Ponuda Tema

Kada Ste u Dilemi, Onda...

   Svaki čovek se bar nekad u životu našao u dilemi ne znajući kako da postupi u određenoj situaciji. I u takvim prilikama, kada vas mori premišljanje i neodlučnost, astrologija vam može pomoći. 
Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Preuzmite inicijativu i snažno krenite prema svom cilju. Budite istrajni i otvoreni. Uz vas je energični Mars koji štiti preduzimljive i aktivne. Dakle, nema više oklevanja, vreme je za brzu akciju u kojoj ćete delovati pošteno, otvoreno, ali nezadrživo.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Budite strpljivi, taktični i tolerantni. Delujte polako i veoma razumno. Dobro promislite pre nego što bila šta učinite i obratite pažnju na činjenice. Budite temeljiti. Uostalom, ponekad je bolje sedeti 'skrštenih ruku' i sagledati kako će se stvari 'same od sebe' odvijati.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Potrebno je da delujete brzo, ali pritom morate uložiti mnogo šarma i biti veseli. Ovu situaciju ćete najbolje rešiti ako budete vedri, razgovorljivi i brzopotezni. Takođe, nemojte se tvrdoglavo držati samo jedne opcije već lagano balansirajte između mogućih varijanti. Čak će vam i malo površnosti i prevrtljivosti biti oprošteno.


  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.) CANCER

   Svoju dilemu ćete najbolje rešiti ako budete nežni i osećajni, i ako se upravljate baš prema svojim emocijama. Upravo ćete toplinom i umiljatošću otvoriti sva vrata ispred sebe. Možete se osloniti i na podršku ukućana.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

   U ovoj stvari morate izuzetno držati do sebe i pokazati koliko cenite sebe, kao i to da su vaše potrebe veoma važne. Čak vam je dopušteno i malo egoizma. Uzdignute glave tražite puno uvažavanje sebe i svojih želja. Zaobiđite kompromis i budite ponosno istrajni, što će vas odvesti ka najboljem ishodu.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO

   Budite maksimalno analitični i oprezni. Delujte promišljeno i rukovodite se zdravim razumom i proverenim metodama. Samo ispravna logika i promišljenost mogu vas odvesti do onoga što je najbolje po vas.


  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA

   U ovoj stvari valjabi bi da prema ostalima delujete neodlučno. Uostalom, čini se da vam baš nije lako da načinite izbor. No, ovaj vaš znak vam ukazuje na to da treba da se rukovodite lepotom i izaberete opciju koja najlepše deluje. Ukoliko u igri ima iole umetnosti svakako se okrenite u tom pravcu.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Budite što tajanstveniji, nedokučivi i mistični. Imajte uvek spremne tajne adute. Slušajte svoju intuiciju i nikome ne otkrivajte namere koje imate. Dozvoljeno vam je čak i malo lukavstva.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Precizno 'nanišanite cilj', a onda prema njemu krenite poštujući moralne norme, pravila ponašanja i ferpleja. Slobodno se možete osloniti na prijatelje. Ako vam se misli vrzmaju u pravcu putovanja ili dalekih putovanja, svakako se okrenite u tom smeru. I dajte prednost duhovnom nad materijalnim.


 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   U ovoj situaciji najbolje je da se upravljate prema tradicionalnim vrednostima, pa čak i da budete malo konzervativni. Takođe, preporučljiva je izvesna doza strogosti, hladnoće i uzdržanosti. Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

   Trebalo bi da budete potpuno originalni i nesvakidašnji i da učinite ono što od vas niko ne očekuje. Budite neponovljivi i delujte iznenadno. Upravo će faktor originalnog iznenađenja rešiti stvar u vašu korist.


 Horoskop za Ribe   HOROSKOP ZA HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Budite senzualni, krhki i maštoviti. Verujte svojim snovima i rukovodite se upravo njima. Uzdajte se u sopstveno nadahnuće i iskoristite bljesak inspiracije. Čak i ako vam neko prigovori da ste odveć nerealni nemojte odustati od svog sanjalačkog nadahnuća. Uostalom, iluzija ponekad ume da bude izuzetna snaga i pokretač.


Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA