Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Astro Izvinjenja

   Kako se koji horoskopski znak izvinjava i zašto to čini? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote.

OSMEH GORE Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
OVAN ON – Za muškarca Ovna ne predstavlja problem da vam se izvini, kao što mu nije bio problem ni da 'zabrlja' i izbaci vas iz takta, jer on je takav: lako će vas naljutiti, ali će se još lakše izviniti i potruditi da vam obeća kako se to više nikada neće ponoviti. Do prve prilike. Lako mu 'pada mrak na oči', naročito ako on nije na prvom mestu vaše lestvice prioriteta, pa ne razmišljajući plane i uvredi, ali se brzo i pokaje. Smatra da vam je njegovo izvinjenje dovoljno, bez poklona, jer će vam on 'servirati' lično sebe - kao najveći izraz pokajanja.

OVAN ONA – Ona će vam se izviniti, čim uoči da je planula i uvredila vas bez posebnog razloga, jer ste joj bili najbliži (uostalom, ko se svadja, taj se voli – njena je omiljena izreka). 'Prepodobiće' se pred vama, gledajući u zemlju, da bi vam već sledećeg minuta uputila jedan značajan pogled koji predstavlja poziv na strasno pomirenje (to joj je najzanimljivije)! Ali, pazite se: ako njeno izvinjenje ne prihvatite istog trenutka, Ovnica može lako da plane, naljuti se i...tako u krug!

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   BIK ON – On se teško ljuti, ali mu teško pada i da se izvinjava: zar on koji je uvek u pravu, a pri tom toliko tolerantan i strpljiv, uopšte može da vas iznervira? I to vas kojoj je obezbedio većinu stvari o kojoj druge žene mogu samo da sanjaju! Baš zato što njegova reč mora biti poslednja, muškarcu Biku teško je da shvati da u tome i jeste problem, odnosno razlog vašeg besa.
Ukoliko shvati, potrudiće se da materijalizuje izraze svog izvinjenja kroz poljupce, zagrljaje, ukusne zalogajćiće kojima će vas hraniti i - novac.
BIK ONA – Iako je otvorena i praktična, a stvari naziva pravim imenom, žena Bik teško će vam priznati da joj smeta što njena komšinica ima bogatijeg muža, lepšu kuću ili skuplji automobil. Kada vam 'prekipi' zbog te njene osobine, ona će slegnuti ramenima i pomirljivo vas pogledati svojim toplim krupnim očima nudeći vam sveže ispečene kolače. Tolerisaće vaše izlaske i noćne provode, ali nikada vam neće oprostiti nesposobnost da zaradite dovoljno novca (a 'dovoljno' je uvek više od onog što ima vaš komšija).

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   BLIZANCI ON - On je verbalni majstor tolerancije od kojeg bi mnogi muškarci trebalo da uče umetnost izvinjavanja. Sa kakvom lakoćom i šarmom će kleknuti pred vama (ako treba), sklopiti ruke i zamoliti za oproštaj.
  Pošto je 'uprskao stvar', jer se nije pojavio kada i gde je trebalo da se nadjete, on uvek zna kako da se izvuče, a da vi ne posumnjate u istinitost njegovih reči. Da ne govorimo o nonšalanciji sa kojom će preći na drugu temu i polako vas zainteresovati za odlazak na izlet ili ručak u italijanskom restoranu, tako da ćete se zapitati jeste li uopšte bili ljuti na muškarca Blizanca.
BLIZANCI ONA – Da niste malo 'pobrkali lončiće' kada očekujete izvinjenje od nje koja vam samo olakšava život? Pa već je osmislila i rešila način otplate zajedničkog godišnjeg odmora, odvezla auto kod majstora, izvadila medjunarodnu vozačku dozvolu, pokupovala zalihe konzervi, testenina i sokova za put, nabavila turističke vodiče, mape zemalja i planove gradova kroz koje ćete prolaziti...A vi se još ljutite zato što vas ništa nije pitala? Ne brinite, izviniće vam se na autoputu, a vi ćete joj oprostiti kada vidite da je njen izbor destinacije, kao i obično - fantastičan!

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak        
 HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER
   RAK ON - Pošto ga sve pogadja (od oblačnog neba do sumnje koju je osetio u vašem pogledu upućenog baš njemu), muškarac Rak podložan je i svakodnevnim promenama sopstvenog raspoloženja. I tako vas lako dovodi u stanje nelagodnosti, zbunjenosti ili besa. Njegov inat ipak može učiniti i nemoguće, pa ćete hteli vi to ili ne, već umorni od njegove upornosti, prihvatiti izvinjenje zbog njegovog detinjastog ponašanja. I još ćete mu skuvati supicu sa knedlama.
RAK ONAPošto je 'pustila pipke' po celoj vašoj familiji i tako uspostavila kontakte i sa rodjacima koje niste godinama videli, a kamoli čuli, Račica će vas lako dovesti u situaciju da se naljutite na nju. Pošto barata informacijama (zasnovanim uglavnom na tračevima) o vašoj rodbini, mora da se nekome već zamerila. A dok vi shvatite odakle vetar duva, šteta je već učinjena. Račica će i onda insistirati na tome da vas ubedi kako nije u redu što više verujete drugima, nego njoj koja bdi nad vama i dan i noć.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   LAV ONMa kako samosvestan bio, muškarac Lav će pognuti svoju ponosnu glavu, kada uoči da je pogrešio i naljutio vas, a kamoli uvredio. Naravno, nasamo, u četiri oka.

    On ne voli ni da čuje da vas je ikada bilo kako povredio, jer svi znaju da je on vaš džentlmen, vitez, princ na belom konju... Zato vam ne pada teško uloga 'robinje' u kući, sve dok muškarac Lav ne počne javno da ispoljava svoju ulogu vlastodršca. Iako će teško podneti što ćete ga sačekati u njegovoj omiljenoj fotelji, ipak će upotrebiti čitav 'arsenal' laskavih fraza i iskrenih izvinjenja - dok ne popustite.
LAV ONAI kada bude imala najmanje, budite sigurni da pored Lavice nećete oskudevati, a tek kada joj krene...postaviće vas na tron na kojem ćete imati osigurano mesto u njenom životu. I u njenom srcu. Pošto očekuje vašu neprestanu pažnju i način divljenja koji čuvate samo za nju (pokušavajući da vam stavi do znanja da ona nije bilo ko), često ćete se osećati kao njen podanik...Čim primeti da vam to smeta, Lavica će se pretvoriti u umiljatu mačkicu. I vi ćete je opet mazitislušajući je kako vam prede na ramenu.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

    DEVICA ON – Sa šarmantnim osmehom večitog dečaka, širom otvorenih radoznalih očiju, muškarac Devica će vam iskreno, bez uvijanja, ali logično objasniti razloge zbog kojih ste se naljutili na njega (bio je na sastanku od kojeg je maltene zavisila sudbina firme).Priznaće vam da ste potpuno u pravu što se ljutite i da će se što pre iskupiti, ali prvo mora da odgovori na poziv na mobilnom telefonu koji neprestano zvoni. Posle toga, skakutaće oko vas ispunjavajući vaše želje, hirove i prohteve do te mere, da ćete shvatiti da više nemate srca da se ljutite na njega.
DEVICA ONA – Zbog urodjene požrtvovanosti i nesebične prirode, ona sebi prebacuje, ako osobu do koje joj je stalo dovede u situaciju da se naljuti na nju. Žena Devica, pomalo uvredjena, izviniće vam se i pre nego što ste pomislili da se naljutite na nju, a zatim će pristupiti analizi svih detalja sopstvene 'krivice'. Ako je sredila 'kreativni nered' na vašem radnom stolu ili 'haos' u ormanu, taj bes će vas vrlo brzo proći, jer ne biste mogli da podnesete da još jednom slušate detaljno obrazlaganje činjenica, zbog kojih je uopšte sebi dopustila da se naljutite na nju. A njene pobude bile su krajnje dobronamerne!

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   VAGA ON – Samo je svratio kod frizera, a vi ste odmah digli galamu što je zakasnio... Osim toga, ušao je i u parfimeriju da kupi penu za brijanje, a izašao sa najnovijim parfemom za vas.

    Za izvinjenje. Moliće vas da mu oprostite gledajući vas onim čuvenim pogledom adolescenta kojem je sve dozvoljeno (ma koliko godina imao). Preostaje vam jedino da vašeg muškarca Vagu uhvatite za uvo, odvedete pravo kući i objasnite mu prednosti javljanja telefonom, ako ponovo bude kasnio (što je sasvim izvesno).
VAGA ONA – Svesna je ona da vam se nije javila kada je trebalo ili pojavila na mestu gde ste se dogovorili još pre nekoliko dana...Ali, znate li vi uopšte koliko je dogovora u medjuvremenu žena Vaga promenila?Ako uspete da joj pohvatate konce u njenoj večitoj promeni, odlaganju ili otkazivanju planova, moći ćete da joj 'stanete na rep'...Naravno pod uslovom da ostanete neosetljivi na njen šarm i pogled kojim kao da vam govori da ste vi poslednja osoba na svetu prema kojoj bi se tako ponašala. Pošto vam kao malo dete bude obećala da će ubuduće biti dobra, izmamiće vam osmeh na lice.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   ŠKORPIJA ON - Ako je zaljubljen, duboko pati kada zna da vas je uvredio, naljutio ili povredio na bilo koji način. I tada, muškarca Škorpiona, tog neuhvatljivog i veštog zavodnika koji žene osvaja sa nesvakidašnjom lakoćom, možete vrteti oko malog prsta. Ipak, koliko je vešt na delu, toliko ume da bude snalažljiv i na rečima: potrudiće se da vas na sve moguće načine ubedi da se odljutite i prihvatite njegovo izvinjenje. Tad neće žaliti ni para, ni živaca, ni vremena kako bi postigao svoj cilj, jer on sve može da drži pod kontrolom, pa i vaš bes.
ŠKORPIJA ONAAko je dotle došlo da se naljutite na ženu Škopriju, onda mora da je nešto ozbiljno u pitanju...A možda je opet stara priča o vašoj plati ili vašoj nesposobnosti da zaradite onoliko koliko po njenom mišljenju vredite, odnosno, kako god okrenete – o novcu. Ukoliko vas voli, ona će vam se, čim primeti da ste povredjeni, izviniti u krevetu. Ako je njeno interesovanje za vas oslabilo, pa je već bacila oko na drugoga, žena Škorpija ne smatra da zbog toga treba da se izvinjava ona vama, već vi njoj!

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   STRELAC ONNe brinite, i kada vas najviše naljuti i dovede do tačke ključanja, muškarac Strelac će umeti da vam se izvini na najšarmantniji način.

    Pa, bar, u tome ima toliko iskustva sa ženama koje je ostavljao na cedilu ili nagradjivao ukoliko su mu makar jednom pokazale svoju naklonosti (ah, pa zna se kako, mada on to neće nikome pričati, ali će svima biti jasno da je 'zabio' još jednu strelicu u metu)! Pa nećete se valjda zato ljutiti? Treba da mu budete zahvalni što ste privukli njegovu pažnju, kao sirena u moru punom riba ...
STRELAC ONA – I kada vam se izvinjava, vi imate utisak da vam drži predavanje ili u najboljem slučaju kurs iz lepog ponašanja. Žena Strelac potajno se nada da ćete vi najzad shvatiti da je sve što ona radi za vaše dobro: ispičaćete joj zato sve o vašim bivšim vezama, i kako vam nisu ni značile nešto posebno u odnosu na ovu sa njom, a onda ćete se razbesneti što joj polažete račune pravdajući se kao djak koji je zakasnio na pismeni zadatak u školi. Njen upitni pogled pun razumevanja kao da vam govori: 'Čim se odljutiš, nastavićeš tamo gde si stao...'
 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   JARAC ON - Čim primeti da vas je makar malo povredio ili (nedaj Bože) naljutio, budite sigurni da je muškarac Jarac već zamerio sebi što je to dozvolio. Kao vatra ispod leda, tako se ispod njegove 'fasade' muškarca zadubljenog u posao i zadovoljstva koja mu on donosi, krije njegova preosetljiva duša. Možda vas je zanemario, zbog obaveza ili obećanja datog nekome ko mu mnogo manje znači od vas, ali on ni tada neće nikoga izneveriti, već će vas povesti sa sobom na poslovni sastanak. A za njega je to više od izvinjenja.
JARAC ONA - Ako ste mislili da ćete se kod nje provući tek tako, grdno ste se prevarili! Žena Jarac postavljaće vam stalno nove zadatke i prepreke, kako biste joj dokazali odanost, ljubav i vašu nameru da joj zaista budete posvećeni. Baš kao i ona vama. Pošto je ona vas izabrala, onda vi to treba i da cenite. Ukoliko znate da cenite, treba to i da dokažete. Kad vam se toliko 'iznurivanje' smuči, pući će vam film, a žena Jarac će vam tada priznati da je možda malo preterala, ali ste zato pobedili na njenom ispitu odanosti.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   VODOLIJA ON – Evo još jednog 'maestra' kada je izvinjavanje u pitanju: nema te 'brljotine' koju on neće uspeti da spere sa sebe, iako je kriv.

    Promenio vam je planove, nije se pojavio, nedostupan na telefonu, a vi biste ga najradije ostavili, samo da možete! Ali, kako, kad ne znate ni gde je?I dok bes u vama polako ključa i dostiže tačku kulminacije, on će se iznenada pojaviti na vašim vratima, pomalo se snebivajući i krijući buket cveća iza ledja u jednoj ruci, dok će vas drugom uhvatite oko struka i potruditi se da otopi 'santu leda' u koju ste se pretvorili čekajući ga.
VODOLIJA ONA – Zašto bi se ona uopšte vama izvinjavala kad je svesna da vi nju obožavate ili jednostavno – ne možete bez nje!A pošto bez nje ne možete, onda će se žena Vodolija uglavnom upravljati prema svojim željama i prohtevima što će i biti osnovni razlog vašeg negodovanja ili besa. Ona se odlično snalazi u odnosima sa suprotnim polom, pa ume da vam servira onakvu formu izvinjenja kakva će da vas dirne i pogodi pravo u 'žicu'... Sve ostalo je 'mačiji kašalj' ili bolje rečeno, žena Vodolija radi vam šta hoće i kada se izvinjava.
Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe 
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   RIBE ONKako ste samo mogli da pomislite da bi njemu palo na pamet da se naljuti na vas, kad on postoji samo da bi ispunjavao vaše želje. I mamio vaše uzdahe. Čim oseti da sumnjate u iskrenost njegovih (manje ili više veštih) opravdanja i ljutite se, muškarac Riba počinje da vrluda tražeći izlaz...I gotovo uvek mu polazi za rukom da ga nadje, pa njegovo izvinjenje ima prizvuk patnje i dramatičnosti: ako bi i poželeo da 'švrlja', pitanje je koja bi njega pogledala, kad mu na čelu piše da voli samo vas! Verovali vi to ili ne...
RIBE ONA - Sa zagonetnim pogledom i tajanstvenim osmehom, ona će vas mirno slušati dok (uglavnom bezuspešno) budete pokušavali da prikrijete svoju ljubomoru (uostalom nije ona kriva što ima toliko udvarača). A onda će vam ćutke prići, nežno vas zagrliti i poljubiti. I nastaviti tako sve dok više ne budete razlikovali san od jave, ni da li ste zbog nje bili ljuti ili tužni, ali jedno je sigurno – opet joj je po ko zna koji put, uspelo da vas oraspoloži.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse