Naslovni baner
Ponuda Tema

Alternativni Načini Lečenja

   Kako Vam zvezde Propisuju Recepte? U gotovo svim narodima utemeljilo se verovanje da su planete i zvezde simboli bogova ili drugih natprirodnih sila koje kontrolišu njihove živote. Smatrali su da im zvezde govore o tome kako će živeti sutra, prekosutra ili naredne godine.
Astrolog Marina (Jungić) Milošević
prva saradnica Jasminke Holclajtner
Lični horoskop možete naručiti preko telefona
063-285-430, kao i kontakt maila: marina.jungic@gmail.com

Horoskop za Ovna   HOROSKOP ZA OVNA (21.3.- 20.4.)  ARIES

    Fizioterapija, kineziterapija - Vašim znakom upravlja Mars, pa ako se ne krećete dovoljno nego uglavnom sedite, može da dođe do zastoja energije u organima i raznih poremećaja, kao što su alergije, glavobolje i zapaljenja očiju. Da biste ih na vreme sprečili trebalo bi da se što više krećete, bavite nekim sportom ili gimnastikom. Mogu da vam pomognu fizioterapija, šijacu masaža i reiki, kineziterapija - terapija pokretom i rekonewkcija. Odgovarale bi vam i dijete na bazi oligoelemenata, gvožđa i bakra.


Horoskop za Bika    HOROSKOP ZA BIKA (22.4.- 21.5)  TAURUS

    Hromoterapija, muzikoterapija - Vaša mirna i strpljiva narav preslikava se na vašem telu koje ima sporiji bioritam. Zato vam odgovaraju relaksirajuće terapije, hromoterapija i muzikoterapija, alternativne metode koje koriste snagu boje i zvuka kojima vlada vaša planeta, Venera. Sposobnost lučenja mnogih žlezda u organizmu, u stvari, zavisi od intenziteta svetlosti. Smena dana i noći na različite načine stimuliše funkcije epifize, žlezde koja proizvodi melatonin koji nas uvodi u san.


Horoskop za Blizance    HOROSKOP ZA BLIZANCE (22.5.- 21.6.) GEMINI

    Makrobiotika - Vama vlada MErkur, pa više koristite razum nego osećanja. Iako ste otvoreni, skloni ste nestrpljivosti i nervozi. Ishrana bazirana na namirnicama prirodnog porekla, koje nisu pretrpele veće procese prerade mogu da spreče ili ublaže bolesti disajnih organa, vašu slabu tačku. Makrobiotička ishrana podrazumeva konzumiranje različitih vrsta integralnih žitarica, naročito pirinča, mahunarki, povrća, koštunjavih plodova i voća. Insistira se na izbegavanju mesa i favorizovanju ribe.


  Horoskop za Rakove    HOROSKOP ZA RAKOVE (22.6. - 22.7.) CANCER

    Homeopatija - Homeopatski lekovi nastaju rastvaranjem u vodi, elementu kojim upravlja vaš vladalac Mesec. Ista materija koja izaziva neku bolest, u minimalnim količinama stvara neku vrstu vakcine koja povećava otpornost organizma. Homeopata leči poremećenu energiju manifestovanu bolešću, a izlečenje više zavisi od vas nego od vrste bolesti. Pozitivna autosugestija je vrlo bitna.


  Horoskop za Lavove   HOROSKOP ZA LAVA (23.7.- 22.8.) LEO

    Termoterapija - Ne podnosite dugotrajne terapije, a najviše biste voleli kada bi vaše telo moglo da ozdravi samo od sebe. Zato lečenje toplotom može da bude veoma efikasno za vas, jer vašim znakom vlada Sunce. Termoterapijska sredstva, voda, parafin, lekovito blato ili blato pomešano sa parafinom omogućavaju kvalitetno širenje krvnih sudova, bolovi se smanjuju, mišići opuštaju, a metabolizam ubrzava.


  Horoskop za Device    HOROSKOP ZA DEVICE (23.8. - 22.9.)VIRGO

    Fitoterapija - Fitoterapija, odnosno upotreba povrća i biljnih ekstrakata, u skladu je s vašom ljubavlju prema prirodi, ali i otporom prema hirurškim intervencijama. S lekovitim biljem unosite i vrlo vredne supstance (eterična ulja, vitamini, prirodni antioksidansi, flavonoidi, minerali, enzimi) u vaš organizam što ga jača i čini otpornijim, poboljšava metaboličke procese i eliminiše štetne materije iz njega.


  Horoskop za Vage   HOROSKOP ZA VAGE (23.9. - 22.10.) LIBRA

    Aromaterapija - Zbog vaše planete Venere odgovara vam aromaterapija, koja pomaže da se spreči nastanak ili ubrza oporavak posle bolesti. Aromatska biljna ulja i esencije deluju antibakterijski, antimikrobno i antivirusno. Ulja takođe pojačavaju efekat masaže i lečenja dodirom, metode koja vam takođe odgovaraju. Moć eteričnih ulja vremenom se ne smanjuje, pod uslovom da se pravilno čuvaju. Kako vašim znakom vlada i Saturn odgovaraju vam i metaloterapija i kristaloterapija.


  Horoskop za škorpije   HOROSKOP ZA ŠKORPIJE (23.10.- 22.11.) SCORPIO

  Akupunktura - Vašim znakom vlada Pluton, planeta regeneracije, pa se prilično lako oporavljate nakon bolesti. Ne plašite se da se suočite sa bilo kakvim tretmanom, pa i hirurškim nožem, pod uslovom da može efikasno da vam pomogne. Škorpijina žaoka, prisutna i u simbolu vašeg znaka, pokazuje da vas privlači sve što je oštro, pa vam odgovara akupunktura, alternativni metod u kojem se koriste igle. Fiksirane na meridijanima, kanalima koji pokrivaju celo telo, iglice pomažu da se uspostavi pravilan protok energije.


  Horoskop za Strelca   HOROSKOP ZA STRELCA (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

    Astrološka medicina - Kentaur, simbol znanja, vlada vašim znakom, pa može da vam pomogne astrološka medicina. Iz natalnog horoskopa pacijenta, lekar astrolog može da zaključi koji organi su najpodložniji oboljenjima, a preko tranzita planeta može da odredi najpovoljniji period za početak lečenja. Odgovaraju vam homeopatski lekovi izabrani na osnovu toga koja je planeta u vašem horoskopu 'napadnuta', što najčešće ukazuje na slabost određenog organa ili telesne funkcije.

 Horoskop za Jarca    HOROSKOP ZA JARCA (22.1.- 20.1.)  CAPRICORNUS

    Hiroterapija, metaloterapija, kristaloterapija - Vaš vladalac Saturn upravlja kostima, pa vam odgovara hiroterapija. Osim na zglobove i kosti, ova terapija povoljno deluje i na mišiće, disajne, reproduktivne i organe za varenje, nervni i endokrini sistem. Odgovaraju vam u kristaloterapija i metaloterapija (uzimanje gvožđa, aluminijuma, bakra i ostalih minerala u malim količinama). Kristali koncentrišu i propuštaju određenu talasnu dužinu svetlosti koja prodire u odgovarajući organ što povoljno utiče na imunitet, nervozu i depresiju.


 Horoskop za Vodolije   HOROSKOP ZA VODOLIJE (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

    Orijentalna medicina - Zahvaljujući vašem vladaocu Uranu otvorenog ste duha, pa vas privlače razni oblici alternativnog lečenja, joga i meditacija. Odgovara vam orijentalna medicina koja koristi lekove na biljnoj bazi, masaže i stimulisanje energetskih tokova. Đumbir ima analgetsko dejstvo, pa se vekovima koristi protiv bolesti zglobova i reumatizma, zubobolje i glavobolje, vaših slabih tačaka. Koren svežeg đumbira preporučuje se za zagrevanje organizma, preznojavanje i izbacivanje štetnih materija, a osušen koren protiv kašlja, reume i stomačnih tegoba.


 Horoskop za Ribe   HORSOKOP ZA RIBE  (20.2.- 20.3.)  PISCES

    Pranoterapija - Emotivni ste i brižni, pa sa zebnjom proživljavate svaku bolest. Kako vama vlada Neptun, simbol ekstraosetljivih sposobnosti, ne volite agresivne nego mirnije oblike lečenja, kao što je pranoterapija. Polaganjem ruku iscelitelja iznad vašeg tela, bez dodira, energija od iscelitelja počinje da se kreće prema vašem organizmu. Dobra komunikacija između vas i njega omogućava da prana, vitalna energija, ravnomerno kruži kroz vaš organizam.

Twiter dugme Facebook dugme Linkedin Dugme RSS FEED-OVI ZA VAŠ SAJT NAJBOLJA WEB SKOLA NAJBOLJI SAJT SA BESPLATNIM SLIKAMA