Detaljan opis horoskopskog znaka Ovan    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Imate mogućnost pravilnog izbora iako ćete biti pred brojnim izazovima i moguće da ćete biti oduševljeni nekim situacijama u kojima će vam se činiti da vam je skoro sve na dohvat ruke i lako za realizaciju, ali ipak, trebalo bi da budete mnogo realniji. Bićete pred izazovom ako radite sa nekim ko ima potrebu da dominira ili insistira na nečemu sa čime se vi ne slažete. Prijatelji bi mogli da vam pomognu da se snađete u jednoj prilično komplikovanoj situaciji. Pokušavate da se dogovorite sa Bikom ili Ribama u vezi sa novcem. Imate velike ambicije, ali ne želite da donosite odluku.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Detaljan opis horoskopskog znaka Bika    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Spremni ste da razgovarate o bitnim pitanjima koja se odnose na neke ne tako važne stvari i na neke manje probleme na poslu ali iz nekih razloga vama je bitno da to raščistite. Imate mnogo novih ideja koje bi mogao da vam realizuje jedan Rak ili da uz njegovu pomoć dođete do potrebnog rešenja. Želite da uspostavite dobru komunikaciju sa onima koji su kreativni, spremni da sa vama rade na nekim dugoročnim ozbiljnim projektima. Pokušajte da se više angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese zadovoljstvo naročito kada se radi o poslu sa strancima ili sa nekim Lavom, Ovnom ili Blizancima. Niste sigurni u koga možete da imate poverenja.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Detaljan opis horoskopskog znaka Blizanaca    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Želite da što pre završite poslove i bićete u stanju da se posvetite poslovima ako svoje društvene kontakte svedete na minimum. Mnogi vam uzimaju vreme i zamaraju vas nepotrebnim informacijima. Pokušajte da se fokusirate na najvažniji projekat. Ne bi trebalo da odustanete od svojih planova, naročito kada se radi o osobi koja je računala na vas a vi ste možda odustali od svog plana o zajedničkom poslu. Veoma ste ubedljivi i poći će vam za rukom da uradite sve što želite jer imate naklonost jednog Lava ili Device.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Detaljan opis horoskopskog znaka Raka    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Iznenađeni ste svojom popularnošću među kolegama koji vas podržavaju i žele da vam daju na znanje da računaju na vas čak iako ste možda prezauzeti. Ako rešavate pitanja u vezi sa stambenim prostorom ili imate privatnu firmu, možete očekivati povoljan razvoj događaja, dobre vesti ili možete pokušati da se dogovorite sa prijateljima da vam pomognu da se snađete u nekom prilično obimnom poslu. Neko s kim ste često izlazili u mladosti u društvo može vam dati koristan savet. Dobijate vest koja vas može zaintrigirati za neki nov projekat u okviru koga možete biti uspešni.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Detaljan opis horoskopskog znaka Lava    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan vam donosi neke originalne ideje i vi ćete potražiti nekoga ko će vam dati korisne savete jer vam se verovatno žuri da nešto što pre započnete. Imate dobru ideju u vezi sa poslom koji se odnosi na modu. Nemojte se previše okupirati nekim događajima iz prošlosti koji vas samo nepotrebno opterećuju. Niste u situaciji da previše birate već bi trebalo da radite ono što se od vas očekujete i šta vi od sebe očekujete. Dobićete vesti od osobe koja je izuzetno atraktivna i kominikativna i na koju možete da računate u svakom pogledu. Želite da se dogovorite u vezi sa nečim što bi moglo da vam bude od velike koristi. Imate način da obnovite saradnju sa strancima ali je potrebno da pokažete inicijativu.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Detaljan opis horoskopskog znaka Devica    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Želite da što pre rešite problem na način koji vama najviše odgovara. Trudite se da se sretnete sa osobom koja vas izbegava. Ako ste umetnica, imaćete šansu da se istaknete u poslu, naročito ako se radi o saradnjom sa Bikom ili Škorpijom. Divite se osobi koja je pokazala volju za saradnjom nezavisno od vašeg nepokolebljivog stava koji mnogima ne odgovara. Mogli biste postići dogovor sa nekim ko se dobro razume u posao kojim se bavite. Ambiciozni ste i spremni da proširujete svoje aktivnosti naročito ako se bavite privatnim biznisom, pisanjem a imate podršku bliskih osoba. Nekome je stalo da obnovi saradnju sa vama.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Detaljan opis horoskopskog znaka Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Želite da proširite saradnju sa nekim osobama, ali niste sigurni da li su vam konkurencija u poslu. Trudite se da budete u dobrim odnosima sa svima kolegama iako ste ubeđeni da neko ima nešto protiv vas ili da bi mogao da vam napravi neku vrstu problema. Pretpostavljeni vas ceni i daće vam verovatno neki nov posao jer ste se pokazali kao dobri na prethodnom. Očekujete uveče poziv od neke osobe sa kojom ste nekada radili ali moguće da je bilo i nekih problema. Osećajni deo vaše prirode dolazi do izražaja u razgovoru kako sa prijateljima tako i sa kolegama. Možete nekom pomoći da dođe do vanrednih prihoda.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Detaljan opis horoskopskog znaka Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Veoma ste autioritativni i malo ko može da va ubedi da bi možda trebalo da nešto promenite u svom stavu. Ne želite ni u čemu da popustite, naročito ako radite u kolektivu sa koleginicama koje su nezahvalne. Od vas se očekuje previše tolerancije a vi ćete pre biti spremni da zavedete disciplinu. Imate mogućnost nalaženja rešenja za problem koji se odnosi na finansije. Nemojte se nervirati zbog poslova u okviru kojih ne možete baš lako da završite ono što vam je bitno ili možda trenutno imate neke druge obaveze kojima morate da poklonite više pažnje. Nekome je bitno da obnovi saradnju sa vama.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Detaljan opis horoskopskog znaka Strelca    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Neke osobe pokušavaju da od vas nešto saznaju i vi ćete biti verovatno spremni da im date potrebne informacije. Bolje st raspoloženi, naročito kada se radi o saradnji sa jednom prilično nepouzdanom osobom koja vam je ipak simpatična. Trudite se da nađete dobre saradnike i verovatno će vam se naći pri ruci jedna koleginica, veoma uspešna i atraktivna. Oni koji su na višoj lestvici od vas mogu vam biti od koristi ako budete umeli da vodite razgovor u pravcu u kom to vama odgovara. Velike ambicije mogu vas odvesti u pogrešnom pravcu ako ne budete dovoljno realni. Ima mnogo onih koji vam daju prave smernice kako treba da se postavite prema brojnim pitanjima koja se odnose kako na vaš status na poslu tako i na vaše finansijsko stanje.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Detaljan opis horoskopskog znaka Jarca    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne želite nikome da dajete na znanje šta mislite o osobi sa kojom ste nekada radili a moguće da nije ispala fer prema vama. Ako vam se javi saradnik od pre nekoliko godina, pružićete mu šansu o kojoj ste mislili svojevremeno. Pružiće vam se prilika da pokažete svoje talente i verovatno ćete se angažovati na nekom projektu koji vam može doneti satisfakciju. Ne bi trebalo da previše oklevate u vezi sa donošenjem odluke koja vam ide u prilog. Dan bi vam mogao doneti finansijske dobitke preko rada u javnosti. Imate potrebu za akcijom i efikasnijim pristupom svemu što treba da rešite.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Detaljan opis horoskopskog znaka Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Danas možete biti demoralisani ako ste zaposleni na poslu u kome ne odlučujete o svom statusu već neko za koga niste sigurni da vas dovoljno poštuju. Trebalo bi da se angažujete na samostalnom projektu. Želite da se dogovorite u vezi sa nečim što je vama bitno ali ne bi trebalo da se oslanjate na one koji su vas do sada već do sada dezinformisala. Spremni ste da se aktivirate u medijima ili ćete naći način kako da se nametnete pretposatvljenom ukoliko radite u velikoj firmi da bi vam dao šansu da pokažete šta sve znate.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Detaljan opis horoskopskog znaka Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Dovoljno ste spremni da se angažujete na nekim poslovima koji bi mogli da vam na duži rok donesu dobre prihode u radu sa strancima. Imate sjajne ideje, bar po vašem mišljenju, ali nema nikog da vas podrži. Vaša ambicija je realna ali ne i optimizam jer iako vas veoma cene neće vas svi na koje računate podržati. Ne pokazujete koliko vas pogađa nedovoljna tolerancija nekoga ko pokušava da vam se nametne na način koji vama ne odgovara. Prilično ste zbunjeni nečijom reakcijom, ali u stvari možete biti sigurni da vas ti neki u koje sumnjate cene. Dobijate vesti koje ste očekivali i na osnovu njih pravite planove kako da realizujete poslove na što je moguće lakši način.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe