Ponuda Tema

Vi i Žurba

   Ko Stalno Žuri, a Ko Stalno Kasni? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. 
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Uvek negde žuri, hoće preko reda, cupka nogom ispod stola, ne voli da čeka, ali zna 'debelo' da okasni na poslu. Onda se, uz širok osmeh raspriča - štrajkuju taksisti, zakrčen saobraćaj, pa sve to 'zamaže' i nekim vicem. I tako se Ovan izvuče kao malo dete. Astro savet: Pazite da ne 'poljubite' neku banderu, kad visoko dignute glave, tražite broj ulice ili vam pogled sklizne na par ženskih nogu ispred vas.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Ne voli da ga požuruju, ali sve što započne, završi. Uostalom nije posao zec, pa će da pobegne, razmišlja Bik, dok natenane ispija jutarnju kafu ili zaliva cveće. Kad vam dođe u goste, voli da «pusti korenje», a odlazi poslednji. Ne pritiskajte ga molbama i zahtevima, jer ćete se iznervirati, naročito, ako ste Blizanac ili Vodolija. Astro savet: Ako ste, na izlasku iz kuće, sreli komšinicu, ne morate da se raspričate 'od Kulina bana' - neko vas čeka.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Uvek negde žuri, a nigde ne stiže na vreme, međutim uvek se i izvuče na neki njemu svojstven, neodoljiv način. Ako vozi, mora i da telefonira, menja stanice na radiju, priseća se da li je uopšte poneo punjač za mobilni i ključeve od stana; kad zakasni, već s vrata, nonšalantno počinje da priča, ne dozvoljavajući vam da dođete do reči. Astro savet: Izvadite te slušalice iz ušiju, već ste naučili da čitate ljudima s usana.

  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Spor, ali dostižan, Rak menja garderobu u poslednjem trenutku, a Račica je još na telefonu, iako žuri. Šta može, kad njena tetka ne ume da prekine kad krene da priča. Rak će «složiti» onaj njegov izraz lica ko da su mu svi pomrli, pa ga niko neće pitati zašto kasni. Ma, šta ima kome da objašnjava, kad je danas tako lep. I dan i on. Astro savet: Pošto vam je novčanik ostao u drugim pantalonama ili tašni, shvatićete da ko nema u glavi - ima u nogama.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

   Cela kuća vrti se oko njega, dodaj ovo, dodaj ono, traži četku i fen za kosu, dok se užurbano sprema, bolje ga ništa ne pitajte. Ako je sam kod kuće, još bolje - ogledalo je samo njegovo, o kakva radost za Lava! Opet zvoni telefon, mama ga zove da svrati na ručak, brine, sigurno već danima nije pojeo ništa kuvano. Astro savet: Mada ste vi, zbog neodložnih obaveza, obično sprečeni da stignete na vreme, to se ipak, zove - kašnjenje.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Ne trpi prigovore, ne podnosi kritike, tačna ko švajcarac, pa «zvoca» drugima. Uveče priprema šta će sutra obući, ali, zaboravna, pa se obično vraća po ključeve od poštanskog sandučeta. Htela bi da završi što više stvari, a nervi napeti ko strune. Žuri kad jede, žuri kad spava, žuri kad hoda, žuri kad se odmara. Astro savet: Pošto ste na žurbu navikli, zastanite malo da čujete kako vas hvale. I navode kao svetli primer.

  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Obično kasni i smatra to normalnim, kao što misli da je normalno da će je oni koji je čekaju razumeti. I oprostiti joj. Ne zna šta da obuče, presvlači se u poslednjem trenutku, čupa obrve, lepi veštački nokat koji joj je otpao, ne može da se odlepi od ogledala; za autobusom ne trči, ali zaustavlja prvi taksi, makar i zadnji dinar dala. Astro savet: Bolje krenite na vreme, jer taj vaš slatki osmeh, neće uvek upaliti, pogotovo kod Ovna i Lava.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Aktivna i prezaposlena Škorpija ne voli nigde da kasni (osim kad se zadrži u društvu, zbog neke «vruće» teme), a onima koji kasne «lupa recke» i kad ih je pozvala u goste ili na slavu; ne toleriše ni kašnjenje na poslu, ali ukoliko joj šapnete na uvo poverljivu informaciju – eto vam opravdanja. Astro savet: To što ste «rođeni policajac», ne znači da morate da potežete veze u pošti, da biste saznali ko je poslao SMS vašoj koleginici.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Sat zvoni, a Strelac bi se rado zagnjurio u jastuk i nastavio, ali život nije san – on mora na posao. Uključuje TV, sluša vesti iz sporta, vremensku prognozu - šta obući, pitanje je sad. A gde su mu ključevi od kola? Zar ovi što voze ko po jajima, ne shvataju da on mora biti prvi na semaforu? Doduše, kad se seti onih «smorova» na poslu, baš mu se nešto i ne žuri. Astro savet: Setite se kome ste sve obećali da ćete se javiti ili im bar pošaljite SMS, da znaju gde ste.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Polako je najsigurnije – to je njegova deviza, pa zato Jarca nemojte ništa ograničavati, ni požurivati. Rezultat bilo čega što on radi, uvek je vrhunski, ali nećete ga dobiti preko noći. Ne insistirajte na rokovima, bolje mu recite da taj posao niko ne može da uradi kao on. Te magične reči na Jarca deluju, poput okidača. Astro savet: Smanjite doživljaj i bolje radite dva paralelna posla – imaćete više koristi.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

   Spremi se za tili čas, kad žuri, ali ponaša se kao da je smak sveta. Sve radi u poslednjem trenutku, a sve završi, doduše u pet do dvanaest. Zaustavlja je policija, a torbicu sa dokumentima Vodolija je spustila na krov auta, ali pre ulaska u njega. Kad kaže da će doći za sat, dva, očekujte je posle ponoći, svakako. Astro savet: Možda biste za sledeći rođendan mogli da napravite izuzetak i stignete – na vreme, dok se gosti ne raziđu.


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Sprema se lagano, šunja se po kući da nekog ne probudi, gleda kroz prozor, nešto se naoblačilo, baš kad je htela da obuče onaj lagani komplet. Ženska Riba prva stiže na 'trač partiju' sa prijateljicama - za to će uvek naći vremena i tada ne gleda koliko je sati, niti žuri. Muška Riba zadržala se, jer flertuje sa koleginicama i zbija šale na svoj račun, a one mu ne daju da krene. Astro savet: Ako se vi pravite ludi što kasnite na posao, ne znači da su vam i drugi poverovali.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA