Naslovni baner
Home Dugme
Meni

Vi i Slava

   Kako se koji horoskopski znak ponaša kad postane slavan i kako slava utiče na njega? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Neće njemu slava udariti u glavu, ali će mu nekako lepo odzvoniti u njoj, a najviše će mu se dopasti privilegije koje mu donosi. Iako ostavlja utisak kao da ga popularnost nije promenila, Ovan će u dubini svoje ambiciozne duše, uživati u servilnosti podređenih, telefonskim molbama rođaka koji traže neku uslugu od njega i utisku koji ostavlja na suprotan pol - on, dok bude merkao zgodne devojke zaklonjen iza tamnih naočara, a ona, dok bude uživala u dejstvu svog glamuroznog ljubavnog imidža na muškarce.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Biku je slava tako slatka, da nikad ne bi silazio sa tog trona. Gde god da krene, prepoznaju ga - u restoranu, supermarketu, a tek na pijaci! Uvek je u VIP ložama, na filmskim i pozorišnim premijerama ili u prvom redu na modnoj reviji, a rezervisano mu je i mesto za parkiranje. Iako nije uvek raspoložen za novinare i «paparace», gledaće da udovolji njihovoj znatiželji-najčešće u svom domu, zato što je konformista. Dočekaće ih na vratima sa kućnim ljubimcem u naručju, odvesti ih do bašte ili na terasu kojom se ponosi i poslužiti ih kafom i tortom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   On u slavi uživa kao dete, pogotovo ako je poznat i u inostranstvu, a skoro nikad ne demantuje glasine u žutoj štampi, jer ga sve to zabavlja.
    Rado se odaziva na telefonske pozive i molbe predstavnika medija (i u pola noći i ranom zorom), a daće vam čak ideju za naslov teksta ili koju fotogafiju da stavite. Zakazaće vam intervju u «fensi» kafiću, gde će mu non stop zvoniti bar dva mobilna telefona (treći se ispraznio), a između dva poziva i gutljaja kapućina, reći će vam kako najviše voli jutarnji džoging u društvu svog omiljenog «MP3 plejera».

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Ako stiže iz unutrašnjosti u veliki grad, Rak će «dići nos» kad postane slavan; ukoliko je rođen u velegradu, požuriće u posetu rodbini na selu gde će napraviti spisak njihovih želja, od tetke preko ujaka, strine i bratanaca kojima će, preko veze nešto završiti. Uživa u tome kolika se moć odjednom našla u njegovim rukama, ali nikada ne zaboravlja svoj zavičaj kojem se uvek nekako oduži – donacijom za školu, asfaltiranjem puta ili humanitarnim koncertom. Uporan je u nastojanju da se održi na vrhu, pa prihvata da ima i tutore koji će ga štititi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
    HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Scena je njena prirodna sredina u kojoj se oseća kao riba u vodi, iako je Lavica, pa i slavu doživljava kao sastavni deo života.
    Njen odnos prema slavi je profesionalan i ne prepušta je slučaju, jer nikada ne želi da razočara publiku ni izgledom, ni izjavama. Sa novinarima je već druga priča, pa ume i da ih tuži, kad preteraju ili izvrću činjenice, ali i to doživljava kao deo «šou biznisa». Bilo da je poznati sportista ili glumac, muški Lav neguje svoj otmeni džentlmenski imidž, zrači prividnom nedodirljivošću, a u stvari je otvoren za kontakte sa obožavaocima.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Ako je mlada, Devica se može preko noći proslaviti kao manekenka ili foto model, mada joj ni muzika i dizajn nisu strani. Bez obzira na to, stalno se trudi da bude što bolja i radi na sebi, a prema novinarima ostaje uzdržana i zagonetna, jer intuitivno oseća šta joj može napraviti pogrešno interpretirana izjava. Muškarac Devica, ako ne u manekenstvu, može se proslaviti u glumi, pisanju, gradjevinarstvu ili arhitekturi, ali će mu uvek biti važnije da se «održi u sedlu», nego da ga jure novinari i fotografi, mada mu negde duboko u duši prijaju komplimenti ili traženje autograma.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
    HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Kad se proslavi, žena Vaga, kao rođeni diplomata, obično nosi masku pred svetom i često se prikazuje sladjom, nego što jeste.
    Iako uživa u popularnosti, jer se dobro oseća kad je u centru pažnje, nije spremna da je bilo ko i bilo kad uznemirava, a novinari su najčešće takvi. Trudi se da im udovolji, ali pravi strogu selekciju - bira najbolje, najtiražnije i najgledanije medije u kojima će se eksponirati. Muškarac Vaga koristi slavu i popularnost, da bi se rafinirano i diskretno udvarao ženama, što mu još lakše ide, ako se proslavio u umetnosti (pevanje, gluma).

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Ona je toliko harizmatična, da joj slava neće udariti u glavu, sve dok drži konce u svojim rukama, a to znači da vodi računa o marketingu, ugovaranju nastupa i dinamici pojavljivanja u medijima. Sve dok sama brine o svojoj popularnosti, ona zna da će se dopadati i publici. Žena ovog znaka ume da zaintrigira javnost na pravi način i povuče se u pravo vreme, a tajanstvenost i ljubavne (često izrežirane) afere su njeno skriveno oružje. Muškarac Škorpija uživa u popularnosti, pa mu slava itekako prija, jer mu daje moć, a moć je magnet za obožavateljke.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
    HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Ona je rođena za međunarodni uspeh i jedan je od retkih znakova koji se najprirodnije ponaša na sceni, pa je zbog toga publika najviše i voli.
    Strelci su obično ljubimci novinara, zato što se ne pretvaraju i govore ono što misle, a ne ljute se kad ih fotografi ulove u nezgodnim situacijama, na plaži u toplesu ili bez šminke. Muški Strelac je teatralan, voli da «doliva ulje na vatru», jer je majstor za marketing, kako sopstveni, tako i onih koji mu mogu biti protivnici na estradi, sceni ili na sportskom terenu. Posle svi zajedno, dve naizgled «zaraćene strane», idu na piće u prvu kafanu.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Voli slavu, jer je ambiciozan, mada ne uživa u njoj na uobičajen način, jer se uglavnom preopterećuje radom. Smatra da je sam sebi najbolji menadžer, sekretarica, organizator putovanja, pisac tekstova, web dizajner, učiniće šta god treba, samo da ne zavisi od «tima stručnjaka zaduženih za njegov uspeh». A publici deluje da iza Jarca upravo stoji takav jedan tim, ali on to ni ne pokušava da demantuje - ćuti i radi. A kada se proslavi, uglavnom vešto izbegava novinare, jer smatra da njegov rad i dela govore više, od njega samog. Na retke intervjue, dolazi tačno na vreme ili ih zakazuje putem interneta.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Naravno da Vodolija voli slavu i uživa u njoj, a i kako bi drugačije? Možda to neće javno priznati, ali i predstavnici medija i publika će to već primetiti po njenom ponašanju i načinu života.

    Pošto je sujetnija čak i od Lava, ali to vešto krije, Vodolija bilo ženska ili muška, sve će učiniti da bude, ali i da se održi u centru pažnje javnosti. Njen nepogrešiv instinkt za šou biznis obično je izbacuje u orbitu vrlo rano, dok još nije ni svesna svoje popularnosti, a ljubav prema riziku omogućava joj da ostane uspešna na duže staze. Dovoljno je nedostupna za medije, ali zna kad treba da popusti, jer će je onda svi zapaziti.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Rođen za glumca, režisera ili psihoanalitičara - u svim tim profesijama, Riba se može proslaviti, ali je njegov nastup u medijima mnogo skromniji, od veličine njegove ambicije. Zato ga publika još više voli, mada se on tako ne ponaša smišljeno, već pre zbog urođene nesigurnosti koju vešto krije, jer žudi za slavom. A kad krene putem uspeha, teško da će ga neko sa te staze skrenuti. Žena Riba suptilno osvaja i drži pažnju publike, pogotovo kao glumica, umetnica svakako, zbog senzualnosti i tajanstvenosti kojom zrači, a slava joj prija zato što je svesna svog talenta kojim pridobija obožavaoce.



Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana