Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Današnji dan donosi vam mogućnost iznenađenja u vidu poslovne ponude o kojoj niste razmišljali, moguće da ste je priželjkivali ali niste bili sigurni da je moguće da se to i dogodi. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa osobama koje su prilično naporne i zahtevne i žele da vam daju na znanje da mnogo polažu na vaše mišljenje. Pokušavate da se dogovorite sa jednom Vodolijom koja je spremna da vam učini uslugu kada se radi o finansijama. Spremni ste da se predajete uživanjima razne vrste ali bi bilo bolje da prvo ispunite sva obećanja koja ste dali verovatno Vagi, Biku ili Raku. Neko će vas podsetiti da mu dugujte uslugu. Dobijate poziv za važan sastanak.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Dan vam može doneti neočekivanu poslovnu ponudu prema kojoj ćete biti prilično podozrivi. Niste sigurni da li da izađete u susret onima koji žele da sa vama nastave saradnju pod novim uslovima ili da odbijte ponudu. Nekome je stalo da vam pomogne da krenete a nekm novim poslovima koji bi mogli biti veoma profitabilnim. Imate mnogo načina kako da se pomirite sa osobom koja je spremna da se bavi stručnim usavršavanjem i verovatno će vam dati konkretna predlog koji ćete prihvatiti. Šanse u vezi sa inostranstvom postaju sve veće i sve realnije ali vi možete lako izgubiti kompas i pomisliti da je moguće i ono što nije, bar ne trenutno.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Omogućeno vam je da se dogovorite sa jednim vatrenim znakm u vezi sa nečim što bi moglo da vam donese dobre poslovne šanse. Jedna Vaga je veoma privržena i daje na znanje da želi da sa vama obnovi saradnju. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa osobama sa kojima ste nekada bili u sjajnim odnosima. Trudite se da budete informisani o svemu što vas interesuje a što smatrate bitnim za vaš posao. Nikako da povratite status koji vam pripada. Moguć susre sa nekadašnjim pretpostavljenim. Obnovite znanje nekog stranog jezika, vrlo brzo vam može zatrebati. Moguć kontakt sa strancima.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Dan vam može doneti sjajne prilike za dogovor sa strancima. Ako sada ne ugovorite poslove, kajaćete se. Ima mnogo onih koji bi rado sa vama stupili u poslovni kontakt. Veoma vam je stalo do mišljenja onih koje vi cenite. Potrudićete se da sa njima nađete zajednički jezik jer je to za vas ipak najbezbolnije. Budite svesni odgovornosti koju preduzimate i u okviru posla i u okviru porodice.Trebalo bi da imate više razumevanja za jednu Vodoliju ili nekog Bika koji vam pomažu da donesete pravu odluku. Zabrinuti ste zbog ponašanja jedne Vage prema vama. Prilično ste opterećeni tuđim problemima.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Spremni ste da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese sjajne šanse za napredovanje, bilo da ste ambiciozni, radite sa strancima ili u obrazovanju. Budite spremni na neke nove poslovne ponude. Tragate za rešenjem koje bi vas u velikoj meri zadovoljilo. Nemate mnogo načina kako da regulišete odnose sa osobama koje od vas očekuju mnogo više nego što smatrate bitnim za dalji razvoj zajedničkih poslova. U sferi finansija nemojte rizikovati. Ne preporučuje vam se da demonstrirate preteranu sigurnost u sebe ni u drugim sferama života jer možete na kraju biti gubitnik. Ako vam se dopada saradnja sa Bikom, pokažite inicijativu.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Mogući su neočekivani izdaci ali i priliv novca tako da ono što dobijete, verovatno ćete odmah ptrošiti na nešto što vas odavno privlači i što sebi želite da priuštite. Trebalo bi da se dogovorite sa pretpostavljenim u vezi sa novim obavezama na poslu. Spremni ste na neke nove aranžmane koji bi mogli da vam budu od koristi naročito u radu sa Škorpijom ili Ribama. Ima više njih koji bi želeli da sa vama stupe u poslovni kontakt i verovano će vas kontaktirati što će vama savršeno odgovarati. Pokušajate da ne ulazite u konfliktne situacije i nemojte se raspravaljati sa onima koji vas uvek lako isprovociraju, ma o čemu da se radi. Dobijate sjajne ideje u vezi sa putem u inostranstvo, ali verovatno niste sigurni da biste to mogli finansijski da izdržite.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Dan je dobar ako sledite svoju intuciju u vezi sa poslom. Ne bi trebalo da budete grandoman kada su u pitanju poslovi ili da budete rukovođeni isključivo zaradom. Možete očekivati da vam se javi neko koga dugo niste videli. Izuzetno ste spremni da se angažujete na nekom poslu koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju i da vam omogući da započnete posao koji će biti izuzetno dobro plaćen. Vaša energičnost mnoge oduševljava. Pokušavate da se postavite drugačije u odnosu na one sa kojima radite i koji su prema vama fer ali vi ste kritički nastrojeni. Dobijate povoljne vesti u vezi sa mogućim novim aranžmanom sa osobom koju izuzetno cenite.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Danas će mnogi pokušavati da vas na neki način iskoriste ili da vas nateraju na neki način da im izađete u susret. Imate mnogo obaveza i moguće neko obećanje u vezi sa nekim novim projektom koji bi mogao da vam donse dobru reputaciju ili premeštaj na novo radno mesto.Moguć je razgovor sa jednim vatrenim znakom u vezi sa organizacijom posla za koju ste vi odgovorni. Imate utisak da se neko poigrava vašim strpljenjem ili da vas namerno provocira. Pokušaje da nađete pravi način kako da se angažujete na poslu koji bi mogao da vam bude od koristi i u statusnom i u finansijskom pogledu.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Dan se povoljno odražava na vaše poslove, posebno ako radite sa nemačkim jezičkim područjem. Dobićete poziv da se sretnete sa osobom koja je svojevremeno razgovarala s vama u vezi sa novim poslom. Dobijate pozive sa više strana i vi ćete imati veliku podršku mlađeg kolege koji zastupa vaše stavove i spreman je zajeno sa vama pokrene inicijativu ka nečemu što bi moglo da vam donese satisfakcijui osećanje a ste uradili nešto korisno za društvo ili vašu profesiju. Sve što ima veze sa visokim obrazovanjem donosi vam dobit. Budite spremni da se prilagodite potrebama jedne vrlo dinamične i zahteven osobe.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se kao moralni pobednik, verovatno vam prija neka vrsta popularnosti koju uživate u društvu ali treba da budete svesni da niste samo vi zaslužni za to. Vaši najbliži koji su vam bili desna ruka u poslu i te kako su doprineli vašem uspehu. Idu vam od ruke privatni poslovi i moguće da planirate otvaranje privatne firme ili ćete započeti neki samostalan projekat koji će vam se isplatiti. Moguća je popularnost u umetnosti i poziv na koji niste računali. Ne bi trebalo da se previše bavite problemima koji vas se ne tiču jer biste mogli doći u situaciju da moraet da objašnjavate razloge vašeg stava. Potreban vam je odmor i svesni ste da ne možete lako da rešite sve probleme i postignete sve ono što ste sebi postavili kao cilj.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Očekujete poziv od jednog Ovna ili Strelca u vezi sa veoma važnim projektom. Ako ste angažoani u medijim aili radite u marketingu, moguće da će vam se dopasti ideja o proširenju saradnje sa strancima. Dajete predlog kako da se reši jedan važan problem. Verujete da će vaš plan uroditi plodom i da ćete biti spremni da se a nekim raspravljate čak iako za to nema mnogo razloga ali imate potrebu da nekoga ubeđujete da ste u pravu. Pokušajte da se dogovorite sa Vagom oko zajedničkih obaveza, biće verovano spremna da vam izađe u susret. Trebalo bi da pripazite na troškove i da ne pravite bez preke potrebe izdatke koji vam nisu potrebni.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Preopterećeujete se nepotrebnim poslovima umesto da se bavite onim za šta ste najviše talentovani. Ako ste umetnik ili imate posao koji vas duhovno ispunjava, posvetite se maksimalno ostvarenju svojih ambicjia sledi uspeh. U protivnom, možete zažaliti zbog propuštenih šansi. Ne bi trebalo da odustanete od svog cilja samo zato što neko pokušava da vas na to nagovorili zato što vas kritikuju. Imate mnogo prilika da pokažete dobru volju kada se radi o poslu sa strancima ali vi ipak ne želite da rizikujete i držite se svog načina poslovanja koji ne odgobara vašim saradnicina. Neko vam zamera da ste previše svojeglavi. Moguć je razgovor sa pretpostavljenim.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe