Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Današnji dan je izuzetno dobar za one koji žele da uspostave dobru komunikaciju sa strancima, da putuju ili se nadaju da će dobiti poziv iz inostranstva. Imate mogućnost da se pomirite sa nekim ko vas je do skora u priličnoj meri nervirao. Samo malo srećnih okolnosti je ono što vam je potrebno jer ste spremni da započnete nov posao koji vam može doneti dobar profit, možda neku vrstu zajedničkog ulaganja sa stranim partnerima. Ako vam se ukaže prilika za privatan posao u nekoj dobroj firmi, nemojte odustati iako ćete možda biti previše angažovani.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Danas možete provesti vreme čineći ono što želite. Dan je dobar za odmor i za hobi. Možete dobiti neočekivane goste i naći ćete zajedničku temu za razgovor, možda o vašim poslovnim planovima. Članovi porodice pokušavaju da utiču na vas u vezi sa vašom karijerom. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko je uspeo da vas izbaci iz takta, moguće da se radi o nekom Jarcu i spremni ste da napravite prvi korak da biste nastavili zajedničke poslove od kojih mislite da ćete imati dosta koristi, posebno u finansijskom pogledu.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Dan vam donosi potrebu za uzbudljivim poslom moguće u medijima ili neki koji uključuje rad sa javnošću. Možete dobiti interesantnu poslovnu ponudu koja će vam doneti nove mogućnosti za unapređenje. Imate mogućnost dobre saradnje sa nekim ko je uvek otvoren za sve vaše ideje i predloge. Imate priliku da se sretnete sa dobrim prijateljem koji dolazi iz inostranstva ili radi za strance. Nemojte pokazvati svoj bes prema Škorpiji ili Jarcu jer možete izazvati svađu. Mogući neki dobici preko prijatelja. Dan je pogodan za porodična okupljanja.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Jedan od boljih dana za one koji vole da se druže sa prijateljima i verovatno će se ukazati prilika da se vidite sa onima koje dugo niste sreli. Ako dobijete poziv od nekog koga ste upoznali tokom prošlog leta ili jeseni, bićete spremni da razgovarate o poslu. Možete očekivati vesti o novčanom dobitku a takođe, možete očekivati da će se neke od vaših želja ostvariti naročito ako radite sa mnogo ljudi ili posao koji ima veze sa javnošću. Želite da se istaknete u društvu i to činiste spontano, mnogo ste više rukovođeni svojim instiktima i površnom procenom saradnika nego što ste u stanju da se maksimalno posvetite poslu za koji je potrebna istrajnost.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Povoljan dan u kom ste spremni da počnete novi posao rukovođeni svojom intuicijom. Optimista ste u odnosu na nove ideje. Nekome je veoma bitno da sa avam ostvari dobru saradnju, moguće da se radi o Ovnu ili Vodoliji koji su u podjednakoj meri entuzijasti kao i vi. Očekujete poziv od neke Device ili Strelca. Nešto u vašem životu počinje ispočetka ali još uvek vam nedostaje novac za pokretanje biznisa. Niste toliko ugroženi kako vam se može činiti. Uvereni ste da neko radi protiv vas. Naprotiv, jedan Bik, Škorpija ili Vaga mogu vam predložiti zajedničku saradnju. Može se raditi o izuzetno primamljivoj ponudi.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Dan je dobar za trgovinu i biznis i ne oklevajte jer imate šanse da ostvarite sve što ste planirali. Dan vam može doneti novu poslovnu ponudu donoseći i finansijsku stabilnost. Ostajete pri svom stavu čak i ako bi to moglo značiti za vas mnogo više od odlaganja započinjanja važnog posla. Dan je relativno povoljan za one koji nisu načisto kako da reše svoju fiansijsku situaciju. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što nije izvesno da će se dogoditi. Znate kako da rešite problem u radu sa Jarcem ili Strelcem. Skeptični ste u pogledu namera Riba.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Možete reći nešto što je povoljno za vas i što će naići da dobar odjek. Ako treba nekog da ubedite u svoj stav ili želite da započnete nov posao treba da pokažete vašu spremnost da preuzmete odgovornost za svoje odluke. Verujete da ste napravili pravi izbor kada je karijera u pitanju i bićete verovatno spremni da uđete u saradnju sa nekim ko vam uliva dovoljno poverenja da biste mu prepustili nove poslove. Nemate nikakve dileme kada je u pitanju saradnja sa Vodolijom ili Lavom. Očekujete poziv od Raka ili Bika.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Ne odustajete od svojih namera, iako imate utisak da dan nije sjajan. Moguća tenzija u radu sa poslovnim partnerima, bilo da se radi o onima iz zemlje ili iz inostranstva. Mnoge poslove možete da lakše završite, ako pokažete dobru volju za saradnjom. Imate nečiju podršku, moguće jedne Vodolije. Što pre sredite odnose sa jednim Rakom koji vam omogućava da sredite svoje finansijsko stanje posebno ako radite u velikoj firmi. Možete očekivati uspeh u sportu ili u nekoj takmičarskoj veštini. Trebalo bi da se sretnete sa Vodolijom i porazgovate u četiri oka o zajedničkom poslu.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Jedan od interesantnijih dana za one koji očekuju neku povoljnu vest. Dobićete priliku da se čujete sa nekim koga dobro poznajete i sa kim ste oduvek imali dobre odnose. Moguća je povoljna vest od nekog koga smatrate veoma bliskim, moguće od prijatelja koji živi u inostranstvu. Pokušavate da odolite provokacijama različite vrste posebno od strane Škorpije, Raka ili Jarca. Očajni ste u svakom slućaju možda bez razloga. Neko veoma želi da vas ubedi da treba da budete mnogo popustljiviji. U stvari, opsednuti ste nekim razmišljanjima o tome da li ste se ponašali kako je trebalo u vezi sa finansijama.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Današnja dešavanja mogu označiti nove poslovne mogućnosti, naročito ako poslujete sa velikim firmama ili ako imate privatan biznis. Takođe, dan vam donosi neverovatno dobre mogućnosti u vezi sa pitanjima koja se odnose na novac. Možete dobiti poziv od nekog zemljanog znaka u vezi sa poslovnim sastankom. Veoma ste ambiciozni i ne želete da odustanete od vaših planova koje smatrate veoma dobrim za napredovanje ako ih ispunite na način na koji ste planirali. Nema razloga da odustanete od saradnje sa Vodolijom, Blizancima ili Devicom naročito ako su mlađi od vas.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Današnji dan vam može doneti vesti o mogućnosti da nastavite saradnju sa nekim ko je prisutan na međunarodnom tržištu. Imate dobre ideje i velike planove. Možete dobiti neočekivane vesti u vezi sa novcem. Imate utisak da neko ima vlast nad vama naročito ako ste mladi. Niste sposobni da usmeravate svoju karijeru u pravcu u kome ste planirali. Očekujete mnoge prepreke i probleme zbog tvrdoglavosti vašeg saradnika ili njegovoj neiskrenosti. Dan vam donosi promenu raspoloženja i potisnute emocije. Poziv od jedne Vage.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Neko vam je predložio vrstu saradnje na zajedničkom projektu ali ako dolazi od nekog Raka koji je nedavno dokazao svoju superiornost pokušaće da vam nametne svoju volju. Moguće je da ćete obaviti razgovor o nečem važnom, o novom poslu koji bi mogao da vam donese mnogo novca. Pokušavate da budete u dobrim odnosima sa saradnicima, naročito ako se radi o Raku, Lavu ili Strelcu. Naročito vas intrigira nešto što ste čuli o mogućnosti da budete premešteni na drugo radno mesto, posebno ako se radi o stranoj firmi.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe