Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Ovaj dan deluje na vašu ambiciju ali i na porodične odnose. Možete da napravite pozitivan utisak na druge svojim entuzijazmom, elanom i jakom voljom. Ako ste neprijateljski nastrojeni prema saradnicima, naročito prema nekom Jarcu,imaćete probleme zbog vaše svojeglavnosti. Trudite se da se dopadnete jednom Lavu sa kojim možete lako da se dogovorite oko mnogo čega ali on verovatno ne obraća mnogo pažnje na vas. Bilo bi bolje da veče provedete mirno nego da se opterećujete nepotrebnim razmišljanjima o prošlosti. Budite strpljivi sa Škorpijom.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Dan savršeno odgovara onima koji žele da se dogovore oko nekih novih poslova koje će obavljati i verovatno imaju veze sa strancima. Pokušavate da budete realistični i pozitivni u svim aspektima vašeg života, naročito u komunikaciji sa drugim zemljanim znacima. Vi ste međutim neuobičajeno osetljivi i nervozni, a vaš bes može biti rezultat vaših malih finansijskih problema. Neke nove mogućnosti na poslovnom planu realne su, ali ako danas ne radite, odmarajte se i družite se sa rođacima. Dobro se slažete sa Bikom, Rakom i Jarcem.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Premoreni ste i potreban vam je mir ali vi kao da priželjkujete da vam se dogodi nešto zbog čega biste morali da promenite plan. Spremni ste da idete preko svojih mogućnosti i razmišljate kako da se izborite sa konkurencijom, ma o čemu da se radi i ma kojim poslom da se bavite. Rešavate eventualne probleme, naročito uz pomoć prijatelja i kolega. Veoma ste uspešni u mnogim sferama života. Bilo bi dobro da nađete vremena za prijatelje jer su mogući razgovori o novom poslu koji će vam u mnogo čemu odgovarao. Nemojte kontrirati drugim vazdušnim znacima. Dobro se osećate u društvu Lava.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Ovaj dan vam donosi mogućnost kontakata sa onima koje dugo niste videli ili neka nova poznanstva koja mogu da se pretvore u neko novo poznanstvo. Vaša sklonost da budete perfekcionista u svemu što odražava vaš jak ego naročito ako se radi o poslu u vezi sa javnošću. Dan vam može doneti neku neočekivan ponudu ili poziv od nekogko vam je veoma drag i sa kim biste želeli da radite. Trebalo bi da se dogovorite sa Lavom oko nečega novog, moguće projekta koji će vam se isplatiti.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Osetljivo reagujete na svaku vrstu kritike i trudite se da na najbolji način rešite problem koji se tiče ne samo vas nego i vaših kolega. Ako planirate samostalan projekat verovatno ćete tokom dana razmišljati kako da ga što pre započnete. Ne želite da se sretnete sa nekim ko vas je oduvek malo nervirao ili sa njim niste uspeli da ostvarite kontakt kakav biste želeli. Dobijate mogućnost se ipak sa nekim pomirite, što je dobar potez jer je to u vašem interesu, posebno kada je rešavanje finansija u pitanju. Povremeno možete biti sumornog raspoloženja, naročito ako vam se ne javi prijatelj u znaku Raka.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Odgovara vam ovaj dan i postoji mogućnost da dobijte povoljne vesti u vezi sa novim projektom koji je dugo vreme bio nešto o čemu ste razmišljali i koji bi mogao biti profitabilan, naročito ako se odnosi na saradnju sa strancim firmama. Osećate se dobro u društvu jednog Strelca sa kojim možete lako da uspostavite dobru komunikaciju. Verujete u mogućnost dobrog ishoda posla sa jednim Rakom, Jarcem ili Bikom sa kojima ste uvek bili u dobrim odnosima. Moguć je nastavak saradnje sa Lavom koji vas često kritikuje.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Morate da kontrolišete situaciju u svim segmentima života, jer Vage ponekada izgube kompas. Pravi je momenat da povedete razgovor sa nekim koga poznajete dugo i ko vam je oduvek bio naklonjen. Moguć je susret sa osobom koja vam je draga. Trudite se da se odmorite iako vam je atmosrefa u domu priličo naporna. Neko želi da se sa vama sretne i da vam da na znanje da možete da na njega računate. Ako se radi o potencijalnom saradniku, bićete uspešni, utoliko pre ako se radi o jednoj Vodoliji ili jednom Ovnu. Moguće su prijatne vesti iz inostranstva.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Trebalo bi da rešavate probleme umesto da im idete pravo u susret, naročito u radu sa Bikom ili Rakom. Nemojte trošiti vreme na ubeđivanje nekog da uradi ono što je za njegovog dobro i bolje ignorišite one koji nisu dokazali svoju lojalnost prema vama ni u jednom segmentu vašeg života. Osećate se sjajno u društvu onih koji su spremni da vam učine uslugu, naročito ako ste na putu i ako se radi o nekom koga ste posle duže vremena sreli, potpuno neplanirno negde na putu. Možete se nadati pozivu od osobe prema kojoj nikada niste bili ravnodušni, naročito ako se radi o Raku ili Ribama.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Verujete da ćete moći da lako rešite problem i ako budete bili u prilici da se dogovorite sa jednim Bikom oko bitnih pitanja, biće vam veoma prijatno. Imate mogućnost obnove odnosa sa nekim ko se bavi nekrteninama ili je veoma uspešan. Dobro se slažete sa onima koji su od vas malo stariji ali ne i sa mnogo starijim kolegama koje vam mogu praviti probleme. Dobro će vam doći poznanstvo sa osobama koje se razumeju u posao kojim nameravate da počnete da se bavite.Veza sa nekim ko živi u inostranstvu može biti sjajna, naročito ako se radi o susretu sa osobom koja dolazi iz prekookeanskih zemalja. Mogući vanredni dobici.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Jedan od povoljnijih dana jer ćete verovatno čuti ono što vas zanima a tiče se nekih novih mogućnosti na poslovnom planu. Ako ste rođeni krajem znaka prilično ste nervozni jer ne uspevate da se dogovorite sa onima koji pokušavaju da vam nametnu svoje mišljenje po jednom bitnom pitanju za koje se isključivo vi pitate. Preosetljivo reagujete na svaku vrstu kritike, pogotovo od onih osoba sa kojima nikada niste bili u stanju da lako rešite problem u vezi sa finansijama.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dan vam donosi vam nove šanse za nastavak saradnje sa onima sa kojima se dobro razumete, naročito ako se radi o privatnom biznisu. Neka Devica pravi plan kako da vas nadmudri, naročito ako je mlađa od vas i ako ste povremeno imali neku vrstu sukoba. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa bilo kim. Volite da svakome kažete u lice sve što mislite. Jedna Vaga ili neki Ovan zbog toga se neće ljutiti ali Jarac, Škorpija, Bik ili Vaga mogu biti preosetljivi i pogrešno svhatiti vaš komenatar. Veče donosi napete odnose u saradnji sa Jarcem i Rakom.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Dan vam donosi neke nove mogućnosti na poslovnom planu. Imate razne vrste planova a odlučićete se za onaj koji je za vas najisplativji. Moguć je dogovor sa Lavom o kome imate visoko mišljenje, posebno ako se bavite sportom. Ne ulazite ni u kakve razgovore o nečemu što bi moglo da vas izbaci iz takta, posebno ne razmatratjte principijelna pitanja od čega nemate nikakve koristi. Nekome je izrazito stalo da se sa vama vidi i razgovara o mogućnosti nastavka saradnje. Potrebni su vam saradnici koji su na vašem nivou, što se iskustva tiče.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe