Naslovni baner
Najnovije vesti -Vesti -NAJNOVIJE VESTI IZ SRBIJENAJNOVIJE VESTI IZ CRNE GORENAJNOVIJE VESTI IZ BOSNE I
HERCEGOVINENAJNOVIJE VESTI IZ HRVATSKENAJNOVIJE VESTI IZ
MAKEDONIJENOVICE IZ SLOVENIJE IN TUJINEVESTI IZ SVETAVESTI IZ SPORTATV PROGRAMI BALKANSKIH TELEVIZIJA
Meni

Alternativna Medicina i Horoskopski Znaci

   Alternativna medicina nekad se u stara vremena zvala nadrilekarstvo, ali danas je to termin koji se mnogo drugačije shvaća i kome se prilazi na potpuno drugi način od običnog nadrilekarstva. Mnogi oblici alternativne medicine našli su svoju primenu u praksi i danas se alternativna medicina mnogo koristi kao dopuna standardnoj medicini i njenim metodama lečenja.
JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

JASMINKA HOLCLAJTNER - www.astrozenit.com
Pratite sva dešavanja u vezi astrologije i horoskopa na zvaničnom Youtube kanalu - Jasminka Holclajtner.
Lični horoskop možete naručiti na e-mail: astrozenit@gmail.com i jasminhol@yahoo.com

OVAN - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS
HOROSKOP ZA OVNOVE (21.3. - 20.4.) ARIES
  Ovaj znak je najveći pobornik klasične medicine i teško da ćete ga ubediti da treba da se podvrgne nekom alternativnom načinu lečenja. To je znak koji želi instant rešenja za sve, uključujući i zdravstveni problem.
    Ako može hirurgija da pomogne, rado će otići kod lekara. Ipak, mogu bu pomoći meditacija, joga, terapija magnetima. Kako najčešće pate od problema sa kostima, kičmom, glavom i nervima, potrebno je da se bave sportom da bi iz sebe izbacili višak energije inače su skloni agresivnosti.


BIK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA BIKOVE (22.4. - 21.5) TAURUS

   Teško da neko više voli lekovito bilje i čajeve od nane, lipe, jasmina od Bika. On uglavnom ima čitave zalihe lekovitih čajeva a potrebni su mu za grlo, beli slez ali mu takođe prija i režim ishrane bogate jodom jer često pate od problema sa tiroidnom žlezdom. Njihova nervoza potiče od nezadovoljavajućeg ljubavnog života što mogu lako rešiti vegetarijanskom dijetom, što dužim šetnjama jer inače su skloni leškarenju i pasivnom načinu života. Masaža u bilo kom obliku je pravi izbor za njih.


BLIZANCI - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
  HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


   Tai či vežbe uz akupunkturu, ritmički ples i aerobik pomažu Blizancima da uspostave ravnotežu u svom organizmu jer su uvek između preterane nervne razdražljivosti i apatije.
    Planinarenje i brzo pešačenje, vožnja rolerima im takođe može pomoći, ali treba da pripaze na zglobove jer su im između ostalog osetljive tačke na telu. Čajevi za grlo o pluća, poput čaja od divizme, lečenje medom će delovati umirujuće na njih. Svako bi trebalo da se podvrgnu hipnozi ako nisu u stanju da ostave duvan.


RAK - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

   Rak je sklon zadržavanju viška tečnosti, potrešnoj ishrani i pasivnom načinu života. Voli more, ali mu banjsko lečenje često može doneti više koristi posebno ako pate od dermatoza jer mogu patiti česte alergijske reakcije. Homepatski tretmani odlično prijaju Raku jer on ima uglavnom problem sa emocijama sa kojima ne ume da iaže nakraj i kompenzuje nezadovoljstvo hranom a pravilno odabran homeopatski lek smanjuje ne samo apetit nego uravnotežava nervni sistem ovom znaku.


LAV - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA LAVA (23.7. - 22.8.) LEO
   Slabe tačke Lava su srce, kičma, nervni sistem i sklonost višku težine. Kiropraktika i bioenergija daju savršene rezultate posebno kod senzibilnijih Lavova koji imaju podznak u nekom od vodenih znakova ili imaju mnogo planeta u vodenim znacima.

    Meditacija i joga su takođe alternativne oblasti koje Lav teško savlada zbog svog temperemnta ali kada mu to pođe za rukom, značajno smanjuje svoje tegobe. Nošenje magnetnih narukvica ili uzimanje namagnetisane vode, preparata sa zeolitom takođe mu može pomoći da lakše izdrži stres i povrati ravnotežu u organizmu.


DEVICA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

   Poznati kao najveći nervčici zodijaka sve svoje probleme lociraju u predelu stomaka, pate od lošeg metabolizma a iznad svega su skloni stresu. Devicu mrzi da vežba nju smiruje pecanje, a od svih alternativnih tretmaa najpre će pristati na odlazak u banju, na planinu, uzimanje čajeva i eventualno promenu režima ishrane. Da bi se oslobodila aritmije ili visokog pritiska potrebno je da se podvrgne reiki tretmanu ili akupunkturi. Od lekovitih čajeva najviše joj prijaju matičnjak, nana. Lagane vežbe i hipnoza su pogodne za nju, posebno ako ne može da ostavi duvan i alkohol.


VAGA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
   Prividno smiren znak često pati od povremenog nedostatka energije i problema sa bubrezima stoga je osnovni tretman oslobađanje od toksina putem čajeva, akupresure, promena načina ishrane i namagnitisane vode.

    Preparati na bazi meda, uzimanje homeopatskih preparata kojima se jača organizm, posebno na bazi minerala može pomoći Vagi da povrati stabilnost. Vage su često izložne lošem zračenju i potrebno je da mnogo vremena provode u prirodi, prija im makrobiotika i nošenje uložaka za cipele za stimulaciju akpunkturnih tačaka.


ŠKORPIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10. - 22.11.) SCORPIO

   Kod žena glavni problem može biti hormonski disbalans, upala mišića, preterana ambicija koda dovodi do dermatoza, mišićnog spazma a kod muškarac problem je u čestom padu imuniteta, upali mišića, stomačnih problema. Za Škorpije oba pola plivanje ili heomeotaski preparati koji smanjuju sklonost ka ljutnji, preterivanjima u uzimanju hrane ili pića i uravnotežnju hormona može značajno popraviti kvalitet života. Škorpijama prijaju čajevi za detoksikaciju organizma na bazi breze, rastavića i vodopije.Bioenergetski tretman nije za njih pogodan.


STRELAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11. - 21.12.) SAGITARIUS
   Veseli, razdragani Strelci imaju problem sa viškom težine i metabolizmom zbog čega pijenje vode sa doddatkom gline može znatno da ublaži njhove tegobe.

    Takođe treba da piju čajeve za jetru, prvenstveno čajeve od smilja, breze, kantariona i nane a masaža i vežbe istezanja im mogu pomoći da se rasterete napetosti. Magneto terapija i potpuna promena načina ishrane takođe deluje povoljno na smirenje njihovog duha i čestu nesanicu. Tai či vežbe i meditacija su odlični, za one kojima uspe da nauče kako se to pravilno radi.


JARAC - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS    HOROSKOP ZA JARCA (22.1. - 20.1.) CAPRICORNUS

   Jedan od najvećih pobornika alternativne medicine spreman je da proba sve što mu neko savetuje ali je najvažnije da uzima homepatske preparate na bazi kalcijuma, magnezijuma i supora. Banjska terapija i uzimanje izvorske vode, lekovitih voda uopšte može znatno poboljšati zdravlje Jarca koji je dugovečan ali često bolešljiv. Joga i vežbe disanja ga oslobađaju stresa pošto kada je napet može patiti od problema sa plućima i imati astmatične napade. Bioenergetski tretmani i muzikoterapija kao kristalo terapija, daju savršene rezultete.


VODOLIJA - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS  
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1. - 19.2.) AQUARIUS
   Ovaj dinamični i društven znak voli da u svemu preteruje pa čak i u fizičkoj aktivnosti.

    Ako vidite sredovečnog muškarca koji trči, vozi bickl, skače sa padobranom to mora biti Vodolija. Ipak, tetive, upale mišića, nerava mogu ozbiljno da uzdrmaju nervni sistem ovog znaka koji je mnogo nervozniji nego što bi se to reklo. Idealni su za šijacu, reiki, akupunkturu ili akupresuru ili suđok terapiju. Oni često kupuju knjige na temu alternativne medicine i u stanju su da sami sebi pomognu nekim od tretmana. Od čajeva im prija nana, lipa, bosiljak i matičnjak.


RIBE - DETALJNE KARAKTERISTIKE I OPIS   HOROSKOP ZA RIBE (20.2. - 20.3.) PISCES

   Sklone preterivanju i nedsciplini,ne vode mnogo računa o svom zdravlju. Odlazak na more, lečenje lekovitim blatom u nekim orijentalnim spa centrima, potpuna promena režima života i ishrane za njih je najbolja terapija. Često idu kod lekara a još više ih izbegavaju. Međutim vole svaku vrstu alterantivnog lečenja, posebno čajevima, kristalima, masažu i rado se podvrgavaju bioenergiju. Ako kod bilo kod znaka hipnoza pomaže, to je svakako znak Riba. Ples i ritmičke vežbe, posebno trbušni ples im pomaže da oslobode zablokirane čakre u centralnom delu tela i oslobode se suvišne tečnosti kojoj su sklone.


Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu