Ponuda Tema

Kako Idete u Kupovinu

   Volite Li Da Lutate Tržnim Centrima i Trošite Pare? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Kako njega zamara kupovina i sva ta 'gungula' uoči praznika, jer mu je dosadno da ide iz radnje u radnju, pogotovo sa partnerkom, pa joj kavaljerski daje novac da sama sebi kupi ono što želi. Ovan ne robuje novcu, mada voli da ga ima, kad čašćava društvo u kafani. Iako je maštala o prazničnom putovanju u Budimpeštu, žena Ovan, poslednji dinar daje na tamnocrveni korset kojim će da iznenadi partnera u novogodišnjoj noći.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Bik se retko vraća kući praznih ruku, jer obično vuče neke kese sa namirnicama ili prase za novogodišnju trpezu na zadnjem sedištu auta. Osim hrane, voli Bik da da kupuje placeve i građevinski materijal za kuću, ali neće žaliti da novac potroši i s društvom u omiljenoj kafani. Ako je velikodušan (jer može biti i prava 'stipsa'), pazari sa istim žarom u novootvorenom 'šoping molu', baš kao i na 'buvljaku'. Žena Bik je komforista, ali ima strpljenja da obiđe ceo grad, ne bi li našla ono što želi (nakit po njenom ukusu, novogodišnje ukrase za jelku ili baš njenu farbu za kosu).


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   I kad ne brinu mnogo o novcu, imaju ga dovoljno, pa muški Blizanci vole da kupuju (najradije karticama) obuću, mobilne telefone i 'ajpode', jer uživaju da slušaju muziku, dok obilaze 'šoping molove'. Iskoristiće priliku i da predahnu uz kratki espreso, a onda će produžiti do kladionice da popune tiket. Žena Blizanac je prava 'trendseterka', novac više voli da troši, nego da ga sama zarađuje, a uvek sa istim oduševljenjem reaguje na brendiranu sportsku odeću.


  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   On ne ume da rukuje s novcem, pa mu je potreban neko (mama, sestra, komšinica ili partnerka) ko će ići s njim i u kupovinu, da ga posavetuje i da mu se divi, dok isprobava garderobu pred ogledalom. Račica ne prati toliko trendove, koliko stanje na računu svog emotivnog ili bračnog partnera, a kad krene u 'šoping', gleda nakit od srebra ili belog zlata, uzdiše nad haljinama sa dubokim dekolteom i kupuje hranu za kućne ljubimce.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

   Lavu je stalo do novca, bolje reći do bogatstva, bez obzira što zna da nije sve u novcu, ali jeste - u stanu sa velikom terasom, garderobi u kojoj nikad neće ostati neprimećen i u dobrom automobilu. I Lavica sve to voli, plus krzno, nakit, šminka, parfemi i sl. Posle kupovine, voli da onako sa punim kesama sedne i popije kafu sa prijateljicama u nekom otmenom 'kafiću' pod staklenom kupolom još otmenijeg tržnog centra.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Praktična Devica, pogotovo ženska, drži se izreke da nije toliko bogata da kupuje jevtine, već luksuzne stvari, jer ceni kvalitetnu robu, bez obzira da li kupuje nešto za sebe ili za svoju kuću. Kao mrav, stalno nešto dovlači u kuću, pravi rezerve, da je ni 'smak sveta' ne može iznenaditi. Muškarac Devica sklon je krajnostima i sa novcem i u kupovini: 'ima oko' da zapazi pravu stvar i za sebe i za svoju partnerku kojoj će, vraćajući se sa skupocenim poklonom kući, doneti i buket cveća sa pijace.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Pošto voli da putuje ili bira posao koji joj to omogućava, Vaga najviše voli da troši novac na putovanjima sa kojih se vraća sa brdom poklona za svoje prijatelje. Sklona je impulsivnoj kupovini, pogotovo modnih detalja, zna da bude totalno opčinjena nekim komadom odeće u ljubičastoj boji ili nakitom koji je ugledala u nekom od njenih 'kupoholičarskih pohoda'. Muška Vaga uživa u kupovini i za sebe i za druge, naročito u biranju prazničnih poklona, a najviše troši na parfeme i preparate za kosu.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Iako važi za jednog od najvećih zodijačkih bogataša, Škorpion nikada ne ide iznad svojih finansijskih mogućnosti. Kad kupuje, neće bilo šta, pomno bira, galantan, ne žali da da za ono što se dopadne njemu ili njegovoj partnerki. Retko koja ženska Škorpija će trošiti na kupovinu jevtinih sitnica, već najradije daje novac na kvalitetnu, uglavnom brendiranu garderobu i nakit, a najslađe joj je da se 'otvori' za, npr. čizme od zmijske kože.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Strelac najviše voli da kupuje svoje snove, a to su putovanja, pa novac troši na turističke aranžmane. Čim pređe granicu, Strelac već u 'fri šopu' merka neki parfem, a kupuje flašu finog pića, da bi u hotelskoj sobi nazdravio sa voljenom osobom, za dobrodošlicu. Ako se 'zafiksira' za neki komad nakita ili je privuče kulinarska ponuda u nekom orijentalnom restoranu, žena Strelac vadi viza karticu i opet sebi ispunjava snove.


 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Jarac rado ide u kupovinu, ali ne bilo čega i ne bilo s kim, već najčešće sa voljenom osobom. Štedi na sebi i kad ima dosta novca, a velikodušan je prema mlađim i starijim članovima svoje porodice koje voli da obraduje poklonima, najčešće u 'kešu' ili nekim praktičnim stvarima. Ume da bude i štedljiv i darežljiv u isto vreme, pa se i u kupovini često ponaša kontradiktorno, jer ne zna za šta bi se pre odlučio: novi laptop, najnoviju knjigu o istoriji kraljevskih porodica, romantični ljubavni film na disku ili sve tri stvari zajedno.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

   Vodolija najviše voli da 'kupuje' svoju slobodu, i to obično noću u vidu bezbrojnih tura koje sa društvom naručuje do zore, bez polaganja računa bilo kome. Voli da među prvima ima najnoviji model mobilnog telefona ili 'ajpoda', a novac radije troši na putovanja, nego na uređenje svog doma. Može da ide iz krajnosti u krajnost, pa niko ne bi rekao da živi u nekom 'ćumezu', a sve na njoj, od glave do pete, firmirani komadi odeće.


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ribe uglavnom kupuju ono što im se dopadne, nezavisno od toga da li im je to potrebno ili ne. Pošto ne umeju da rukuju novcem, često uleću u finansijske kombinacije (kredite na primer) koji ih dobro 'prodrmaju', ali pošto imaju više sreće, nego pameti, uvek se nekako izmigolje. Vole da kupuju neobičnu, ali udobnu obuću, a za kuću sve - od tepiha ručne izrade do najnovijih modela laptopova.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA