Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Imate velike šanse da napredujete ili da nađete adekvatno radno mesto ili posao koji bi mogao da vam donese dobru zaraudu. Trebalo bi da imate privatnu firmu ili da na neki način privređujete preko privatnog posla. Trudite da uspostavite dobru komunikaciju sa jednim Lavom.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Imate prilike da unapredite svoje poslovanje i da uspostavite dobru komunikaciju sa Jarcem ili Lavom. Odnosi sa rođacima mogu biti u fokusu interesovanja. Dobićete vesti od nekog na koga ste računali i verovatno ćete razmatrati mogućnost proširenja poslova. Imate mnogo ideja kako da preko nekretnina zaradite.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Osećate potrebu da uradite nešto novo, da započnete novu vrstu posla, da se maksimalno posvetite nečemu što će vas u potpunosti ispunjavati a da to ipak ima veze sa vašim dosadašnjim poslom ili sa vašom strukom. Moguća poslovna ponuda od dobrog prijatelja u večernjim satima.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Trudite se da postignete maksimum koji možete u trenutnoj situaciji koja nije baš idealna jer ste pod pritiskom jedne Škorpije, Ovna ili Jarca da uradite nešto što najradije ne biste. Pokušajte da se angažujete više oko posla sa jendim Bikom.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ne dozvoljavate nikom da vas poremeti ni po jednom pitanju bićete raspoloženi da se bavite onim što vam najviše odgovara. Pokušavate da se organizujete ali i druge motivišete da budu mnogo bolji efikasniji. Dobijate poziv za izlazak od Device.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Nervira vas ponašanje osobe na čiju ste podršku računali ali kako dan bude prolazio bićete sve uvereniji da ona nije vama lojalna u onoj meri u kojoj ste vi to želeli ili očekivali. Pokušajte da se dogovorite sa Ribama i Bikom u vezi sa novim projektom.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Osećate potrebu za promenom a ni sami ne znate kako bi to trebalo da izgleda. Verujete da možete da se snađete u situaciji koja je trenutno prilično komplikovana. Osećate se dobro u društvu Strelca koji vas pomaže i savetima i konkretnom finansijskom podrškom. Dobro se slažete sa Vodolijom.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Potrebno vam je mnogo više strpljenja za jednu situaciju koja je prilično komplikovana i sa kojom niste u stanju da sami izađete nakraj. Trebalo bi da se angažujete u poslu sa jednom Ribom ili Rakom da biste uspeli u onome što vam je trenutno veoma bitno.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Trudite se da dobijete u vremenu kada se radi o odluci koja bi mogla da vam donese dobre prihode ali niste sigurni da li će osoba koja vam nudi priliku za promenu posla, zaista i pružiti ono što je obećala. Trebalo bi da konsultujete jednog Ovna ili nekog Blizanca.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nekome je stalo da sa vama obnovi saradnju. Vi ćete pokazati inicijativu u vezi sa nečim što vam je već uže vreme opsesija. Pokušavate da dođete do informacije u vezi sa nečim što bi moglo da vam bude izuzetno bitno na poslovnom planu.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Trudite se da nađete način da se dogovorite sa Bikom ili Vagom oko nečega što izgleda neizvodljivo. Pokušavate da rešite dilemu u vezi sa finansijama, kreditom ili ulaganjem novca u nešto što bi moglo da vam se isplati. Nemojte se raspravljati sa Rakom ili Jarcem.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Dobijate ideju kako da unapredite poslovanje uz pomoć mlađih saradnika na koje inače računate ili ste već razgovarali o nekom poslu koji bi mogao da vam donese u okviru timskog rada dobre prihoda. Trebalo bi da budete daleko prilagodljiviji ako radite sa Škorpijom ili Jarcem.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe