Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Kada Ste u Dilemi, Onda...

   Svaki čovek se bar nekad u životu našao u dilemi ne znajući kako da postupi u određenoj situaciji. I u takvim prilikama, kada vas mori premišljanje i neodlučnost, astrologija vam može pomoći. 

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Preuzmite inicijativu i snažno krenite prema svom cilju. Budite istrajni i otvoreni.
Uz vas je energični Mars koji štiti preduzimljive i aktivne. Dakle, nema više oklevanja, vreme je za brzu akciju u kojoj ćete delovati pošteno, otvoreno, ali nezadrživo.


BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Budite strpljivi, taktični i tolerantni. Delujte polako i veoma razumno. Dobro promislite pre nego što bila šta učinite i obratite pažnju na činjenice. Budite temeljiti. Uostalom, ponekad je bolje sedeti 'skrštenih ruku' i sagledati kako će se stvari 'same od sebe' odvijati.


BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Potrebno je da delujete brzo, ali pritom morate uložiti mnogo šarma i biti veseli. Ovu situaciju ćete najbolje rešiti ako budete vedri, razgovorljivi i brzopotezni.
Takođe, nemojte se tvrdoglavo držati samo jedne opcije već lagano balansirajte između mogućih varijanti. Čak će vam i malo površnosti i prevrtljivosti biti oprošteno.


RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.) CANCER

   Svoju dilemu ćete najbolje rešiti ako budete nežni i osećajni, i ako se upravljate baš prema svojim emocijama. Upravo ćete toplinom i umiljatošću otvoriti sva vrata ispred sebe. Možete se osloniti i na podršku ukućana.


LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   U ovoj stvari morate izuzetno držati do sebe i pokazati koliko cenite sebe, kao i to da su vaše potrebe veoma važne.
Čak vam je dopušteno i malo egoizma. Uzdignute glave tražite puno uvažavanje sebe i svojih želja. Zaobiđite kompromis i budite ponosno istrajni, što će vas odvesti ka najboljem ishodu.


DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO
   Budite maksimalno analitični i oprezni. Delujte promišljeno i rukovodite se zdravim razumom i proverenim metodama. Samo ispravna logika i promišljenost mogu vas odvesti do onoga što je najbolje po vas.


VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
   U ovoj stvari valjabi bi da prema ostalima delujete neodlučno. Uostalom, čini se da vam baš nije lako da načinite izbor.
No, ovaj vaš znak vam ukazuje na to da treba da se rukovodite lepotom i izaberete opciju koja najlepše deluje. Ukoliko u igri ima iole umetnosti svakako se okrenite u tom pravcu.


ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO
   Budite što tajanstveniji, nedokučivi i mistični. Imajte uvek spremne tajne adute. Slušajte svoju intuiciju i nikome ne otkrivajte namere koje imate. Dozvoljeno vam je čak i malo lukavstva.


STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Precizno 'nanišanite cilj', a onda prema njemu krenite poštujući moralne norme, pravila ponašanja i ferpleja.
Slobodno se možete osloniti na prijatelje. Ako vam se misli vrzmaju u pravcu putovanja ili dalekih putovanja, svakako se okrenite u tom smeru. I dajte prednost duhovnom nad materijalnim.


 JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   U ovoj situaciji najbolje je da se upravljate prema tradicionalnim vrednostima, pa čak i da budete malo konzervativni. Takođe, preporučljiva je izvesna doza strogosti, hladnoće i uzdržanosti.VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
    HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Trebalo bi da budete potpuno originalni i nesvakidašnji i da učinite ono što od vas niko ne očekuje. Budite neponovljivi i delujte iznenadno.
Upravo će faktor originalnog iznenađenja rešiti stvar u vašu korist.


RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
 HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES
   Budite senzualni, krhki i maštoviti. Verujte svojim snovima i rukovodite se upravo njima. Uzdajte se u sopstveno nadahnuće i iskoristite bljesak inspiracije. Čak i ako vam neko prigovori da ste odveć nerealni nemojte odustati od svog sanjalačkog nadahnuća. Uostalom, iluzija ponekad ume da bude izuzetna snaga i pokretač.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu