Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Kako Se Ljutite

   Jeste Li Namćor Ili Brzo Sve Zaboravite? Stari narodi su posmatrali svet oko sebe, uočavali i beležili promene prirode i pokušavali da predvide prirodu i utvrde neke zakonitosti.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Vrlo dinamični i nemirni Ovan,kad je ljut, prašti na sve strane, ali kako brzo prasne, tako se brzo i smiri. Naljuti se za sitnicu, uvredi se kao da ste mu ko zna šta uradili, iritira okolinu svojom upornošću što znači da mora da istera pravdu do kraja.
    Impulsivni Ovan će baš kao i ženska pripadnica tog znaka i da opsuje, 'istutnji' se, uglavnom zbog neke političke polemike ili sportskih rezultata njegovih omiljenih klubova, a kad se smiri – časti sve pićem ili kafom.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Uporan, svojeglav i sujetan, Bik ne podnosi da mu dirate u integritet njegove ličnosti i njegovih bližnjih - njegove porodice, pre svega. Ume dugo da trpi, guta u sebi, pa nije samo naizgled miran i staložen, već zaista ima «dugačak fitilj». Ali, kad njemu fitilj dogori do kraja, spasavaj se ko može, bežite mu s puta, jer će iz njega provaliti nešto poput vulkanske erupcije, pa ako ga nikad takvog niste videli, nećete verovati svojim očima. A ni ušima.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI
   Oni paze s kim će i zašto da se 'zakače', jer znaju da su gadni 'na jeziku', a kad do toga dođe, proceniće da li treba da nadmudre protivnika ili da popuste.
    Kako došlo, tako i prošlo – geslo je Blizanaca oba pola, a isto je i kad se naljute, ne drži ih bes dugo, jer su logični, pa ne prave probleme tamo gde bi mogli imati koristi. Kad se strasti smire, urođenom nonšalancijom i smislom za diplomatiju, izglade nesporazume. I teraju po svome.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   On ćuti, ćuti, skuplja gnev, odlaže vreme kad će iz njega da izbije sve ono što ga tišti ili nervira, pa ide u teretanu (ako je mlad) i u kafanu (bez obzira na godine). Egocentričnom i ranjivom Raku, najviše je stalo do njegove lične sigurnosti i pozicije u društvu, pa ako mu je to ugroženo, prvo smišlja kako će da se osveti i ne reaguje odmah. Inatiće se, ali neće odustati da onome ko ga povredio, «nabije na nos» sve ono šta je morao da propati. Kad tad.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Često preterano impulsivan, vatreni Lav je krajnje spontan i kad isteruje pravdu i kad polemiše.
    Ako ga naljutite, reaguje odmah, na licu mesta, nema šta da se čeka, pobija vas argumentima, zato što je Lav obično u pravu. Ako nije, spreman je i da popusti kad vidi da je pogrešio. Pravdoljubivoj i plemenitoj Lavici stalo je do harmoničnih odnosa, pa teško podnosi rasprave, ali pošto je rođeni komandant i strateg, uglavnom istera da bude po njenom.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Pošto je vaspitana da suzdržava osećanja i ima lepe manire, Devica je često nezadovoljna, ali isuviše kulturna, da bi to otvoreno pokazala. Zato, s godinama, može postati sklona depresiji koju «leči» u kafani, sa društvom ili bez njega, svejedno. Obično gradi svoj odbrambeni mehanizam kojim se brani, a kad se naljuti, više pati u sebi.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Pravdoljubivu Vagu pogađaju sitnice, na primer ako ste je popreko pogledali, a ona je bila tako ljubazna prema vama.
    Ona ima «kratak fitilj», lako se uvredi, naduri se kao dete, posle joj bude krivo, pa počne da se mazi ili cvrkuće, ne bi li popravila situaciju, pogotovo ako je mlada. U zrelijim godinama, kod Vage preovlada diplomatska crta njenog karaktera, pa izbegava bilo kakve rasprave i spremna je na kompromise - pod njenim uslovima (uzmi ili ostavi) koje će vam vrlo vešto nametnuti.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Mada retko pokazuje osećanja i sa svima je ljubazna, intuitivna Škorpija burno reaguje na nepravdu. Posebno je osetljiva ako neko povredi njene najbliže, kao i na porodične probleme svojih saradnika, jer zna da oseti šta muči one koje ona voli i štiti. Teško ju je prevariti, mada uvek pokušava da kontroliše svaku situaciju, pa i svoj bes. Onog ko joj se zamerio drži što bliže sebi kako bi mu lako zadala - završni udarac.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Iako zna da deluje površno, zbog svoje hedonističke prirode, Strelac obično kaže ono što misli, čak i kad ga ne pitate.
    I tako stiče neprijatelje. Kad se jednom izjasni o nekom, ništa mu ne vredi, jer Strelac je već doneo odluku od koje neće odstupiti. Neće se ni svađati, niti će reagovati eksplozivno - mirno i argumentovano, čak sa određenom dozom osvetoljubivosti, saopštiće protivniku u lice sve ono, zbog čega ga je naljutio.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Dostojanstveni Jarac spreman je na mnoge ustupke, radi korektnih odnosa sa okolinom, mada voli da sve bude po njegovom. Pri tom, vešto krije svoje slabosti (sklonost strahovima i depresiji), da ih drugi ne bi upotrebili protiv njega. Pravedan i principijelan, Jarac, jako ceni odanost, pa prema onome ko ga izneveri u bilo kom pogledu, zna da bude neprijatno iskren, direktan i zahtevan ili ide iz krajnosti u krajnost: ako vas precrta, zauvek ste precrtani, a ako vam oprosti, onda vam je dao drugu šansu.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Pošto misli da je uvek u pravu i sve zna najbolje, egocentrična Vodolija lako izaziva otpor okoline do čijeg mišljenja, ipak, jako drži, pa robuje nekom svom imidžu u javnosti (npr. bolećiva je prema ugroženim vrstama životinjskog sveta).

    Voli da polemiše, daje svima na znanje da se sa njom ne može manipulisati, ali rado manipuliše drugima. Prema sebi je vrlo pristrasna, a kad je povređena, pravi se da nije ljuta i tada je najopasnija - postaje osvetoljubiva i agresivna.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Kontradiktorna Riba, lako se uvredi i naljuti, ali lako i oprosti. Lako menja i raspoloženja, ali je mnogo upornija i samostalnija, nego što deluje na prvi pogled, pa ne dozvoljava nikome da joj se meša u odluke što je najviše može i razljutiti. Ako do toga dođe, reaguje impulsivno, pa je spremna da istera pravdu po svaku cenu. Iako zna da bude nepouzdana čime može naljutiti svoju okolinu, nestalna Riba nikad nije zlonamerna.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Mesec i Njegove Mene
Testirajte Reflekse