Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Da Ste Mogli Da Birate?

   Šta biste danas bili? Da li biste nešto promenili ili biste ostali ovo što ste danas? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Iako šarmantni Ovan deluje romantično, mirno, čak pomalo flegmatično - to je ipak samo njegova maska, jer on bi, ako već nije, najviše voleo da bude glumac, i to komičar, zatim muzičar, reli vozač, ali i lekar (naročito hirurg), vojno lice, oficir, inženjer ili tehničar.
Žena rođena u ovom znaku volela bi da izgradi karijeru u javnom poslu (novinar - polemičar koji prati politiku ili skupštinske teme) ili da ima dobar društveni status koji uglavnom postiže preko braka, odnosno ako iskoristi dobru priliku za udaju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Strpljivi i uporni Bik, najviše bi voleo da se bavi privatnim preduzetništvom koje može imati veze sa kulinarstvom, ali i umetnošću, modom, filmom, muzikom (pevanjem), pisanjem, slikarstvom, posebno vajarstvom. Žena Bik takođe ima smisla za umetnost, pa bi volela da se bavi radom u medijima, pogotovo na filmu, a privlače je i privatni biznis, dizajniranje nameštaja, dezena tekstila i nakita, ali i prodaja nekretnina i poslovi u modnoj industriji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Blizanci vole poslove u vezi sa medijima i marketingom, pa bi najčešć voleli da budu novinari i uglavnom su veoma dobri u tom poslu, zbog urođene snalažljivosti da dođu do strogo poverljivih informacija.
Iako često menja poslove, muškarac rođen u ovom znaku vrlo je omiljen i duhovit a najviše je motivisan da bude sportista, pisac, pevač, glumac, dok ženske predstavnice ovog znaka privlače poslovi koji imaju veze sa putovanjima (novinar, turistički vodič, trgovački putnik, privatni preduzetnik, producent, režiser), ali takođe bi volela da bude stilista ili modni kreator.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Žena Rak najviše bi volela da se dobro uda čime osvaja određenu poziciju u javnost ili na društvenoj lestvici, mada voli da bude i profesorka, umetnica, modni dizajner. Muškarac rođen u ovom znaku voleo bi da se bavi privatnim biznisom u oblasti ugostiteljstva, hotelijerstva i umetnosti, a kada su sportovi u pitanju, voleo bi da ima svoju teretanu, bazen ili da otvori klub borilačkih veština. Voli takođe da se bavi i kolekcionarstvom, istorijom, trgovinom umetničkim predmetima, slikarstvom i pisanjem.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO 
   Lav je kreativac i prirodni vođa tima, odnosno rođeni šef, pa mu odgovaraju direktorska zvanja kojima bi najviše i voleo da se bavi, pored bavljenja politikom, vojnim pitanjima, diplomatijom, umetnošću, filmom i sportom. Žena rođena u ovom znaku volela bi da bude estradna ličnost, pevačica, glumica, zemaljska stjuardesa, modni kreator, ali i diplomata ili privatni preduzetnik.

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Devica voli da bude psiholog, predavač, pronalazač, arhitekta, dizajner, da se bavi unutrašnjom dekoracijom, slikarstvom, modom, novinarstvom, pisanjem. Ona uvek voli da radi sa strancima, bez obzira da li se bavi uslužnim delatnostima, ekonomijom, zdravstvom, ima modnu agenciju ili je vlasnik video kluba. Muška Devica volela bi da ima golubarnik, prodavnicu kućnih ljubimaca poput ptičica, ribica i akvarijuma.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
 HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Vaga voli da ulaže u nekretnine i poslove sa strancima koji joj omogućavaju da dosta putuje, privlači je politika, ali voli i da ima butik, cvećaru, parfimeriju, kozmetički salon.
Ženska pripadnica ovog znaka volela bi da bude modni kreator, glumica, advokat, sudija, državnik, bankar, i uopšte voli odnose sa javnošću, dok muška Vaga voli i ume da bude dobar pregovarač, organizator, književnik i matematičar.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Škorpije umeju vrlo mudro da rukuju novcem, a uspeh je za njih nešto što se podrazumeva, mada najviše vole da se bave elitističkim zanimanjima. Muški predstavnik ovog znaka voleo bi da bude bankar, vlasnik kazina ili kladionice, stomatolog ili hirurg, a Škorpije oba pola volele bi da se bave poslom forenzičara, detektiva ili filmskog producenta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Strelac voli poslove koji koji mu omogućavaju da dosta putuje i da razmenjuju ideje sa osobama koje su mu slične, da radi u marketingu, turističkoj agenciji (na organizaciji kongresa), jer ga prati sreća u poslovima sa strancima.
Žena Strelac volela bi da se bavi poslovima u vezi sa estradom, filmom, dizajnom, turizmom, galerijama ili antikvarnicama, a muški Strelac voleo bi da ima auto moto salon ili da radi u njemu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Odgovorni i pouzdani Jarac zna često da bude bolji u poslovima koje baš i ne voli toliko, jer strahuje od kritike i ima pošten odnos prema poslu, mada bi najviše voleo da se bavi slikarstvom, muzikom (komponovanjem), istorijom, astrologijom, arheologijom, rudarstvom i geologijom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Muškarac rođen u ovom znaku voli poslove u medijima, trgovini, politici, muzici, sportu (posebno u košarci) informatici, elektrotehnici ali voli i da menja poslove ili ima nekoliko paralelnih izvora prihoda.
Privlači ga i da bude vlasnik izdavačke kuće, da se bavi privatnim biznisom, a voleo bi da otvori i neki “fensi” kafić. Ženska Vodolija voli marketing i poslove u kojima nema fiksno radno vreme.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

   Žena Riba najviše voli da se uda, mada bi volela da se bavi poslovima koji joj omogućavaju da putuje i stiče nove prijatelje, iako često ima više sreće, nego pameti u vođenju biznisa, pogotovo privatnog. Najčešće bi volela da bude farmaceut, hemičarka, laborantkinja ili kozmetičarka, ali i balerina, plesačica, sportistkinja. I muškarac rođen u ovom znaku voli društvo umetnika i sportista, jer je sklon bavljenju timskim radom, pa ga privlače poslovi u kojima dolazi u kontakt sa dosta sveta i dosta putuje.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana