OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Posao - Imate svoje viđenje u vezi sa rešavanjem problema i malo kome dopuštate da na vas utiče. Pod velikim ste pritiskom u vezi sa finansijskim odlukama. Niste načisto kako treba da postupite u situaciji koja se ne tiče samo vas, već i vaših sardnika, utoliko više ako ste vi odgovorno lice.
  BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Posao - Pod uslovom da ne propustite povoljnu šansu koju donosi ovaj period, očekujte uspeh. Očekujte povećanje prihoda ili priliv novca od posla koji vam je verovatno samo privremen ili honorarni.
  BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Posao - Imate brojne mogućnosti zarade i to na polju usluga. Prilagodite tome svoj posao ili napravite novi vezan za ovu oblast. Pravi je trenutak za uspeh. Moraćete da podsetite kolegu koji vam je obećao podršku da mu se slučajno ne dogodi da vas izneveri jer će vaša reakcija u tom slučaju biti veoma burna.
  RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Posao - Ako ne obraćate pažnju na detalje, možete lako napraviti grešku. Ovaj period vam donosi potrebu za akcijom. Moguć je nekakav preokret u poslu. Mnogo je šansi, ali ne znači da će sve čega se uhvatite izaći na dobro.
  LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Posao - Od sredine nedelje očekujte promene. Dolaze nove mogućnosti, mnoštvo novih susreta, ali i neobjektivnost i površnost. Svaki čas menjate ideje i ponašate se kao neko ko ne zna šta hoće.
  DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Posao - Nemojte ništa da radite iz inata, jer ćete shvatiti da ste promašili cilj. Moguće je da vas neko provocira upravo zato da biste postupili suprotno svojim interesima. Ne želite da se zadovoljavate prosečno zaradom, očekujete mnogo više od onoga što primate.
  VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Posao - Iskoristite ovaj period za unapređenje poslovnog statusa. Vrlo ste inventivni i spremni ste na svaku akciju za koju mislite da može doneti određen rezu,tat. Logični ste, pronicljivi i vrlo sposobni da dođete do određenih potrebnih zaključaka na osnovu onoga što saznate od saradnika.
  ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Posao - Zbog nečega ste uznemireni i imate potrebu da unaprd sagledate situaciju da vas nešto ne bi iznenadilo. Neko pokušava da na vas vrši pritisak, a vi pokušavate da ostanete dosledni sebi. Spremni ste na veliku bornu, ne želite da popustite jer tačno znate šta hoćete.
  STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Posao - Zbog nečega ste skloni sukobima i imate osećaj da ste poraženi. To može značiti sukob sa kolegama koje vam uvek prave probleme ili sa nekom osobom na vlasti. Možda mislite da vam neko namerno pravi smicalice.
  JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Posao - Ovaj period ukazuju na šanse da nešto poboljšate. Ako ne uspete, nema nervoze, jer slede bolje prilike. Strpljenja imate, koristite tu osobinu sada jer ste dugo izloženi krajnje nekorektnim pritiskom okoline.
  VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Posao - Osećate se nesigurno u vezi sa novim poslom iako vas kolege uveravaju da za to nema osnova. Skloni ste da se sa svakim upustite u diskusiju oko mnogih nebitnih stvari i oko nečeg u šta niste dovoljno upućeni.
  RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Posao - Pritisak na poslu dolazi do maksimuma, spremite se za ozbiljnu promenu. To ne treba da vas plaši, ne brzajte u odlukama. Sada su povoljni uslovi, skupite sve informacije i proverite ih.