Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu

'Izleti' Lepšeg Pola

   Koliko je koja od predstavnica horoskopskih znakova sklona 'izletima' i 'švrljanju sa strane'?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Vaš partner uspeo je da uhvati 'priključak' sa vama i počeo je da sledi vaš neizdrživi životni ritam. Strastveno vas ljubi kad god mu se za to ukaže prilika... Ali i vas prilike za avanture vrebaju sa svih strana.
    To može biti mladi kolega koji svaki put kada prolazite pilji u vas ili onaj zgodni uniformisani komšija... Vaša erotska vatra spontano se pali i naravno, preuzimate inicijativu sve dok se ne dogodi ono što je neminovno, barem u vašem slučaju... A i kada osetite grižu savesti, sve je već prošlo... Ipak, stalnog partnera ne želite da izgubite ni po koju cenu!

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Onaj ko vas želi da zavede, mora da bude vrlo uporan i vrlo nežan, jer vi ste jako tvrdoglavi. Međutim, ako je uvek pored vas onda kada vam je potreban i ako vas obasipa bombonjerama i cvećem, to će mu biti samo plus u vašim očima. Ako još, svojim vezama i vezicama u banci, uspe da vam smanji neku ratu za kredit, konačno će steći vaše poverenje. A tek kada vas satima mazi i ljubi, potpuno vam 'pomera pamet' i vi mu se tada potpuno predajete... Ukoliko vas na to navikne, nikada ga više nećete ispuštati iz svojih ruku.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli, tako ni vama život nije zanimljiv bez avanture... Kao predstavnik svog lepršavog vazdušnog znaka, imate najmanje dva lica i dve duše, pa zašto onda ne biste imali i dva udvarača?
Čak i onda kada se zaklinjete u svog partnera, velike su šanse da ćete jednom ipak pokleknuti, možda baš kada vas galantni kolega pozove na kafu ili možda piće.. Ako se pri tom raspriča o svojim putovanjima, njegove šanse kod vas sve više rastu... Pa čak i kada mu se u jednom trenutku strasti i prepustite, to ne mora ništa da znači jer još nije osvojio vašu dušu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Vi ste u stvari jedna odana duša. Ali i tajna grešnica. Deca i porodica su vam sve. Međutim ako vas suprug zapostavlja, vaš bes će sve više da raste baš kao i vaša želja za osvetom. Čak i kada vam gnev malo splasne a osvetnički žar oslabi, opasnost vam se približava, uz laganu muziku i nežnu atmosferu i iskusnog udvarača koji ništa ne prepušta slučaju. I tako lagano stiže do svog cilja – vas. Iz avanture izlazite ojačani a za svaki slučaj ostajete u kontaktu sa udvaračem i živite od slatke tajne, dok vam se svakodnevica opet ne smuči.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
 HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO
   Svi misle da ste toliko vatreni i temperamentni, da vas je vrlo lako 'skrenuti sa pravog puta'. Ali to je zabluda. Uglavnom ste verni i volite svog muškarca.
    Međutim ukoliko se pojavi neki udvarač, da bi vas osvojio moraće da vam pruži mnogo više od vašeg stalnog partnera. Jer za 'kraljicu' poput vas, mora dobro da se potrudi... I tek onda kada se uverite da je 'prineo žrtvu', može da se nada erotskom sastanku sa vama. Ali da bi postao vaš tajni plamen na duže staze, moraće još više da se potrudi.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da preduzmete nepromišljene korake. Ali s druge strane, taj vaš 'stegnuti' eros sprečava vas da se prepustite uživanju. Potpuno nerazumno držite se nekih ustaljenih pravila i normi ponašanja. Naravno uvek postoje izuzeci koji potvrđuju to pravilo... Jedan, nasmejan, romantičan, koji želi da vas uveri kako ste baš vi žena iz njegovih snova. A tu je i drugi, strastven, zgodan, sasvim drugačiji ...

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Verni ste samo sebi! Uostalom vašim znakom vlada Venera, boginja ljubavi, pa ste kao veliki esteta podložni uticaju svih lepota ovoga sveta.
    Zato šarmantnom kavaljeru lepih manira, jednostavno ne možete da odolite. Ako je pri tom i nenametljiv i originalan, rođen je za jednu romansu sa vama. Uživate u prastaroj večitoj igri zavođenja i predavanja, a tajni sastanci samo doprinose vašem većem uživanju u životu i što je još neverovatnije – ljubavi prema stalnom partneru.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Sve ili ništa - vaš je životni moto. Flert nikako ne dolazi u obzir! Ili je istina ipak drugačija? I dok vi pokušavate da spasete vezu ili brak, šanse vašeg udvarača samo rastu... Odolevate čak i dugotrajnom neobuzdanom ljubavnom udvaranju... Ali ako imalo posumnjate u vernost vašeg stalnog partnera, buknuće vulkanska eksplozija vaše strasti...A tada se kao prava strastvena osvetnica sa uživanjem prepuštate svom tajnom udvaraču.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Vernost za vas znači odanost, prijateljstvo i slaganje i u dobru i u zlu. I što se toga tiče, vaš partner se u vas može pouzdati. Ali bez slobode ne možete kao što ni riba ne može bez vode.
    Onome ko pokuša da vam se približi, biće jasno da se u vama krije vatrena avanturistkinja koja priželjkuje erotski izlet. Ali samo sa onim udvaračem ko je doživljava kao nekoga ko zaista ume da uživa u igri zavođenja i predavanja.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Vaša glava prepuna je radnih planova i mogućnosti napredovanja, pa izgledate kao da vam je u glavi samo posao. Sve dok se ne pojavi onaj ko se i profesionalno i u vašim očima, toliko uzdigao da stremi samo ka vrhu. Jer i sami znate da ništa tako ne uspeva kao uspeh, bez obzira da li se radi o poslovnom ugledu ili političkoj moći. Vi samo sledite zov srodnih erotskih duša, ali ono što može da vas pokoleba je da vaš udvarač može biti i kolega vašeg partnera.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Vaš prijateljski smešak i bezazleni flertovi uglavnom su pogrešno shvaćeni. Sa partnerom ćete ostati zajedno ceo život, pod uslovom da vam ostavi dovoljno lične slobode.

    Jedini tamni oblak u vašoj vezi ili braku je mogućnost da se u vašem životu jednog dana pojavi neki sanjar, možda umetnik. Samo ćete vi umeti da shvatite njegove prave kvalitete i razumete njegove snove. I možda ćete zato poželeti da odletite s njim i na 'sedmo nebo'.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Vi ste robinja ljubavi, a vaše ogromno srce preplavljeno je emocijama. Zato nije čudno da iskre u vašem pogledu mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Građanski moral samo vas zbunjuje i koči, jer vi ne možete da živite bez nežnosti i ljubavi. Zato se predstavnicama vašeg znaka često dešava da se zapletu u dve ili tri strastvene ali ništa manje iskrene veze. A kada se opredelite, vaša ljubav postaje otporna na sve bure. U potpunosti možete da se predate samo nekome kome je kao i vama potrebno puno ljubavi.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse