Ponuda Tema

Vaše Ponašanje u Krevetu

   Od umiljatih mačića, pa do razbesnelih tigrova. U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine.
Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

    Ovnove mogu poželeti mnoge žene, ne samo zbog izgleda, lepih manira, već i zbog temperamenta. Nažalost mnogima ostaje nedostupan. Kao što mnogo traži od sebe, tako mnogo traži i od partnerke. U društvu treba da je dama, u kuhinji kuvarica, a u krevetu ljubavnica. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovara i fizički i duhovno. U ljubavi su nestrpljivi, agresivni. Sve hoće sad i odmah, pa i ljubavni odnos. Osvajaju pogledom, brzim spontanim nastupom, pozom. Vole ljubav bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju rečima, već delima.
    Poljupci Ovna su brzi i strastveni, prepuni zadovoljstva, koje kratko traje.

Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Uzimaju od života sve radosti i čulna uživanja, nesebično se trošeći. Njihova deviza je 'posle mene potop'. Riječ ljubav pišu velikim slovom i traže partnera sa kojim mogu da ostvare bliskost. Za njih su jako važni ljubljenje, predigra i ljubav. Vole poklone, intimnu atmosferu, padaju na muziku, piće.
    Vaši poljupci zarobljavaju, nežni su i mogu trajati satima i satima...


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

    Blizanci se trude da svoje ideje plasiraju svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju večno mladi do same starosti. Oni ne znaju da mrze, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i one stvari. Pravu ženu teško mogu da uzbude i zadovolje.
    Poljupci Blizanca su često isprekidani naletima smeha, kikotanja i smešnih opservacija.


  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.) CANCER

    Rak je najtajanstveniji znak pod uticajem Meseca. Dok je slobodan ima stalnu potrebu za promjenama i avanturama. U stalnoj vezi je veran, ljubomoran, ne ispoljava otvoreno emocije. Traži jakog partnera, koji bi mogao da zadovolji njegove velike intimne potrebe. Pada na muziku, piće, prigušeno svetlo.
    Poljupci Raka su nežni i topli i nikad ne prestaju.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

    Lav uvek i stalno hoće da bude prvi svuda, pa i u ljubavi. Mnogo zahteva od drugih ljudi, od samog sebe i od voljene žene. Ako Lav zavoli stvarno, a to se često dešava, on voli duboko, kompletno. Više drži do časti nego do erotike.
    Lavovi ljube divlje i neobuzdano... i očekuju aplauz za izvođenje...


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO

    Devica nije spremna na razlike, posebno u ljubavi. Njen glavni savetnik u životu je razum. U intimne odnose stupa tek nakon detaljne analize. Eros je bez topline, strast često odglumljemna. Od partnera traži više nego što je spremna da da. Velika sreća joj se retko smeši.
    Poljupci Device su uredni i toliko nežni da ih partner oseti tek kada prestanu.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA

    Vaga veštinu življenja postiže rano. Voli sjaj, raskoš, pa se trudi da nađe bogatijeg partnera. Verna je kao partner, tako da nepravdu i neverstvo teško prašta. Budući da je duboko emotivna u intimne odnose stupa iz osećanja. Više je emotivna nego strasna, orgazam doživljava i putem dodira.
    Vi ste toliko obuzeti svojim dahom, da se teško predajete poljupcu.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

    Škorpija simbol strasti, perverzije, ljubomore. Svoj plen ni sa kim ne dele, ni od koga ne traže savete. Dobro znaju koliko vrede i šta traže. Njihova ljubav je duboka kao okean, čvrsta kao stena, burna kao planinski potok. Partnera zavode snažnim erosom, ljubav kao i život uopšte vole da osete do dna. Ali, nemojte ga slučajno prevariti jer je u trenucima ljubomore spreman na sve.
    Vi preskačete poljupce i prelazite na - šta god da Vam padne na um.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

    Strelac najviše voli da mašta, planira, putuje, radi, priča, priča, priča. Rano proba 'zabranjeno voće'. Ume da uživa u ljubavi, kao uostalom u svim područjima života, jer je to najerotskiji znak horoskopa. Prvu ljubav poredi sa drugom, petu sa desetom. Traganje traje celog života.
    Vaši poljupci su iznenađujuci i spontani, da onaj koga ljubite stalno želi još.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

    Jarac je realista do srži. Sva nebeska blaga želi da dobije još ovde na zemlji i zato stvara mali svoj raj, u kome najbolje komunicira sam sa sobom. Ozbiljan je, bez strasti i osmeha. Kod njega često izostaje vrhunac i zato se ne preporučuje strasnim osobama.
    Vaši poljupci su momenti u kojima nadoknađujete zamor i stres koji su se nagomilali tokom dana.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

    Vodolija je kao prehlada. U Vaš život dolazi iznenada, kada se najmanje nadate. Često je ne razumete i smatrate čudakom. Osećanja su joj intenzivna, ali ne traju dugo. Njihov eros je romantičan, varaju radi promene. Partnera mogu da pozajme prijatelju. To su kolekcionari ljubavi i strasti. Zlu ne trebalo, ali i grupni odnos kod njih dolazi u obzir.
    Vaši poljupci su vlažni i najviše volite da Vam oči budu otvorene.


 Horoskop za Ribe   HOROSKOP ZA HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

    Ribe nikad ne umeju da potonu iz prostog razloga što su dobri plivači. A o tome šta misle, šta ih interesuje, šta žele - niko nema pojma. Srce im je meko, osećanja nežna. Vole da vole i da budu voljene. U ljubavi više daju nego što primaju. Odnos im je blag, bez uvoda, eros zagonetan. Traže malo, žrtvuju se mnogo.
    Dok se ljubite, Vaše oči su prepune zvezda, vaši poljupci su romantični i dugo traju.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA