Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Govor Vašeg Tela

   Svi horoskopski znakovi imaju svoje karakteristike po kojima mogu da se prepoznaju po izgledu i posebnom držanju, ali i govoru njihovog tela koji je povezan s četiri elementa - vatrom, zemljom, vazduhom i vodom

Osmeh gore Osmeh na lice:  


  VATRENI ZNACI
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan

HOROSKOP ZA OVNA
 Nastup im je siguran i odlučan. Pokreti su živahni, sigurni i spretni, gledaju sagovornika u oči i bez izvinjenja ga prekidaju.
    Uvek se guraju ispred drugih, hodaju brzim i žustrim koracima, često glavom prema napred.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav
 HOROSKOP ZA LAVA
 O sebi stvaraju sliku uzvišenosti, posebnosti i autoriteta. Taština i istančan smisao za lepo vide se u strasti sa kojom brinu o svom telu. Lepota muškarca Lava, koji ima gotovo manijakalnu potrebu da bude u odličnoj formi, proporcionalna je izuzetnoj senzualnosti i gipkosti žene tog znaka.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac
 HOROSKOP ZA STRELCA
 Mogu da budu neobično lepi, imaju uspravno držanje, zrače vedrinom, samopouzdanjem i bezbrižnošću.

    Mnogi Strelci protagonisti su ljubavi na prvi pogled upravo zahvaljujući neodoljivoj privlačnosti i gotovo životinjskom instinktu. Kada ih neko privlači, pokazuju otvorenu potrebu za njegovom blizinom i dodirom, čak i na javnom mestu.

  ZEMLJANI ZNACI

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik
HOROSKOP ZA BIKA
    Od rečitog pogleda do mrštenja, od sitne bore oko usana do podignute obrve - govor lica kod Bika istinska je uzdanica govora tela. Pripadnici ovog znaka kretnjama i gestovima jedva daju naslutiti svoju senzualnost i erotičnost, ako već ne postoji intuitivno prosuđivanje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica
HOROSKOP ZA DEVICE
    Gestikulacija i mimika su često svedene na minimum, ali ono malo što se vidi, dosta govori.

    Ma koliko se trudili, ponekad ipak ne mogu da sakriju unutrašnju nervozu zbog koje cupkanjem i prebiranjem po kosi razbijaju uvežbanu suzdržanost i mirnoću pogleda. Što su uspešniji, emotivno su stabilniji, a pokreti su sigurniji i smireniji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac
HOROSKOP ZA JARCA
    Pokreti su mu vojnički uvežbani, ali ako ga neko duže posmatra, videće promenu u držanju kada se pojavi neko ko mu se sviđa. Tada njegova usredsređenost slabi, pa umesto da upija svaku reč razgovora, traži da mu se ponove poslednje reči. Događaji koji su povezani s karijerom utiču na promene u držanju, hodu.

  VAZDUŠNI ZNACI

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci
HOROSKOP ZA BLIZANCE
    Po svom govoru tela jedni su od 'najrečitijih'. Brbljivi su i znatiželjni, veseli i duhoviti, živahni i neukrotivi, a rukama pričaju vešto poput pantomimičara.

    Premeštanje s noge na nogu, potreba da stalno nešto drže ili prevrću u rukama, kao i vrckav pogled, govore da su i u najmirnijim situacijama prava deca svog vladara, nemirnog Merkura.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga
HOROSKOP ZA VAGE
    Žena Vaga šalje zavodljive, ali ne i vulgarne poruke, a i muškarac će na poseban način da da do znanja da je primetio svaku ženu koja je prošla pored njega. Privlačenje pažnje suprotnog pola ključ je razumevanja govora tela jedne Vage - ona želi da se svidi! Muškarac je živahniji i otvoreniji, a žena koketnija, više distancirana i nasmejana.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija
HOROSKOP ZA VODOLIJE
    Staložena hladnokrvnost muškarca Vodolije, koji više nije u najmlađim godinama, rezultat je nekadašnje sposobnosti izražavanja misli i osećanja burnom gestikulacijom.

    Žena Vodolija u zrelim godinama isijava mirnu blagost i toleranciju kao kontrast buntovnom držanju u mladosti.

  VODENI ZNACI

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak
 HOROSKOP ZA RAKOVE
  Njihova suzdržanost i oprez pokazuju nesvesnu potrebu za razbijanjem ljušture, koja je proizvod nesigurnosti. Kod žena Rakova senzualnost seda naslutiti menjanjem tona u govoru, čvršćim stiskom ruke, dužim pogledom i neobuzdanim drhtajima u najintimnijim trenucima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija
 HOROSKOP ZA ŠKORPIJE
Govor tela im je neposredan, a opet tajanstven. Način na koji se kreću odaje njihovo stanje duha. U napetim situacijama usne su im stisnute, a pogled upućen u nepoznatom smeru.

    Ako se za nekoga može reći da 'pogledom ubija', onda je to upravo Škorpija!

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe
 HOROSKOP ZA RIBE
    Dinamičnost i otvorenost u pristupu drugima vezani su uz nesposobnost da ostanu statične i postojane, čak i kad im se za to pruži prilika. Nesigurnost i potreba za srodnom dušom teraju ih na komunikaciju i s potpuno nepoznatim osobama! Gestikulacija im nije preterana, već ugodna i simpatična. Kad su raspoložene, Ribe živo gestikuliraju, a kad nisu, mrzi ih i da pomere pogled.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse