Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Vaš Odnos Prema Telu

   Kakav odnos prema svom telu imaju horoskopski znaci. Kako ga čuvaju i kako ga paze? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Jednostavan 'za održavanje', tušira se pre spavanja i spremi se za pet minuta kad negde treba da krene, ali kosa je uvek čista.
    Muški Ovan imponuje suprotnom polu, zato što uglavnom 'prezire' ženske tretmane za negu lepote (koji se nekim muškarcima baš dopadaju), jer on je pravi mačo. Kao mlad, rado se bavi sportom i održava vitku liniju i atletski izgled, ali u zrelijim godinama ume da se prepusti hrani i previše ugoji.


BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Uživa u jutarnjem tuširanju, pa kupatilo posle njega liči na saunu, a dok se brije, razmišlja o svom omiljenom losionu posle brijanja koji ne menja godinama. Žena Bik se predano posvećuje svojoj kosi, šminkanju i izboru izazovne garderobe i udobne obuće. Skeptična je prema kozmetičarima, više voli sama da se farba, a najviše poverenja ima u kvalitet sapuna za bebe i apotekarskih krema za lice. Ako se bavi sportom, bira plivanje ili akvabik, jer ne voli da se preznojava.


BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Mnogo polaže na higijenu, negu i izgled tela, bez obzira kojeg je pola, a muški Blizanac obično koristi električni brijač (žena Blizanac može da ga «ukrade» partneru, i za noge, kad žuri, a nije stigla da ode na depilaciju).
    Presvlači se više puta dnevno, kad god je u mogućnosti, a često u autu ima rezervnu majicu, cipele, a parfem ili toaletnu vodu često nosi sa sobom. Ide u solarijum i rado se bavi rekreacijom, ali rado i menja sportske aktivnosti, jer mu brzo dosade.


  RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Kako je njemu lepo u njegovom carstvu, njegovoj oazi – u njegovom kupatilu, pa makar bilo i najmanje na svetu. Tu on natenane može da prouči sve mišiće na svom telu, koliko su zategnuti i gde bi još trebalo poraditi na njima, pa pravac – teretana! Dok je mlad, uživa u divljenju suprotnog pola, zbog komplimenata na račun svog izgleda, ali se s godinama, najčešće zapusti i ugoji. Žena Rak uvek je ženstvena, čak i kad ima višak kilograma, ume da ih nosi, negovana, doterana i kad kuva ručak.


LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Voli da napuni kadu mirišljavim kupkama, upali mirisne sveće, pusti muziku i uživa, kad ima vremena.

    Dugo se macka mlekom za telo, kupuje sve moguće kreme i kremice za negu, a ako nije depilirana, nosi pantalone po tropskim vrućinama. Muški Lav će retko neobrijan izaći iz kuće, ali izgleda otmeno čak i bermudama i papučama ili patikama kad ide da opere kola ili popije pivo sa društvom posle partije tenisa. Lavica se muči s kilogramima, pešači, šeta, pliva, ali se ne odriče tri kašičice šećera u kafi.


  DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Čim uđe u kuću, ide u kupatilo da se istušira, a naviše joj prija krema od nevena. Kod frizera nosi svoj šampon, regenerator i četku za kosu (ponela bi ona i peškir, ali bilo bi previše). Voli da jede, ali staje na vagu, čim primeti da se ugojila i trudi se da smanji obroke, ali će teško odoleti parčetu torte. Sklanja svoju četkicu i pastu za zube od ukućana u poseban ormarić u kupatilu, jer ne voli da ih meša sa onim groznim četkicama sa kojih još kaplje voda, jer ih niko tako pomno i lepo ne obriše posle upotrebe, kao ona.


VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Strogo vodi računa da ni do supermarketa ili pijace ne ode, a da nije doterana, jer je svesna da je imidž njena najbolja «zaštita» od ljubopitljivaca.

    Ionako žuri, jer ima zakazano kod frizera, a ni kod kozmetičarke ne sme više da kasni, jer će joj skratiti vreme masaže u kojoj stvarno uživa. Kupatilo muške Vage premalo je da u njega stanu svi losioni pre i posle brijanja, parfemi i šamponi, pa će i na posao kasniti, ako nije oprao kosu.


  ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Baš nju briga šta će ko da kaže kad je ugleda u 'prirodnom' izdanju, bez šminke ili frizure, pa iako pokuša da joj zameri na neurednom izgledu ili nedepiliranim nogama - zapamtiće mu ona to. Voli skupocene i kvalitetne preparate za kosu, kreme i mleka za telo, ali ako ne može da ih priušti, radije će koristiti samo vodu i mirisati na blag sapun. Zavodnik Škorpion ume da se obuzda, kad primeti da ga ljubav prema 'gurmanlucima' ili pivu vodi ka - velikom stomaku.


STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Izgled je 'zakon' za Strelca, pogotovo onakav koji mu omogućava da se oseća kao filmska zvezda ili kao da je stigao iz neke druge sredine, na primer iz Afrike.

    Uživa u «banjanju» u kadi, a kad nema vremena, 'prebaci jedan tuš preko sebe' i – kao nov je. Najnovije marke parfema, losiona za brijanje i brijača sa specijalnim ivicama, krema za depilaciju, mleka za negu tela nalaze se u njegovom kupatilu i svuda po kući. Iako je sportski tip, pa ide na 'pauer plejt', basket, tenis, skijanje, kad jednom nabaci višak kilograma, teško se vraća na staro.


 JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Voli da se sprema natenate, tušira se ujutru, a posle pred ogledalom «pretražuje» promene na svom telu o kojima će nerado bilo kome pričati (možda sestri ili dobroj prijateljici lekarki). Veruje uglavnom u prirodne preparate za negu, pa nema baš mnogo poveranja u frizere i kozmetičare, ponekad se čak ježi pri pomisli da joj oni petljaju po kosi ili licu, kad ona to najbolje ume sama da uradi, pogotovo da se našminka. Jarcu prija relaksaciona masaža i voli da pešači.


VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Kako ona voli da miriše, i to naravno na najnovije, najskuplje (kad ima, ne žali novca da plati) parfeme, toaletne vodice, gelove za tuširanje, regeneratore, pakovanja za kosu i mleka za telo, jer Vodolija je «rob reklama».

    Ona čim vidi nešto novo na TV, mora to i da proba. Kad uđe u kupatilo, ne izlazi dok ne potroši svu vodu u bojleru, jer kosu pere maltene svaki dan. Kosa (ili brada) je njen zaštitni znak, pa frizeri zahvaljujući Vodolijama (i Vagama), ne isključuju fenove i prese. Često uzima vitamine, redovno trenira ili razmišlja o estetskim hirurškim intervencijama.


 RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Čitav 'arsenal' preparata za negu lica, kose i tela nalazi se na policama i u ormarićima njenog kupatila i na toaletnom stočiću u spavaćoj sobi, ali Riba ne koristi bilo šta - samo probrane marke. Često praktikuje neki oproban porodični recept za farbanje i 'volumen' kose, a posebno vodi računa o intimnoj higijeni (žena Riba vrlo je skeptična prema izvikanima ulošcima 'sa i bez krilaca). Iako najviše voli da pliva, misli da nema bolje rekreacije za održavanje vitke linije i izazovnog izgleda od - vođenja ljubavi.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu