i ohladite. Ipak, sa vama se ne treba kačiti jer umete da budete grubi, netolerantni i osvetoljubivi. U ljubavi ste dosta nepredvidivi, ljubomorni i posesivni. Zbog želje za dominacijom, kao poslovni saradnik možete da budete prilično neprijatni, a kao šef nepodnošljivi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Veoma ste svojeglavi, pa često tvrdoglavo terate po svome, čak i onda kada niste u pravu. Iako vam mnogo treba da se naljutite, kada vaš bes izbije na površinu podseća na vulkansku erupciju. Pomalo ste usporeni, a ponekad znate da budete dosta ležerni u izvršavanju svojih obaveza i poslova. Materijalistički ste orijentisani i novac vam je veoma važan. Ukoliko ste žena, mnogo polažete na svoju lepotu i možete da budete opterećeni izgledom. U ljubavi ste posesivni i ljubomorni, mada to retko priznajete, a umete da budete i neverni.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Vaša pričljivost i ljubopitljivost ponekad mogu da izlude sve oko vas. Raspoloženje vam je nepredvidivo i promenljivo čime, takođe, možete da zamarate okolinu.
    U stanju ste da obećate mnogo, ali ne i da ispunite. Umete da budete proračunati i lukavi, a često krijete i strah od neuspeha. Najčešće ste okupirani nekim velikim planovima, pa u isto vreme možete da započnete nekoliko poslova, mada polovinu uglavnom ne uspevate da dovršite. U ljubavi ste često racionalni kako biste sebe zaštitili od eventualnih razočaranja.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak       
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Mrzovoljni ste, često menjate raspoloženje i skloni ste samosažaljenju. Brzo se uvredite, a tu osobinu posebno pokazujete u odnosu sa emotivnim partnerom. Ali, ukoliko neko pokuša da dirne u vaš ego i sujetu, možete da budete vrlo osvetoljubivi. Ponekad se toliko uvučete u svoj oklop da vas je jako teško odatle izvući. Umete da budete proračunati, egocentrični i samodovoljni, pogotovo ukoliko ste žena, a do uspeha birate najlakši put, preko muškarca. Skloni ste preterivanju u piću, naročito ako ste muškarac.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Vrlo ste teatralni, pa često damatizujete događaje da biste skrenuli pažnju na sebe. Volite da budete u centru pažnje i jednostavno ne podnosite da budete neprimećeni. Sujetni ste, uobraženi i volite da dominirate, u čemu često preterujete. Hvalisavi ste i skloni detinjastom ponašanju. Gluma zna da bude vaša maska, jer se plašite podsmeha i imalovažavanja okoline. Iako ste ambiciozni, umete da budete lenji i da zavidite uspešnijima od vas. Ponekad pomažete drugima da biste pokazali kako se bez vas ne može.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Velika ste pričalica, ponekad toliko opširni da možete da udavite sve oko sebe. Ili o svemu volite da budete obavešteni ili idete u drugu krajnost i povlačite se u sebe. Teško podnosite kritiku nasvoj račun, dok ste prema drugima veoma kritički nastrojeni. Često potiskujete emocije i skloni ste raznim strahovima u vezi sa zdravljem. Takođe, možete da budete skloni napadima besa i nervoze. Veliku pažnju posvećujete ishrani i higijeni, umete da budete preterano pedantni, ali to je jače od vas.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Iako delujete kao neko ko zna šta hoće, neodlučnost vas često usporava u nonošenju važnih odluka. Što je izbor pred vama veći, više se dvoumite.
    Skloni ste promenama raspoloženja, a vaše reakcije često su nepredvidive. Brzo se naljutite, a nesvesno umete i da uvredite. Sujetni ste i pomalo nadmeni. Veliku pažnju poklanjate fizičkom izgledu ali i društvenom statusu. U dubini umete da budete hladni i posesivni, dok osećanja unosite u svoj posao. Ukoliko ste muškarac, partnerka na vas ne može previše da se osloni.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Vaše tajanstveno ponašanje ponekad je teško odgonetnuti, zbog čega okolina može da vas doživljava kao usamljenika. Iako delujete nezainteresovano, sve primećujete, ali retko pokazujete šta osećate. Volite da namećete svoju volju, jer smatrate da ste u pravu. Kada vas neko isprovocira, znate da budete neprijatni i sarkastični, a uvrede ne zaboravljate. Ukoliko ste žena, znate da budete sujetni, arogantni, samoživi, hvalisavi, skloni spletkama i porocima, ljubomorni, posesivni i osvetoljubivi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Vaše raspoloženje je promenljivo, bilo da preterujete ili se povlačite u sebe.
    Umete da budete detinjasti, nepraktični, nestrpljivi i nametljivi, a sagovornika možete da udavite pričama o svojim avanturama i interesantnim događajima, najčešće sa putovanja. Takođe, umete da budete netaktični, tvrdoglavi i skloni raspravama. U poslu ste često neefikasni i skloni odugovlačenju prilikom donošenja važnih odluka, dok ste u ljubavi površni, neverni i često kažete jedno, a uradite drugo.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Posao i karijeru volite da stavljate u prvi plan. Status vam je veoma bitan, često ste opsednuti uspehom i volite da dominirate. Konzervativni ste i tvrdoglavi, a razum vam često upravlja i srcem. Skloni ste raspravama, a možete da budete i veliko zlopamtilo. Imate problem sa ispoljavanjem emocija, pogotovo ukoliko ste žena. Umesto da pokažete osećanja, analizirate ih ili se vraćate na greške iz prošlosti. Da biste izbegli razočaranja, povlačite se u svoj svet u kojem je malo kome dopušteno da zaviri.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Egocentrični ste, buntovni i uglavnom sve znate najbolje. Nepredvidivi ste, nepouzdani, a umete da budete i svađalački nastrojeni.

    Nemate dovoljno strpljenja i znate da budete vrlo sarkastični. U ljubavi ste vrlo posesivni i ljubomorni, mada to vešto krijete. Previše ste radoznali da biste ostali verni, a u flertovanju uživate. Dom vas ili uopšte ne interesuje ili možete da potrošite dosta novca na opremanje životnog prostora.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Vaša sujeta je naglašena, preosetljivi ste i usredsređeni na sebe i svoje probleme. Umete da budete malodušni, nesigurni, nepostojani, neprilagodljivi, neodlučni, kolebljivi i nestrpljivi, a mana vam je i nedostatak tolerancije. Smatrate da ste neshvaćeni, pa se često izolujete od sveta. Vaša nepraktičnost može da vam zada dosta problema u svakodnevnom životu. Često idete protiv svojih interesa i terate inat, a uvrede dugo pamtite. Svoju romantičnu stranu ponekad ne umete da pokažete na pravi način.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse