Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Današnji dan se dobro reflektuje na vaš znak, naročito u segmentu posla, utoliko pre ako se bavite nečim što volite. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se snađete u novom poslu. Nešto može da se loše odražava na vašu koncentraciju. U dobroj poziciji su oni koji pokušavaju da započnu neki posao, moguće samostalan. Pisanje vam ide od ruke, slikanje ili sport. Ipak, možete biti skloni povredama usled rasejanosti. Ne ulazite u rasprave sa bliskim prijateljima i rođacima za koje znate da su prema vama dobronamerni. Dobijate vesti od nekog u koga imate veliko poverenje.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Vaša očekivanja su s razlogom velika kada je u pitanju posao sa Devicom i vi ćete svakako uspeti da se dogovorite sa saradnicima. Trudite se da se dogovorite sa nekim do koga vam je stalo oko nekih praktičnih pitanja u vezi sa finansijama ili sa organizacijom posla. Verujete da će kolega ispoštovati dogovor i spremni ste da poslušate njegove savete. Pitate se da li ste možda pogrešili kada je u pitanju odluka koju je trebalo da donesete a tiče se vašeg odnosa sa strancima ili odlasku u inostranstvo na duže. Moguć interesantan susret sa jednim Strelcem.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Povoljan dan, naročito ako ste planirali susret sa Blizancima, Devicom ili Jarcem ali ćete morati da im nametnete svoje mišljenje. Ne bi trebalo da se previše dvoumite u vezi sa nekim novim poslom ali budite spremni da dođe do odlaganja projekta, ne vašom krivicom. Nesigurni se u sebe i to dajete jasno na znanje. Potpuno ste iracionalni, nelogični i podležete trenutnim hirovima ili potrebi da isterujete pravdu iako znate da to nije dobro po vas. Imate veliko poverenje u jednog Bika ili nekog Ovna.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Dobijate povoljne vesti u vezi sa novcem ili uspostavljate komunikaciju sa onima koje dugo niste videli a sa kojima ste nekada dobro sarađivali. Spremni ste da se uključite u saradnju sa timom saradnika u kome preovladavaju žene. Nekome je stalo da vas destabilizuje. To će činiti na način koji vama nikako neće odgovarati ne zato što ste nesigurni u sebe nego što ćete se pitati šta stoji iza tih namera. Ako se radi o odnosu sa Bikom ili Vagom, moguće da žele da vam ukažu na neke vaše greške a ako se radi o Škorpiji ili Jarcu, posumnjaćete da je u pitanju neka vrsta zavisti ili nepoverenja u vas.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ostajete dosledni sebi po mnogim pitanjima ali ćete ipak biti otvoreni za saradnju sa jednim Rakom ili nekom osobom čije ste savete spremni da prihvatite. Tokom poslepodneva i večeri situacija postaje posebno napeta za one koji nemaju dobru komunikaciju sa okolinom. Osećate potrebu da nekom dokažete da ste u pravu. Ne odustajte od svojih namera, naročito ako se radi o poslu sa nekim ko je tvrdoglav ili se inati. Imate bolje šanse da poslovnim partnerima nametnete svoje stavove.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Imate mogućnost da svoje ideje sprovedete u delo na način koji bi mogao da vam donese popularnost. Verujete da možete da uspete u nekoj oblasti koja podrazumeva znanje stranih jezika. Nemojte ni na čemu insistirati ma o kom problemu da se radi i ma o čemu da treba da odlučujete. Možete biti posebno osetljivi na kritike vama bliskih osoba ili ćete napraviti lošu procenu posla u koji biste se rado upustili. Rođački odnosi mogu biti predmet manjeg nerviranja, naročito ako vam budu zamerali nešto u vezi sa novcem, bilo da traže na zajam, vi od njih očekujete da vam ga vrate ili se radi o zajedničkom poslu.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Dan vam donosi mogućnost da uz dovoljno napora i upornosti sprovedete svoje ambicije u delo. Moguć je razgovor o novo poslu u nekoj privatnoj firmi. Porodica vas prilično iscrpljuje ili strepite zbog mogućeg neočekivanog razvoja događaja kada je u pitanju neko mnogo mlađi od vas. Imate potrebu za odmorom a verovatno u stvari nemate mnogo prilike da se sebi posvetite. Morate da napravite listu prioriteta jer vam finansijska situacija, naročito ako ste u zrelom dobu nalaže da donosite krajnje razumne odluke. Saradnja sa Jarcem može biti uspešna ako se radi o ženi ali naporna ako se radi o pretpostavljenom.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Danas možete pokazati neku vrstu napetosti u iščekivanju šta bi moglo da se dogodi na poslu ili možete biti okuprani finansijama ili poslom od koga očekujete dobru zaradu. Prilično ste nespokojni kada je u pitanju realizacija posla za koji niste sigurni da će vam biti plaćen. Niste sigurni da li možete da verujete nekom ko vam je ispričao nešto što vam izgleda prilično neverovatno ili nedovoljno logično. Niste načisto kako da se organizujete jer biste istovremeno želeli da idete negde na odmor i da započnete nov projekat. Imate u vidu lojalnost jednog Raka, Jarca i Bika na koje uvek možete da račnate.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Današnji dan dobro se reflektuju na vaš znak, naročito u vezi posla, utoliko pre ako se bavite nečim što volite. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko bi mogao da vam pomogne da se snađete u novom poslu. Dobro se snalazite u društvu osoba koje su jedno vreme živele u inostranstvu ili nameravaju da ponovo negde putuju. Verujete da ste na pravom putu da se nametnete osobi koja radi sa Nemcima ili sarađuje sa osobama sa nemačkog jezičkog područja. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za finansijsku situciju koja nije idealna.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemate razloga da se preterano nervirate ako vam Rak, Bik ili Škorpija ne budu izašli u susret i ako budete morali da se na neki način pravdate. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju saradnja sa Lavom, Ovnom ili Rakom. Ne bi trebalo da se nervirate zbog nečega što vas lično ne previše ne dotiče. Može vam se činiti da ste samo posmatrač situacije u kojoj se drugi raspravljaju ili se oko nečega ne slažu ali i vas mogu pitati za mišljenje i morate biti pravedni. Može se desiti da čak budete i neka vrsta faktora u tom sukobu kao neki posrednik. Ne ulazite u ne potrebne rasprave sa Rakom.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Mnogo kontakata i susreta može vam doneti neke nove ideje u vezi sa poslom koji ćete želeti da završite što pre. Trudite se da niko ne sazna da ste suočeni sa problemom koji ne možete da rešite. Ostajete dosledni svojim principima iako se to okreće protiv vas. Dobijate poziv od Blizanaca koji bi mogli da vam pomognu da rešite neke dileme. Dobro se snalazite u društvu osoba koje su jedno vreme živele u inostranstvu ili nameravaju da ponovo negde putuju. Verujete da ste na pravom putu da se nametnete osobi koja radi sa Nemcima ili sarađuje sa osobama sa nemačkog jezičkog područja. Verujete u mogućnost nalaženja rešenja za finansijsku situciju koja nije idealna.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Dan vam donosi mogućnost promene plana, naročito kada je u pitanju saradnja sa strancima. Nemojte se nepotrebno zamarati nekim negativnim razmišljanjima pod uticajem Blizanaca ili Device. Imate šanse da budete uspešni u novom projektu. Ne ulazite u raspravu sa nekim ko vam nije iskren prijatelj. Treba se čuvati naglih odluka i konflikata. Možete biti nervozni zbog nesposobnosti da rešite problem na najbolji način a niste ni približno blizu načinu da se vaša prilično loša finansijska situacija reši. Ima nekoliko mogućnosti kojih niste potpuno svesni. Budite staloženiji u radu sa mlađim saradnicima.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe