Naslovni baner
Home Dugme
Vesti iz SrbijeVesti iz Crne GoreVesti iz Bosne i hercegovineVesti iz HrvatskeVesti iz MakedonijeNovice iz Slovenije in tujineHoroskopBioritamVesti iz sportaVesti iz svetaTV programi balkanskih televizijaVesti KulturaObrnute vestiBesplatni oglasiElektronske RazgledniceDodaci za sajt
Meni

Alternativni Načini Lečenja

   Kako Vam zvezde Propisuju Recepte? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote.

Osmeh gore Osmeh na lice:  
Astrolog Marina (Jungić) Milošević - prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com
Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan  
HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES
    Fizioterapija, kineziterapija - Vašim znakom upravlja Mars, pa ako se ne krećete dovoljno nego uglavnom sedite, može da dođe do zastoja energije u organima i raznih poremećaja, kao što su alergije, glavobolje i zapaljenja očiju.
    Da biste ih na vreme sprečili trebalo bi da se što više krećete, bavite nekim sportom ili gimnastikom. Mogu da vam pomognu fizioterapija, šijacu masaža i reiki, kineziterapija - terapija pokretom i rekonewkcija. Odgovarale bi vam i dijete na bazi oligoelemenata, gvožđa i bakra.

Detaljan opis horoskopskog znaka Bik    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Hromoterapija, muzikoterapija - Vaša mirna i strpljiva narav preslikava se na vašem telu koje ima sporiji bioritam. Zato vam odgovaraju relaksirajuće terapije, hromoterapija i muzikoterapija, alternativne metode koje koriste snagu boje i zvuka kojima vlada vaša planeta, Venera. Sposobnost lučenja mnogih žlezda u organizmu, u stvari, zavisi od intenziteta svetlosti. Smena dana i noći na različite načine stimuliše funkcije epifize, žlezde koja proizvodi melatonin koji nas uvodi u san.

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanci  
 HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI


    Makrobiotika - Vama vlada Merkur, pa više koristite razum nego osećanja. Iako ste otvoreni, skloni ste nestrpljivosti i nervozi.
    Ishrana bazirana na namirnicama prirodnog porekla, koje nisu pretrpele veće procese prerade mogu da spreče ili ublaže bolesti disajnih organa, vašu slabu tačku. Makrobiotička ishrana podrazumeva konzumiranje različitih vrsta integralnih žitarica, naročito pirinča, mahunarki, povrća, koštunjavih plodova i voća. Insistira se na izbegavanju mesa i favorizovanju ribe.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Rak   
HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.)
CANCER

    Homeopatija - Homeopatski lekovi nastaju rastvaranjem u vodi, elementu kojim upravlja vaš vladalac Mesec. Ista materija koja izaziva neku bolest, u minimalnim količinama stvara neku vrstu vakcine koja povećava otpornost organizma. Homeopata leči poremećenu energiju manifestovanu bolešću, a izlečenje više zavisi od vas nego od vrste bolesti. Pozitivna autosugestija je vrlo bitna.

Detaljan opis horoskopskog znaka Lav 
HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.)
LEO
    Termoterapija - Ne podnosite dugotrajne terapije, a najviše biste voleli kada bi vaše telo moglo da ozdravi samo od sebe.
    Zato lečenje toplotom može da bude veoma efikasno za vas, jer vašim znakom vlada Sunce. Termoterapijska sredstva, voda, parafin, lekovito blato ili blato pomešano sa parafinom omogućavaju kvalitetno širenje krvnih sudova, bolovi se smanjuju, mišići opuštaju, a metabolizam ubrzava.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Devica   
HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO


    Fitoterapija - Fitoterapija, odnosno upotreba povrća i biljnih ekstrakata, u skladu je s vašom ljubavlju prema prirodi, ali i otporom prema hirurškim intervencijama. S lekovitim biljem unosite i vrlo vredne supstance (eterična ulja, vitamini, prirodni antioksidansi, flavonoidi, minerali, enzimi) u vaš organizam što ga jača i čini otpornijim, poboljšava metaboličke procese i eliminiše štetne materije iz njega.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vaga 
HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA
    Aromaterapija - Zbog vaše planete Venere odgovara vam aromaterapija, koja pomaže da se spreči nastanak ili ubrza oporavak posle bolesti.
    Aromatska biljna ulja i esencije deluju antibakterijski, antimikrobno i antivirusno. Ulja takođe pojačavaju efekat masaže i lečenja dodirom, metode koja vam takođe odgovaraju. Moć eteričnih ulja vremenom se ne smanjuje, pod uslovom da se pravilno čuvaju. Kako vašim znakom vlada i Saturn odgovaraju vam i metaloterapija i kristaloterapija.

  Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpija  
HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO


  Akupunktura - Vašim znakom vlada Pluton, planeta regeneracije, pa se prilično lako oporavljate nakon bolesti. Ne plašite se da se suočite sa bilo kakvim tretmanom, pa i hirurškim nožem, pod uslovom da može efikasno da vam pomogne. Škorpijina žaoka, prisutna i u simbolu vašeg znaka, pokazuje da vas privlači sve što je oštro, pa vam odgovara akupunktura, alternativni metod u kojem se koriste igle. Fiksirane na meridijanima, kanalima koji pokrivaju celo telo, iglice pomažu da se uspostavi pravilan protok energije.

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelac  
HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
    Astrološka medicina - Kentaur, simbol znanja, vlada vašim znakom, pa može da vam pomogne astrološka medicina.
    Iz natalnog horoskopa pacijenta, lekar astrolog može da zaključi koji organi su najpodložniji oboljenjima, a preko tranzita planeta može da odredi najpovoljniji period za početak lečenja. Odgovaraju vam homeopatski lekovi izabrani na osnovu toga koja je planeta u vašem horoskopu 'napadnuta', što najčešće ukazuje na slabost određenog organa ili telesne funkcije.


 Detaljan opis horoskopskog znaka Jarac   
HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS


    Hiroterapija, metaloterapija, kristaloterapija - Vaš vladalac Saturn upravlja kostima, pa vam odgovara hiroterapija. Osim na zglobove i kosti, ova terapija povoljno deluje i na mišiće, disajne, reproduktivne i organe za varenje, nervni i endokrini sistem. Odgovaraju vam u kristaloterapija i metaloterapija (uzimanje gvožđa, aluminijuma, bakra i ostalih minerala u malim količinama). Kristali koncentrišu i propuštaju određenu talasnu dužinu svetlosti koja prodire u odgovarajući organ što povoljno utiče na imunitet, nervozu i depresiju.

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolija 
HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
    Orijentalna medicina - Zahvaljujući vašem vladaocu Uranu otvorenog ste duha, pa vas privlače razni oblici alternativnog lečenja, joga i meditacija.

    Odgovara vam orijentalna medicina koja koristi lekove na biljnoj bazi, masaže i stimulisanje energetskih tokova. Đumbir ima analgetsko dejstvo, pa se vekovima koristi protiv bolesti zglobova i reumatizma, zubobolje i glavobolje, vaših slabih tačaka. Koren svežeg đumbira preporučuje se za zagrevanje organizma, preznojavanje i izbacivanje štetnih materija, a osušen koren protiv kašlja, reume i stomačnih tegoba.

 Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe  
HOROSKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES


    Pranoterapija - Emotivni ste i brižni, pa sa zebnjom proživljavate svaku bolest. Kako vama vlada Neptun, simbol ekstraosetljivih sposobnosti, ne volite agresivne nego mirnije oblike lečenja, kao što je pranoterapija. Polaganjem ruku iscelitelja iznad vašeg tela, bez dodira, energija od iscelitelja počinje da se kreće prema vašem organizmu. Dobra komunikacija između vas i njega omogućava da prana, vitalna energija, ravnomerno kruži kroz vaš organizam.

Klik Gore na Sliku - Prikaz; Ponovni Klik - Brisanje

Horoskopi i AstrologijaHoroskopi i Astrologija - Ostali Tekstovi
Ponuda TemaPogledajte i ostale super zanimljive rubrike na sajtu
Verovali ili ne
Jeste li znali ovo?
Ludi svet
Molitva dana