Dnevni ljubavni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Ovnovi su danas vrlo napeti kada su u pitanju emotivni odnosi, nekima je potrebno da se malo osame. Imate potrebu za dominacijom, ima je i partner. Pokušavate da nametnete stil, ali partner je neumoljiv. Ako ste slobodni, dopada vam se jaka ličnost sa kojom teško možete na izađete nakraj. Romantično strastvena varijanta bi vam najviše odgovarala i to upravo može i da se dogodi, ali budite spremni da odgovorite istom merom. Imaćete dva izbora, dve potpuno različite osobe kao potencijalne kandidate u ljubavi, opredelite se za onu tajanstveniju. Udvara vam se neko koga površno poznajete.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni ljubavni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Bikovi osećaju sve veću vezanost za voljenu osobu, danas je moguć neki poverljiv razgovor. Najzad kreće i vama, ali sada tek nećete znati na čemu ste. Tajna ljubav ili bar tajni susret mora da se dogodi, ako ništa drugo s nekim iz vaše prošlosti, koji će vas prilično destabilizovati. Ali vi volite uzbuđenja, a njih će biti na pretek. Mnogi znaci uključujući Škorpiju, Jarca i Raka dolaze u obzir. Od vas se očekuje da pokažete inicijativu, ali ako vam se dopadaju Devica, Vaga ili Jarac, obrnut je slučaj, prilično ste pasivni i čekate na njihov signal. Nepotrebno gubite vreme.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni ljubavni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Blizanci danas pokušavaju strpljivo da podnesu vrlo napete trenutke u svom privatnom životu. Ne odustajte od svojih planova po ovom pitanju, ali budite oprezni ako vam se dopadaju Devica, Ovan, Škorpija ili Vodolija. Komunikacija sa njima može biti prilično komplikovana i puna nejanoća. Očekujete poziv sa puta. Odgovaraju vam vazdušni znaci. Bika izbegnite kao i Škorpiju, previše će vas opterećivati osećajem griže savesti. Budite u društvu Vodolije, Strelca, Blizanaca ili Lava i biće vam lepo.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni ljubavni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Rakovi danas imaju potrebu da se nekom povere. Odnos sa partnerom je mnogo iskreniji. Imate nečije neskriveno divljenje. Moguće je da vam se udvara neko ko ima nekakve veze sa inostranstvom, čak i ako zna da niste slobodni. Ukolko nemate partnera, srešćete ga u krugu osoba starijih od vas. Možete da se predate emocijama i uživate u ljubavi i da se prepustite događajima. Međutim, strepite da bi nešto nepredviđeno loše moglo da ugrozi vašu sreću. Jarac i Devica imaju dovoljno strpljenja za vas kao i Bik.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni ljubavni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tenzije i nemogućnosti da ostvarite blizak kontakt sa osobom koja vam je draga. Lavovi danas nisu najspremniji na kompromis u svojoj vezi, ali bilo bi mudrije da popuste partneru. Sve više vam se čini da se pomalo udaljava od vas. Neko stiže iz inostranstva i otvoreno vam se udvara, daje ponudu o kojoj vredi razmisliti, moguće je da se tiče ulaska u brak ili sređivanja statusa u vezi. Kao da ste oboje dobro razmislili i o svojim greškama. Ako ste slobodni, obratite pažnju na Ovna.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni ljubavni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Device osećaju veliku nervozu u vezi, emotivno prilagođavanje danas im nije jača strana. Trebalo bi da budete malo taktičniji prema partneru, naročtio ako se radi o Ovnu ili Škorpiji. Sa Jarcem Vagom ili Bikom, predstoje prijatni momenti udvoje. Dobijate poziv od Raka. Nemojte se rukovoditi trenutnim raspoloženjem, nego oprezno rešavajte svoje probleme i dileme. Idete po tankom ledu, pazite se zamke, vi ćete ih prepoznati. Možda možete da ostvarite svoju želju ako budete dovoljno taktični. Neočekivan poziv od Ovna ili Lava.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni ljubavni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Vage su danas sklone tajnim ljubavima i flertu, pa oni koji nešto kriju, mogli bi da budu oprezniji. Prvi i poslednji dani perioda su kao stvoreni za ljubavne sastanke. Može se desiti da vam se neko udvara na poslovnom skupu ili na nekom zvaničnom mestu. Ako ste u vezi sa Vodolijom, pokušaće da vas nečim odobrovolji. Vaš znak je na potezu u svakom pogledu. Možete očekivati prijatne momente u društvu sportista i javnih ličnosti ili neko novo poznanstvo. Mnogi se interesuju za vas, posebno Ovan, Rak, Lav i Strelac. Ako ste mladi, možda ćete započeti vezu koja će potrajati.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni ljubavni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Škorpije danas imaju iskreniji odnos sa partnerom, a osećaj bliskosti će biti mnogo dublji. Mnogima se dopadate jer delujete pomalo distancirano i vrlo moćno. Ono što ne znaju o vama predstavlja vaše tajno oružje, jer nagađaju šta li je to što krijete. Ne morate ništa da radite ni da se trudite, drugi dolaze na vaša vrata. Ako ste mlada devojka, roditelji samo čekaju da reaguju na način koji vam se neće dopasti, a ako ste muškarac neko ko sebe smatra vašom partnerkom, veoma je ljubomoran. Vi ne obraćate na to pažnju.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni ljubavni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Delujete mnogo ozbiljnije i odlučnije, a ima onih kojima se upravo takvi dopadate. Niste ni svesni svog šarma, ni utiska koji ostavljate. Vi bar ne bi trebalo da se žalite, jer vam se ukazuju sjajne šanse u vezi sa uspehom u ljubavi. Ako ste mladi, sportski tereni, plesne dvorane, rekreacioni centri su potencijalna mesta gde možete sresti nekoga ko će vas osvojiti. Za one u zrelim godinama, to su galerije, koncerti i veći skupovi.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni ljubavni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Jarčevi danas sa partnerom imaju vrlo blizak odnos, a iskren razgovor produbljuje međusobno poverenje. Ne koristite ni približno onoliko mogućnosti u vezi sa izlascima, provodima i zavođenjem, koliko biste mogli i koliko ste traženi. A kada da stignete, kada samo radite. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Možda ćete želeti da izbegnete neke susrete, ali bi bilo bolje da se suočite sa prošlošću i svojim osećanjima, pa čak i po cenu razočaranja. Moguće je da će biti obrnuto, a možda od toga strepite još više.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni ljubavni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodolije danas osećaju manjak razumevanja sa partnerove strane, pa je prisutno neslaganje u vezi. Uzajamno kidanje nerava vama i partneru je omiljena zabava. Potpuno nepotrebno iskušavate njegovo strpljenje i naplaćujete mu neki stari dug, a on nema pojma zašto. Podsetite ga. Skloni ste vezama sa kolegama, sa onima koje upoznate na zvaničnim skupovima. Vaš ljubavni život je uglavnom obavijen velom tajne, osim ako niste odnedavno u vezi ili braku. Što ste duže u vezi, to ste više skloni da pogledate sa strane. Zbog toga su mogući konflikti sa stalnim partnerom.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni ljubavni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Dan je dobar za vezu sa ambicioznim partnerom, a ako ste žena moguće i sa nekim ko je mnogo stariji od vas. Bilo bi dobro negde da otputujete, naročito u inostranstvo, jer biste tamo imali sreće i mogli biste upoznati vrlo harizmatičnu osobu. Ako je partner struke slične vašoj a vi rođeni krajem znaka, moguće je da ste u raskoraku s vremenom, ali i sa emocijama. Imate potrebu za iskrenim razgovorom u vezi, ali partner time neće biti oduševljen. Ne popuštate vi, ne popušta on. Oboje merite svaku reč na kantar.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe