Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Kratke Vesti
Omiljeno na sajtu

Kako Se Rešiti Besa?

   Kako se oslobađate i rešavate nagomilanog besa koji je u vama. U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Vi ne dozvoljavate besu da se nagomila, jer čim se naljutite odmah se 'istutnjite', bez obzira da li se radi o sitnici ili nečemu važnijem.
    Impulsivni ste i nestrpljivi, pa niste u stanju da svoju ljutnju držite pod kontrolom i zato ne možete ni da čekate da se vaš bes stiša, nego ragujete odmah, na licu mesta. Posle kiše obično zasija sunce, pa se i osmeh vraća na vaše lice, pošto ste nekome 'očitali bukvicu'.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   U stanju ste da dugo skupljate bes i nezadovoljstvo u sebi i nagomilavate fa mesecima, čak i godinama - do granica izdržljivosti na kojoj vam mogu pozavideti svei drugi znaci. Ali, onog trenutka, kad neko prekorači prag vašeg strpljenja, bolje da vame se skloni sa puta, jer vaša reakcija tada liči na vulkansku erupciju. Oni koji vas ne poznaju čude se kako vi tako mirni i tolerantni umete toliko da se razbesnite.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Bes vas ne drži dugo, jer u trenutku umete da procenite šta ili ko uopšte zavređuje da se vi naljutite.
    Iako vam je nervni sistem osetljiv, logika je vaša jača strana, pa uspevate da 'iskulirate' i kad vam dođe da eksplodirate, uglavnom zbog tuđe gluposti, oklevanja ili nepraktičnosti. A kada vama 'padne roletna', umete da budete vrlo neprijatni na rečima, cinični i ironični, pa se od vas tada mogu čuti i uvrede.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Umete dugo da trpite i ćutite, jer ste veliki inadžija i ne padate u vatru tako lako. Dugo pamtite uvredu, pa zato trpi vaš stomak u kojem sabijate nagomilani bes koji kad tad morate da izbacite iz sebe. Iako često tražite utehu u hrani ili piću, kad va jenom pukne film u stanju ste da se obračunate sa onim ko vas je naljutio tako lukavo, da on u prvom trenutku neće ni znati odakle hladan vetar duva.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Iako kažu da ne treba dirati lava dok spava, vas ne treba ljutiti ni u snu, ni na javi, a pogotovo ne treba čačkati po vašem osetljivom egu.
    Nagomilanog besa najlakše se oslobađate kroz bavljenje sportom, šetnjom ili nekom fizičkom aktivnošću, pa iako ste plemeniti, ne ostajete dužni nikome ko vas na bilo koji način iritira ili ugrožava vaše dostojanstvo, naročito na javnom mestu, u većem društvu ili na poslu.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Isuviše ste inteligentni da biste sebi dozvolili da se istresete na nekom ko nikad neće poznavati neke stvari kao vi, pa ga radije učite šta i kako da uradi, umesto da se svađate sa njim. Nervozu potiskujete, bes se nagomilava, a vi i dalje mislite da možete da kontolišete svaku situaciju. Kad uvidite da ne možete, okrećete se radu koji vas prividno oslobađa napetosti, dok se bes najčešće taloži u vašem želucu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Vaš nonšalantni imidž u direktnoj je suprotnosti sa vašom pravdoljubivom prirodom, jer vas pogađaju i najmanje sitnice.
    Vešto prikrivate ljutnju jer se grozite svađa, pogotovo na javnim mestima, bilo da se radi o emotivnom partneru, prijateljima ili saradnicima. Nagomilanog besa delimično se rešavate odlaskom u kupovinu ili kod frizera, ali krivca će, ipak, stići zaslužena kazna u vidu hladnokrvne osvete koja vam je najslađa.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Vas se baš i ne isplati ljutiti, ali šta to vredi onima koji ne znaju sa kim imaju posla. Kad uvide, obično je kasno, jer ćete se vi nagomilanog besa rešiti kroz sportske ili erotske aktivnosti, ali ćete razraditi i strategiju kako da vratite milo za drago onome ko vas je naljutio. U jednoj rečenici ili jednim potezom, zavisno od situacije, matirate protivnika, pa nek mu opet slučajno padne na pamet da se sa vama kači.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Lako vas je iznervirati, mada se trudite da to sakrijete i potisnete, što će se kad tad pokazati u vidu problema sa žuči.
    Vaša dostojanstvena, plemenita, ali vatrena priroda, opire se izlivima gneva, mada umete, kada neko 'dotera cara do duvara', da uzvratite vrlo direktno, oštro i tada vas niko ne može odvratiti da učinite ono što ste naumili sa onim ko je izazvao vaš bes.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Mnogo vam treba da se naljutite, ali mnogo i da se odljutite, pa se onaj ko vama počne da trenira živce neće dobro provesti. Polemika sa pokrićem u vašem znanju i iskustvu najbolji je način da se rešite nagomilanog besa, ali za to retko imate dostojnog protivnika. Na one koji su ispod vašeg nivoa nećete trošiti mnogo reči, ali mu nećete ostati ni dužni - možete ga 'sastaviti sa zemljom', a da nijednog trenutka ne povisite ton.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Vaš osetljiv nervni sistem zatreperi na najmanji znak nepravde, iritacije ili nečijih otrovnih strelica usmerenih prema vama, iako se uvek trudite da delujete krajnje hladnokrvno.

    Kad osetite da se bes nagomilava u vama, potrudićete se da ga se rešite - igranjem igrica, četovanjem, slušanjem muzike, gledanjem filmova ili najčešće odlaskom na piće sa društvom. Važno je da se vi bolje osećate, a za osvetu - ima vremena.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   Niste tako miroljubivi kako izgledate, jer upijate svaku nepravdu ili nečiju ljutnju usmerenu ka vama. Ipak, nagomilanog besa najlakše se rešavate šetnjom pored neke vode, reke, jezera ili mora, jer vas to opušta kao i meditacija svojstvena vašem znaku, tako da na prvi pogled može delovati kao da se povlačite. Međutim, kada napunite baterije, sposobni ste da se uhvatite u koštac sa bilo kim ko vas je naljutio.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse