Naslovni baner
Ponuda Tema

Vi i Venčanja

   O Kakvom Venčanju Maštate? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. 
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Ovan sanja o otmenom venčanju u opštini u centru grada, sa mnogo zvanica i puno cveća, a roditelji (i njegovi i njeni) sede za počasnim mestima za stolom. Iako voli svadbe, Ovan voli i slobodu, pa mu zato prepustite organizaciju venčanja, naručivanje bidermajera, slanje pozivnica i pravljenje spiska gostiju. Tako ćete mu pružiti osećaj da i dalje odlučuje o svemu i da je osvojio još jedan teren – bračni.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Kad Bik odluči da stane na «ludi kamen», onda venčanje mora da bude raskošno, od opštine do restorana, sa dva puta više hrane i pića, nego što ima gostiju, barem dve «muzike» koje će se smenjivati i tortom od pet spratova. Mlada u venčanici pripijenoj uz telo, dugoj i beloj u kojoj izgleda kao sirena, veselo baca bidermajer, leđima okrenuta drugaricama koje joj zavide na mladoženji u crnom odelu sa diskretnim prugicama, jer deluje pomalo opasno.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Samo opušteno, bez panike, sve je na vreme zakazano i u opštini i u crkvi, još da mu se kum (kod koga su burme), javi na telefon, pošto je nedostupan. Uostalom, ima vremena, poslaće mu SMS, venčanje je tek u podne, a onda - pravac aerodrom, jer mladenci odmah posle registracije, produžavaju na «medeni mesec» - krstarenje Mediteranom je poklon od kumova. Tamo će biti intimno slavlje, samo za njih dvoje, u nekom italijanskom restoranu, uz sveće, vino i violinu na uvce.


  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Venčanje sa svadbom u rodnom selu ili restoranu na obali neke vode, Rak je isplanirao mesecima unapred. Ne želi nikakva iznenađenja, pa hoće tačno da zna raspored sedenja gostiju, čak i koje će poklone dobiti od bliže rodbine (tako su praktični, pogotovo ovi s njegove strane, jer neće da «dupliraju» poklone). Mladoženja, osim ruzmarina u reveru svog skupocenog odela, ima i kuma koji pazi da nikom, a pre svega njemu, čaša ne bude prazna.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

   Prostran restoran sa baštom, belim stolicama sa pozlaćenim rukohvatima, zeleni travnjak ukrašen saksijskim cvećem i belim balonima, a na velikom stolu egzotični cvetni aranžmani, specijaliteti od mesa, testenine pripremljene na originalan, italijanski način i probrana pića. Mlada nosi jednostavnu, dekoltovanu haljinu ukrašenu diskretnim «svarovski» kristalima i cipele sa visokim potpeticama. Gosti su pristigli sa svih strana, ima ih dosta i iz inostranstva, a tek poklona...!


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Devica, iako rezervisana i racionalna, mašta o romantičnom venčanju na kojem bi se okupilo mešovito društvo sastavljeno od njene i njegove rodbine, prijatelja i nekih odabranih kolega. Ne bi tu bilo rasipanja, ali ništa ne bi nedostajalo na švedskom stolu punom đakonija, salata i pečenja, crnog, belog i roze vina i svih mogućih vrsta torti, dok bi se mladenci šetali između stolova sa gostima sa čašama šampanjca u rukama i nazdravljali.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Vaga sanja o venčanju na egzotičnom ostrvu u Tihom okeanu, ali onda bi joj gosti na svadbi bili samo lokalni stanovnici, a to Vagi već ne bi odgovaralo, jer je tamo niko ne zna. Zato ona bira opštinu, crkvu, čak i matičara koji će doći u restoran gde će obaviti čin venčanja, a zatim zajedno sa gostima ostati na slavlju. Ona nosi jednostavnu, dekoltovanu venčanicu od saten svile i minđuše koje pristaju uz njenu romantičnu frizuru, dok je mladoženja «iskočio» iz nekog modnog magazina za muškarce - tako izgleda, a tako i šarmira goste.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Samo najbolje za Škorpiju, pa se to se odnosi i na svadbu, izbor restorana, gostiju, crkve, jer ona voli da se opštinsko venčanje, ipak, kao što je red, ponovi i u crkvi, jer tamo sve dobija još romantičniji prizvuk. Veliki broj gostiju pristiže na njeno venčanje, a ona je najseksepilnija mlada, čak i kada nosi veo i dugu haljinu zakopčanu do grla. On je srećan što na svojoj svadbi može da ugosti sve koje je želeo, pa iako je neko nepozvan navratio, neka ga, pričaće drugima na čijem je venčanju bio.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Strelac priželjkuje venčanje u bašti nekog starog zdanja ili na obali jezera, po sunčanom danu, gde gosti sede u belim stolicama sa zlatnim naslonima za velikim ovalnim stolom i pevaju do duboko u noć. Na trpezi ima ribe, divljači, crnog vina i šampanjca, ali nema kamera, ni jakog ozvučenja Mlada nosi venčanicu od fine čipke sa otvorenim leđima, a oko vrata dijamantsku ogrlicu, dok se mladoženjin «stajling» može opisati kao ležerno elegantan.


 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Romantično venčanje iz mašte, muzika bez jakog ozvučenja, tako da svi mogu međusobno da se čuju i razgovaraju bez nadvikivanja sa orkestrom, uz goste - dobre prijatelje koji su inače već zauzeli jako dobre pozicije u društvu, to je ono što priželjkuje Jarac, uzdržan i krut, ali beskrajno sentimentalan. Kad slavlje prođe, mladenci će produžiti na «medeni mesec» na jezero ili more na kojem su se možda upoznali i zaljubili, još dok su se zabavljali.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

   Vodoliji neće tako teško pasti da izgovori čuveno «da» pred matičarom, pošto smatra da se u njenom životu ništa neće promeniti, jer ona tako želi. Ipak, venčanje mora da bude glamurozno, zvanice poznate, uspešne i ugledne, maksimalno doterane, a mladenci naravno – najlepši, pogotovo na fotografijama i to na onima koje slika lično mladoženja. Restoran na glasu, specijaliteti vrhunski, a vina odležala ko i Vodolija, dok se odlučila na brak.


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ona je zamislila romantično venčanje u restoranu na sred jezera ili nekom brodu u morskoj ili rečnoj luci, čija je bašta sva u cveću, a unutrašnjost osvetljena i dekorisana sjajnim lampionima i prigušenim osvetljenjem. Njena venčanica je vrlo jednostavna i vrlo ženstvena, njegovo odelo svetlije boje, ali su spisak gostiju, mladenci zajedno sastavljali trudeći se da niko ne sedi sa nekim u čijem se društvu ne bi dobro osećao.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA