Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Partnerovi Poroci

   Kako se borite i da li uspevate da izađete na kraj sa porocima vašeg partnera? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
Iako volite da svog partnera vidite u najboljem izadanju, nije vam lako kada ste shvatili da je on prilično opsednut svojim izgledom i utiskom koji ostavlja na okolinu.
    A tak kad ga uhvati poriv za kupovinom garderobe i kozmetičkih preparata, on ne zna da stane, dok ne uđe u minus i poslednji dinar da za taksi. Ukoliko ste žena, izribaćete ga u četiri oka, ali nikad u društvu ili na javnom mestu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

Kako ste još od prvog susreta bili svesni da je vaš partner sklon porocima, znali ste i da vam predstoji borba, zato što uvek mora da bude po njegovom, od odlazaka u kafanu i povratka u sitne sate, do potrebe da uvek nekog mora da zavodi. Borite se strpljivošću i doslednošću - vašim najjačim oružjem, ali kada se čaša prelije onda ste u stanju da mu postavite ultimatum - vi ili njegova zadovoljstva.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


I vi i vaš partner ste neuhvatljivi, što vas povezuje, ali takođe izaziva nesporazume u vašoj vezi.
    Uvereni ste da on treba da razume promenu vaših planova tokom dana, ali vam nije jasno kako da pohvatate sve kombinacije i susrete koje vaša voljena osoba ne propušta. Zovete ga na mobilni, šaljete mu poruke, uključuje se govorna pošta koja vas izluđuje, a onda - isključujete telefon, pa nek on malo pati.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

Dopada vam se što imate partnera koji je toliko opsednut radom, uspehom ili priznanjima, da ne može da predahne. Njegova romantična priroda, međutim, zamrla je između njegove ambicije i sve grandioznijih poslovnih planova i to vam smeta. Kad poželite da ga čujete, obično je zauzet ili nedostupan, pa vam ne preostaje ništa drugo, nego da mu šaljete sentimentalne poruke, mejlove i - čekate da se pojavi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
Imate popularnog partnera koji je uglavnom svuda omiljen i dobrodošao što vam imponuje, jer ste ga takvog i zavoleli.
    Međutim, njegova obećanja u vidu kula i gradova stalno lebde u vazduhu, ali na kraju, vi ste obično praktičniji i efikasniji. Pružate mu privid da ga ne ograničavate ni u čemu, ali ni sebe, pa izlazite da se vidite sa prijateljima i namerno zaboravljate da ponesete mobilni telefon.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


Iako razumete jedno drugo, doduše, više vi njega nego on vas, vaš partner često gubi pojam o vremenu. Pojavljuje se u kasnim satima sa setnim izrazom na licu kojim traži oproštaj, dok ste vi u svojoj glavi već pretresli šta je sve moglo da ga zadrži. Vaša praktičnost je vaš vid borbe, pa ćete ga opteretiti kućnim obavezama koje treba da završi, jer ste vi neophodni vašoj deci ili na svom radnom mestu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
Dopao vam se upravo takav - šarmantan, originalan i nepredvidiv, ali vam se ne dopada što nikada ne znate kada će se vaš partner javiti ili pojaviti.
    Svašta vam se mota po glavi, ali najviše je pogođena vaša sujeta. Pokušali ste na lep način i razgovarali sa njim, ali on i dalje tera po svome, pa ignorišete njegove pozive, nema vas kod kuće ili lečite tugu šopingom, tako što ćete mu isprazniti račun u banci.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


Niste toliko zabrinuti što je vaš partner opterećen svojom lepotom i izgledom, već zato što je njegova želja za uživanjima neutoljiva, od hrane, preko pića pa sve do društva suprotnog pola. Kod njega to često ide u paketu, ali i vi konja za trku imate, pa ćete lagano, bez žurbe, početi da ga izluđujete tajanstvenim ponašanjem i nedorečenim osmesima. Samo vi umete tako dobro da blefirate.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
Vaš partner stvarno ume da iskoristi svaki dan, ali ne zato što je tako isplanirao, nego što mora da bude mirođija u svakoj čorbi.
    Nikad ne znate gde će ga put naneti, u kom društvu će se opustiti, a iz kog će pobeći u potrazi za novim utiscima i informacijama. Jači je na priči nego na delu, pa se protiv njegove nestalnosti i neuhvatljivosti borite uglavnom na njegov način - rečima.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


On dolazi kasno, jer se 'malo' zadržao sa društvom u kafani, pa šta da radi kad ga svi vole, od koleginica na poslu prema kojima je uvek ljubazan, pa do prijatelja kojima uvek rado priskače u pomoć. Svuda ga ima, osim u vašoj blizini i to vas iritira, ali rešenje ipak postoji. Namećete mu obaveze kao što su kupovina namirnica, praćenje i dočekivanje dece iz škole, a ako niste još u braku - sve to mu sleduje.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Kakvi god da su poroci vaše omiljene osobe, a nije da ih nema, vremenom ste oguglali na neke od njih, jer i vi svoju slobodu morate nečim da kupite.

    Godi vam atraktivan izgled partnera koga svi primećuju, ali teško vam pada udarac po vašem džepu, kad se njoj ćefne da sebi nešto priušti. Kako god da se borite, negodovanjem ili histerisanjem, dođe vam na isto, pa bolje čuvajte živce.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


Ako biste se okolini požalili na partnerove poroke, verovatno vam ne bi verovali, jer je osoba koju volite vredna, pametna, požrtvovana, puno razumevanja i - za sve ima rešenje. Ipak, negde u njoj čuči skrivena želja za zabranjenim voćem, ali teško da ćete joj ući u trag, jer je vrlo snalažljiva i nećete mnogo otkriti, zato što je diskretna tako da se vi, uglavnom, borite povlačenjem i maštanjem.





Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana