Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu
Kratke Vesti Evropa
Kratke Vesti Balkan
Kratke Vesti Sport

Astro Rekreacija

   Kako se koji horoskopski znak rekreira, šta mu u vezi toga najbolje odgovara i koje vežbe mu se preporučuju.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Toliko ste dinamični i puni energije koju morate negde da 'ispucate', da jednostavno prezirete odmor što se, itekako, odražava na vaše zdravlje.
    Potrebno vam je više sna, manje kafe, a na cigarete – zaboravite, bez obzira što mislite da vaš organizam sve može da podnese. Biciklizam, tenis i fudbal su vaši omiljeni sportovi, mada uživate i u reli trkama. Srce vam, takođe brže zakuca već pri pomisli na rafting ili bandži skokove, ali čuvajte vašu slabu tačku - glavu. Manite se cigara i piva, a više se držite sporta i zdravog kretanja.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Pošto spadate u jedan od najizdržljivijih znakova, možete da se bavite svim vidovima rekreacije, mada vam najviše odgovaraju vodeni sportovi (vaterpolo, akvabik, plivanje). Redovno vežbanje nije problem za vas, jer ste uporni, pa je sve samo pitanje vaše odluke. Ako niste neki veliki ljubitelj gimnastike ili aerobika, više šetajte ili radite vežbe za vratni deo kičme – vašu slabu tačku. I radovi u bašti mogu vam prijati, a zbog urođenog osećaja za ritam, ples može biti odlična rekreacija za vas.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Vi volite raznovrsnost, a vaš nervni sistem “vapi” za opuštanjem, pa zato uvek birate neki nov vid rekreacije, kako vam ne bi bilo dosadno – prija vam i bilijar i dvoranski hokej, ali ćete se rado oprobati i u skijanju na vodi ili jedrenju na talasima.
    Ipak, vašoj prirodi željnoj promena i uzbuđenja, odgovaraju grupni sportovi kao što su košarka, tenis, stoni tenis i mačevanje. Kad vežbate, vodite računa o pravilnom disanju, jer su pluća vaša slaba tačka.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Odgovaraju vam vežbe koje možete upražnjavati kod svoje kuće, pa nećete pogrešiti ako kupite sobni bicikl ili stazu za rekreaciju. Pošto ste skloni gojenju, leže vam sportovi u kojima ćete sagorevati kalorije, a ne povećavati mišićnu masu, pa su i plivanje i akvabik - idealan izbor za vas. Više se krećite i ako ste u mogućnosti, pecajte ili šetajte pored reke, jezera ili se brzim hodom uputite kroz neki lep park u kojem ima i fontana. Stariji pripadnici znaka mogu uživati i u kuglanju ili boćanju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Tenis je sport kojim se uglavnom rado bavite, ali i plivanje ili aerobik - svaki sport koji će vam dati priliku da s ponosom pokažete svoju fizičku lepotu.
    Imate mnogo energije i želje za uzbuđenjima i aplauzima, pa vas “vuku” i automobilske trke, reli vožnje i “kamel trofi”, ali se suočite sačinjenicom da nećete uvek u svemu moći da budete najbolji. Bilo bi poželjno da upražnjavate i vežbe za kičmu koja je, inače, vaša slaba tačka.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Lako se zamarate, ali umete brzo i da se odmorite, odnosno da nadoknadite utrošenu energiju, pa su svakodnevne šetnje - savršena vežba za vas. Potrebno vam je da se tokom dana opustite šetajući kroz prirodu ili brzim hodom pored reke, a muški pripadnici znaka rado praktikuju jutarnji džoging. Odgovaraju vam i vodeni sportovi, pogotovo plivanje, a za ženske pripadnike znaka - akvabik.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Pošto ste vi ponekad raspoloženi za vežbanje i sport, a ponekad ne, bilo bi najbolje da osluškujete svoje telo.
    Za vas zato nisu naporni sportovi, a prijale bi vam jutarnje vežbe istezanja i ojačavanja leđnih mišića. Treba da pijete što više vode tokom dana, a uveče bi dobar izbor mogao biti - džezersajz, aerobik ili ples. Rekreacija po vašoj meri može biti šetnja kroz prirodu ili baštovanstvo, a za ženske pripadnike znaka idealna rekreacija može biti pilates.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Vi morate da oslobadjate svoju ogromnu fizičku energiju kroz sport, jer ste vrlo izdržljivi i uporni - idealni za maraton. Obožavate adrenalinske sportove poput slobodnog penjanja, planinarenja i splavarenja, a nemate ništa ni protiv borilačkih vestina. Volite i boks, ali luk i strelu, odnosno sve aktivnosti koje zahtevaju koncentraciju i pažnju. Nemojte koristiti sport kao izgovor za prikrivanje emocija, jer bi vam to moglo doneti zdravstvene probleme.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Najbolji sportovi za vas su tenis koji uglavnom obožavate bilo da ga igrate na terenu ili posmatrate sa sportske tribine ili na televiziji i jahanje.
    Mlađi predstavnici vašeg znaka rado se bave sportom, ali se s godinama ulenje. Vi se zato i bukvalno možete razboleti, ako se ne krećete dovoljno, pa je brzo hodanje kao stvoreno za vas.Sportske aktivnosti koje takođe volite su mačevanje i svi vidovi atletike.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Fudbal, planinarenje, trčanje i šetnja kroz prirodu su vaše omiljene sportske aktivnosti, ali pošto su vam kolena i zglobovi osetljive zdravstvene tačka, vodite više računa o njihovoj zaštiti. Ako ste u zrelijim godinama, umesto trčanja, pokušajte sa šetnjama ili plivanjem.Preporučuje vam se i gimnastika i “dens” aerobik, radi poboljšanja krvne cirkulacije.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Vi ste, uglavnom, dobri u svim sportovima, a naročito vam 'leži' gimnastika. Privlače vas i ekstremni sportovi poput paraglajdinga, raftinga ili ronjenja.

    Odgovaraju vam sportovi koji zahtevaju veštinu i razmišljanje kao što su, na primer, mačevanje, stoni tenis, ali i šah, bez obzira koliko godina imate. Nisu vam nimalo strani ni skijanje, a ni tenis u kojem uživate bilo da ga igrate ili gledate.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Vozite rolere, jer je to odlična vežba za vašu slabu tačku - noge, pogotovo listove i stopala. Hokej na ledu, klizanje, ali i skijanje takođe vam mogu prijati, mada bi trebalo da provodite što više vremena u vodi, pa zato plivanje i ronjenje mogu biti idealni načini rekreacije za vas. Vodeni sportovi i voda su ono što vas najviše rekreira i odmara a zamena za vodene sportove može biti joga ili neka od istočnjačkih veština opuštanja i istezanja.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse