Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Danas možete imati osećanje zavisnosti od vaših šefova. Mnogo toga vam ne ide u prilog ili ćete imati utisak da ima onih koji ne žele da vam pomognu. Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju. Dobićete ponudu za put u inostranstvo. Ako ste mladi, postoji mogućnost obnove saradnje sa nekadašnim poslodavcem. Trudite se da budete fer u timskom radu. Imate veliku potrebu za promenom posla ili ćete pokušati da se drugačije postavie prema kolegama i prema pretpostavljenom. Želite da se dogovorite sa Devicom oko nastavka saradnje međutim, moraćete da budete mnogo popustljiviji ako želite da vam izađe u susret.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Ovo bi mogao biti za vas aktivan dan u toku koga se od vas očekuje da preuzmete inicijativu kada je u pitanju razrada projekta, nastavak saradnje, okupljanje tima ili saradnika. Previše popustljiv ili previše rigidan stav donosi probleme tokom prepodnevnih sati jer vas mogu nadigrati oni koji su lošiji od vas u svakom pogledu. Veoma ste zainteresovani za neki nov posao koji je za vas veoma interesantan i za vas i za saradnike. Teško vas je nagovoriti da uradite nešto što ne želite. To je mudar potez jer je nekome stalo da vas ubedi u nešto što nikako nije dobro za vas. Moguć sastanak sa odgovornom osobom. Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate oko nečega što biste najradije izbegli.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan je povoljan, veći ste optimista nego pretodnih dana iako imate mnogo nezavršenih obaveza. Imate utisak da je neko spreman da prekrši dogovor i da vas izneveri, da vam ne učini po volji, da vas čak i prevari. Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jednog Lava, Jarca ili Bika. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag ili ćete imati kontakt sa strancima sa mogućnošću nastavka saradnje. Trudite se da niko ne primeti koliko vas toga nervira u radu sa dugogodišnjim kolegama.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Danas možete biti previše nestrpljivi i kolebljivi a saradnici vam izgledaju svojeglavi i nedovoljno pouzdani. Preterana diskretnost i izvesna doza tajanstvenosti ne donosi vam ništa od očekivanog, nikakav pomak sa sadašnje pozicije jer malo koga interesuje u stvari kakve su vam namere i po pitanju posla i kada je privatan život u pitanju. Previše se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili da se povoljno završi po vas. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujete od sebe nemoguće. Imate jaku konkurenciju. Delujete odlučno i vrlo sugestivno i pokušaćete da im nametnete svoje mišljenje. Ne ulazite u konflikt, naročito oko novca.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Čekate da neko kaže nešto lepo vama ali to se neće dogoditi. Trenutno malo toga se odvija u vašu korist ali ste u stvari suočeni pre sa zavišću ili kritikom okoline nego za prijateljskim stavom. Dobro se slažete sa Vagom sa kojom ćete moći tokom prepodneva da uspostavite dobru komunikaciju i da se lako dogovorite oko bitnih pitanja. Mogući su iznenadni dobici preko rođaka ili preko poslova koje ste sklopili sa osobom koja radi u privatnoj firmi. Ako dobijete ponudu od atraktivnog muškarca, ma kog pola da ste u vezi sa novim poslom, ma kog pola da ste, prihvatite ga. Verovatno ćete biti spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Veoma ste ambiciozni posebno u vezi sa zaradom. Očekujete neku isplatu ali vam nije jasno kada će stići. Nervira vas svako kašnjenje posebno u vezi sa novcem. S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je uposlednje vreme počeo da se okreće prema drugima, a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi kada je u pitanju saradnja sa sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promenljivog raspoloženja. Dobijate u poslepodnevnim satima mogućnost da se istaknete u poslu sa strancima ili ako ste mladi u okviru stručnog usavršavanja. Budite malo praktičniji i strpljiviji. Dopada vam se ideja o odlasku na put. Ne preuzimajte na sebe veliki posao koji nećete uspeti da završite.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Ovo bi mogao biti naporan dan ako sebe previše opterećujete nemogućim poslovima za koje ste sigurni da nemaju perspektivu. Dobro se slažete sa vatrenim znacima posebno sa Ovnom jer sa vama žele da se upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno od osoba sa kojima imate dobro iskustvo u radu. Verujete da možete da imate uticaj na osobu sa kojom često sarađujete. Kod vas je u fokusu komunikacija sa strancima i vi pokušavate da uspostavite dobre odnose sa onima koji su se već pokazali kao dobri saradnici.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Ovaj dan vam predstavlja priliku za uspeh u privatnom projektu ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika. Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove. Nemojte se previše nervirati ako vam ne bude pošlo za rukom da se dogovorite sa nekim oko nečega što je u obostranom interesu. Trudite se niko ne primeti da se dvoumite između dva posla koja biste mogli vrlo brzo da počnete da radite a vi verovatno čekate neku treću priliku. Strepite da bi neko mogao da prekrši dogovor u vezi sa novim projektom.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Imate utisak da je došlo vaših pet minuta, ali varate se, posebno ako su partnerski odnosi u pitanju, naročito poslovni ili sklapanje ugovora. Danas možete biti pomalo naivni, ne ulazite olako u nov aranžman. Imate veliku tenziju naročito u radu sa onima koji su spremni da se maksimalno angažuju u vidu timskog rada. Niste spremni da preuzmete na sebe rizik za posao za koji vam niko ne garantuje uspeh. Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Današnja poslovna ponuda može biti za vas veoma izazovna naročito u večernjim satima ali vi nećete biti spremni na kompromis ili da prihvatite to što vam nude usled nedovoljne motivisanosti. Poslovi na duži rok zahtevaju i razgovor sa onima koji mogu da vam daju dobre uslove. Pazite šta kome pričate. Imate mogućnost proširenja saradnje i mnogi vam zavide na uspehu a niko ne za po koju cenu dolazite do njega. Potrebno je da situaciju u kojoj se nalazite sagledavate iz vedrijeg ugla. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vas izuzetno ceni. Ako ste sigurni da ste na pravom putu ka uspehu, ne postavljajte uslove koje drugi ne mogu ispuniti.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dan vam donosi mogućnost susreta sa nekim u tajnosti ko računa na vašu podršku i ko će vam se svakako naći pri ruci ako poželite da započnete nov posao. Trudite se da date na znanje šta očekujete od pretpostavljenog ali on kao da nema mnogo sluha za vas. Pokušajte da napravite neku novu finansijsku transakciju ili dogovor kako da izađete iz krize kada je novac u pitanju, ali za to vam je potrebno mnogo takta. Mnogi se oslanjaju na vas i pokušavaju da vam laskanjem u stvari daju na znanje da očekuju da vi završite i njihov deo posla jer ste u tome iskusniji. Ponašate se prilično svojeglavo iako izgledate miroljubivi u stvari pokušavate da drugima nametnete svoje stavove.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Prilično se kolebate po mnogim pitanjima. Nekako ste previše sami sebe zatvorili u neku hermetičku sredinu u kojoj se osećate zaštićenim ali u stvari i te kako vam je stalo da iskažete svoje talente. Potrebno je da se maksimalno posvetite onome što želite. Ako planirate da se posvetite nekom novom poslu, trebalo bi da potražite savet nekog kome verujete. Osećate se dobro u društvu komunikativnih osoba samo se pazite da ne budete malo naivni jer neke osobe pokušavaju da vas na neki način prevare. Moraćete da se sa njima dogovorite u vezi sa nekim za vas veoma važnim poslom.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe