Naslovni baner
Ponuda Tema

Vaše Frizure

   Kako Se Horoskopski Znaci Odnose Prma Kosi? Od osvita civilizacije ljudi su se želeli da saznaju šta donosi sutrašnji dan, šta donosi budućnost. 
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

   Muški Ovan vodi računa da mu kosa uvek bude čista, čak i kad je duža, pa je vezuje u rep, jer ne podnosi zapušten izgled, a rado nosi kapu ili kačket. Žena Ovan obično ima dugu talasastu kosu koju skuplja u punđu ili nosi rep ili kratku, skoro mušku frizuru. Voli promene i obično frizeru prepušta da eksperimentiše sa dužinom i bojom njene kose, najčešće u nijansama plave ili crvenkaste boje.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

   Žena Bik ponosi se svojom bujnom ili dugom kosom koju voli sama da neguje. Kod frizera ide, zbog šišanja, skraćivanja «rascvetalih krajeva» ili šiški, uglavnom se farba u «kućnoj radinosti» uz pomoć komšinice ili rođake. Ima svoje recepte za kosu od maslinovog ulja i bilja, voli crnu ili kestenjastu boju koja «vuče» na crvenkasto. Muškarac Bik obožava svoju kosu koja je, ako ne podšišana, uvek čista, a dok je mlađi, često nosi brkove, kasnije i bradu.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

   Blizanci, ma kog pola da su, mnogo polažu na frizuru koju rado menjaju, vole šiške, ali uglavnom zadržavaju lepršav, prirodan izgled kose. Pošto su 'robovi reklama', isprobavaju najnovije šampone i preparate za negu kose, eksperimentišu sa nadogradnjom kose i umecima, pogotovo za neke specijalne prilike. I ženski i muški predstavnici znaka vole da se farbaju, najčešće u svetlije tonove, a frizure su im, ma koliko godina imali, uvek mladalačke.


  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Račica jako vodi računa o kosi i redovno je neguje pomoću raznih saveta po ženskoj liniji, najčešće se farba sama i uspešno eksperimentiše sa bojama bez amonijaka (zbog alergije), najčešće u svetlijim nijansama. Muški Rak se šiša na «nulu ili jedinicu», dok je mlađi, da bi delovao opasnije, a kad zađe u godine, farba kosu specijalnim preparatom na biljnoj bazi koji vraća pigment sedim vlasima i postiže boju sličnu prirodnoj.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

   Lavica voli da nosi visoko podignut konjski rep koji joj poput slapa pada niz leđa, rajfove (sa cirkonima ili crne plišane), a kad pusti svoju «grivu», budite sigurni da joj je pre toga posvetila, bar pola dana. Farba se obično u plavo, eksperimentiše sa crvenom bojom, a i kao crnka može da izgleda zanosno, ako ima svetao ten. Muški Lav brine o svojoj frizuri, jer obično već u mlađim godinama počinje da gubi kosu, pa koristi šampone za jačanje korena na prirodnoj, biljnoj bazi.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Žena Devica vodi računa da joj kosa uvek bude besprekorna, bez obzira da li je sređuje sama ili kod frizera, a često iz brinete postepeno pređe u «prirodno ofarbanu plavušu». Drži do izgleda salona i reputacije frizera koji u njemu rade, mada sa sobom obično nosi svoj šampon i regenerator, ponela bi ona i peškir, da joj nije«blam». Muškarac rođen u ovom znaku ima uvek čistu kosu i urednu, «fensi» frizuru koja još više naglašava njegov mladalački izgled.
  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

   Kako ženska Vaga voli da uživa u svim tim frizerskim tretmanima, šamponima i regeneratorima, pakovanjima za negu i silikonskim kapima za sjaj svoje, najčešće duge ili bujne kose. Uživa u pranju i masaži glave, feniranju i – svom odrazu u ogledalu, naravno. Ako je plavuša, izvlači pramenove, ako je brineta, voli čokoladne tonove. Muška Vaga ne ide kod frizera samo zbog šišanja, već i zbog uživanja, pa će zato i na posao zakasniti.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

   Ona mora da ima ili atraktivnu (dugu, stepenasto šišanu kosu koja joj u bičevima pada niz leđa) ili praktičnu frizuru, srednje dužine, isfeniranu tako da deluje bujnije, mada je često podiže u punđu, a od boja voli da isproba sve, dok se ne odluči da li će biti crnka (dok je mlađa) ili plavuša (u zrelijim godinama). Muškarac Škorpija nikad ne izlazi iz kuće sa prljavom kosom, frizura mu i nije tako bitna. Ide iz krajnosti u krajnost pa deluje otmeno ili potpuno boemski, sve zavisi kako je raspoložen.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

   Iako u zrelijim godinama radije nosi kratku «jež» frizuru, mladi Strelac isprobava sve, od «dredova» preko duge, poluduge i na kraju - kratko podšišane kose koja mu daje sportski, mladalački izgled. Žena Strelac, prvo samostalno proba da postane plavuša, pa kad vidi da joj to ne uspeva, predaje se frizerima u ruke i posle više ne izlazi iz salona. Obično joj dobro stoje pramenovi i svetlije boje, a ako je crnka, to je samo da bi probala, iz radoznalosti.


 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Žena Jarac voli dugu kosu, ženstvenu frizuru i prirodan izgled, pa se ne farba, dok ne primeti da su krenule sede, a odgovaraju joj tonovi slični njenoj pravoj boji kose, sa crvenkastim odsjajem. Rado nosi šiške koje joj u zrelijim godinama daju mladalački izgled. Muškarac rođen u ovom znaku, često, već kao mlad, pušta bradu, isprobava šta mu bolje stoji, duža ili kraća kosa, a s godinama se obično odlučuje za dužu kosu i fazoniranu bradu.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

   Vodoliji nemojte samo u kosu dirati – to joj je slaba tačka, pa ide iz krajnosti u krajnost: ili ne menja istog frizera godinama ili rizikuje uvek sa nekim novim. Muška Vodolija voli da deluje tajanstveno i moćno, pa često, iz kuće, izlazi sa poluvlažnom, nonšalantno 'zalizanom' kosom (pogotovo, ako je talasasta) ili iznenadi i samog sebe, pa pusti bradu. Žene Vodolije svoju privlačnost naglašavaju i odlično fazoniranom, ofarbanom i uglavnom dugom kosom (obavezno isfeniranom).


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Ona pomno neguje svoju kosu, dugu (dok je mlađa) ili kratku (ako je u zrelijim godinama), a isto tako pažljivo bira i frizera (obično nekog 'na glasu'). Dešava joj se da, dan pre odlaska kod frizera, ne može da izdrži i - ofarba se sama. Čuvena 'teget crna' boja kose njen je 'izum', jer joj daje senzualan, a istovremeno fatalan izgled. Muškarac rođen u ovom znaku, i kad ima (sede) zaliske, deluje gospodstveno, bez obzira na uvek pomalo razbarušenu frizuru.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA