Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Vi i Vaš Hobi

   Kakve hobije imaju određeni horoskopski znaci. Pročitajte šta astrologija kaže koji su vaši hobiji i koji vam hobi najviše odgovara.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Njegov hobi uvek ima veze sa izazovima i takmičenjem, pa Ovan voli da se bavi sportom bilo rekreativno (fudbal, tenis, biciklizam) ili kao vatreni navijač koji sa tribina bodri svoj omiljeni klub.
    Nije mu strano ni pecanje, jer taj 'ritual' podrazumeva odlazak sa društvom u prirodu uz roštilj i pivo rashlađeno u reci. Pored ribolova, Ovan voli i lov, jer ga privlači oružje od kojeg polako, godinama, pravi kolekcije.


BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Bik voli da uživa u svojim talentima za koje nema dovoljno vremena, pa njegov hobi često ima veze sa pevanjem (u horu ili kulturno umetničkom društvu), slikanjem ili plesom i odlascima u pozorišta i na koncerte. Uživa da obilazi muzeje i galerije, antikvarnice i knjižare gde rado prelistava časopise o gajenju cveća ili kupuje papir i pribor za slikanje, jer svaki Bik je umetnik u duši, bez obzira da li je bankar, poljoprivrednik ili mesar.


BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Iako su uvek o svemu informisani, makar i površno, njihov mozak ne miruje ni u trenucima opuštanja, pa Blizanci vole hobi kao što je bilijar ili popunjavanje listića u kladionici.
    Čak i kad se bave stresnim poslom, prijaće im proučavanje najnovijih modela mobilnih telefona, laptopova i mogućnosti najbržeg pristupa Internetu. Blizanci uvek vole «gimnastiku za mozak» kao što su sudoku, razne «mozgalice» ili ukrštenice.


  RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Rakovi vole da se u slobodno vreme bave svojom kućom, jer imaju osećaj da ne borave dovoljno u njoj, pa zato njihov hobi ima veze sa sređivanjem porodičnih albuma i čitanjem istorijskih, ali i ljubavnih romana. Omiljen hobi svakog Raka je uživanje u vikendici na obali nekog jezera ili reke gde može i da peca, a ako je nema - baviće se svojim biljkama i saksijama na terasi ili akvarijumom u dnevnoj sobi.


LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
   Lav uživa u sportskim takmičenjima, lutriji i igrama na sreću, kvizovima i emisijama o najnovijim dostignućima iz estetske i plastične hirurgije, ali i mode i kozmetike.

    Voli da igra karte, da fotografiše, snima kamerom ili mobilnim telefonom, a kad dođe kući pažljivo sortira svoj «plen» u fajlovima na laptopu. Uvek željan pažnje, često ide na tečajeve glume ili plesa, a ima Lavova koji tajno proučavaju radiesteziju i okultne teme.


  DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Iako svi misle da Device najviše vole da rade i uživaju samo u redu i disciplini, one itekako umeju da se posvete svojim slatkim zadovoljstvim bez obzira da li se radi o majstorisanju u svom «malom carstvu» - radionici za stolarske i druge delatnosti ili čitanju. Proučavaju časopise koji se bave enterijerom i kretanjima na tržištu nekretnina i kursnim listama, jer Device imaju nepogrešiv instinkt za ulaganje u ono što donosi dobit.


VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Vaga voli neobične hobije ili makar one koji joj omogućavaju da otputuje iznenada («last minute» ponude na Internetu) ili da se preko prijatelja nađe na nekim veselim mestima (časovi egzotičnog plesa, npr. salsa), ali takođe i na neobičnim, pomalo mističnim mestima (sastanci astrologa, vidovnjaka i slično).

    Iako voli da bude u centru pažnje, nerado otkriva svoje članstvo ili ulogu u takvim organizacijama ili klubovima, jer uživa u tajanstvenosti.


  ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Kao rođeni detektiv čija su čula uvek «uključena», Škorpija voli hobi koji će joj omogućiti da bude neprimetan, a da uživa. I da sve vidi. Posmatranje ptica može biti lep hobi za Škorpiju, jer se kroz dvogled može štošta videti, a nema potrebe da bilo kome polaže račune. Voli da proučava medicinske enciklopedije, ali i da pronalazi retka pića kojima će obogatiti svoj bar ili retke primerke hladnog oružja kojima će ukrasiti zidove svog doma.


STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Voli da pobegne iz sveta dosadne svakodnevice i zato su njegov hobi i njegova potreba kao vazduh koji udiše – putovanja.

    Zato Strelac obilazi turističke agencije i skuplja prospekte, a navrati i u omiljenu antikvarnicu, ponekad samo da «napari oči» ili kupi neobičnu sablju ili mač. Posećuje sportska takmičenja, pogotovo kad su u pitanju odlučujući mečevi u belim sportovima, pa će s razlogom «zapucati» i u Peking na Olimpijske igre.


 JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Šta god da ima u svojoj kolekciji, Jarac ume i da sačuva. Često sakuplja kamenje, drago i poludrago, neobično i obično koje pronalazi na šljunkovitoj obali neke plaže - takvi primerci zauzimaju počasno mesto u njegovom domu. Ne voli da robuje skupom hobiju, već onom koji je istovremeno praktičan i ima umetničku vrednost kao što su slikanje, komponovanje ili pravljenje nakita od keramike.


VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
   Kad bi postojao neki hobi koji još nije izmišljen, Vodolija bi se opredelila za njega, jer uvek uživa u novotarijama svake vrste.

    «Šoping» doživljava kao neku vrstu hobija, jer Vodolija tada pronalazi od svega ponešto. Uživa u muzici i filmovima koje radije gleda na velikoj plazmi, nego na DVD-iju (to je već prevazišla), dok leži zavaljena u ležaljki na terasi. Kad mu «zasvetli lampica», napraviće neku neobičnu lampu ili ram za fotografije.


 RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ribe vole da se i u slobodno vreme, bar na tren, udalje od stvarnosti, da pobegnu od rutine i realnosti i zato biraju hobi koji će im to omogućiti. Ako imaju novca, koristiće svaki slobodan trenutak da negde otputuju, neke će kupiti vinograd ili otvoriti antikvarnicu. Ribe rado obilaze knjižare, vole da pišu stihove, čitaju ljubavne i špijunske romane ili da 'krstare' Internetom na kojem kreiraju svoj 'fejs buk' ili sajt preko kojeg sklapaju virtuelna poznanstva.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu