Naslovni baner
Ponuda Tema

Vi i Bes

   Kako se oslobađate i rešavate nagomilanog besa koji je u vama. U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. 
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Vi ne dozvoljavate besu da se nagomila, jer čim se naljutite odmah se 'istutnjite', bez obzira da li se radi o sitnici ili nečemu važnijem. Impulsivni ste i nestrpljivi, pa niste u stanju da svoju ljutnju držite pod kontrolom i zato ne možete ni da čekate da se vaš bes stiša, nego ragujete odmah, na licu mesta. Posle kiše obično zasija sunce, pa se i osmeh vraća na vaše lice, pošto ste nekome 'očitali bukvicu'.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   U stanju ste da dugo skupljate bes i nezadovoljstvo u sebi i nagomilavate fa mesecima, čak i godinama - do granica izdržljivosti na kojoj vam mogu pozavideti svei drugi znaci. Ali, onog trenutka, kad neko prekorači prag vašeg strpljenja, bolje da vame se skloni sa puta, jer vaša reakcija tada liči na vulkansku erupciju. Oni koji vas ne poznaju čude se kako vi tako mirni i tolerantni umete toliko da se razbesnite.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Bes vas ne drži dugo, jer u trenutku umete da procenite šta ili ko uopšte zavređuje da se vi naljutite. Iako vam je nervni sistem osetljiv, logika je vaša jača strana, pa uspevate da 'iskulirate' i kad vam dođe da eksplodirate, uglavnom zbog tuđe gluposti, oklevanja ili nepraktičnosti. A kada vama 'padne roletna', umete da budete vrlo neprijatni na rečima, cinični i ironični, pa se od vas tada mogu čuti i uvrede.

  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Umete dugo da trpite i ćutite, jer ste veliki inadžija i ne padate u vatru tako lako. Dugo pamtite uvredu, pa zato trpi vaš stomak u kojem sabijate nagomilani bes koji kad tad morate da izbacite iz sebe. Iako često tražite utehu u hrani ili piću, kad va jenom pukne film u stanju ste da se obračunate sa onim ko vas je naljutio tako lukavo, da on u prvom trenutku neće ni znati odakle hladan vetar duva.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

   Iako kažu da ne treba dirati lava dok spava, vas ne treba ljutiti ni u snu, ni na javi, a pogotovo ne treba čačkati po vašem osetljivom egu. Nagomilanog besa najlakše se oslobađate kroz bavljenje sportom, šetnjom ili nekom fizičkom aktivnošću, pa iako ste plemeniti, ne ostajete dužni nikome ko vas na bilo koji način iritira ili ugrožava vaše dostojanstvo, naročito na javnom mestu, u većem društvu ili na poslu.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Isuviše ste inteligentni da biste sebi dozvolili da se istresete na nekom ko nikad neće poznavati neke stvari kao vi, pa ga radije učite šta i kako da uradi, umesto da se svađate sa njim. Nervozu potiskujete, bes se nagomilava, a vi i dalje mislite da možete da kontolišete svaku situaciju. Kad uvidite da ne možete, okrećete se radu koji vas prividno oslobađa napetosti, dok se bes najčešće taloži u vašem želucu.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Vaš nonšalantni imidž u direktnoj je suprotnosti sa vašom pravdoljubivom prirodom, jer vas pogađaju i najmanje sitnice. Vešto prikrivate ljutnju jer se grozite svađa, pogotovo na javnim mestima, bilo da se radi o emotivnom partneru, prijateljima ili saradnicima. Nagomilanog besa delimično se rešavate odlaskom u kupovinu ili kod frizera, ali krivca će, ipak, stići zaslužena kazna u vidu hladnokrvne osvete koja vam je najslađa.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Vas se baš i ne isplati ljutiti, ali šta to vredi onima koji ne znaju sa kim imaju posla. Kad uvide, obično je kasno, jer ćete se vi nagomilanog besa rešiti kroz sportske ili erotske aktivnosti, ali ćete razraditi i strategiju kako da vratite milo za drago onome ko vas je naljutio. U jednoj rečenici ili jednim potezom, zavisno od situacije, matirate protivnika, pa nek mu opet slučajno padne na pamet da se sa vama kači.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Lako vas je iznervirati, mada se trudite da to sakrijete i potisnete, što će se kad tad pokazati u vidu problema sa žuči. Vaša dostojanstvena, plemenita, ali vatrena priroda, opire se izlivima gneva, mada umete, kada neko 'dotera cara do duvara', da uzvratite vrlo direktno, oštro i tada vas niko ne može odvratiti da učinite ono što ste naumili sa onim ko je izazvao vaš bes.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Mnogo vam treba da se naljutite, ali mnogo i da se odljutite, pa se onaj ko vama počne da trenira živce neće dobro provesti. Polemika sa pokrićem u vašem znanju i iskustvu najbolji je način da se rešite nagomilanog besa, ali za to retko imate dostojnog protivnika. Na one koji su ispod vašeg nivoa nećete trošiti mnogo reči, ali mu nećete ostati ni dužni - možete ga 'sastaviti sa zemljom', a da nijednog trenutka ne povisite ton.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

   Vaš osetljiv nervni sistem zatreperi na najmanji znak nepravde, iritacije ili nečijih otrovnih strelica usmerenih prema vama, iako se uvek trudite da delujete krajnje hladnokrvno. Kad osetite da se bes nagomilava u vama, potrudićete se da ga se rešite - igranjem igrica, četovanjem, slušanjem muzike, gledanjem filmova ili najčešće odlaskom na piće sa društvom. Važno je da se vi bolje osećate, a za osvetu - ima vremena.


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Niste tako miroljubivi kako izgledate, jer upijate svaku nepravdu ili nečiju ljutnju usmerenu ka vama. Ipak, nagomilanog besa najlakše se rešavate šetnjom pored neke vode, reke, jezera ili mora, jer vas to opušta kao i meditacija svojstvena vašem znaku, tako da na prvi pogled može delovati kao da se povlačite. Međutim, kada napunite baterije, sposobni ste da se uhvatite u koštac sa bilo kim ko vas je naljutio.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA