Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vi i Vernost

   Da Li Ste Verni Ili Volite Da Švrljate? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Pošto mu je ljubavni odnos važniji od ljubavi, Ovan često ima neke tajne veze ili simpatije.
    To su ljubavi za koje malo ko zna ili se ne snalazi baš najbolje u ljubavi kad dopusti sebi da njegovim životom preovladaju emocije nad razumom (pošto je u duši romantičar), a to se često dešava. Iako nije zlopamtilo i ne sveti se, ako oseti da mu se partnerka više ne divi dovoljno ili švrlja sa strane - napušta je.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Bik očekuje lojalnost i privrženost od voljene osobe, ali on obavezno ne mora da bude takav. I ako se nađe u situaciji da iskoristi priliku, potrudiće se da njegova partnerka to nikada ne sazna. Ipak, ne raskida vezu, ni brak bez razloga i samo prividno deluje ćudljivo. Veran je dok je partner veran njemu. Za ženu Bika, preljuba je vređanje njenog dostojanstva i zato je spremna da uzvrati udarac.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Blizanci ne planiraju prevaru, ali to urade 'dok kažu keks'. Ako posumnjaju u vernost voljene osobe, praštaju, jer ni sami nisu mnogo bolji.
    Muškarcima Blizancima, preljuba se jednostavno desi, a ukoliko njihova partnerka za to sazna, ubeđivaće je da 'nije onako kako izgleda'. Nije zlopamtilo, živi u sadašnjici, a njegova deviza je 'uzmi sve što ti život pruža'.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6.- 22.7.)
CANCER


   Romantična, ali sujetna Račica očekuju stalnu pažnju partnera. Ako je partner prevari, teško podnosi poraz i spremna je na osvetu. Muškom Raku ne treba se zamerati, jer teško prašta, i može se osvetiti i posle mnogo meseci, pa i godina, čime će zaista zbuniti voljenu osobu. Ipak, muški Rak nije toliko zlopamtilo koliko je paničar, pa ne ume da reaguje na pravi način.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Kad Lavica nekog voli, drugi za nju ne postoji, vrlo je odana, pa čak i ako nije zadovoljna u braku ili vezi, njen mušakarc je njen trofej, neko koga drugi žele, a ne mogu da imaju.
    Ako je prevarena, zna da bude osvetoljubiva, a kad joj partner dosadi, u stanju je da se razvede bez pokušaja pomirenja. Kad je zaljubljen, muškarac Lav je veran, ali isto tako ceni vernost kod žena, pa se vezuje za onu koja ga neće napustiti.


  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.) VIRGO


   Muška Devica ume dugo i džentlmenski da krije tajnu vezu u koju se najčešće upušta sa koleginicom na poslu, mada okolina samo može da nagađa da li izmedju njih stvarno nešto postoji ili je u pitanju običan flert. Iako u suštini ne prašta lako, preći će preko partnerkine preljube, ali bez scena i rasprava. Žena Devica voli uzbuđenja i konfuzne situacije, pa pristaje da neko vreme bude druga u vezi ili da uđe u tajnu romansu u kojoj ne opstaje na duže staze. Neverstvo prašta, ali ne zaboravlja, pa će mu ga debelo naplatiti, ako ne na ćupriji, onda na mostu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Muškarac Vaga je šarmantan i neodoljiv, ume lepo da priča, a voli žene koje znaju šta hoće što naravno nije nikakva garancija da će im biti veran.
    Ako je on prevarena strana, prašta, čak ne želi ni da čuje istinu, jer lakše podnosi “laž sa mašnicom”. Kad žena Vaga shvati da više nije poželjna onome koga je izabrala za partnera, postaje racionalna, hladna i proračunata, a kad dođe vreme za osvetu, obično joj više i nije bitno, jer se zaljubila u drugog.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Škorpija ne prašta izdaju u bilo kom obliku, jer ima visoke standarde kad je ljubav u pitanju, pa iako je retko sama, uvek je spremna da da sve od sebe za osobu koju voli. Iako njena moć leži u njenoj privlačnosti, kad je zaljubljena, voljena osoba može je vrteti oko malog prsta. Žena Škorpija ume da bude nepredvidiva, pa ako joj partner jednom dosadi, tada mu nema povratka: s druge strane, ako je do raskida došlo zbog nerazumevanja, žena Škorpija spremna je da pruži i drugu šansu, ali preljubu ne prašta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Neveran po prirodi, čak i kad se trudi da bude odan, jednostavno mu se namesti situacija i on ne može da odoli ljubavnom izazovu.
    Zato obično ima bar nekoliko značajnih veza ili brakova, a ako ostane u jednom braku, nije veran, osim ako se ne oženi oko četrdesete. Za razliku od žene Strelca koja više voli surovu istinu nego najslađu laž (i zato neveru ne prašta), muškarac rođen u ovom znaku partnerkino neverstvo ume da oprosti, jer je svestan da ga je na neki način i zaslužio.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Dok je u emotivnoj vezi, najčešće je veran, a ako je u braku, sklon je preljubi i to najčešće sa koleginicom. Zato može da ima paralelnu vezu, ali se ipak trudi da održi brak, tako da će oprostiti i partnerki, ukoliko posumnja u njenu odanost. Žena Jarac je romantični idealista, sposobna da voli trojicu istovremeno (jednog na javi, a dva u mašti), ali neverstvo ne prašta, jer previše drži do sebe. Kad shvati da je prevarena, vezu prekida naglo, a često se plaši da će partner zloupotrebiti njenu odanost, ako primeti koliko joj je stalo do njega.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Vodolija voli da drugima drži lekcije o moralu dok ih sama krši, jer kom će da priušti zadovoljstvo, ako ne - sebi.

    Imponuje mu što ga bije glas zavodnika u društvu, ali u svojoj samoživosti ne primećuju da to smeta osobi sa kojom je u emotivnoj vezi. Iako neveran, muškarac Vodolija insistira na poštenju, pa teško prašta, zato što ne može da veruje da je njegovoj partnerki neko drugi mogao biti interesantniji od njega. Pošto od sebe odbije sve one odane, Vodolija obično završi pored žene koja će mu biti sve drugo, samo ne - verna.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Pošto mu je stalo da očuva vezu ili brak, spreman je i da oprosti partnerki, ako ga je prevarila, jer on zna da ni sam nije baš najverniji muškarac na svetu. Šta da radi kad ne može da ostane imun na ženske čari. Žena Riba lako se uvredi, ali lako i oprosti - sve u ime ljubavi i pažnje za kojom čezne. Iako je u suštini vrlo moralna i ne traži veze sa strane, često ne može da ostane ravnodušna na igre zavođenja. Ako sretne onog pravog, u stanju je da otvoreno prizna partneru da se zaljubila u drugog i odlazi sa njim.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse