Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Kada Ste u Dilemi, Onda...

   Svaki čovek se bar nekad u životu našao u dilemi ne znajući kako da postupi u određenoj situaciji. I u takvim prilikama, kada vas mori premišljanje i neodlučnost, astrologija vam može pomoći. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Preuzmite inicijativu i snažno krenite prema svom cilju. Budite istrajni i otvoreni.
Uz vas je energični Mars koji štiti preduzimljive i aktivne. Dakle, nema više oklevanja, vreme je za brzu akciju u kojoj ćete delovati pošteno, otvoreno, ali nezadrživo.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Budite strpljivi, taktični i tolerantni. Delujte polako i veoma razumno. Dobro promislite pre nego što bila šta učinite i obratite pažnju na činjenice. Budite temeljiti. Uostalom, ponekad je bolje sedeti 'skrštenih ruku' i sagledati kako će se stvari 'same od sebe' odvijati.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Potrebno je da delujete brzo, ali pritom morate uložiti mnogo šarma i biti veseli. Ovu situaciju ćete najbolje rešiti ako budete vedri, razgovorljivi i brzopotezni.
Takođe, nemojte se tvrdoglavo držati samo jedne opcije već lagano balansirajte između mogućih varijanti. Čak će vam i malo površnosti i prevrtljivosti biti oprošteno.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.) CANCER

   Svoju dilemu ćete najbolje rešiti ako budete nežni i osećajni, i ako se upravljate baš prema svojim emocijama. Upravo ćete toplinom i umiljatošću otvoriti sva vrata ispred sebe. Možete se osloniti i na podršku ukućana.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
    HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   U ovoj stvari morate izuzetno držati do sebe i pokazati koliko cenite sebe, kao i to da su vaše potrebe veoma važne. Čak vam je dopušteno i malo egoizma. Uzdignute glave tražite puno uvažavanje sebe i svojih želja. Zaobiđite kompromis i budite ponosno istrajni, što će vas odvesti ka najboljem ishodu.


Detaljan opis horoskopskog znaka Devica  
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO
   Budite maksimalno analitični i oprezni. Delujte promišljeno i rukovodite se zdravim razumom i proverenim metodama. Samo ispravna logika i promišljenost mogu vas odvesti do onoga što je najbolje po vas.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
   U ovoj stvari valjabi bi da prema ostalima delujete neodlučno. Uostalom, čini se da vam baš nije lako da načinite izbor.
No, ovaj vaš znak vam ukazuje na to da treba da se rukovodite lepotom i izaberete opciju koja najlepše deluje. Ukoliko u igri ima iole umetnosti svakako se okrenite u tom pravcu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija 
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   Budite što tajanstveniji, nedokučivi i mistični. Imajte uvek spremne tajne adute. Slušajte svoju intuiciju i nikome ne otkrivajte namere koje imate. Dozvoljeno vam je čak i malo lukavstva.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Precizno 'nanišanite cilj', a onda prema njemu krenite poštujući moralne norme, pravila ponašanja i ferpleja.
Slobodno se možete osloniti na prijatelje. Ako vam se misli vrzmaju u pravcu putovanja ili dalekih putovanja, svakako se okrenite u tom smeru. I dajte prednost duhovnom nad materijalnim.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   U ovoj situaciji najbolje je da se upravljate prema tradicionalnim vrednostima, pa čak i da budete malo konzervativni. Takođe, preporučljiva je izvesna doza strogosti, hladnoće i uzdržanosti.


Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
    HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Trebalo bi da budete potpuno originalni i nesvakidašnji i da učinite ono što od vas niko ne očekuje. Budite neponovljivi i delujte iznenadno.
Upravo će faktor originalnog iznenađenja rešiti stvar u vašu korist.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
 HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES
   Budite senzualni, krhki i maštoviti. Verujte svojim snovima i rukovodite se upravo njima. Uzdajte se u sopstveno nadahnuće i iskoristite bljesak inspiracije. Čak i ako vam neko prigovori da ste odveć nerealni nemojte odustati od svog sanjalačkog nadahnuća. Uostalom, iluzija ponekad ume da bude izuzetna snaga i pokretač.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana