Nedeljni horoskop za Ovna   OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Veoma značajna sedmica, sada bi trebalo da sve počne da se odvija bez većih problema. Ništa bolje za saradnju sa strancima niste mogli da očekujete. Mnogo toga počinje da se odvija povoljno po vas. Ako ništa drugo, vidite izlaz iz nekog ćorsokaka u kome ste dugo bili. Imate smisla za bisnis i ta vaša osobina dolazi do punog izražaja. Izbegavajte konfliktne situacije s kolegama, posebno s nadređenima. Mogući su poveći iznosi novca i nekakve uplate. Pritiče sa više strana, čak ćete imati i sreće, stižu neki dobici na koje možda niste računali. Oprezno s novcem koji želite da uložite u stan. Iskoristite povoljne okolnosti za uvođenje malo reda u vaš život.
Zdravlje - Dobro se osećate.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Nedeljni horoskop za Bika   BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Posao - Ovo je sedmica u kojoj pravite razne vrste dogovora, kombinacija, tražite najbolje rešenje za sebe ali i za kolege, uglavnom buduće jer ćete najverovatnije promeniti radno mesto. Ako dobijete neku vanrednu uplatu, bićete više nego oduševljeni. Svaku vest i informaciju dobro proverite, ukoliko želite da izbegnete neku nelagodnu situaciju. Sa manje dramatike gledajte sve što vam se dešava. Uz dobru taktiku i manje impulsivnosti možete mnogo postići. Ne možete se žaliti da vas neće novac. Vi ste poznati po tome da ga volite i ljubav će vam biti uzvraćena. Neko će se potruditi da ne budete u minusu.
Zdravlje - Više se krećite.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Nedeljni horoskop za Blizanca   BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - I vama najzad nešto kreće. Sve ono što je bilo prilično naporno u poslednjih mesec dana, sada će se odvijati mnogo lakše. Vi ćete znati na koja vrata da zakucate, samo požurite da vas neko ne pretekne. Došao momenat da se angažujete na poslu koji bi mogao biti više nego isplativ. Ako pokušate da se dogovarate sa Devicom i pri tom joj namećete svoje uslove, od posla neće biti ništa. Sa Vagom i Strelcem međutim, moguć je sjajan dogovor i konkretan aranžman u vezi sa službenim putem. Ne možete reći da nemate novca. Druga je stvar kako ga trošite i morate li baš da pravite tolike izdatke. Obnovite znanje stranih jezika, ma čime da se bavite.
Zdravlje - Ne mislite na brige, vreme je za optimizam.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Nedeljni horoskop za Raka   RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Posao - Kod vas se mnogo toga odvija brzinom koja vam ne odgovara, ali ste izuzetno ste spremni da se uključite u neke nove poslove. Ne budite skromni niti pasivni, ne očekujete od drugih da pokažu inicijativu, vi treba da budete ona strana koja daje impuls i podsticaj. Veoma ste aktivni na svim poljima i to nailazi na prilično čuđenje okoline. Imate jaku konkurenciju. Iznenadite okolinu svojom odlučnošću i preduzimljivošću. Kada je novac u pitanju, pomalo gubite kompas i sada ste u fazi preračunavanja šta kome dugujete, šta vam je ostalo, a verovatno malo. Neko će vam pomoći da izađete iz minusa.
Zdravlje - Manjih tegoba se oslobodite uz biljne čajeve.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Nedeljni horoskop za Lava   LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Naporan period za svojeglave Lavove koji drže do sebe i svog ponosa. Lav voli uzbuđenja i imaćete ih na pretek. Ne odustajte od grandioznog plana pomalo rasejanog saradnika ili šefa koji vam priča bajke o inostranstvu. Nekima se one i ostvare, posebno kada veruju u njih. Što ste mlađi to vam se više čini da imate mogućnost da se istaknete u nekom privatnom projektu koji biste radili takođe sa mladim saradnicima. Nekome je veoma stalo da se sa vama dogovori o svim opcijama koje su vam na raspolaganju jer postoji mogućnost paralelnih poslova koji bi bili veoma dobro plaćeni. Stiže novac ili neka sjajna ponuda. Možda nekim tajnim kanalima. Uspevate da postignete da se neko sažali na vas i naročito ako ste mladi, oslanjate se na roditelje. Oni možda malo gunđaju, ali su opet darežljivi.
Zdravlje - Ako dugo niste radili vežbe, ne preterujte, moguća je upala mišića.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Nedeljni horoskop za Devicu   DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Posao - Pokušavate da uhvatite tempo, ali vam to baš uvek ne polazi za rukom. Pazite, neko vas stalno ima na oku i želi da vas u nečemu pretekne. Vi niste u trci, ali moraćete da se uključite u nju, jer su takva pravila igre. Promovišite sebe kada već to drugi neće da urade. Trudite se da budete maksimalno praktični i da ne dozvolite da vas ponesu osećanja nego ćete biti krajnje racionalni. Neko će pokušati da manipuliše vama, da vam obećava nešto što neće moći da ispuni ali vi ćete ipak biti u prilici da nađete rešenje za svoj problem. Idu bolja vremena, ali ne objavljujte nikome da ste došli do nekog vanrednog novca, pojaviće se kandidati za pozajmicu, a to vam baš i ne odgovara u ovom momentu. Mogući dobici preko hartija od vrednosti.
Zdravlje - Previše ste napeti, opustite se.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Nedeljni horoskop za Vagu   VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Posao - Ovaj period vam donosi razne mogućnosti na profesionalnom planu. Ne bi trebalo da se žalite da vas je sreća zaboravila. Mnogo toga u šta niste verovali da je moguće, počeće da se odvija u vašu korist. Budite spremni na iznenađenja i na saradnju sa onima koje dugo poznajete, a izvesno vreme niste sarađivali. Nastupa vaše vreme. U prilici ste da se prilagođavate novim okolnostima i zato ne oklevajte. Mogući su susreti sa ljudima visokog ranga, sa onima na koje možete da računate i koji će takođe imati veliko poverenje u vas. Dobijate ponude o kojima drugi mogu samo sa sanjaju. Ako ne budete reskirali, sačuvaćete ono što imate. Ako ste bili u nekoj vrsti dileme, sada znate na čemu ste. Nikakav kredit niti nova ulaganja vam se ne preporučuju.
Zdravlje - Smanjite obroke.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Nedeljni horoskop za Škorpiju   ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Posao - Postajete izuzetno odgovorni i spremni da se borite za nešto što vam je veoma bitno, moguće da se radi o statusu ili o nekom poslu koji bi mogao značiti da ćete vi od sebe očekivati principijelnost, a drugi će biti kritički nastrojeni i spremni da vas opstruiraju. Sve je tu, samo treba da povučete pravi potez, a vi to umete. Ne čekajte da vas ona druga strana pretekne. Vaš znak se uvek snađe, i sada će vam poći za rukom da u saradnji sa jednom osobom napravite sjajan posao da biste izvukli maksimum iz situacije u kojoj se nalazite.
Zdravlje - Mogući reumatski bolovi.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Nedeljni horoskop za Strelca   STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Posao - Verovatno niste ni svesni koliko imate različitih mogućnosti za isticanje. Nemojte rasipati vreme i talenat na nešto što je ispod vašeg nivoa. Budite spremni da se uključite u posao koji može vrlo brzo da vam neko ponudi. Trudite se da nađete najbolji način da iskažete sebe, svoje talente i potencijale, ali ono što će vašu okolinu najviše oduševiti, to je vaš entuzijazam koji dugo unazad niste pokazivali bar ne u nekoj zavidnoj meri. Ma koliko godina da imate, mladi ste duhom, i to je vaša glavna pokretačka snaga. Mogli biste se upoznati sa nekim ko će vas povezati sa stranim firmama ili sa nekim predstavništvom u okviru koga će vam pomoći da realizujete svoje sposobnosti. Kada je novac u pitanju, računate da će se nešto dogoditi i da će vam sam od sebe pasti u krilo.
Zdravlje - Rekreirajte se.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Nedeljni horoskop za Jarca   JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao - Morate da se prestrojite, prvo u mentalnoj, a zatim i u socijalnoj i finansijskom sferi. Da sami sa sobom raščistite sa svojim iluzijama, da shvatite šta želite od sebe i svog života i šta je to što ste zanemarili, a trebalo je da tom segmentu svog života date više prostora. Situacija samo prividno izgleda nepovoljna, jer ste verovatno prilično umorni. Vama nema odmora, i da hoćete. Koji dan leškarenja, i to je to. Sjajni poslovi su pred vama, ne pothranjujte svoje strahove nego svoju ambiciju. Uticajne osobe od ugleda imaju o vama visoko mišljenje, više nego vi sami o sebi. Non stop držite kalkulator u rukama i pokušavate da napravite neku kombinaciju, možda i dobitnu. Intuicija i kreativnost vam donose novac, a vi se snađite kako.
Zdravlje - Potrebna vam je rekreacija.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Nedeljni horoskop za Vodoliju   VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko živi u nekoj dalekoj zemlji. Vaše ambicije su velike, a vi ćete biti u prilici da se posvetite ostvarenju svojih planova sve dok imate dobru ekipu saradnika. Ne potcenjujete mudrost jednog Ovna i Škorpije, čak i ako vam njihovi predlozi ne odgovaraju. Vaga bi mogla biti veoma dobar saradnik, jer vam je privržena i daje vam uvek pravi savet. Na posao, i ne čekajte da vam neko ukrade ideju. To je najgora vrsta krađe koja vas može pogoditi. Moguć je put u inostranstvo koji će doneti opet neke nove ideje. Kada je novac u pitanju, vi ste u priličnom haosu. Ipak, plivate nekako i snalazite se.
Zdravlje - Moguć bol u kolenu.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Nedeljni horoskop za Ribe   RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Posao - Vaš znak je dosta opterećen obavezama, tako da ne morate da sebi pravite nove. Ali vi ste ušli u jednu mašinu iz koje ne umete da izađete. Možete dobiti novu poslovnu ponudu o kojoj nećete možda ni želeti da razmišljate. Mislite unapred, to je svakako u vašem interesu. Dobro se slažete sa Jarcem i Škorpijom. Imponuju vam zbog mnogo čega, naročito kada je u pitanju njihovo iskustvo i spremnost da se posvetite nekom zajedničkom projektu. Osećate se dobro u društvu osoba koje vas podstiču da realizujete svoje ideje i verovatno ćete prihvatiti ponudu koja bi mogla značiti česta putovanja van zemlje. U finansijskom pogledu, situacija je odlična. Predstoje dobici preko osoba kojima ste dragi. Ako je to šef, onda dobijate unapređenje, ako su roditelji, odrešiće kesu, a vi rešavate probleme.
Zdravlje - Dobro se osećate.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe