Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Vi i Sujeverje

   Potkovice, Deteline Sa Četiri Lista i Ostali Rekviziti... Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Sve te praznoverice i gledanje u pasulj (osim čorbastog sa rebarcima u loncu) uglavnom su smešne, možda telepatija i telekineza mogu da prođu, ali - u filmovima.
    Iako nije sujeveran, kad mu zvoni levo uvo, Ovan čeka da mu zazvoni i telefon – možda će čuti neke dobre vesti ili lep ženski glasić. Pošto se zna ko je gazda(rica) u kući, kad lupite šakom o sto, pazite da ne prospete so, da ne bude svađe sa voljenom osobom.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Voli da okrene šolju, kad popije staru dobru tursku kafu, samo da mu koleginica baci pogled na ljubavnu situaciju. Čita horoskope, voli da konsultuje i astrologa i numerologa, a jedna žena što gleda u karte, baš ga je zaprepastila svim onim što mu je videla u prošlosti, a tek ono što ga čeka - biće sjajno, ako se ostvari. Kad vidi crnu mačku, menja pravac kretanja i skreće u drugu ulicu, a tamo prolazi odžačar, pa se Bik sav srećan hvata za dugme.


Horoskop za Blizance  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Blizanac prelistava novine, dok jednim uhom na TV-u osluškuje meteorološku i bioritamsku prognozu.
    On najmanje veruje u sve te uglavnom nedokazane teorije, osim ako mu neko ne dokaže da tu ima mesta i za logiku, u prevodu - zaradu. Traži «daljinac» da promeni program, a levi dlan ga baš svrbi. Šta to beše znači? Dobitak! A, pa onda se neće češati, samo neka svrbi, izdržaće on.


  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Nije da je sujeveran, ali baš je namerno iznad ulaznih vrata okačio i venac od bosiljka i belog luka i potkovicu – valjda onaj komšija preko puta, neće više onako da blene u njega u prolazu. Opet je sanjao isti san, uzima sanovnik i baš je otvorio na strani gde čuva presovanu detelinu sa četiri lista, dobar je to znak. Zatvara sve prozore, proverava ringle, bojler, brave na vratima, nikad se ne zna šta može da se desi, kad je kuća prazna.


Horoskop za Lavove 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO
   Nije on sujeveran, ali ipak krišom čita literaturu iz parapsihologije i radiestezije, a o alternativnoj medicini, uglavnom, već sve zna.

    Ne fali njemu ništa, da kucne u drvo, samo ga malo bole leđa, to je od sedenja, teši se Lav, ali će onda bar da sedne na sobni bicikl i udari tempo, dok gleda kroz prozor. A na prozoru bubamara – doći će mu gosti, bolje da proveri ima li piva i energetskih napitaka u frižideru.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Voli psihologiju, pravi razliku između čistog sujeverja i parapsihologije, pa guta literaturu iz tih oblasti. Krst na lančiću, brojanica, ikonice svetaca, presavijena novčanica u tajnom džepiću («bele pare za crne dane») – da je ne bije maler. Ne voli da otvara kišobran u kući, ni da otkriva svoje planove, da je 'ne čuje život'. Ako joj poklonite nož ili upaljač, odmah vam, simbolično, daje sitan novac - da ne dođe do svađe. A kad vidi novčić na ulici, ako je 'pismo', uzima ga za sreću.


Horoskop za Vage 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Vaga je racionalna (ona misli da je to zato što je njen znak jedini predmet, pa još od gvožđa), ali joj je jasno da ima nečega i sa «ove i sa one strane».

    Staviće zato, za svaki slučaj, onaj privezak od tirkiza, tek toliko da je ne ureknu – tako neodoljivu. Ona zavidna koleginica hoće poštopoto da sazna, bar nešto o Vaginom ljubavnom životu i kod koga ide na manikir, pa joj stalno zagleda nokte što znači da je neko već ogovara. Vaga mudro ćuti i smeška se.


Horoskop za škorpije  HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Ne voli kad ne zna na čemu je, a pošto joj je ljubavna situacija važnija, čak i od finansijske, Škorpija obilazi vidovnjake, i tarotologe, konsultuje astrologe i numerologe, gleda da im što manje priča, a što više čuje o sebi, i to prvo ono što je loše, a za dobro će se već nekako i sama snaći. Muška Škorpija već se obezbedila, preko jedne crnokose gospođe koja joj je gledala u dlan i nabavila joj amajliju, za zaštitu.


Horoskop za Strelca  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Strelac zinuo dok gleda zgodne devojke na rolerima, a njegova saputnica na sedištu pored njega kaže kako joj je neko rekao da će mu, ako zeva, «zli duhovi» ući u usta.

    Ili muva, u najboljem slučaju. Strelcu je to smešno, ali je ipak zatvorio usta, mada nije sujeveran, iako je jednom našao potkovicu koju čuva kod kuće, za sreću. Žena Strelac već se krišom obratila «belom magu», ali nikom ništa ne priča.


 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Zabrinut, zbog onog što je prethodne noći sanjao, Jarac razmišlja kako (najbolje nekom amajlijom) da zaštiti svoju porodicu, sebe, kućne ljubimce i komšijine kućne ljubimce. Sprema se na put već danima, ali prvo je stavio češanj belog luka i u unutrašnji i u spoljašnji džep kofera, što je sigurno, sigurno je. Čita sve što mu dođe pod ruku a ima veze sa okultnim temama, pa kada mu nešto ne ide, iako je Jarac - ne juri pred rudu, nego kaže sebi «ko zna zašto je to dobro».


Horoskop za Vodolije 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Voli astrologiju, numerologiju, hiromantiju, tarot i ciganske karte, a čita sve što joj dođe pod ruku o tajnim društvima, masonima i dvostrukim špijunima.

    Sujeverna, al ni za živu glavu ne bi priznala da se boji da ne razbije ogledalo, i da u širokom luku zaobilazi merdevine ili bandere u obliku slova «A», kako ne bi slučajno prošla ispod njih. Ako se desi da tada kine, pomisli - istina je, mada zna da su joj sinusi zaista osetljivi.


 Horoskop za Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ne zna šta bi pre konzumirala iz bogate 'okultne ponude', jer mnogo sanja i voli da tumači snove sa prijateljicama, a tek kad joj ona komšinica sa četvrtog sprata otvori karte, ma slušala bi je celu noć; ipak pomalo zazire od vidovnjaka, ali obožava astrologiju. Dešava se da ne želi ni da uđe u hotel, ako je dobila sobu sa brojem trinaest, a kad obuje čarape naopako, ostaje u njima ceo dan - zbog malera.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu