Naslovni baner
Ponuda Tema

Astro Vozači

   Kako se koji horoskopski znak ponaša za volanom i u saobraćaju? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. 
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

Ovan u svemu voli i mora da bude prvi, pa se u vožnji vrlo spretno prebacuje iz trake u traku, kako bi i na semaforu bio – prvi, jer to mu je u krvi! Muškarac Ovan mašta o 'pežou 206', ali nema ništa ni protiv 'fijata punta', a voli plavu i metalik boju. Žena ovog znaka ima odlične reflekse i moć zapažanja, a dok vozi obožava da komentariše veštinu ostalih vozača, naravno - u svoju korist. Astro savet: Ne zavidite onima koji voze skupocenija kola od vas, jer ćete ih i vi jednog dana imati i ne pokušavajte da ih preteknete po svaku cenu.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

Bik voli udobnost u svemu, pa i u vožnji i zato se opredeljuje za prostrane automobile tipa «karavan» u kojem može da smesti članove porodice zajedno sa nedeljnom zalihom hrane iz supermarketa. Pošto baš ne pati od neke urednosti, na sedištima njegovih kola često se nađu kese sa svežim pecivom, a u gepeku gajbe bresaka ili malina sa kvantaša koje su procurele po nekoj vrućini. Žena Bik radije ide taksijem, jer tako izbegava gubljenje vremena na parkiranje. Astro savet: Ako prevozite komšijino prase do pečenjare, zaštitite sedišta plastičnom folijom, jer ih ionako ne održavate u besprekornom stanju.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

Blizanci obično deluju kao da su se rodili za volanom i uglavnom su spretni vozači koji uvek nađu mesto za parking. Čim uđu u kola, vade radio (skriven ispod sedišta) i traže stanicu sa muzikom. Obično se ne vezuju za određeni tip automobila, već pretražuju po internetu i (kad god su u mogućnosti), menjaju kola posle par godina. Iako mašta o poršeu, žena rođena u ovom znaku najčešće vozi praktične modele svetlijih boja koji malo troše i pogodni su za gradsku vožnju. Astro savet: Dok vozite, ne pušite i ne pravite balone od žvakaće gume, kako vam se balon ne bi zalepio za šoferšajbnu.

  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

Rakovi su vrlo praktični i štedljivi vozači, pa biraju modele automobila koji malo troše (za gradsku vožnju), ali će se, ako im to mogućnosti dozvoljavaju, odlučiti za neki drugi automobil kada idu na duža putovanja. Ne vole rutinske saobraćajne kontrole, pa često već unapred počinju da negoduju i bune se, kada ih zaustavi policija. Astro savet: Pošto obično prevozite neke šerpe i šerpice sa hranom, nemojte se začuditi ako iz gepeka osetite neki čudan miris od ko zna kad zaboravljenih namirnica koje ste nosili od mame, sestre ili tetke.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

Lav obožava reprezentativne limuzine sa sedištima presvučenim mekom kožom u boji peska, instrument tablom sa navigacijom i krovom koji se otvara na dugme čime svoj auto mogu pretvoriti u kabriolet. Jer, nije svejedno gde će se, a ni s kim dovesti u takvom automobilu, mada se Lav sasvim dobro snalazi i u skromnijim automobilima. Pošto se odlično snalazi u prostoru, nepogrešivo uspeva da pronađe ulicu ili deo grada u koji prvi put ide. Astro savet: Pre nego što sednete za volan, pokupite sve teniske loptice, kako vam se ne bi desilo da umesto kvačila ili kočnice, pritisnete jednu od zelenih loptica.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

On voli da daje časove iz vožnje ili makar da primećuje sve nepravilnosti i propuste drugih učesnika u saobraćaju, pa je Devica zato odličan vozač koga biste mogli poželeti i za ličnog instruktora. Da je auto praktična potreba i da treba da služi svojoj osnovnoj svrsi – prevozu, najviše dolazi do izražaja kod Device. Mada strpljivo startuje, Devica voli brzu vožnju, spretno manevriše u gradskoj vožnji i odličan je saputnik na dužim turama, jer voli da priča. Astro savet: Ne morate se uvek sažaliti na svako kuče ili mače koje nađete na putu, jer vas posle očekuje i put do njegovog udomljavanja.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

Iako Vage baš kao Bikovi rado idu taksijem, kao vozači vole brzu vožnju pogotovo na autoputu, dok ih gradska vožnja lako iznervira i izbacuje iz takta. Više ih privlači vožnja na dužim putovanjima, a njihov auto uvek je snabdeven uvoznim bombonama u okruglim metalnim kutijicima i diskretnim mirisima za kola. Iako sanja da vozi poslednji model sportskog automobila, Vaga će se prilagoditi i polovnom «jugiću». Astro savet: Ne preterujte sa glancanjem retrovizora i instrument table sa jelenskom kožom, već krenite na vreme i usredsredite se na vožnju.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Škorpija ne podnosi da ga bilo ko prestigne na drumu, a ne voli ni da bude "zatvoren" u koloni ili da mu bilo ko deli savete o vožnji ili njegovom automobilu. Voli brzu vožnju, jer uživa u riziku i rado vozi noću, a privlače ga i automobilske trke. Sedišta su naravno «na obaranje», jer Škorpija ljubav voli i u autu, pogotovo ako je u pitanju najnoviji model «mercedesa» ili «BMW»-a. Astro savet: Pokupite sve dokaze eventualnog «automobilskog zavodjenja», kako vaš partner ne bi pronašao deo nekog čipkastog donjeg veša koji je zapao između sedišta.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Šta je tipičnije za jednog Strelca, nego da sedi za volanom crvenog kabrioleta ili džipa metalik boje kroz čije otvorene prozore odjekuje glasna muzika? Voli brzu vožnju, ali redovno vezuje pojas i rado kupuje novitete koji se odnose na automobilsku opremu. Govori o konjima u svom motoru s izvanrednim poznavanjem i sigurnošću, a voli sportske automobile i prototipove koji su tek na testiranju. Rado staje autostoperima, jer ga uzbuđuju susreti i razgovori sa nepoznatim osobama. Astro savet: Pripazite kad poštopoto hoćete da zavedete saputnicu u džipu, jer niste baš tako dobar vozač kao što mislite.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Jarac voli skupocene automobile postojane izrade i elegantnog dizajna, obično tamnijih boja koji deluju luksuzno i moćno kao «aston martin» na primer, mada se često iz krajnje praktičnih razloga odlučuje za neki manje upadljiv auto. On je savestan i pouzdan vozač, pa redovno kontroliše kočnice i proverava ulje u motoru, jer mu je sigurnost na prvom mestu. Astro savet: Pošto ste vrlo romantični (iako to vešto skrivate) i divite se u vožnji nekom jezeru koje izgleda kao iz bajke, bolje se koncentrišite na put pred sobom i ne koketujte s putnicima iz autobusa koji prolazi pored vas.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Kao vozač odličan, a kao instruktor vožnje još bolji, jer Vodolija samodisciplinom prevazilazi urođenu sujetu pružajući učeniku utisak da može nadmašiti čak i svog učitelja. Kad ide na duže ture, proverava sve na vozilu, na autoputu se oseća kao kod svoje kuće i uglavnom vozi u jednom dahu. Žena Vodolija vozi muški i komentariše 'ko mu dade dozvolu', ali ulazi u jednosmernu ulicu iz suprotnog pravca, kad ona proceni da je to idealna prečica. Astro savet: Ako nameravate da zavodite saputnika, utišajte muziku, jer vi obožavate da 'odvrnete radio do daske'.


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

Ribe vole udobne i luksuzno opremljene automobile (poput BMW-a na primer) u kojima će se naravno naći mesta i za korpu sa kućnim ljubimcima. Čak i dobrom prijatelju teško pozajmljuju ključeve svog auta koji doživljavaju kao svoju drugu kuću. Iako deluju rasejano, predstavnici ovog znaka se odlično snalaze u vožnji, pa uvek biraju najpraktičniji put, a takođe vešto uspevaju da se nagode sa policijom, kada ih zaustavi. Astro savet: Ako ste ženski pripadnik znaka koji voli da nosi duge suknje ili pelerine, treba da vodite računa da ih ne «zalupite» zajedno s vratima od kola kad ulazite ili izlazite iz njih.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA