Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu

Vaše Lice

   Šta otkriva izraz vašeg lica i šta to znači? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Veseo izraz njegovog lica ne mora ništa da znači, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama.
    Ako je žensko, ponekad to radi zahvaljujući svojom privlačnošću, a ukoliko je muškarac, tada vas od njegovog prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer deluje nekako opasno, a s druge strane, kao neko za koga niste baš sigurni šta mu se to mota po glavi. I kad je muškobanjasta, žena Ovan imponuje svojim polemičkim stavom koji prosto čitate na njenom licu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled ume da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste pored njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju, govori boja njegovog glasa, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osećate ušuškani i sigurni kao malo dete.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   I kad deluje mladalački, Blizanci su i te kako proračunati i racionalni. Ako pokušava da deluje kao Kruela iz 'Sto i jednog dalmatinca', ipak se iza takvog imidža krije osetljiva devojčica koja nikada neće odrasti.
    Priča mnogo, ali najmanje o sebi. Ukoliko deluje kao 'fam fatal', i to je smišljena maska kojom pokušava da zaštiti svoju pravu prirodu osobe nedorasle emotivnim izazovima.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Njegov dečački izgled, čak i kad ima 'bejbi fejs', ili mu se kosa već proredila, ne treba da vas zavara. Mazan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on pleni, bilo da je mačo ili mamin sin, a Račica tako ljubazna, lepa, nežna i puna razumevanja, sa obrazima kao pun Mesec, izaziva upravo ono što želi - vašu želju da je zaštitite, a posle će ona lako s vama.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Izraz njenog lica odaje rođenu glumicu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimećena, a ukoliko je ne primete - i dalje će glumiti.
    Sva je doterana i 'fensi', a iz kuće ne izlazi nenašminkana ili bez frizure, a i zašto bi kad ima tako gustu kosu. Vragolast pogled njenih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg gospodstvenog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Njenim otmenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, ume da se preobrazi iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lepu frizuru, misli da je sebi ulepšala život. Muškarcu Devici nije bitno šta o njegovom izgledu misle drugi, ali izraz njegovog lica odaje pristojnog i raspoloženog dečaka, mada prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Izraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi da pokaže drugima, odnosno njen imidž u javnosti, bilo da je hladna 'hičkokovska' plavuša ili zavodljiva crnka.
    Mnogo drži do izgleda, zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu doprinosi i Vagina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osećanja, pa žena Škorpija često deluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili platinasta plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnijeg tena, a ukoliko je svetlokos, deluje nekako otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Iako je uglavnom nasmejan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu.
    Postoji nešto otmeno u crtama njegovog lica, bez obzira što često rano počinje da gubi kosu. Iako ne deluje toliko krhko, niti nežno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lepom načinu na koji može da pobegne od stvarnosti.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Njen pogled ne otkriva mnogo, više je ispitivački, mada zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lepe kose ili nečeg istočnjačkog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac deluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama deluje mlađe, ali rano počinje da kuburi s kosom koja se proređuje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Izraz njenog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se nije poželjno poigravati, ma kako društvena bila, ali ipak voli da je svi primete.

    Nešto intrigantno i pronicljivo u njenom pogledu čini je još zanimljivijom, nekako autentičnom i kad nije lepa po klasičnim merilima. Deluje pomalo rasejano, a ništa joj ne može promaći, jer sve primećuje, a ćuti.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i mnogo govori, iako je nedokučiv, bez obzira da li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i po izgledu i po ponašanju.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse