Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Vodič Kroz Vreme Rastanaka

   Nije uvek lako prekinuti ljubavnu vezu. Sa nekima je to lako, neke osobe odu i same kada uvide da ne ide, a sa nekima je to veoma teško. Kako se ko ponaša u tim prilikama zavisi i od znaka. 

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Ljudi rođeni u ovom znaku su otvoreni, realno gledaju na život. Kada vide da nešto ne ide i sami će otići. Ali ako vi želite da ostavite Ovna učinite to naglo, iznenada, recite mu to pred svima.
Tada će sigurno otići. Ipak, morate znati da on voli avanture, ali i da izuzetno poštuje ozakonjenu ljubav i da će ukoliko je eventualno u braku, iz njega vrlo teško otići. A čak i kada se odluči da ode, još dugo živi u prošlosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Ako želite da ga napustite, biće to veoma komplikovano. Ako vas je zaista voleo, onda će još dugo ostati strasno vezan za vas. Drugi momenat je njegova posesivnost: ne voli da gubi ništa od onoga što poseduje, a u ljubavi on uvek ima iluziju da poseduje. Zato će se Bik uvek boriti da vas zadrži. Takođe morate znati da je Bik strašno nesrećan kada je napušten, i da se ne okreće baš tako lako novim ljubavima. Ali, ako hoćete da vas on trenutno napusti, onda najbolje da vas zatekne u preljubi. Prevareni Bik nikada ne zaboravlja, ne oprašta i trenutno odlazi veoma besan.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci   
HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Ako želite da raskinete sa tom osobom, to vam neće biti nimalo teško. Budite previše strasni prema njima, uplašiće se toliko emocija i pobeći.
Ili pokažite ljubomoru i posesivnost, otići će odmah. Ako on zaključi da ste dosadni, monotoni i obični, jedva će čekati da potraži drugu. Za njih je duži zajednički život pravo mučenje, i lako će odlepršati dalje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Rak    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. – 22.7.) CANCER

   Teško ćete raskinuti sa njim. Jer, Rak će dugo tolerisati sve vaše ispade, samo u ime nekadašnje ljubavi za koju je previše sentimentalno vezan. On se pomalo plaši i promena. Njemu je lakše da ostane u lošoj emeotivnoj vezi koja ga i ne zadovoljava kao nekada, nego da skupi snage za nešto novo. Ali, trpeći, on u vezu ulaže, leči je i na kraju pobedi. Zato, ako želite da ga napustite, uradite to naglo, promenite adresu i telefon i ne dozvolite mu da se vrati i da vas zove i čeka.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Ismevajte ga pred drugima, ugrožavajte njegov autoritet, umanjujte njegov ponos - i on će sam otići. Prilikom raskida recite mu sve u lice, bez ustezanja. On će otići vrlo ponosno. U braku, teško se odlučuju narazvod, iako deluju sigurno, dinamično i ponosno. On ima strah od razočaranja, tako da će ostati i pokušati da popravi šta se može.


Detaljan opis horoskopskog znaka Devica
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. – 22.9.) VIRGO


   Ukoliko vas ona napušta, čini to veoma sporo, neosetno i sa velikim, iskrenim kajanjem. I posle ljubavi, ostaće vam prijatelj. Ona se iskreno plaši da nekoga povredi. Kada želite da raskinete sa njom, razgovarajte iskreno, ozbiljno i argumentovano. Ona će vas razumeti, i učiniti sve da lako odete od nje bez obzira koliko to nju boli. Ili unesite nemir, nered i lenjost u svakodnevni život, i ona će otići.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. – 22.10.) LIBRA
   Svaki prekid i svako razdvajanje Vagama remeti ravnotežu, izaziva strah, strepnju i nemir. Nemoćna je da se suoči sa istinom.
Ona kao da ne želi da nešto menja, već čeka da sam partner uvidi grešku i promeni se. Ako želite naglo sa njom da prekinte, postanite sitničavi, neuredni, vulgarni i prevarite je. Na raskid ona reaguje prezirom i to otmenim. Ali ona ne može da bude sama, odmah će naći drugoga, i zaboraviti vas.

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija 
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Ima izuzetnu intuiciju, može da nasluti raskid. A onda će učiniti sve, samo da je vi prvi ne napustite. Ona uživa da to učini prva. Voli borbu, zategnute odnose, dramu i tragediju. Kada budete raskidali sa njom ona će vam priuštiti sve to. Ako ipak uspete da raskinete sa njom, ona će vas i dalje još dugo proganjati i neće vam dati mira.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   On od sebe ne želi da napravi žrtvu emocionalnog razočarenja. Zato sve brzo shvata i odlazi prvi. Ali, pre nego što odluči da ode naći će drugog partnera. Ako želite da raskinete sa njim, otvoreni razgovor vam neće pomoći ništa. Samo idite i ne sekirajte se, on je već našao drugoga. Upoređujte ga sa drugim partnerima, recite mu da je dosadan. I on će otići i to brže nego što ste mislili.

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac  
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS
   Njegova osećanja su veoma postojana i iskrena. Ako vas zaista voli, onda će mu biti veoma teško da shvati vašu želju da odete. Biće veoma povređen i dugo će patiti. Ako ga prevarite sa drugim, zatvoriće oči. Možete da se rugate njegovoj stidljivosti i idejama, da kritikujete njegovu porodicu, poreklo, način kako vaspitava decu, nemojte da brinete o njegovim potrebama... Biće toliko povređen i patiće da neće znati ni za sebe, a kamoli za vas. Tada ćete moći da odete od njega bez problema.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Sa ovom osobom raskid možete da obavite ležerno, bez trauma. Pružiće vam ruku, nasmešiti se i poželeće vam sreću u budućim ljubavima i životu. Ako je Vodolija odlučila da ode, ona to uvek radi sa osećanjem krivice., jer je vrlo humana i ne želi da iko pati zbog nje. Za nagli raskid potrebno je da je razbesnite uplitanjem u njene tajne, u njen život i ljude sa kojima se druži., ili špijuniranjem njenog života. Tada, ona će ne samo raskinuti sa vama, nego i nestati iz vašeg života i to zauvek.

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe 
HOROSKOP ZA HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES
   Biće to težak raskid. Ova osoba je plačna i depresivna ako odlučite da odete. Postaje bolesna i nesrećna, i tada još više voli i čezne za onim ko je napušta. Morate je naterati da ode, ali ne prevarom ili grubošću, jer ona će trpeti sve. Kao prvo, vređajte njenu inteligenciju, dostojanstvo i izgled. Recite joj da je nesposobna, ružna i nikakva. Narušite njeno dostojanstvo, ugled i život. Možda će vas tek tada pustiti da odete.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse