Dnevni horoskop za Ovnove    OVAN ( 21.3.- 20.4.) ARIES

Očekujete da dođe do značajnih promena na vašem radnom mestu i da vi nađete svoje mesto pod suncem ali u međuvremenu ipak se raspitujete i za neke druge mogućnosti da ne biste u potpunosti zavisili od onih koji vam stalno daju obećanja koja ne ispunjavaju. Prijatelji su vam velika podrška a i ako vas se danas ne sete, setićete se vi njih i oni će vam najverovatnije pružiti ruku, moguće da je neko od njih vrlo uticajan. O vama se pričaju različite priče, o tome koliko ste uticajni, bogati ili nešto manje pozitivno. Vas to mnogo ne pogađa.
Detaljni Horoskop i Osobine Ovna

Dnevni horoskop za Bikove    BIK ( 21.4.-21.5.) TAURUS

Ovo bi mogao biti uzbudljiv dan za one koji se bave umtnošču, medicinom ili rade sa strancima. Očekujete poziv od osobe koje živi u inostranstvu. Mogući su poveći troškovi ali to vas verovatno neće zabrinuti pošto dugo već razmišljate kako da uložite novac ili da isplatite neke dugove. Teško vam je da napravite kompromis i da ne odstupite od svojih principa ali ćete verovatno pokušati da budete dosledni sebi. Popustljivi ste prema Ovnu, Škorpiji ili Jarcu. Moguće su povoljne vesti od jedne Vage, Bika ili Lava. Dobro se osećate u društvu daljih rođaka.
Detaljni Horoskop i Osobine Bika

Dnevni horoskop za Blizance    BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pomalo vas deprimira ponašanje nekoga ko se pokazuje superiornim prema vama a vi znate da nije ili bar mislite da vredite više od drugih. Trebalo bi da se maksimalno angažujete na poslu koji bi mogao da vam donese satisfakciju ili bi vam bio odskočna daska za dalju karijeru. Mnogi misle da ste uspešniji nego što je to slučaj. Ako ste žena, danas saradnja sa pripadnicima lepšeg pola može vam doneti korist. Trudite se da date na znanje koliko vam je stalo da ostanete u dobrim poslovima. Veze sa Vagom i Blizancima donose vam korist.
Detaljni Horoskop i Osobine Blizanca

Dnevni horoskop za Rakove    RAK (22.6.- 22.7.) CANCER

Problemi u domu vas prilično opterećuju kao i članovi porodice koji vas kritikuju u vezi sa vašim obavezama u kući. Ostajete dosledni sebi čak i po cenu da morate da se nekome zamerite. Budite spremni da se sretnete sa onima koji vam protivureče, imate jake adute kojima možete dokazati da ste u pravu. Nerazumevanje sa saradnicima je posledica vaše velike želje da se istaknete u javnsti. Neko će vam dati savet u vezi sa novim, moguće privatnim poslom koji želite da započnete. Marketing, mediji ili turizam savršeno bi vam odgovarali.
Detaljni Horoskop i Osobine Raka

Dnevni horoskop za Lavove    LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Očekujete pomoć od jedne Škorpije ali ako se radi o dogovoru ravnopravnim partnerima, teško da ćete moći da se prdržavate obećanja. Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate, najverovatnije da se radi o Vodoliji ili Strelcu. Dobri prijatelji vas podržavaju da istrajete u svojim naporima u vezi sa nekim velikim poslom u koji nameravate da uložite ne samo prilčna sredstva nego i napor. Dobijate ponudu za nov posao koji će vam doneti mogućnost da putujete u inostranstvo. Moguć poziv iz inostranstva.
Detaljni Horoskop i Osobine Lava

Dnevni horoskop za Device    DEVICA (23.8.- 22.9.) VIRGO

Tražite razlog da biste se videli sa jednom Ribom ili Strelcem i verovatno očekujete od njih neku vrstu pomoći. Dobro će vam doći neka vrsta konsultacije sa Ribama ili Jarcem koji vas dobro poznaju i mogu realno da procene vaše mogućnosti. Ostajete dosledni sebi i malo ko može da vas nagovori da uradtie o no što ne želite. Svoji principa se ne odričete i zbog toga samo dobijate na popularnosti. Mnoge kolege vam se dive kako u pogledu poslovnih uspeha tako i što se tiče vašeg ličnog stava koji javno iznosite.
Detaljni Horoskop i Osobine Device

Dnevni horoskop za Vage    VAGA (23.9.- 04.11.) LIBRA

Povoljan dan za saradnju sa vazdušnim i vatrenim znacima, posebno sa jednim Strelcem, Lavom ili Vagom. Trudite se da ne pokažete strepnju koja vas sve više obuzima u vezi sa novim obavezama ili projektom koji ne smete da propustite. Glavna perokupacija vam je kako da zaradite što više novca na poslu u kome ste verzirani. Ne raspravljajte se sa onima koji su vam odani prema kojima ste inače sentimentalni. Praktična strana vaše ličnosti dolazi do izražaja, i vi ćete biti spremni da se upustite u nov projekat. Nedostaje vam društvo Lava.
Detaljni Horoskop i Osobine Vage

Dnevni horoskop za Škorpije    ŠKORPIJA (04.11.- 22.11.) SCORPIO

Ponašate se veoma odgovorno ali ipak pokušavate da minimizirate sve probleme smatrajući da će se rešiti sami od sebe.Vaš društveni život postaje mnogo kvalitetniji u svakom pogledu. Nekome je stalo da vas uveri u svoju naklonost. Pokušajte da se ne opterećujete razmiricama sa jednom Devicom. Trudite se da se istaknete na poslu ali što se više angažujete to vas više ogovaraju. Mnogi nisu svesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim ste ličnim dilemama suočeni već samo vide razlog zbog čega bi vam zavideli. Moguće osećanje ljutnje ili krivice.
Detaljni Horoskop i Osobine Škorpije

Dnevni horoskop za Strelce    STRELAC (23.11.-21.12.) SAGITARIUS

Ostajete pri svojoj odluci, ma o čemu da se radi, posebno ako se radi o saradnji sa Lavom koji vam je obećao pomoć u vezi sa nekim veoma važnim pitanjem. Spremate se za neki veliki posao koji bi trebalo da vam donese na duži rok veliku satisfakciju. Pokušavate da se snađete u nekoj novoj situaciji koja bi mogla da bude vremenom sve povoljnija po vas. Neko podržava vašu karijeru. Dobićete priliku da se sretnete sa Devicom koja će vam ponuditi rešenje za vaše probleme.
Detaljni Horoskop i Osobine Strelca

Dnevni horoskop za Jarce    JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ulazite u period velikih aktivnosti ali i velikog stresa u toku koga možete imati mnogo novih poslovnih ponuda ili ćete preuzeti na sebe odgovornost za veliki projekat. Neko vas podržava u svemu što planirate čak iako niste sigurni da je to što planirate realno. Ako budete pozvani na neki zvanični skup bićete u centru pažnje zbog posla kojim se vrlo uspešno bavite. Neko će pokušati da vas nagovori na zajednički posao. Dobro ćete se slagati sa nekim koga dugo možda niste videli a nekada ste bili veoma dobri prijatelji.
Detaljni Horoskop i Osobine Jarca

Dnevni horoskop za Vodolije    VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Moraćete da se pozabavite problemima vaših prijatelja koji će vam se žaliti i vi ćete biti u dilemi kako da se postavite. Možete očekivati prijatnu vest iz inostranstva od strane nekoga ko vam je obećao pomoć. Nemojte odustati od svojih poslovnih planova. Neko želi da vam pomogne, naročito u vezi sa realizacijom ideje o kojoj dugo razmišljate. Ne opterećujete se onim što niste do sada uradili, već onim što je pred vama. Ako vam Riba ili Strelac ponude pomoć, nemojte to odbiti, biće vam od velike koristi.
Detaljni Horoskop i Osobine Vodolije

Dnevni horoskop za Ribe    RIBE (20.2.-20.3.) PISCES

Bilo bi dobro bi da se što pre odlučite da li ćete raditi sa drugom Ribom ili Ovnom ili ćete krenuti u neki samostalan posao. Ako ste ikada želeli da se bavite modom, dizajnom ili privatnim poslom, to bi mogao biti za vas pravi izbor. Nemojte se nervirate ako vam jedan Strelac bude oponirao. Očekujete od Bika i Raka da vas u svemu podrže a niste spremni da im mnogo toga učinite za uzvrat. Dobićete mogućnost da se sretnete sa nekim ko vam je svojevremeno obećao pomoć, naročito u vezi sa novim poslom koji biste radili sa strancima.
Detaljni Horoskop i Osobine Ribe