Naslovni baner
Home Dugme
Meni
Novo na sajtu
Omiljeno na sajtu

Vi i Kafana

   Kako se ponašate u kafani? Da li ste neizostavni inventar do ranih jutarnjih časova ili vas kafana uošpte ne privlači?

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Iako je Ovan, on u kafani uživa kao riba u vodi, bez obzira na povod. Kad malo više popije (a to mu nije teško), počinje da se ponaša vrlo direktno naročito prema predstavnicama lepšeg pola, kao u stihu jedne čuvene pesme: 'Priđem i kažem biću kratak...'.
    Iako je usredsređen na svoj 'plen' ženskog roda, i dalje zabavlja celo društvo i priča viceve. Žena Ovan je glavna u kafani, naručuje duple ture za celo društvo, 'kiti' muziku i naručuje pesme.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Bik bi najradije voleo da ima svoju kafanu, što i nije tako retko, ali ako je nema, onda ima svoje omiljeno mesto gde ga svi poznaju, od konobara do prodavaca cveća. Okuplja muziku oko svog stola i ne da im da idu (ali ih bogato čašćava), naručuje pesme, ugađa svojoj lepšoj polovini ili nekoj dami koja mu se dopala. Žena Bik takođe uživa u kafanskom ambijentu, voli i da zapeva, pa su «karaoke» u nekom restoranu na obali reke kao stvorene za nju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Sa Blizancima u kafani možete se najlepše provesti, bez obzira da li tamo odlazite kao zaljubljeni par, prijatelji ili poznanici koji su se tek upoznali.
    Muškarac rođen u tom zodijačkom znaku ume da bude neodoljiv, jer zna i ono što drugi ne znaju, imitira, peva, igra i zabavlja društvo. Žena Blizanac uvek je u društvu mlađih, ne drži partnera na oku, jer obično nije ljubomorna i zabavlja se kao dete (ili bolje rečeno kao velika devojčica).
  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

   Iako najviše voli svoju kuću i porodicu, za Raka je druga kuća, najčešće - njegova omiljena kafana, Jer, nigde drugde ne može se tako opustiti uz čašicu razgovora sa prijateljima, zapevati, zaigrati i tako do kasnih večernjih ili ranih jutarnjih sati. Račica voli da se uhvati i u kolo i da zapleše tango, jer voli da se opusti, i to radije sa prijateljicama, a kad je sa ljubavnim partnerom, gleda u njega kao da niko drugi oko nje ne postoji.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Kralj zabave, igre i svih mogućih proslava – Lav sve ume da organizuje u svojoj omiljenoj kafani, gde ga muzika s poštovanjem pozdravlja, a konobari trče da mu otvore vrata, čim ga ugledaju.
    Lavica, atraktivna i provokativna, prvo «snimi» situaciju u kafani i odmeri društvo u kojem se našla, pa onda tek stupa na scenu. I to onda kada su svi pogledi sigurno uprti u nju, kad je ona na njenom «tronu» - plesnom podijumu, jer zna da je tada neodoljiva.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


   Rođen za merak i opuštanje, a ko bi to rekao, kad je muška Devica onako uglađena, pristojna i uzdržana? Kad malo popije, i atmosfera počinje da se zagreva, on je taj koji u kafani naručuje ture, dosipa piće svima i podiže nivo raspoloženja do one tačke kada, svi već malo posustanu. Tada Devica stupa na scenu, nešto se u njoj budi, i dešava se da zaigra i na šanku ili stolu, svejedno. Ženska Devica će se praviti kao da se radi o njenoj sestri bliznakinji koja je sinoć tamo 'ludovala', a ne ona.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Boem, džentlemen, hedonista – muška Vaga ne može bez uživanja sa društvom u kafani (najotmeniji restoran ili neki «bircuz»).
    Insistira da plati račun, brine jesu li čaše pune, ne da muzici da se odmakne od njegovog stola, ali ih i bogato čašćava. Prefinjena ženska Vaga bira otmene restorane za trač partije sa prijateljicama, a splavove sa muzikom gde ostaje do zore, kad odluči da «ide u štetu». Iza njene uzdržane pojave, kad izbije želja za provodom, žena Vaga ne gleda na sat.
  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
    HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


   Elegantna i bučna, magnetski privlačna za suprotni pol, Škorpija uživa u kafanskoj atmosferi, praveći se da nije primetila osobu koja je guta očima. Ne dozvoljava vam da napustite zabavu, kad vi hoćete, već kad vam ona «dozvoli». Žena Škorpija bira restoran, ume «muški» da popije ili je totalni antialkoholičar. Ipak, to je ne sprečava da uživa u flertovanju sa muškarcem na položaju ili sa dubljim džepom, jer njen udvarač ne može biti bilo ko.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   On obožava kafanu, ali neku na glasu, u centralnoj gradskoj zoni, neku gde dolaze poznate osobe uključujući i njega, jer muški Strelac je svuda omiljen gost.
    Ume da započne razgovor o nekoj vrućoj temi, ali ume i da se kontroliše, kad popije, ne pravi skandale. Žena Strelac se naizgled uspešno uklapa i sa muškim i sa ženskim gostima u bilo kom društvu i u bilo kojoj kafani, mada voli da menja restorane i isprobava nove, jer je avanturista u duši.
 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


   Žena Jarac, za razliku od uvreženog mišljenja, da samo radi, radi i radi, da je uštogljena i uzdržana, ume itekako da se opusti u pravom kafanskom ambijentu, uz crno vino i dobru muziku, pa će i da zaigra sa zadovoljstvom. Muškarac Jarac, naizgled stidljiv i rasejan, u kafani ostaje da luduje do ranih jutarnjih sati i ne dozvoljava drugima da odu ranije, tako da ga neki prijatelji prosto ne mogu prepoznati, naročito ako su mu oni kolege sa posla.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Kad god došao, dobrodošao, kako kući, tako i u kafani.

    Jer, Vodolija ne pravi razliku, s obzirom, da svoj dom najčešće doživljava kao prenoćište, a 'birtiju' naprosto obožava, jer u njoj ima svega što on voli, a to je opijanje i flertovanje sa ženama sumnjivog morala (o, kako su mu one tek interesantne, pogotovo kad mu sednu u krilo). Žena Vodolija ume da dočeka zoru u omiljenom kafiću s drugaricama, dok njen dragi kod kuće igra igrice na kompjuteru.
 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
    HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


   On se tako lepo oseća u kafani, pogotovo sa svojim muškim društvom, jer već se zna i šta ko voli da pije, i koliko može da popije, a i kakvu muziku ko od njih voli da sluša. Koga je još briga koliko je sati, kad je njemu tako lepo, kao u nekom drugom svetu, iz njegove mašte. Žena Riba voli diskretna mesta, u blizini reke, po mogućstvu, vrhunsko posluženje i džentlemena kraj sebe koji skače na svaki njen mig, pa od nje treba učiti umetnost fine boemštine i zavođenja.Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Vic Ovog Dana
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
MoLitva dana
Testiranje Refleksa
Testirajte Reflekse