Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Astro Nevolje

   Kako koji horoskopski znak nalazi izlaz iz nevolje koja ga je snašla? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Uvek gleda kako će prvo svoju glavu da izvuče, a ostali neka se snađu kako znaju i umeju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga neko napadne, hoće fizički da se obračuna - na licu mesta.
    Posle se kaje, ukoliko je preterao, ali mora bar da se posvađa. Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve načine će non stop pokušavati da se 'vrati u sedlo'. Ako zbog drugih upadne u nevolju, polemiše i suprotstavlja se šefu ili 'glavnom krivcu', ma koliko taj bio moćan ili jak.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Ume da namiriše opasnost, ne uleće u nevolje lako i uvek pravi odstupnicu, da bi se se izvukao, ako «kola krenu nizbrdo». Ne zaleće se pogotovo, u poslu, jer voli da oseti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi. Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog uticajnog, na položaju ko će se zauzeti za njega ili pobegne na bolovanje, a kad ima ljubavne probleme, često jede 'na nervnoj bazi'.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Izvlači se iz svake, pogotovo neprijatne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi «trista na sat», munjevito reaguje, čim oseti opasnost, uvek ima nekog 'keca u rukavu'.     Intuitivno predoseća šta od koga može očekivati, pa na vreme šalje SMS poverljive sadržine i onome ko je na njegovoj strani, ali i protivniku, pa kad se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Snalažljiviji nego što izgleda, mada «hvata» na sentimentalnost i prenemaže se kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traži u piću, hrani ili kod šefa kod koga je već, «cinkarenjem» prikupio poene. Ali, ako mu on ne pomogne, napraviće intrigu i optužiti kolege, pa će ih iz nekog prikrajka gledati kako se koprcaju. A on će se povući par koraka unazad i čekati da opasnost prođe.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Lav se vrlo vešto izvlači iz svake nevolje, i to svim sredstvima, bolje reći - ne bira sredstva kako bi se izvukao.
    Kad na vidiku ugleda nevolju, i shvati da joj ne može pobeći, on će angažovati sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne     Kad na vidiku ugleda nevolju, i shvati da joj ne može pobeći, on će angažovati sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A pošto, uglavnom, poznaje 'glavne face' u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvek nekome zatreba.


  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Ona je toliko inteligentna, da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvata pod kolikim pritiskom se Devica našla. Prelistava spisak potencijalnih rešenja u svojoj glavi, a kad treba nekome da telefonira ili da ga vidi, bira vreme i mesto, mada joj je uvek lakše da drugog vadi iz nevolje, nego sebe samu. Ako je snađu ljubavni jadi, neće bežati ni od psihologa, ni od astrologa.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Ona se prilično vešto izvlači iz nevolje, okreće telefone i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je je sve u redu, iako nije.
    Mirno gleda protivnika u oči, a sve vreme grozničavo razmišlja kako da se izvuče, verbalno je vrlo neprijatna, čak nepopustljiva, kad otkrije ko je kriv za njene muke. Kad ne uspe milom, ide silom, pa na nepravdu ili nasilje, ume da reaguje ratoborno i oštro čime zna da iznenadi svoju okolinu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Najveća nevolja za nju je ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljena, a partner joj pravi probleme. Sve druge nazovi nevolje, za Škorpiju, su uvek rešive, pa i kad ne reaguje odmah, ne znači da okleva ili zazire, već bira najlukaviji način da se izvuče. Ako ima problema sa zakonom, angažuje najboljeg advokata, ali paralelno sprovodi i sopstvenu istragu o onome ko je nju doveo u nevolju, a takvom se onda - ne piše dobro.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Kad se nađe u nevolji, Strelac odmah, u svojoj glavi zavrti svoj krug «veza i vezica» kojih, naravno, ima na sve strane.
    Samo treba da odabere pravi broj (mobilni, službeni ili kućni) osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će je pozvati. Sve ostalo je deo «procedure» koja Strelcu u ruke stavlja «čarobni štapić» kojim se uglavnom izvlači iz nevolje, bilo da ima problema sa saobraćajnom milicijom ili dobijanjem vize za inostranstvo.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcioniše u kriznim situacijama kad on postaje i 'sam svoj advokat, spasilac i savetnik'. Spreman je da mnogo istrpi, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja. Poraz podnosi stoički, ali kao «stara čekalica» čeka i - dočeka svojih pet minuta, kad će ignorisati one koji su se ogrešili o njega.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Iako deluje nonšalantano, a ponaša se kao da će bez nje sve stati, Vodolija intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom finansijske, jer je za nju to - najveća nevolja.

    Brzo od nekog pozajmljuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvek razmišlja glavom što je istovremeno njen adut, ali i slaba tačka: partner koji je dobro poznaje, nateraće je da «puzi», kako bi se izvukla iz ljubavnog haosa koji obično sama izaziva.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Njene reakcije, kad se nađe u nevolji, znaju da budu nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike. Mada se nikad ne zna kako će reagovati, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže, nego drugi znaci, jer deluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu. Često je to njihova taktika, ali uglavnom umeju da se izmigolje i zavaraju tragove ili se pritaje uz pićence sa društvom, dok opasnost prođe.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse